Dış gebelik imtihanım

Dugusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
16
2
36
32
merhabalar ben burada bu konuyla alakalı çok yazı okudum ama benim ki gibisine rastlamadım insanın başına gelebelicek en büyük şanssızlık 20 gün önce dış gebelik geçirdim tüpte fazla hasar olmadığı için laparaskobi ile ama tüp alınmadı temizlenip tamir edildi 20 gün ağır kanama ve sancıyla günüm geçti dayanamayıp doktora gittim ve sonuç amaliyattan sonra iç kanama olmuş ve dün ikinci amaliyatımı oldum varmı böyle birşeyler yaşayan

Allah şifa versin canım tüpün alınmadı dimi

Çok geçmiş olsun çok ağır atlatmışsınız.Demek ki tüpe zarar vermiş doktorlar anlamamışlar.Başka ne olabilir ki?

herşey olabilir kapalı kutu, çok teşekkür ediyorum ağırdı atlatamadım yine birşey olacak korkusu hep ensemde neyseki dayanıklıymışım 8 gün iç kanamayla yaşamışım

herşey olabilir kapalı kutu, çok teşekkür ediyorum ağırdı atlatamadım yine birşey olacak korkusu hep ensemde neyseki dayanıklıymışım 8 gün iç kanamayla yaşamışım
Ben de dış gebelik geçirdim.İç kanamadan iç organlarım yapışmıştı.Bu durum ayakta kalmamı sağlamış.Bir hafta kadar çalışmıştım arada çok ağrım oluyordu sadece.Doktora dayanamadığımda gittiğimde acil ameliyata almışlardı.Sağ tüpüm alındı.Çektiğim ağrılar çok kötüydü.Ben ölüyorum sanırım diyordum.Bir arkadaşım hem dış gebelik geçirmişti sonra da normal doğum yapmıştı.Doğum sancısı daha iyi demişti bu ağrıdan.Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin.Ameliyattan sonra bir ay anca toparlanmıştım ben.

Bende 15 kasımda dış gebelik deyip kürtaj yaptılar sonra bir iğne varmış onu vurdular ama bebek düşmeyince açık ameliyatla sol tüpümü aldılar tam 1 ay oldu yeni yeni kendime geliyorum psikolojim bozuldu ya diğer gebeliğim de böyle olursa korkusu beni yiyip bitiriyor

Ben bir yıl sonra bebek denemek için cesaret bulabilmiştim.Çok şükür 8 yaşında bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim.Ben dış gebelikten önce bir tane de düşük yaşamıştım.Aynı şeyleri yaşayabilirsin de ya da yaşamazsın kısmet.Doktoruma sorduğumda neden bunları yaşadım diye yapısal hiçbir sıkıntın yok dedi.Ama yaşadım bir daha da yaşamadım.Herşeye hazırlıklı olana kadar,kendini hazır hissettiğinde korunmayı bırak.İnan geçiyor hepsi benim bir sene sürdü atlatmam İnşallah senin daha kusa sürer.

Peki sizde ameliyat ile tüpünüzü aldırmışmıydınız

degerini kacti acaba igneyi vuruldugunuzda

Bende yaşadım canım aynı durumu ama ben 1 gün iç kanamayla kaldım nasıl ağrısına dayandınız ben yerimde suramadım ağrısından ölüceğimi sandım benimde tüpüm alındı malesef şimdi tek tüple tedavi görüyorum inşallah bir an önce iyileşirsiniz

Geçen sene bende yaşadım canım onları benimde tüpümü aldılr patladığı için kürtajla iğneyle hiç bir işe yaramadı en son tüpüm patladı 1 sene bekle dedi doktor anca toparlarsın dedi 1 sene geçti çok şükür şimdi aşılama tedavisi görüyorum hiç korkma hamile kalabilirsin tabi yaşanmaz diyemem ama ben korkuma normal denemek istemedim

patlama oldugunda beta hcg degeriniz kacti hanimlar. kacinci haftadaydiniz.cok endiseliyim

gecmis olsunbenimde 2 gun arayla 129 180 304 seklinde suan gec kalmak istemiyorum cok korkuyorum
Dış gebelik değeri önce yükselir biraz azalır gene yükselir geme azalır çok dengesiz bir değer cıkar ortaya ama seninki normal gibi sanki

gecmis olsunbenimde 2 gun arayla 129 180 304 seklinde suan gec kalmak istemiyorum cok korkuyorum
Ben ilk öğrendim 1700 deydi değerim 3 gün sonra 1000 oldu sorna yatıl yaptım hastaneye 3 saatte bir kan aldılar bir 2000 bin oldu bi 1500 bin en sonlarda artık 4000 bin oldu ertesi gün 3000 bin bu şekilde ilerledi

Dış gebelik değeri önce yükselir biraz azalır gene yükselir geme azalır çok dengesiz bir değer cıkar ortaya ama seninki normal gibi sanki
2 kat artmiyormus canim hele 129 ile 180 arasi yuzde 30 nerdeyse...dis gebelik ihtimali yuksekmis.yarin kan vericem 550 gibi bi deger gormezsek normal gebelik degilmis dedi doktorum sanirim igne vurulcam bu hafta ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…