- Konu Sahibi sefamolsun
-
Yaklaşık bir hafta önce özel bir topik açmamıştım ama biçok gebelik ile ilgili topiğe giri hamile olduğumu duyurmuştum belki aranızda haberi olan vardır arkadaşlar.Ama en son geçtiğimiz çarşamba yani ayın 11 inde doktoruma tahlillerimi göstermek için gittiğimde aslında hamile olmadığımı rahmmde 6 cm lk bir kist olduğunu ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi doktorum ve seni acilen yatışa geçirip gözlem altında tutmamız gerekitğini her an patlamaya hazır bir bombanın rahmimde durduğunu söyledi o an yıkıldım ne bekledim ne buldum dedim allahım bu bir kabus olmalı çok uyanmayı bekledm ama yok bu gerçekti.Ertesi gün doktor beni ameliyata alacağını söyledi önce göbek deliğinden gireceğini eğer başarılı olmazsa açık ameliyatada dönebiliriz dedi ve ertesi gün ameliyata saaat 1.30 da girdim yaklaşık birbuçuk saat sürmüş.Narkozdan uyanmak üzereyken doktorum yanıa geldi ve ameliyatın başarıyla geçtiğini söyledi ama ben anesteziden heralde gebeliğimin devam ettiğini anladım yada birtür halüsünasyon herkese gebeliğim devam ediyor diyorum.Hemşirelere bana iye ağrı kesici veriyorsunuz ben hamileyim ya diyorum ertesi gün doktorum tekrar gelene kadar böyle inandım takii dotorum gelip nerenden uydurdun diyene kadar.
İşte benim hikayem böyle kızlar şimdi iyiyim iyileştim sayılır.:a015:
Doktoruma çok teşekkür ederim tekrar anne olabileceğimi bilmek beni sevindiriyor!
canım benim çok geçmiş olsun merak etem senin durumun iyi,çünkü benim arkadaşım da dış gebelik geçirmişti,onun ki daha sorunlu oldu,kanaması oldu,rahim kanalı neredeyse deliniyordu,ama şimdi hamile ve şuanda 8 aylık ve çok sağlıklı.Yaklaşık bir hafta önce özel bir topik açmamıştım ama biçok gebelik ile ilgili topiğe giri hamile olduğumu duyurmuştum belki aranızda haberi olan vardır arkadaşlar.Ama en son geçtiğimiz çarşamba yani ayın 11 inde doktoruma tahlillerimi göstermek için gittiğimde aslında hamile olmadığımı rahmmde 6 cm lk bir kist olduğunu ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi doktorum ve seni acilen yatışa geçirip gözlem altında tutmamız gerekitğini her an patlamaya hazır bir bombanın rahmimde durduğunu söyledi o an yıkıldım ne bekledim ne buldum dedim allahım bu bir kabus olmalı çok uyanmayı bekledm ama yok bu gerçekti.Ertesi gün doktor beni ameliyata alacağını söyledi önce göbek deliğinden gireceğini eğer başarılı olmazsa açık ameliyatada dönebiliriz dedi ve ertesi gün ameliyata saaat 1.30 da girdim yaklaşık birbuçuk saat sürmüş.Narkozdan uyanmak üzereyken doktorum yanıa geldi ve ameliyatın başarıyla geçtiğini söyledi ama ben anesteziden heralde gebeliğimin devam ettiğini anladım yada birtür halüsünasyon herkese gebeliğim devam ediyor diyorum.Hemşirelere bana iye ağrı kesici veriyorsunuz ben hamileyim ya diyorum ertesi gün doktorum tekrar gelene kadar böyle inandım takii dotorum gelip nerenden uydurdun diyene kadar.
Doktoruma çok teşekkür ederim tekrar anne olabileceğimi bilmek beni sevindiriyor!
Hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar tesellileriniz umuduma umut kattı...canım cok gecmiş olsun.yanlız hiç bööle bişe duymadım ben dıs gebelikle ilgili..kistin olması dıs gebelik deildir ve dıs gebelikte acık ameliyat en son caredir..ilk önce metatroksat tedavisi uygulanır ve bu çözüm olmazsa laporoskopi ameliyatı yapılır..ben 4 kez gecirdim..1 acık ameliyat bir iğne..bence acilen baska bir doktora git..bu ihmal edilemiyecek bir durum..ben cok arastırdım bu ektoğik gebeliği..nerdeyse inciğini cıncığını biliyorum..ortada alınan bir bebek yok gibi??
sefamolsun cok sansliymisin doktorun iyiymis hemen erken farketmis durumu bende 8 haftalik bos gebelikten kurtaj oldum gecen ay ilk basta dis gebelik sandi doktor panik olduk burda bayagi forum acmistim bi hafta evde hastane valizi ve mektubu kapi yanidna hazir bekledik deidgin gibi her an patlama olacak kanamadan hastaneye acil gidicem saniyodum bide hastane cok yakin diye iyi bari yetisiriz neler dusunuyodum sonra anladikki bos kese olusmus bu arada bayagi bi korku gecirmistim insallah yeniden bebisin olur burda o kadar cok arkadas varki ayni durumda bende basim agelince gordum insan bikendi saniyo bu aciyi yasayan cok gecmis olsun tekrardan
Canim benim öncelikle cok gecmis olsun.Gecen sene 14 haziranda bende dis gebelik gecirdim ve laparoskopi ile sol tüpüm alindi. cok zor günler gecirdim ama Allahima bin sükür simdi 5,5 aylik hamileyim ve hersey yolunda.Darisi tüm isteyenlerin basina.Allah büyük hic kafana takma bundada vardir bi hayir.Yaklaşık bir hafta önce özel bir topik açmamıştım ama biçok gebelik ile ilgili topiğe giri hamile olduğumu duyurmuştum belki aranızda haberi olan vardır arkadaşlar.Ama en son geçtiğimiz çarşamba yani ayın 11 inde doktoruma tahlillerimi göstermek için gittiğimde aslında hamile olmadığımı rahmmde 6 cm lk bir kist olduğunu ve dış gebelik geçirdiğimi söyledi doktorum ve seni acilen yatışa geçirip gözlem altında tutmamız gerekitğini her an patlamaya hazır bir bombanın rahmimde durduğunu söyledi o an yıkıldım ne bekledim ne buldum dedim allahım bu bir kabus olmalı çok uyanmayı bekledm ama yok bu gerçekti.Ertesi gün doktor beni ameliyata alacağını söyledi önce göbek deliğinden gireceğini eğer başarılı olmazsa açık ameliyatada dönebiliriz dedi ve ertesi gün ameliyata saaat 1.30 da girdim yaklaşık birbuçuk saat sürmüş.Narkozdan uyanmak üzereyken doktorum yanıa geldi ve ameliyatın başarıyla geçtiğini söyledi ama ben anesteziden heralde gebeliğimin devam ettiğini anladım yada birtür halüsünasyon herkese gebeliğim devam ediyor diyorum.Hemşirelere bana iye ağrı kesici veriyorsunuz ben hamileyim ya diyorum ertesi gün doktorum tekrar gelene kadar böyle inandım takii dotorum gelip nerenden uydurdun diyene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?