Dış gebelik imtihanım

2 kat artmiyormus canim hele 129 ile 180 arasi yuzde 30 nerdeyse...dis gebelik ihtimali yuksekmis.yarin kan vericem 550 gibi bi deger gormezsek normal gebelik degilmis dedi doktorum sanirim igne vurulcam bu hafta ici
Çok iyi takip et canım asla asla ihmal etme sonucu kötü bitiyor ne yazıkki umarım dış gebelik değildir değerin normal değer çıkar

Çok iyi takip et canım asla asla ihmal etme sonucu kötü bitiyor ne yazıkki umarım dış gebelik değildir değerin normal değer çıkar
amin canim insallah. daha adet gunum gelmeden gittim.oncesi 5.haftada normal dusuk yapmistim oyuzden hep korku vardi icimde erken gideyim dedim ama yine olmadi iste hislerimde yanilmadimhayirlisi...

amin canim insallah. daha adet gunum gelmeden gittim.oncesi 5.haftada normal dusuk yapmistim oyuzden hep korku vardi icimde erken gideyim dedim ama yine olmadi iste hislerimde yanilmadimhayirlisi...
Dur bakalım gün doğmadan neler doğar sen içimi ferah tut yarın hayırlısıyla git ver kan bakalım güzel sonuçlar verirsin eğer dış gebeliksede hiç korkma allaha dua et kürtajla veya iğneyle kurusun kese gitsin inşallah Benim yaşadıklarımın hiç birini yaşamazsın inşallah çok kötü çok zor allahım kimseye yaşatmasın

ne kotu dediysem daha kotusunu yasiyorum bende canimAllah hepimizin yardimcisi olsun sizede cok gecmis olsun

ne kotu dediysem daha kotusunu yasiyorum bende canimAllah hepimizin yardimcisi olsun sizede cok gecmis olsun
Hiç öyle düşünme bak kendini üzme canım beterin beteri vardır ben geçen sene hastane yatarken o kadar çok şükrettim ki hastanede nelerini gördüm kadının karnında çocuğu ölmüş haberi yok doğuma gelmiş ölü çocupu normal doğurdu boş sancı cekti eli boş döndü bir kadın 5 aylık bebeği gelişimi olmadığı için bir hap yuttu bebeği parçalandı serumlada desteklediler 2 gün sonra kürtaj oldu neler var sen yinede allaha şükret

Aşılama için diğer tüpünü aldılar mı nasıl oldu ki süreç yani sağ tüpüm duruyor onun için sordum

Sizin de ilk dış gebeliğinizde o iğneyi vurdular mı ve üzerine tüpünüzü aldılar mı yani diğeri normal oldu mu kafam da sorular ne olacak bilmiyorum..

Peki bu amaliyattan sonra adetlerin nasıldı benim ikinci adetim 10 gün erken oldu normalmi acaba

Merhaba
4.5 haftalik hamileyim fakat henüz kese.gozukmedi, beta değerim ilk öğrendiğim gün 129'du, aradan 5 gün geçti 587 çıktı. Dün sabah hafif kanamam oldu pembe ve sonrası kahverengi leke gibi. Doktorlar dış gebelik ihtimali ya da düşük olabilir dediler, ama kese.gozukmediginden emin değiller. Şuan kanamam yok, iki gündür kafayı yiycem korkudan uyuyamıyorum.
Konu hakkında bilgisi olan var mıdır?

degeriniz guzel yukselmis.o degerde kese gormek mumkun degildir.benim 1000 ken degerim minicik bir nokta gordu sanirim bu kese olucak dedi 5 gun sonra gel demisti oyle de oldu 2500 ken net gorundu.sizij degeriniz 2 kat artmis benim o bile artmamisti yuzde 30 artmistiki yuzde 60 asagisi olunca kimyasal veya dis gebelik diyolar ona ragmen duzeldi saglikli suan 8.haftadayiz kalbi gimbur gumbur.lutfen stres yapmayin mumkunse doktorunuzu da degistirin

Suan çocuğun var mi

Çok teşekkür ederim, içim rahatladi, yorumunu okuyunca bile sevinçten ağlıyorum şuan, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin size de bana da

Çok geçmiş olsun kese en geç 5. haftada görülür.Görülmezse dış gebelik olur.Erken farkedildiğinde iğneyle tedavi ediyorlar.Bana teşhisi zor koymuşlardı.Ağrın ve kanaman olursa vakit kaybetme acile git insan birden ameliyatlık da olabiliyor.

Evet bir tane var diğerine de 7 aylık hamileyim.İkisi de tüp bebek ya da tedaviyle olmadı.
Rabbim uzun ömürler versin inşallah bende dış gebelik geçirdim ondan sonra düşük yaptım daha hamile kalamadim şuan tedaviyle klomen kullanıyorum bide hani diyorlar ya sağ tüpden ilerleme olursa erkek çocuk sağ tüpde ilerleme olursa kız çocuk oluyor diye doğru senin hangi tüp alında ve çocukların kız mi erkek mi canim

Çok teşekkürler dış gebelikten önce düşüğüm var benim de.Sağ tüpüm alındı ilk çocuğum kız şimdiki erkek.Sen konuşulanlara bakma.Her ay düzenli adet oluyorsan yumurta sayında yumurtlamada sıkıntın yoksa eşinde de problem yoksa olur İnşallah bebişlerin.Ben dış gebelik ameliyatından sonra bir yıl korundum dinlendim.Bıraktıktan üç ay sonra kuzuma hamile kaldım.Kızımdan sonra 7 yıl korundum.Bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım.Vücudun dinlenmesi bana iyi gdldi bence.Moral de önemli.Çok rahattım ya olmazsa diye düşünmedim hiç.Kısmet dedim hep.

Canım şükür benim adetlerim düzenli eşimin sperm sayıları çok iyi hormon testleri normal tuplerim açık ama 2 yildir hamile kalamadim tedaviye başladım 3 ay önce yeni klomen tedavisine başladılar bakalım cuma günü kontrole çağırdı inşallah Rabbim herkes dahil kucagimizi yavrularimizla doldursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…