Çok iyi takip et canım asla asla ihmal etme sonucu kötü bitiyor ne yazıkki umarım dış gebelik değildir değerin normal değer çıkar2 kat artmiyormus canim hele 129 ile 180 arasi yuzde 30 nerdeyse...dis gebelik ihtimali yuksekmis.yarin kan vericem 550 gibi bi deger gormezsek normal gebelik degilmis dedi doktorum sanirim igne vurulcam bu hafta ici
amin canim insallah. daha adet gunum gelmeden gittim.oncesi 5.haftada normal dusuk yapmistim oyuzden hep korku vardi icimde erken gideyim dedim ama yine olmadi iste hislerimde yanilmadimÇok iyi takip et canım asla asla ihmal etme sonucu kötü bitiyor ne yazıkki umarım dış gebelik değildir değerin normal değer çıkar
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar sen içimi ferah tut yarın hayırlısıyla git ver kan bakalım güzel sonuçlar verirsin eğer dış gebeliksede hiç korkma allaha dua et kürtajla veya iğneyle kurusun kese gitsin inşallahamin canim insallah. daha adet gunum gelmeden gittim.oncesi 5.haftada normal dusuk yapmistim oyuzden hep korku vardi icimde erken gideyim dedim ama yine olmadi iste hislerimde yanilmadimhayirlisi...
ne kotu dediysem daha kotusunu yasiyorum bende canimDur bakalım gün doğmadan neler doğar sen içimi ferah tut yarın hayırlısıyla git ver kan bakalım güzel sonuçlar verirsin eğer dış gebeliksede hiç korkma allaha dua et kürtajla veya iğneyle kurusun kese gitsin inşallahBenim yaşadıklarımın hiç birini yaşamazsın inşallah çok kötü çok zor allahım kimseye yaşatmasın
Hiç öyle düşünme bak kendini üzme canım beterin beteri vardır ben geçen sene hastane yatarken o kadar çok şükrettim ki hastanede nelerini gördüm kadının karnında çocuğu ölmüş haberi yok doğuma gelmiş ölü çocupu normal doğurdu boş sancı cekti eli boş döndü bir kadın 5 aylık bebeği gelişimi olmadığı için bir hap yuttu bebeği parçalandı serumlada desteklediler 2 gün sonra kürtaj oldu neler var sen yinede allaha şükretne kotu dediysem daha kotusunu yasiyorum bende canimAllah hepimizin yardimcisi olsun sizede cok gecmis olsun
Aşılama için diğer tüpünü aldılar mı nasıl oldu ki süreç yani sağ tüpüm duruyor onun için sordumGeçen sene bende yaşadım canım onları benimde tüpümü aldılr patladığı için kürtajla iğneyle hiç bir işe yaramadı en son tüpüm patladı 1 sene bekle dedi doktor anca toparlarsın dedi 1 sene geçti çok şükür şimdi aşılama tedavisi görüyorum hiç korkma hamile kalabilirsin tabi yaşanmaz diyemem ama ben korkuma normal denemek istemedim
Sizin de ilk dış gebeliğinizde o iğneyi vurdular mı ve üzerine tüpünüzü aldılar mı yani diğeri normal oldu mu kafam da sorular ne olacak bilmiyorum..Ben bir yıl sonra bebek denemek için cesaret bulabilmiştim.Çok şükür 8 yaşında bir kızım var şimdi ikinciye hamileyim.Ben dış gebelikten önce bir tane de düşük yaşamıştım.Aynı şeyleri yaşayabilirsin de ya da yaşamazsın kısmet.Doktoruma sorduğumda neden bunları yaşadım diye yapısal hiçbir sıkıntın yok dedi.Ama yaşadım bir daha da yaşamadım.Herşeye hazırlıklı olana kadar,kendini hazır hissettiğinde korunmayı bırak.İnan geçiyor hepsi benim bir sene sürdü atlatmam İnşallah senin daha kusa sürer.
