- 24 Şubat 2023
- 95
- 16
- 18
- 32
- Konu Sahibi sedaaaaaaa
-
Merhaba benim merak ettiklerim var ilk kan verdiğinde 17 cikti 3 gün arayla tekrar verdim 260 sonraki 524 sonraki 330 geriledi 1 hafta yoğun kanama yaşadım 1 hafta sonu tekrar olcturdum 220 çıktı 1 haftada çok az düşüş olmuş dış gebelik ihtimali var dedi doktor korkuyorum kaşık agrin olursa acile direk git dedi haftaya gene olcturcem dış gebelik böylemi?Kızlar merhaba yakın zamanda bir dış gebelik geçirdim ve şuan hala o süreçteyim çok hafif bir iç kanamam oldu şuan beta en son 1039du sabırla duayla düşmesini bekliyorum merak ettiğiniz kafanıza takılan bir konu vars seve seve cevaplayabilirim
İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gider ama kimyasalda olabilir sizinki. Ki inşallah kimyasaldır kimyasal gebelik kendi kendine regl oluyosunuz gidiyor ama dış gebelik öyle değil ne yazıkkiMerhaba benim merak ettiklerim var ilk kan verdiğinde 17 cikti 3 gün arayla tekrar verdim 260 sonraki 524 sonraki 330 geriledi 1 hafta yoğun kanama yaşadım 1 hafta sonu tekrar olcturdum 220 çıktı 1 haftada çok az düşüş olmuş dış gebelik ihtimali var dedi doktor korkuyorum kaşık agrin olursa acile direk git dedi haftaya gene olcturcem dış gebelik böylemi?
İnşallah dediğiniz gibi kimyasaldir 1 hafta kanamam vardi 2 gün leke gördüm bugün yoğun kanamam tekrar başladı bu nolmalmi acile gitmemmi gerek bilmiyorumİnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gider ama kimyasalda olabilir sizinki. Ki inşallah kimyasaldır kimyasal gebelik kendi kendine regl oluyosunuz gidiyor ama dış gebelik öyle değil ne yazıkki
Yani kimyasal da regl gününüzde regl oluyosunuz dış gebelik öyle olmuyo ne yazıkki evet kanama oluyo ama regl olmuyosunuz bi kahverengi geliyo sonra açık pembe sonra zaten beta artıyo düşenler olmuş ama sonra tekrar artmış umarım sağlıkkıdır demek istiyorum ama üzgünüm sağlıklı değil ama inşallah kimyasal gebeliktir kendiliğinden gider eğer ağrınız varsa kasıklarda dayanmıcak gibi hiç beklemeden gidin acileİnşallah dediğiniz gibi kimyasaldir 1 hafta kanamam vardi 2 gün leke gördüm bugün yoğun kanamam tekrar başladı bu nolmalmi acile gitmemmi gerek bilmiyorum
Bende öyle diyorum kimyasal olsun sağlıklı bir gebelik olmadığını biliyorum şuan yoğun kanama var ama Ağrı yok bekliyim en iyisi bı kaç güne tekrar beta hcg yaptırım teşekkürler yorum içinYani kimyasal da regl gününüzde regl oluyosunuz dış gebelik öyle olmuyo ne yazıkki evet kanama oluyo ama regl olmuyosunuz bi kahverengi geliyo sonra açık pembe sonra zaten beta artıyo düşenler olmuş ama sonra tekrar artmış umarım sağlıkkıdır demek istiyorum ama üzgünüm sağlıklı değil ama inşallah kimyasal gebeliktir kendiliğinden gider eğer ağrınız varsa kasıklarda dayanmıcak gibi hiç beklemeden gidin acile
Merhabalar ben de şu an aynı süreçten geçiyorum. İğne mi oldunuz acaba? İğne olduysanız doktorunuz ne kadarlık bir korunma süresi önerdi?Kızlar merhaba yakın zamanda bir dış gebelik geçirdim ve şuan hala o süreçteyim çok hafif bir iç kanamam oldu şuan beta en son 1039du sabırla duayla düşmesini bekliyorum merak ettiğiniz kafanıza takılan bir konu vars seve seve cevaplayabilirim
Evet bana önce kürtaj yapıldı kürtajda alınamadı bebek rahmi incelittiler iğne yapıldı iğne yapıldığı günden itibaren 40 gün ilişki yasak 3 ayda körün dedilerMerhabalar ben de şu an aynı süreçten geçiyorum. İğne mi oldunuz acaba? İğne olduysanız doktorunuz ne kadarlık bir korunma süresi önerdi?
