Dıs gebelik gecirmis tecrubeli arkadaslar lutfen yardim

Hayirlisi ile insaAllah tutar benm dedigim inofolicte yum.uzerinde olumlu etki yaratiyor birde ov.testi ile adet gunune yakn yada gununde yapilan ve pozitif cikan test gebelik lehine eger o ay yum.olmussa ben bu gebeligimde oyle suphelendimde gebelk testi yaptm hemen hemen son 1 haftadr hep pozitifti insaAllah sizde hayirlisi ile pizitif sonucu gorursunz bende netten baktm tahlil sonucuma 3 saat oldu vereli kani ama daha cikmamais cok heyecanliyim

bence inofolic sorun dr.nuza yum.kolay catlamadini sagliyor bilginz olsun

İnşaAllah canım,tabiiki sorarım,inşaAllah gerek kalmazda :) Valla bende heyecan yaptım,çıksada sonuçlar :) Takipteyim :) Yarın gebelik testi yapacağım bakalım,adetime 1 gün kala oluyor yarın.

İnşaAllah canım,tabiiki sorarım,inşaAllah gerek kalmazda :) Valla bende heyecan yaptım,çıksada sonuçlar :) Takipteyim :) Yarın gebelik testi yapacağım bakalım,adetime 1 gün kala oluyor yarın.

1880.2 cikmis degerm cok sevindm 2 gun once 872 idi sevindm ama cok artmamissi dis gebelikte boyle birden cokmu yukselme oluyordu?? insaAllah sizdende guzel sonuc bekliyorz yarn :))

1880.2 cikmis degerm cok sevindm 2 gun once 872 idi sevindm ama cok artmamissi dis gebelikte boyle birden cokmu yukselme oluyordu?? insaAllah sizdende guzel sonuc bekliyorz yarn :))

Canım dış gebelikte birden yükselme oluyor ama bu normal yükselme.Yani hemen hemen 2,5 kat artmış.Ayyyy çok sevindim ya.Doktorun ne dedi?

Canım dış gebelikte birden yükselme oluyor ama bu normal yükselme.Yani hemen hemen 2,5 kat artmış.Ayyyy çok sevindim ya.Doktorun ne dedi?

Normal diyorsunuz dimi insaAllah oyledir.Dr.um yok bugn poliklinikte k.pederimn tanidigi doktor ona haber verdk dr.ulasacak bende haber bekliyorm :)) bu degerlerle kese gozukmesi lazim anlarz bakalim simdi haberi geldi smdi qmeliyatta imis aksam 5ile 8 arasi poliklinignde olacakms aksam gidicem bakalm insaAllah sevincm yarim kalmaz kesesini be bebisimi de goruruz hayirlisi ile.Bendr sizden haber bekliyorm yarin icin iyi hqber insaAllah :)) dis gebelikte de boyle qz az yada birden cokmu artiyor siz cok artiyor demissinz ama nasil oluyor atiyorum 100-200 iken birdenmi 1000-1500 oluyor ?? ay Allah im nasil nir his bu sevineyimmi bilemedm

Aynen canım dış gebelikte orantısız artış oluyor mesela birden 5-10 kat artıyor,birden 5-10 kat düşüyor.Bakalım akşam muayene olunca neler diyecek doktor.Beni haberdar et mutlaka tamam mı,merkata bırakma:)

Aynen canım dış gebelikte orantısız artış oluyor mesela birden 5-10 kat artıyor,birden 5-10 kat düşüyor.Bakalım akşam muayene olunca neler diyecek doktor.Beni haberdar et mutlaka tamam mı,merkata bırakma:)
Cok tesekkur ederim ilginize Rabbim tum isteyen kullarina yasatsn bu duyguyu.Eve gelir gelmez yazarm insaAllah keseyi ve icerisnde saglikli bir bebis gpruruz dua edin lutfn bana herkezi seferber ettm dua ediyorlar Rabbm kabul etsn.Aminnn:))

Cok tesekkur ederim ilginize Rabbim tum isteyen kullarina yasatsn bu duyguyu.Eve gelir gelmez yazarm insaAllah keseyi ve icerisnde saglikli bir bebis gpruruz dua edin lutfn bana herkezi seferber ettm dua ediyorlar Rabbm kabul etsn.Aminnn:))

Amin canım inşaAllah dualarımdasın.İnşaAllah keseyi,bebişi görürsün,burayada mutlu haberi yazarsın :)

ayy canım valla nasıl sevindim bilemezsin çok güzel artmış değerlerin inşallah hersey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz

Ayyyy inşaAllah,birbirimize güzel haberler veririz inşaAllah.

