Dıs gebelik gecirmis tecrubeli arkadaslar lutfen yardim

Cok korkuyprum valla baska kotu bır yan etkısı varmı;(ıns dıs gebelık degıldır bu degerlerle normal gebe olma ımkanım yokmu

değerlerin düşük ama bekle o iğneyi ben vuruldum 24 saat yattım gözümü açıcak halım yoktu sanırım yan etkisiydi ama ameliyet olmaktan iyidir diye düşünüyorum

bende 3 gundur hast.idim malesef dis gebelk sag tupumde gozuktu pysaki cuma cok olumlu konusmustu p.ertesi gittigmde dis geb.pazar aksami az kanama ardindan koyu kan tarzinda lekelenmem oldu 2.ye dis geb.yasadm ve hamislikte lekelenme tarzinda akintilar oluyorsa dis geb.2sindede ayni lekelenme olayini yasadm benm kese boyutu kuculmeye baslams beta hcg de dusmeye basladi o yuzden taburcu oldum ama degerlerm dusmese yada az az dusse igne yapavakti dr.um Ama henuz cocugum olmadigi icin mudahale etmek istemiyorlar kendi kendine soonlanmasibi bekliyorz

arkadasm sen ne yaptn test yapacaktn ben hast.idim 3 gundur malesef dis geb.degerlerm dusuyor o yuzden taburcu oldum kendi kendine sonlanmasini bekliyorz sen ne yaptin

Canımmm çok geçmiş olsun.Sen artık normal hamilesin diye takibi bırakmıştım.Rabbim hayırlısını verin canım.Bende hamilelik yok maalesef salı günü kanda baktrdım negatif çıktı maalesef.Benimde kendi kendine sonlanmıştı kürtaj veya herhangi bir operasyon olmamıştım canım.Bu senin 2. dış gebeliğin mi oldu?Sebep neymiş doktorun bir şey söyledi mi?

sensizask cok tesekkur ederim guzel temenlilern icin ama malesef dis geb.peki sizin sonuc nedir degrlern hizla yukselmesi ??

canım cok üzüldüm çok geçmiş olsun... sen rahim filmi çektirip bi tüplerine baktır belki tıkanıklık vardır.

sensizask cok tesekkur ederim guzel temenlilern icin ama malesef dis geb.peki sizin sonuc nedir degrlern hizla yukselmesi ??

İnşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım . sonradan değerlerin atmıştı ve bu beni ümitlendirmişti ama demek ki zamanı değilmiş . en kolay şekilde atlatmanı umuyorum bu günleri .

İnşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım . sonradan değerlerin atmıştı ve bu beni ümitlendirmişti ama demek ki zamanı değilmiş . en kolay şekilde atlatmanı umuyorum bu günleri .

Allah tan gelen herseye raziyim.beterin beteri vardir Rabbm beterinden korusun.Sizin sonuc ne oldu ?? Allah im isteyen herkeze nasip etsin insaAllah.

dun agrim vardi aksam acile gittim kan degerlerime bakildi ultrasonda bir problem cikmadi kan sonuclqrinin da cikmasini beklemedim 4 saat sonra cikacak demislerdi sabah internetten baktim degerim 400 idi hast.cikarken simdi 900 kusur olmus aksamki kqdar agrim yok ama gidicem bugun yine risk icerirmi bu deger ama boyle inip cikmasi normal mi bilen var mi ??

Normal canım,düşüğü yaptıktan sonra değerlerin normal seyrinde düşmeye başlayacak.Ben parçayı düşürdükten sonra bile artmaya devam etmişti 1 hafta sonra falan değerlerim düşüşe geçti.

ayy oh icim rahatladi ama her ihtimale karsi gidicem birazdan cikicam sabah yukselmis oldugunu gorunce korktum :))

Arkadaslar merhaba, yazdiklarinizdan yola cikarak bende birsey danismak istiyorum. 7haftalik gebdlik vardi ancak kese goruntusu sikintiliydi biraz. Prtesi dis gebelik tehsisim konuldu sali gunu kurtaj oldum. Carsamba gunude hastaneye yattim ve kemoterapi ilacindan vrrildi. Dr degerde dusme olmasi gerektigini soyledi ancak carsamba 14496iken ilactan sonra bugun 15500e yukseldi deger. Kafam karman corman oldu. Bu artis pek iui gelmiyo bana fikrinizi allmak istedim

Canım uzun zamandır yazmamışsın,nasıl oldun?Değerlerin düştü mü?Bende adet oldum ve doktora gitmeye başladık.Bir sorun çıkmadı bende çok şükür birde eşim test yaptıracak bakalım.

Canım geçmiş olsun.Dış gebelikte değerler düşük yaptıktan sonrada artabiliyor.Benim değerim 350 iken düşük yaptım ama değerim 800'e kadar yükselmişti.Doktorun ne dedi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…