Rica ederim inşallah kimyasal olur ben onu da geçirdim çünkü en rahatı o inanın sağlıksız bir gebelikteBende öyle diyorum kimyasal olsun sağlıklı bir gebelik olmadığını biliyorum şuan yoğun kanama var ama Ağrı yok bekliyim en iyisi bı kaç güne tekrar beta hcg yaptırım teşekkürler yorum için
Düşmeye başladı mı değeriniz benim de beta düzenli arttı 1450 ye kadar sonra 1200 olmus ve sol tüpüm şiş ve kan toplamış rahimde kese de yoktu iğne tedavisi yapıldı serumda hastanede bekliyorum 1 saat sonra kanamam başladı pıhtılı şekilde. Süreç nasıl ilerledi sizde ağrılı zor bir süreç miKızlar merhaba yakın zamanda bir dış gebelik geçirdim ve şuan hala o süreçteyim çok hafif bir iç kanamam oldu şuan beta en son 1039du sabırla duayla düşmesini bekliyorum merak ettiğiniz kafanıza takılan bir konu vars seve seve cevaplayabilirim
dış gebelikte neden kürtaj yaparlar ki? dış gebelik rahimde olmuyor boşuna rahim inceltilmiş. İğneden sonra kanama olmaz ya da kanama çok uzun sürerse bitmezse rahim temizleme yapılır. geçmiş olsunEvet bana önce kürtaj yapıldı kürtajda alınamadı bebek rahmi incelittiler iğne yapıldı iğne yapıldığı günden itibaren 40 gün ilişki yasak 3 ayda körün dediler
Merhaba beta kaç ilebasladınız. Bende maalesef geçiriyorum şuan betam en son 1450 idi ancak hastaneye geldiğimde 1200 çıktı ilaç aldım serumla sabahı 980 çıktı ve tüpümde kan sıvı birilimiKızlar merhaba yakın zamanda bir dış gebelik geçirdim ve şuan hala o süreçteyim çok hafif bir iç kanamam oldu şuan beta en son 1039du sabırla duayla düşmesini bekliyorum merak ettiğiniz kafanıza takılan bir konu vars seve seve cevaplayabilirim
Sizinde o tüp tarafınızda şişkinlik ve yürürken baskı var mıKızlar merhaba yakın zamanda bir dış gebelik geçirdim ve şuan hala o süreçteyim çok hafif bir iç kanamam oldu şuan beta en son 1039du sabırla duayla düşmesini bekliyorum merak ettiğiniz kafanıza takılan bir konu vars seve seve cevaplayabilirim
Kürtaj yapılması en sağlıklısı hanım efendi kürtaj da alınması durumunda tamamen kurtuluyosunuzdış gebelikte neden kürtaj yaparlar ki? dış gebelik rahimde olmuyor boşuna rahim inceltilmiş. İğneden sonra kanama olmaz ya da kanama çok uzun sürerse bitmezse rahim temizleme yapılır. geçmiş olsun
Evet arada bi şişiyo mesela dün ve bugün ağrım var ara ara allahım bi kurtulsaydım artıkSizinde o tüp tarafınızda şişkinlik ve yürürken baskı var mı
Benim 3500 de iğne vuruldu sonra 5751 yükseldi bir hafta önce 709 du bakalım bugün kan vericem benimde 3 cm sıvı tespit edildi ama ben hafif iç kanama ile öğrendim o sıvıyı ve çok şiddetli ağrıylaMerhaba beta kaç ilebasladınız. Bende maalesef geçiriyorum şuan betam en son 1450 idi ancak hastaneye geldiğimde 1200 çıktı ilaç aldım serumla sabahı 980 çıktı ve tüpümde kan sıvı birilimi
Var 4 cm şuan dinleniyorum iyileşmeye çalışıyorum Salı ve cuma beta takibim var
dış gebelik tüpte oluşan bi gebelik türü rahimle alakasız. Kürtaj ise rahmin inceltilmesi demek. Kürtaj yapmak işlerine geliyor özeldeyseniz zaten para tuzağı. Mtx iğne ve beta düşüşüyle kanama başlar. Eğer kanama durmaz ya da değer düşmesine rağmen kanama başlamazsa kürtaj yapılmalı.Kürtaj yapılması en sağlıklısı hanım efendi kürtaj da alınması durumunda tamamen kurtuluyosunuz
Zaten kürtajın amacı içerde doku kalmaması tamamen rahmi temizlemek. Yani yapılan birisine kötü bişi söylemeyin lütfen bu süreçte zaten hassas oluyoruz herşeyi kafamıza takıyoruz bide kürtajı takamam yorumunuz size kalsın allah korusun başınıxa gelmesin ama aksi bir durumda siz yaptırmayındış gebelik tüpte oluşan bi gebelik türü rahimle alakasız. Kürtaj ise rahmin inceltilmesi demek. Kürtaj yapmak işlerine geliyor özeldeyseniz zaten para tuzağı. Mtx iğne ve beta düşüşüyle kanama başlar. Eğer kanama durmaz ya da değer düşmesine rağmen kanama başlamazsa kürtaj yapılmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?