Dıs gebelik gecirmis tecrubeli arkadaslar lutfen yardim

mutluduygu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
47
1
86
Bursa
Mrb.arkadaslar Rabbim hepimize saglikli gebelikler evlatlar nasip etsin ins.tecrubeli arkadaslarin yardimina ihtiyacm var bu 4.gebeligm fakat yasayan yok pihtilasma var bos gebelk karinda olu cenin kimyasal gebelk yasadm bu ay yine hamis oldugumu ogrendm c.ert.106 cikti dgerm 2 gun sonra 140 2 gun sonra da 89 cikti k.rengi lekelenmem var simdi kanamaya dondu pedimde 2 parca et parcasi vardi son olcturdugum deger 89 du 5.gununde tekrar olcturdm 689 cikti kanamam regli gibi devam ediyor dr.net bir aciklama yapamiyor arastirmalarimda gordm dis gebelkte bu durum olurmus kanamam var ama karin yada kasik agrm filan yok boyle durum yasayan varmi Allah tan umut kesilmez belki normal gebrlige doner diyorm tecrubeliler lutfen yardm edin

canım öncelikle geçmiş olsun ben yasadım dış gebelik değerlerim az az yükseldi 15 gün gebelik testi ile takip edildim sonra dış gebelik teşisi koyuldu kemoterapi iğnesi vuruldum dış gebelik sonlandırıldı

cok tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasn boyle acilar.Sizin degeriniz yavas yavas yukdelmis anladigm kadari ile ne kadara kadar cikti degerinz birde ultrasyonla goruldumu?? benm normal gebelk olma ihtimali yok dimi ((

cok tesekkur ederim sizede cok gecmis olsun Rabbim bir daha yasatmasn boyle acilar.Sizin degeriniz yavas yavas yukdelmis anladigm kadari ile ne kadara kadar cikti degerinz birde ultrasyonla goruldumu?? benm normal gebelk olma ihtimali yok dimi ((

benim günümden 15 gün sonra 190 na kada çoktı iğne vuruldum 260 oldu iğnenin 2. dozunu vuruldum sona değerlerim yavaş yavaş düşmeye başladı 20 gün sonra gebelik sonlandı senin adedin ne kadar geçti üzgünüm ama normal gebeliğe benzemiyo gibi

ultrasonda görülmedi değerlerin 5000 lere falan gelince karından ultrasonla görülüyo 1500 lerdede vajinal ultrasonla görülüyo

benm sat 9 subatti bat tarihm 13 martti ben.14 martta ogrendm ama gec dollenme diye biliyorm adetime 5 gun varken bhcg negatifti 0.100 5-6 gun sonra 106 idi degerm acaba labaratuvar yanlismi olctu ilk degerleri yada son degeri dua edin lutfen bana bu 4.gebeligm kucagima almak istiyorm artik esim benden dahada cok istiyor ona da ayri uzuluyorm((

canım bildiğim kadarıyla 0.5 olursa negatif üstü pozitif senin 0.100 diyosun sanıım pozitifmiş inşallah allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder sizin ve tüm evlat hasreti çekenlerin

canım bildiğim kadarıyla 0.5 olursa negatif üstü pozitif senin 0.100 diyosun sanıım pozitifmiş inşallah allah bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder sizin ve tüm evlat hasreti çekenlerin

aa bende negatif diye biliyorm dr.negatif dedi.Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederm.Normal regli gibi kanamasi olup saglikli gebelik yasayan varmi acaba

aa bende negatif diye biliyorm dr.negatif dedi.Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederm.Normal regli gibi kanamasi olup saglikli gebelik yasayan varmi acaba

yaşayan varmış ama ben her kanama sonrası düşük yaptım ama benim ilk hamilelim sounsuzdu 1 tane oğlum var sonraki gebelikler sıkıntılı oldu

yaşayan varmış ama ben her kanama sonrası düşük yaptım ama benim ilk hamilelim sounsuzdu 1 tane oğlum var sonraki gebelikler sıkıntılı oldu

ins.bende o mucizeyi yasayan kisilerden biri olurum.oglunuzu Allah im bagislasin benm bir tane de olsa raziyim valla :)) hersey Rabbim den.

amin cümlemizin evladını allah bağışlasın isteyen herkesede nasip etsin

Canım geçmiş olsun,seni üzmek istemem ama bu değerlerle normal gebelik gibi gözükmüyor.Bende dış gebelik yaşadım.İlk değerim 22 çıkmıştı sonra 47,normal gebelik sanıyordum doktorum 10 gün sonra gel değerin 1000'i geçer keseyi görürüz dedi ama kese gözükmedi.Doktorum tekrar kan testi istedi değerim 350 çıktı.O gün kanamam başladı ve 2-3 gün sonra düşürdüm ama kontrole devam ettim.Düşük yapmama rağmen değerim yükseliyordu 1 hafta kadar sonra 700 oldu,2 gün sonra 800 oldu.Düşük yaptığım için herhangi bir ilaç vermedi,kürtajda olmadım.Parçalar kendiliğinden düştü.Yaklaşık 50 gün kadarda kanama yaşadım.Ama hiç ağrı sızı olmadan atlattım çok şükür.50 gün sonunda değerim sıfırlanmıştı.

İnşaAllah bir sorun olmaz canım sende.Gerçi bir yerde okumuştum değeri düşerken birden yükselip normal hamilelik yaşayan olmuş.İnşaAllah seninde öyle olur.

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun.Rabbim birdaha yasatmaz insAllah cok uzuldum simdi hem sizin adiniza hem kendi adima cok umutlu idim yarin icin degerin yukselmesi beni umutlandirmisti fakat dustukten sonrada deger yukselebiliyormus nitekim sizdede ayni durum soz konusu olmus.Ben Allah ima biraktim artik herseyn hayirlisi versin vardir bil bildigi gonlum tabi normal gebelk olmasindan yana icimi biliyor Rabbim ama tevekkul etmektende ayrilmak istemiyorum.cevabinz icin cok tesekkur ederim :)) bana dua edin lutfen :))

Teşekkür ederim canım.Ne yaptın,aldın mı sonuçları?Merak ettim seni.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz canım bir bakarsın normal gebeliğe devam ediyorsun.İnşaAllah öyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…