Dış gebelik hızla artan beta değerim acil dönüş yapar mısınız

Masal1907

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2024
69
28
8
30
1 eylül 514
3 eylül 1327
5 eylül 2459 beta. Kanamam yok ama doktorum ısrarla dış gebelik diyor. Değerlerim normal değil mi keseyi göremedi daha. Keseyi geç gören var mı

Eklentiler

• IMG_20250905_111800.webp
    IMG_20250905_111800.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 27
1 eylül 514
3 eylül 1327
5 eylül 2459 beta. Kanamam yok ama doktorum ısrarla dış gebelik diyor. Değerlerim normal değil mi keseyi göremedi daha. Keseyi geç gören var mı
Merhaba durumunuz ne oldu acaba ? Ben de dış gebelikten şüpheleniyorum da

Neye göre dış gebelik diyor acaba artışlarınız gayet güzel görünüyor dış gebelikte kanama oluyor dış gebeliği ayıran özellik arada Beta hcg'nin düşmesi sonra tekrar yükselmesi ama bu bile kesin tanı değil

Neye göre dış gebelik diyor acaba artışlarınız gayet güzel görünüyor dış gebelikte kanama oluyor dış gebeliği ayıran özellik arada Beta hcg'nin düşmesi sonra tekrar yükselmesi ama bu bile kesin tanı değil
Siz geçirdiniz mi ? Ben de şu an dış gebelik geçirdiğimi düşünüyorum

Merhaba durumunuz ne oldu acaba ? Ben de dış gebelikten şüpheleniyorum da
1 eylül 514
3 eylül 1327
Benim de betam çok düzgün artı 4200 e kadar sonra düzensiZleşti ve hiç kanamam olmadı ama kese yoktu dış gebelikti. 2500 betaya rağmen keseyi görememiş. Dış gebelik olma durumu var umarım değildir vajinal mı kontrol etti

Evet geçirdim ama pıhtılaşmam olduğu için kendiliğinden düştü
Neden dış gebelik olduğunu düşünüyorsunuz iniş çıkışlarınız mı var değerlerinizde kanamanız var mı sırt ağrınız var mı rahim ultrasonda boş mu görünüyor
Çok sıkı takip edilmesi gereken bir konu Dr kesin emin ise gerekeni yapar zaten farklı Dr değerlendirme alın isterseniz lütfen kontrollerinize aksatmadan gidin Dr durumla ilgili kesin kanaat oluşsun 💓

Evet geçirdim ama pıhtılaşmam olduğu için kendiliğinden düştü
Neden dış gebelik olduğunu düşünüyorsunuz iniş çıkışlarınız mı var değerlerinizde kanamanız var mı sırt ağrınız var mı rahim ultrasonda boş mu görünüyor
Çok sıkı takip edilmesi gereken bir konu Dr kesin emin ise gerekeni yapar zaten farklı Dr değerlendirme alın isterseniz lütfen kontrollerinize aksatmadan gidin Dr durumla ilgili kesin kanaat oluşsun 💓
Normalde cuma kan verdim beta 1087 çıktı normal gidiyor diye bir daha kan vermeyip yarın direkt kadın doğuma gidecektim ama bu sabah peçeteye gelen kahve lekelenmelerim başladı sildikçe peçeteye geliyor böyle sümüksü kahverengi. Sonra kan verdim beta 1603 çıktı. 2 katı artmamış ben de yarın kadın doğuma gideceğim. Sizin de mi böyle başlamıştı

Beta değerimi tam hatırlamıyorum canım kahverengi lekelenme oluyor dıs gebelikte ama sadece bu bir belirti sayılmaz normal gebelikte de kahverengi lekelenme olabilir
En iyisi sıkı beta ve ultrason takibi en azından ne olduğu tam anlaşılır içiniz rahat eder dış gebelikse hemen müdahale edilir değilse de gereken tedbirleri alıp sonucu beklersiniz
Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah canım 💓

Back
X