Dış gebelik hakkında merak edilenler

İnşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gider ama kimyasalda olabilir sizinki. Ki inşallah kimyasaldır kimyasal gebelik kendi kendine regl oluyosunuz gidiyor ama dış gebelik öyle değil ne yazıkki
Melegim21 ve S sedaaaaaaa merhaba bende geçen ay aynı şeyleri yaşadım beta 600 lere kadar yükseldi, ilk gidince kese çok küçük dedi doktor 2 mm dedi 10 gün sonra gel dedi gittiğimde keseyi bulamadı progestanı içme kendiliğinden düşer dedi ve ertesi gün 11-12 ekimde kanamam başladı ve düşük yaptım kanamam 7-8 gün sürdü 1 ay ara ver korun dedi sizlerde durum nedir?

geçmiş olsun kötü bişey demek değil amacım. zaten ben de dış gebelik şüphesi yaşadım ve doktor hiç kontrol etmeden kürtaja alacaktı beni. diğer doktorum sağolsun asla yanaşmadı bu duruma. dış gebelikte çok gerek görülmedikçe kürtaj olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. En kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah

Balım bana metotreksat iğne yapıldı gebelik erisin o doku kendi kendine kaybolsun diye 709 du değerim bi hafta önce bugün kan vericem bakalın kaça düştü. Keşke bende düşük yapsaydım inan bu halimizi görsen ona şükredersin kendiliğinden gittiği için

çok geçmiş olsun sizin büyüktü belki benim 2 mm dedi keseye hiç büyümemişti 10 gü sonra da ilk gebelikte böyle bişey yaşamak biraz yıpratıcı allah bundan sonrakilerde sağlıklı bebişler nasip eder inşallah bizlere

Benim 5 haftalıktı bebek. İğnenin vurulduğu gün beta 3500 dü sonra 5751 oldu 709 du en son sabırsızlıkla 0 görmeyi bekliyorum. Ben 4 sene önce kimyasal da yaşadım ama bu en zoru Rabbim bi sonrakinde hayırlı sağlıklısını nasip etsin ama insanın gözü korkuyo yani bu piskoloji çok zor

evet maalesef strestli ve insan korkuyor yine mi aynı şeyler olacak diye bakalım bundan sonrası güzel olur belki bana da ara ver dedi doktor aralıktan sonrası için umutluyum rabbim kalbimizdekinin hayırlısını versin

Yani bana iğneden sonra 40 gün ilişki yasak sonrasında da 3 ay korun dedi iğnenin vücuttan atılması 3 aymış tabi riske atmam bi 5/6 ay korunurum umarım sizin içinde en güzelini nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…