İnsaAllah.Dr.dan geldm simdi karindan bakti bu degerle karindan gozukmez ama bir ihtimal belki kucuk birsey goruruz dedi ama malesef birsey gozukmedi dis gebelk olabilir dimi dedim zannetmem dis gebelk gibi durmuyor bu degerlede dis geb.olmaz dedi p.ertesi tekrar beta ve vajinal ultrasyona giricem ama bana bu kelimeleri bile yetti sevndm ama keseyi ve kalp atisinida gorursem tamamdir.dr bile sasiriyor degerlern nasil 180 derece dondu diyor.simdilik bir mucize yasiyor gibiyim.sizlerin de dualari sayesinde suan mutluyum Allah tum dua edenlerden razi olsun.Rabbm sizde dahil isteyen herkese en yakin zamanda ve hayirlisi ile bu duyguyu yasatsin. insaAllah Aminn :)))

ayy canım valla nasıl sevindim bilemezsin çok güzel artmış değerlerin inşallah hersey yolunda gider güzel haberlerini bekliyoruz

Cok tesekkur ederim Allah im razi olsun.Rabbim isteyen herkeze en hayirlisi ile versin insaAllah.Amin
birde kese ve kalp atislarini gorsek tamam hamileym diyebilecegm:))

Cok tesekkur ederim Allah im razi olsun.Rabbim isteyen herkeze en hayirlisi ile versin insaAllah.Amin

inşallah onlarda görünecek

Doktorun olumlu konuşmasına çok sevindim.Evet bu değerler dış gebelik değerleri değil,dış gebelikte birden artıp birden düşmeli.İnşaAllah canım onlarıda göreceksin Rabbimin izniyle. Amin canım inşaAllah :)

kızlar merhaba 14 subatta adet oldum ve 16martta kan testı yaptırdım sabahtan,aksamınada renglı oldum.kan testı sonucum 16martta 12 cıktı ertesı gun 17 cıktı 2 gun sonra 45 cıktı ve 2 gun sonra 118 cıktı ve 4gun sonra 504 cıktı ve 3 gun sonra yaptırıgım deger 930 cıktı.doktor dıs gebelıkte olabılır normal gebelıkte dedı persembe gunu tekrar gıdecegım kan degerım yukselmısmı dıye.sızcede dusukmu degerler.dıs gebelıkte erken teshıs olacagından ılacla sonladırırız dedı bu ılacların yan etkısı varmıs sanırım kullanan oldumu.psıkolojım bozuldu yemınle yanı normal gebede olabılırım dıs gebede bebek cok kusuk dıyemı acaba degerlerler dusuk cıkıyor daha snrm bır aylık bıle yok

Son düzenleme:

canım naptın gittin mi doktora ne dedi durumun nasıl

değerlerin düşük ama bekle o iğneyi ben vuruldum 24 saat yattım gözümü açıcak halım yoktu sanırım yan etkisiydi ama ameliyet olmaktan iyidir diye düşünüyorum

Dış gebelik geçirmedim çok şükür ama değerlerim hızlı yükseldiği için dış gebelik teşhisi konmuştu bana da . hastaneye kalsa kürtaj bile olmuştum yok yere . o yüzden çok araştırma yaptım baştaki değerlerin özellikle 89 a düşmesi dış gebelik gibi gösterse de sonradan değerlerin düzelmiş gözüküyor . belki de bir labaratuar yanlışıdır o değer . inşallah sağlıkla kucağına alırsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…