Beni direkt ameliyata aldılar.Çocuklar normal oldular.Sizin de ilk dış gebeliğinizde o iğneyi vurdular mı ve üzerine tüpünüzü aldılar mı yani diğeri normal oldu mu kafam da sorular ne olacak bilmiyorum..
Yok canım dış gebelikte patladı tüpümAşılama için diğer tüpünü aldılar mı nasıl oldu ki süreç yani sağ tüpüm duruyor onun için sordum
Benim düzenliydi ama kişiden kişiye değişir canımPeki bu amaliyattan sonra adetlerin nasıldı benim ikinci adetim 10 gün erken oldu normalmi acaba
MerhabaBen de dış gebelik geçirdim.İç kanamadan iç organlarım yapışmıştı.Bu durum ayakta kalmamı sağlamış.Bir hafta kadar çalışmıştım arada çok ağrım oluyordu sadece.Doktora dayanamadığımda gittiğimde acil ameliyata almışlardı.Sağ tüpüm alındı.Çektiğim ağrılar çok kötüydü.Ben ölüyorum sanırım diyordum.Bir arkadaşım hem dış gebelik geçirmişti sonra da normal doğum yapmıştı.Doğum sancısı daha iyi demişti bu ağrıdan.Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin.Ameliyattan sonra bir ay anca toparlanmıştım ben.
degeriniz guzel yukselmis.o degerde kese gormek mumkun degildir.benim 1000 ken degerim minicik bir nokta gordu sanirim bu kese olucak dedi 5 gun sonra gel demisti oyle de oldu 2500 ken net gorundu.sizij degeriniz 2 kat artmis benim o bile artmamisti yuzde 30 artmistiki yuzde 60 asagisi olunca kimyasal veya dis gebelik diyolar ona ragmen duzeldi saglikli suan 8.haftadayiz kalbi gimbur gumbur.lutfen stres yapmayin mumkunse doktorunuzu da degistirinMerhaba
4.5 haftalik hamileyim fakat henüz kese.gozukmedi, beta değerim ilk öğrendiğim gün 129'du, aradan 5 gün geçti 587 çıktı. Dün sabah hafif kanamam oldu pembe ve sonrası kahverengi leke gibi. Doktorlar dış gebelik ihtimali ya da düşük olabilir dediler, ama kese.gozukmediginden emin değiller. Şuan kanamam yok, iki gündür kafayı yiycem korkudan uyuyamıyorum.
Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Suan çocuğun var miBen de dış gebelik geçirdim.İç kanamadan iç organlarım yapışmıştı.Bu durum ayakta kalmamı sağlamış.Bir hafta kadar çalışmıştım arada çok ağrım oluyordu sadece.Doktora dayanamadığımda gittiğimde acil ameliyata almışlardı.Sağ tüpüm alındı.Çektiğim ağrılar çok kötüydü.Ben ölüyorum sanırım diyordum.Bir arkadaşım hem dış gebelik geçirmişti sonra da normal doğum yapmıştı.Doğum sancısı daha iyi demişti bu ağrıdan.Çok geçmiş olsun bol bol dinlenin.Ameliyattan sonra bir ay anca toparlanmıştım ben.
