Dış gebelik acil yardım lütfen.

Amin kuzum kimseye yaşanmasın Allah, benim dış gebelik takibim devam ederken betam 500lerdeydi kanamam başladı düşük yapıyorum sandım ama 900lere çıktı beta sonra iğne ve kürtaj yaptılar kanamayı temizlemek için onu adet sayacagimi söyledi doktorum iğne ve adetten tam 30 gün sonra regl oldum sonrasın da songun 27 28 gibi devam ediyor

Son düzenleme:
Aldım ilacı , sancılarım normal mi acaba
Sizede çok geçmiş olsun, ne kadar sürede sıfırlandı
15 günde sıfırlandı benim canım sürekli düşüşle bazen önce yükselip sonra düşebiliyormuş hic korkma ağrılar normal tabi benim gebelik takibim 19 gün sürdü hep ağrılarım oldu sonrasında da sol tüpümdeki ağrım 3 4 ay sürdü bir kaç aydır anca normale dondum zor bir süreç ama geçiyor en azından hamile kalabiliyorsun boyle düşünmeye çalış

Doğru anladım demi önce beta sıfırlanıyor sonra adet başlıyor adette hemen başlamıyor. İğneden sonra beta sıfırlanmadan lekelenmeniz olmuş muydu? Bı de bu korunmamiz gereken aylarda beta sifirlaninca mi başlıyor bunu bir türlü anlayamadım

Canım korunmaya başlamanız iğneden itibaren oluyor, benim kanamayla birlikte iğne yapıldığı için ve kürtaj yapıldığı için kurtajdan sonra kanamam oldu bir iki gün, sonra lekeleme hic olmadı belki kürtajla temizlendiği için olmamıştır. betam müdahaleden 15 gün sonra sıfırlandı ama adeti iğne ve kurtajdan 30 gün sonra gördüm adeti

Bu arada ben iğneden sonraki 3. Adetimin 3. Günü hormon testi verdim doktorum öyle istemişti her şey normal çıktı istiyorsan korunmayı birakabilirsin dedi ama ben üstüne bir 3 4 ay daha korundum, senin doktorun tüpleri görmek için rahim filmi önerdi mi bilmiyorum ama benimki gerek yok dedi düşük betayla müdahale edildiğinden sıkıntı çıkmaz dedi ben de yaptırmadım ama hamile kalamazsam bu ay da yaptırmayı düşünüyorum

Anladım canım betan çok çabuk sıfırlanmış maşallah darısı başıma inşallah

Canım durumumuz farklı tüp bebek tedavisiyle gebe kalmıştım. Kanamam oldu önce düşük sandılar sonra beta 600 den 900 e yükselmiş. İlk doz iğne işe yaramadı değer 1400 lere kadar yükseldi. Hastane yatışim yapıldı 2.doz iğne oldum çok şükür değerim düşmeye başladi en son 900 lere düşmüştü yarın tekrar kan vericem. İnşallah benimde beta hemen sıfırlanır önceden rahim filmi falan cekilmstim inşallah tekrar gerek kalmaz

Canım merhaba benim betam 79,200 ve 462 şeklinde arttı kanamam yok ama doktor keseyi görmediği için dış gebelik mi bilemeyiz dedi. Karın bölgemde ve kasıklarımda ağrılar var ama Kanama kesin belirtisi mi acaba sana da geçmiş olsun

Kuzum çok geçmiş olsun tekrar Allah bir daha emeklerini boşa çıkarmasın, benim tüp bebek değildi ama aynisi oldu bana da değerim düşüyordu 500lere inmişti kanamam başladı düşük sandık sonra bi baktık 960lara firlamis vardır bir hayır dedik mecbur, devam etseydi bu aralar doğum telâşım olacaktı insan unutmuyor ama alışıyor kabulleniyor mecburen Allah bir daha boyle acılar yasatmasin

Kuzum kese değer 1000leri geçmeden görülmüyor diye biliyorum kaçıncı haftadasin? İki günde bir beta değeri iki katına cikmazsa dış gebelikten şüpheleniyorlar yani benim yonlendirmem o şekilde yapılmıştı, sağlıklı gebeliklerde de ağrı kasılma oluyormuş aklına kötü şeyler getirme hemen inşallah sağlıklıdır bebişin kendine yer yapıyordur

