MERHABA Arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum. 2 ayda 2 dış gebelik yaşadım. şuanda dış gebelik yüzünden doktor takibindeyim neyseki iğne ile düşürüldü saedce kese kaldı .dün doktorum kese bozulmaya başladı dedi. 15 gün kendne çok dikkat etmelisin evde yalnız kalma dedi .dua edin dış gebelik sonrası hamile kalan var mı?
rahim filmi dedi çektiremedim makineleri bozukmuş. 3 aylık korunma dedi ee bitti. yani bebek düşüneyim mi. yoksa bunun bir ilacı varmı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
rahim filmi dedi çektiremedim makineleri bozukmuş. 3 aylık korunma dedi ee bitti. yani bebek düşüneyim mi. yoksa bunun bir ilacı varmı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
merhabalar.şuanda dış gebelik geçirmekteyim.doktor kontrolünde gecen cuma iğne oldum.pazartesi tekrar kontrole gittiğimde kan testi yapıldı ve değerlerim 3000 lerdeyken 5000lere çıkmıştı.2 gün sonra tekrar kontrole gitcem ama içim içimi yiyiyor.sizce normalmi değerler düşermi? doktorum düşmesi gerektiğini söylüyor.yaşım daha 22 ve çok korkuyorum sonuclardan.bana bişiler sölerseniz çok sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?