Dış gebelik geçiren arkadaşlar varmı varsa lütfeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bizim bir arkadaş da aynı şekilde dış gebelik gecirdi ve tüpün birini aldılar aradan 4 ay gecti yine hamile
o densizlere bakmayın rahat olun

bizim bir arkadaş da aynı şekilde dış gebelik gecirdi ve tüpün birini aldılar aradan 4 ay gecti yine hamile
o densizlere bakmayın rahat olun

inş .aslında şuan için cocuk dusunmuyordum ama onun gorunce farklı duygulara kapıldım hayırlısı ile ıns yıne anne olabılırım

arkadaşlar bend 3 ay önce dış gebelikten amelıyat oldum.sol tğpümün bi kısmını aldıklarını söylediler.tekrar çocuk düşünmek istiyorum ama sol taraftan hamıle kalıp yıne aynı şeyı yaşamaktan korkuyorum.ne yapmam lazım sağ taraftaki yumurtamın çatladını nasıl anlayabilirim

ozaman banada bişiy de ( 6770 çıktı 5 haftalık dedi kese görmedi doş gebelik olablir dedi ağrı yok açık pembe leke oluyo bazen devamlı değil dış gebelikte değer 5 ahaftada böle normal gidermi:18:

Selam arkadaşlar. Ben de 2 sene önce dış gebelik ameliyatı oldum. Kese yumurtalıgimda oluşmuştu. Bir yumurtalığımın yarısı alındı. Ben de iç kanamadan dolayı ölümden döndüm. Allaha şükür iyi bir doktora denk geldim. Normal yollarla gebe kalamıycam diye çok korkmuştum ama doktorum beni hep rahatlattı. Bir sene sonra normal yolla hamile kaldım. Aslında doktorum 6 ay sonra tekrar deneyebilirsin demişti. Ben her ihtimale karşı bir sene bekledim dikişlerim iyice iyileşsin diye. Bu arada bu ameliyattan sonra rahime dokunulmadığı için normal doğum da yapabilirsiniz. Benim doğumum da normal oldu. Şimdi çok tatlı bir oğluşum var. İnş sizde gönlünüzce bebeklerinize kavuşursunuz. Ümitsizliğe kapılmayın. Allah yardımciniz olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…