Anladım canım betan çok çabuk sıfırlanmış maşallah darısı başıma inşallah
İnşallah kuzum korkma hic seninki de sıfırlanır benim değerim düşük olduğundan hızlı sıfırlandı muhtemelen sen de ihmal etme mutlaka git kan ver ben de 4 gün sonra kan vermiştim o yüzden yavaş mi ilerliyor tedavi diye düşünme güzel beslen folik asit kullanıyorsan birak mutlaka iğneyle ters etkilesime giriyormuş aklında bulunsun

Çok teşekkür ediyorum canım benim. Etkisinden çıkamıyorum henüz zaman herseyin ilacı Allah'ım hepimize güç kuvvet versin inşallah bı de iğneden sonra bekleme süresi var ya zor geliyor evet insana ama diyorum o kadar zaman geçti bu da geçer inşallah biz sağlıklı olalım da Allah büyük Rabbim inşallah hayırlı sağlıklı imanlı ihlâslı evlatlarımızı kucağımiza aldığımız günleri yaşamayı nasip etsin inşallah

İnşallah canım benim inşallah her şeyin bir vakti zamanı vardır duacı olalım birbirimize yasamayan anlamıyor Allah hepimize sağlıklı.hayirli evlatlar nasip.etsin

Kanama olduğu zaman folik asiti biraktirmisti doktor canım. Yok canım ihmal eder miyim hiç geç olsun güç olmasın çok şükür düşüyor ya daha ne olsunbu süreci yaşayanlar olarak bizi biz anlıyoruz. Değer düşmesi başladığı için haftada 1 gün kan vermemi istediler şükürler olsun

İnşallah canım benim inşallah her şeyin bir vakti zamanı vardır duacı olalım birbirimize yasamayan anlamıyor Allah hepimize sağlıklı.hayirli evlatlar nasip.etsin
Kesinlikle öyle canım yaşanan hiç bir şey boşa değil vardır Rabbimin hikmeti

Bugün 5+1 canım en son 4+5 ya da 4+6 da verdim kanı tam ne zamana denk geliyor bilmiyorum ama o zaman 462 çıkmıştı 3 kere baktırdım hep tam 2 katı arttı fazlası yok. Dün gittim 900 olmasi gerekiyor karından göremedi zaten kan da vermedim çok tedirginim açıkçası ağrılar korkutuyor inşallah sağlıklıdır

Keske verseydin kan en azından için rahat ederdi ama şimdiye kadar iki kat arttıysa normaldir, çok erken daha karindan görmesi de çok zor vajinal bakıyorlar genelde. ağrın enfeksiyon ağrısı gibi de olabilir dun ben hastanelik oldum sistitten tam havasi su an bebekle ilgili olumsuzluklar getirme aklina

Evet olabilir peki mesela ayın 7 sinde verdim 462 idi. Bugün ayın 10 u 3 gün geçti yani kaç olması beklenir acaba ya da yarın mi versem tekrar. Ayaklarim hep soğuk zaten o da olabilir canım dediğin gibi

Evet olabilir peki mesela ayın 7 sinde verdim 462 idi. Bugün ayın 10 u 3 gün geçti yani kaç olması beklenir acaba ya da yarın mi versem tekrar. Ayaklarim hep soğuk zaten o da olabilir canım dediğin gibi
4 gün geçmiş olur yarin verirsen 4 kat artması gerekir 1800lerde olması gerekir canım o zaman kese de görünür belki ayni yerde ver mutlaka kani . Aman ayaklarını sıcak tut mutlaka ve dinlen bol bol agir isler yapma

4 gün geçmiş olur yarin verirsen 4 kat artması gerekir 1800lerde olması gerekir canım o zaman kese de görünür belki ayni yerde ver mutlaka kani . Aman ayaklarını sıcak tut mutlaka ve dinlen bol bol agir isler yapma
Çalışıyorum canım öğretmenim dinlenmeye çalışıyorum ama doktor cumartesi gel karından bakalım dedi o zaman ben yarın gidip tekrar kan baktirayim bir sorun varsa geç kalmış olmam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…