Dıs gebelik gecirmis tecrubeli arkadaslar lutfen yardim

Teşekkür ederim canım.Ne yaptın,aldın mı sonuçları?Merak ettim seni.Rabbimin hikmetinden sual olunmaz canım bir bakarsın normal gebeliğe devam ediyorsun.İnşaAllah öyledir.

yeni geldim eve beta sonucum 872.4 cikti artma var ama normal degil p.ertesi 689 du progestanm daha gecen hafta 5 iken bugun 28.78 rahim kalinligida 2 gun once 6 mm idi bugun 8 mm doktorum net bir aciklama yapamiyor beklemekten baska cagrembyok 2 gun sonra tekrar olcturucem degerleri normal gebelik olsa regl olmazdm dimi ayni adet zamanimdaki gibi oldum 3.gun azald yine hc yok gibi degerim az artmis dimi umut varmi sizce ayrica cok tesekkur ederim ilginiz icin Allah im razi olsun dualarinizi eksik etmeyin lutfen bu 4.gebeligm hep kaybettim insaAllah Rabbm bunu kucagima aldirir.hayirlisi ile tabii :))

Canım artış olmasına sevindim,dularımdasın.Böyle az artış olupta normal gebelik yaşayanı okumuştum burda.İnşaAllah normal gebeliktir canım.İnşaAllah bu sefer tutar,yavrunu kucağına sağsağlim hayırlısyla alrsın :)

Mesaji okuyunca cok sevindm birden umut dolu bir mesaj olmus benm icin Allah im razi olsun sizden.Cok tesekkur ediyorum artis var evet ama az insaAllah normale doner nasil sizce artis ?? az degilmi ??

Mesaji okuyunca cok sevindm birden umut dolu bir mesaj olmus benm icin Allah im razi olsun sizden.Cok tesekkur ediyorum artis var evet ama az insaAllah normale doner nasil sizce artis ?? az degilmi ??

Canım evet artış az ama bu şekilde 2 katı değilde az az artıpta normal gebelik yaşayanı okumuştum.Umarm seninde öyledir canım,bol bol dua et.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaAllah.Gelişmelerden haberdar et beni :)

canım moralini bozmak istemem ama artış cok az benimde kanamam adet gibiydi dr.un kanaman icin ne diyo ilaç verdimi bana kanamamı durdurmak için iğne yapmıştı ama işe yaramadı inşallah senin gebeliğin normal gebeliğe döner şimdi kaç haftalık olman gerekiyo

kanamam bitti 3 gun surdu normal reg l oldum degerlerim dususe gectiginde 89 du ama 5.gunde 689 a cikmisti o surede kanamam vardi 89 ciktiktan sonra basladi tamam dustu dedim ama adetli iken iyi yukselmisti doktorum deer dusunce ilaclari kesmemi soylemisti yukselmeye baslayinca tekrar basla dedi p.ert.rahm kalinligim 6 mm iken carsamba 8 mm.cikti kalinlasma vqr birde progestanmda yukselmis ama progestan ilac iciyorm ona bagliyorum kac haftalik filan hic oyle hesaplamiyorm ama bat tarihime 5 gun filan varken kan testm negatifti sanirim gec dollenme Rabbim hqyirlisini versn ama umutluyum ya dua edin lutfen bana Allah ima sigindim ve ona biraktm o icimi biliyor ama ptogestan yukselmesi rahm kalinlasmasi olumlu degil mi sizce?? dr.seri beta olcumu istiyor birsey demiyor ya gidisati kptu uzmemek icin demiyor iyi bir cumle icin agzinin icine baktigimi biliyor k.pederimn tanidigi doktor ona degerleri iyi dems ama 89 dan 689 a cikisinda demis galiba son degern yorumunu bilmiyorm.İnsAllah normal gebelk olur cikmadk candan umut kesilmez bana dua edin lutfn :))

Aynen canım umudunu hiç yitirme.Rabbimin mucizeleri saymakla bitmez.Belkide yavrun sana tutunmaya başlamıştır.Son anda seni bırakmaktan vazgeçmiştir :) Yarın yine kan tahlili yaptıracaksın değil mi?

Aynen canım umudunu hiç yitirme.Rabbimin mucizeleri saymakla bitmez.Belkide yavrun sana tutunmaya başlamıştır.Son anda seni bırakmaktan vazgeçmiştir :) Yarın yine kan tahlili yaptıracaksın değil mi?

:)) ne guzel mesaj gonderiyorsunuz cok seviniyorm boylr gordukce okudukca Allah razi olsun sizden.Evet yarin yine testm var akmi karami az cok belli olur yine yarin Rabbim mucizelerinden bana da versin ins. sizce nasil umut varmi ?? progestan yukselmesi rahm kalinlqsmasi iyi degil mi??

Canım hcg az yükseliyor ama progestan ve rahim kalınlaşması iyi.Bende anlamadım bu nasıl iş :) Bebiş biraz nazlı galiba :) Kız olursa adını nazlı bebiş koyarsın ahha :) Bana en diye hitap edebilirsin canım,kendime çok yakın hisediyorum seni

canım yarın ki sonuç 1000 lerde falan çıkarsa muhtemelen vajınal ultrasonla görünür inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

canım yarın ki sonuç 1000 lerde falan çıkarsa muhtemelen vajınal ultrasonla görünür inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

valla ne yalan soyleyeyim beni umutlandiran bir sen varsin.duygular karsilikli bende yakin hissettm kendime sizde varmi cocuk ?? sizdn cevap gelince mutlu oluyorum cok tesekkur ederim :)) degerlerm ins.duzelir simdiye kadar agrim yoktu ama simdi hqfif karnm agriyor sanirim dis gebelik ((

insaAllah.cok tesekkur ederm guzel dilekleriniz icin.Dua edin lutfen banada :)) siz boyle bir durumla karsilasan gordunuzmu normal gebelige donen ?? rahm kalinlasmasi ve progestan yukselmesi iyi yonde degil mi ?? dis gebelikte de ayni durum olur mu acaba ??