Çok teşekkür ederim, içim rahatladi, yorumunu okuyunca bile sevinçten ağlıyorum şuan, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin size de bana dadegeriniz guzel yukselmis.o degerde kese gormek mumkun degildir.benim 1000 ken degerim minicik bir nokta gordu sanirim bu kese olucak dedi 5 gun sonra gel demisti oyle de oldu 2500 ken net gorundu.sizij degeriniz 2 kat artmis benim o bile artmamisti yuzde 30 artmistiki yuzde 60 asagisi olunca kimyasal veya dis gebelik diyolar ona ragmen duzeldi saglikli suan 8.haftadayiz kalbi gimbur gumbur.lutfen stres yapmayin mumkunse doktorunuzu da degistirin
Çok geçmiş olsun kese en geç 5. haftada görülür.Görülmezse dış gebelik olur.Erken farkedildiğinde iğneyle tedavi ediyorlar.Bana teşhisi zor koymuşlardı.Ağrın ve kanaman olursa vakit kaybetme acile git insan birden ameliyatlık da olabiliyor.Merhaba
4.5 haftalik hamileyim fakat henüz kese.gozukmedi, beta değerim ilk öğrendiğim gün 129'du, aradan 5 gün geçti 587 çıktı. Dün sabah hafif kanamam oldu pembe ve sonrası kahverengi leke gibi. Doktorlar dış gebelik ihtimali ya da düşük olabilir dediler, ama kese.gozukmediginden emin değiller. Şuan kanamam yok, iki gündür kafayı yiycem korkudan uyuyamıyorum.
Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
Evet bir tane var diğerine de 7 aylık hamileyim.İkisi de tüp bebek ya da tedaviyle olmadı.Suan çocuğun var mi
Rabbim uzun ömürler versin inşallah bende dış gebelik geçirdim ondan sonra düşük yaptım daha hamile kalamadim şuan tedaviyle klomen kullanıyorum bide hani diyorlar ya sağ tüpden ilerleme olursa erkek çocuk sağ tüpde ilerleme olursa kız çocuk oluyor diye doğru senin hangi tüp alında ve çocukların kız mi erkek mi canimEvet bir tane var diğerine de 7 aylık hamileyim.İkisi de tüp bebek ya da tedaviyle olmadı.
Çok teşekkürler dış gebelikten önce düşüğüm var benim de.Sağ tüpüm alındı ilk çocuğum kız şimdiki erkek.Sen konuşulanlara bakma.Her ay düzenli adet oluyorsan yumurta sayında yumurtlamada sıkıntın yoksa eşinde de problem yoksa olur İnşallah bebişlerin.Ben dış gebelik ameliyatından sonra bir yıl korundum dinlendim.Bıraktıktan üç ay sonra kuzuma hamile kaldım.Kızımdan sonra 7 yıl korundum.Bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım.Vücudun dinlenmesi bana iyi gdldi bence.Moral de önemli.Çok rahattım ya olmazsa diye düşünmedim hiç.Kısmet dedim hep.Rabbim uzun ömürler versin inşallah bende dış gebelik geçirdim ondan sonra düşük yaptım daha hamile kalamadim şuan tedaviyle klomen kullanıyorum bide hani diyorlar ya sağ tüpden ilerleme olursa erkek çocuk sağ tüpde ilerleme olursa kız çocuk oluyor diye doğru senin hangi tüp alında ve çocukların kız mi erkek mi canim
Canım şükür benim adetlerim düzenli eşimin sperm sayıları çok iyi hormon testleri normal tuplerim açık ama 2 yildir hamile kalamadim tedaviye başladım 3 ay önce yeni klomen tedavisine başladılar bakalım cuma günü kontrole çağırdı inşallah Rabbim herkes dahil kucagimizi yavrularimizla doldursun canımÇok teşekkürler dış gebelikten önce düşüğüm var benim de.Sağ tüpüm alındı ilk çocuğum kız şimdiki erkek.Sen konuşulanlara bakma.Her ay düzenli adet oluyorsan yumurta sayında yumurtlamada sıkıntın yoksa eşinde de problem yoksa olur İnşallah bebişlerin.Ben dış gebelik ameliyatından sonra bir yıl korundum dinlendim.Bıraktıktan üç ay sonra kuzuma hamile kaldım.Kızımdan sonra 7 yıl korundum.Bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım.Vücudun dinlenmesi bana iyi gdldi bence.Moral de önemli.Çok rahattım ya olmazsa diye düşünmedim hiç.Kısmet dedim hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?