- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 103
- 31
- Konu Sahibi zeynepkara
Merhaba. Dış gebelik sonlandırmak için metotreksat iğnesi sonrası kanama olmalı mı olmamalı mı ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba. allah sıfa versın bıdaha yasatmasın ınsallah. lekelenme gıbı olabılıyo ama ılac orda ıcerde yok edıyo erıtıyo. yanı olamaması daha ıyı olmadıysa endıselenmeMerhaba. Dış gebelik sonlandırmak için metotreksat iğnesi sonrası kanama olmalı mı olmamalı mı ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Teşekkür ederimmerhaba. allah sıfa versın bıdaha yasatmasın ınsallah. lekelenme gıbı olabılıyo ama ılac orda ıcerde yok edıyo erıtıyo. yanı olamaması daha ıyı olmadıysa endıselenmehatta varsa kanama adet gibi bı doktoruna gozuk
Çok geçmiş olsun sizede. Değerleriniz kaçtı peki. İğneden sonra mı kanama oldu öncesinde yokmuyduBana vurduklarında kanamam olmuştu.
Normal deyip yolladı doktor.
Sonuç Tüp patlamış ondanmış kanama
Yani lekelenme normal ama kanama değil.
Kanama yoktu. Lekelenme vardı kahverengi.Çok geçmiş olsun sizede. Değerleriniz kaçtı peki. İğneden sonra mı kanama oldu öncesinde yokmuydu
Anladım cok gecmis olsun patlamaniz igneyle alakalı değil yani degerlerinizle alakalı. benim değerlerim 600 dü normal yukseliyordu ama progesteron düşüktü cumartesi vuruldum igneyi bende. İğneden sonra da Sancılarım devam ediyor bakalım sonuç ne olacakKanama yoktu. Lekelenme vardı kahverengi.
Değerlerm 4000 e kadar ulaşmıştı.
1900 işe başladık 4000 i gördük
Geç oldu ama bende metotreksat yapılan biri olarak cevap yazmak isterim. Çok güzel düşmüş çünkü betahcg sıfırlanması inan yükselmesinden daha zor. Geçmiş olsun kurtulmuşsun600 olan değerim bugun kan testi verdim 30 a düşmüş metotreksat sonrası. Ve kürtaj olalı 5 gün oldu sizce iyi mi yoksa birden çok mu düşmüş ??
Çok iyi düşüş ee sonradında ne yaptınız adetiniz kaç gün sonra oldu ve korunma ne kadar verdiler600 olan değerim bugun kan testi verdim 30 a düşmüş metotreksat sonrası. Ve kürtaj olalı 5 gün oldu sizce iyi mi yoksa birden çok mu düşmüş ??
Merhaba. 21 aralıkta metotreksat ignesi vuruldum ben 10 gün birliktelik yaşamamam gerektigi soylendi. Doktorum su kadar korunacaksın diye birsey soylemedi bana. 2 gündür kahve rengi lekelenmem var dunde kan gelmeye başladı doktora sordum adet olmussun dedi. Yine de korkuyorum suan.Çok iyi düşüş ee sonradında ne yaptınız adetiniz kaç gün sonra oldu ve korunma ne kadar verdiler
İgnenin vücuda zararı çok kac doz oldumuz6mıtlaka arastırın tekrar sorun doktorumuzaMerhaba. 21 aralıkta metotreksat ignesi vuruldum ben 10 gün birliktelik yaşamamam gerektigi soylendi. Doktorum su kadar korunacaksın diye birsey soylemedi bana. 2 gündür kahve rengi lekelenmem var dunde kan gelmeye başladı doktora sordum adet olmussun dedi. Yine de korkuyorum suan.
Tek doz vuruldum ben bana bi zararı olmadı sadece biraz kalp çarpıntısı az migde bulantısı o kadar. Araştırıyorum. aradım doktorumu da regl olmuşssun dedi ama korkuyorum yine. 30 a düşen deger tekrar yukselir mi acabaİgnenin vücuda zararı çok kac doz oldumuz6mıtlaka arastırın tekrar sorun doktorumuza
Canım yğkselmez 1 hafta da dğşer yinede 1 hafta sonra betana baktrTek doz vuruldum ben bana bi zararı olmadı sadece biraz kalp çarpıntısı az migde bulantısı o kadar. Araştırıyorum. aradım doktorumu da regl olmuşssun dedi ama korkuyorum yine. 30 a düşen deger tekrar yukselir mi acaba
Doktorun kaç ay korun dediTek doz vuruldum ben bana bi zararı olmadı sadece biraz kalp çarpıntısı az migde bulantısı o kadar. Araştırıyorum. aradım doktorumu da regl olmuşssun dedi ama korkuyorum yine. 30 a düşen deger tekrar yukselir mi acaba
Zaten 21 aralıkta vuruldum ben igneyi kürtaj da oldum. Yani birşey olsa o zamanlar olurdu herhalde.Canım yğkselmez 1 hafta da dğşer yinede 1 hafta sonra betana baktr
3 ay korunmamı istedi.Doktorun kaç ay korun dedi
Bende önce kürtaj oldum sonra igne yapıldı su akar gibi kanamam oldu 6 gün boyunca igne vurulalı 2 ay oldu hala adet olamadımZaten 21 aralıkta vuruldum ben igneyi kürtaj da oldum. Yani birşey olsa o zamanlar olurdu herhalde.
Merhaba canım seni bir hafta hastaneye yatiricaklar iğneden hemen sonra önce damla damla kanamaların olacak sonra adet görüyor gibi devam edecek benim bir hafta sürmüştü ama 3 ay surdu kan tahminlerin tamamen sifirlanmasi yani kan gelmesi normal ki gelmesi gerekiyor çünkü tüp de biriken kan pıhtılaşmasını sulandirim düşürüyor ama sancin çok sidettli değil normal düşük gibi değil kaşık ağrısı oluyor sonra geçiyor zatenMerhaba. Dış gebelik sonlandırmak için metotreksat iğnesi sonrası kanama olmalı mı olmamalı mı ? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
2 ay çok uzun süre neden doktora gitmediniz ??Bende önce kürtaj oldum sonra igne yapıldı su akar gibi kanamam oldu 6 gün boyunca igne vurulalı 2 ay oldu hala adet olamadım