ben bu şekilde normal gebeliğe dönen duymadım ama dış gebelik te hcg 1000 lere çıkabiliyomuş amcamın kızında oldu 1000 küsürlerdeydi hastaneye yatırdılar iğne tedavisi uyguladılar bazen tüpte yırtılma oluyomuş bu durumda ya laparoskopi ile gebelik hücresini alıyolar yada tüp hasar gördüyse ameliyatla tüpü alıyolar ama kendini korkutma hakkında hayırlısı neyne o olsun

biliyorm malesef gecen sene de yasamistm 11 gun yattiim hast.ama degerlerm simdiki degerden dusuktu ve dusmeye basladiginda hic yukselmede yapmamisti kendiligindn sifirlandi bazen diyorm dis gebelik iste bazende cikmadik candan umut kesilmez diyorm gecen sene degerm 300 lerde iken karin agrim vardi simdi 872 idi cok sukur agrm yok simdilik (Rabbm korusun ) kucuk bir umut ariyorm herhalde stres kafayi yedirtecek.Allah im buyuk.iyi aksamlar :))

Canim.dis gebelik diye kafana takma,kendinide bebiside uzme:)Bende henuz yok canim.En son gecen sene dis gebelik yasadim, ondan sonrada hamile kalmadim.Ugrasiyoruz iste Rabbim hayirli saglikli evlatlar nadip etsin cumlemize :)

Canim.dis gebelik diye kafana takma,kendinide bebiside uzme:)Bende henuz yok canim.En son gecen sene dis gebelik yasadim, ondan sonrada hamile kalmadim.Ugrasiyoruz iste Rabbim hayirli saglikli evlatlar nadip etsin cumlemize :)

Aminnn hayirlisi ile en yakin zamanda:)) Dis gebelikten sonra zor mu hamile kaliniyor ne bende gecen sene martta yasamistm tam 1 sene sonra anca oldu insaAllah bu gebeligm dis gebelik degildir kan verdm geldm dr.um yok bugn sonucu beklemedm o yuzden oglene cikacak bakalim sonuc hem heyecanliym hem uzgun insaAllah yukselmustir ve nirmal gebeliktir :)) su mubarek cuma gunu ve saati Rabbm dualarimizi kabul etsn :))

Amin canım inşaAllah,bu mübarek gün hürmetine Rabbim sana hayırlısıyla sağlıklı normal gebelik yaşatsın ben ve birde çok sevdiğim bir arkadaşım beraber haber beklediğimiz arkadaşım hayırlısıyla sağlık bir şekilde hamile kalmış olalım inşaAllah :) Bende sonucu merak ettim hemen burayı açtım :) İnşaAllah çok güzel bir sonuc ve artış olmuştur.
Olabilir canım 1 sene geçti ama olmadı bende bir şey,genelde dış gebelik geçirenler geç hamile kalıyorlar anrım,kimde okusam geç hamile kalmış.

malesef kolay degil dis gebelik Rabbim nasil da yaratmis nasil sabir verms biz kadinlara nede olsa hamile kaliyorz cok sukur bu sonuca ulasamayanlar bile var bizm imyihanimizda bu olsun napalim artik Rabbim bizleri beterlerindn korusn.P.ertesi fakuktede prof.randevm var ona soraym bakalm dis gebelktn sonra hamile kalmak zorlasiyormu netten de arastiriyorm dis g. tuplerde iltihaplanma filn bahsediyor gecen ay rahm filmi cektirdm cok sukur hicbr sknti cikmadi kanallarm acikti ama ben bu durumla karsilasiyorm vr bir yerde sknti ama bulunamiyor ben birde inofolic diye bir gidq tqkviyesi kullandm dr.yazmisti bunu kullaninca ayriyeten folic asit kullanmaya gerek kqlmiyor yeni cikms bir ilac genelde pcos lulara yazilirms ama dr.banada yqzmisti 1 kutu 1 hafta gidiyor ac karnina 1 bardak suya 2 paket i ekleyp iciliyor yumurtayi inceltip kolay catlamasini sagliyormus o kadqr dr.gittm hcbiri yazmamisti sob dr.kadar belki hamile kalmamda oda etkili olmus olabilir hamile kalmayi kplaylastiriyor dr.bir sorn istersenz belki size de faydasi olur.

Canım eğer bu ay hamile kalmamış olursam önümüzdeki ay tedaviye başlayacağım.İnşaAllah gerek kalmaz :)Bende yumurta çatlama sorunu var maalesef Yani yumurtluyorum,yumurtam büyüyor ama çatlamayp kite dönüşüyor ve o ay adetle o kist atılıyor.Birde adetlerim düzensiz olduğu için yumurtlama günlerimi tutturamıyodum sanırım.O dış gebelik yaşadığım zaman adetime 3 gün kala hamile kalmıştım mesela.2 aydır ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum çok şükür.Geçen ay olmadı çünkü biraz tembellik yaptım ama bu ay sadece yumurtlama günleri yerine adet bitiminden itibaren 2 günde bir ilişki yaşadık.3 gün öncesine kadar böyle devam etti.3 gündür şiddetli göğüs ağrısı yaşıyorum bu nedenle devam edemedik,zaten yumurtlama dönemimde sona ermişti.En sağlıklısı bu şekilde 2 güne 1 ilişki olmasıymış,doktorlarda böyle öneriyor bakalım bu ay uyguladık,tutacak mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…