İç kanamanız olsaydı eğer dışarıya kan akışı olmaz diye biliyorum. Yinede yanlış bilgilendirmeyeyim sizi. Detaylı şekilde size anlatayım o süreci. Benim sağlıklı gebeliği öğrendikten sonra ara ara kanamam mevcuttu doktor düşük olasılığın var dedi progestan başlattı. Ara ara yerleşme kanaması gibi kanama gelmeye başladı çift doz vurulmamı söyledi 3 kasım çarşamba günü başladım.5 kasım Cuma bebeğin kesesini gördüm. 7 kasım Pazar günü düşük yaptım. Yaklaşık 2 hafta kadar bekledim beta değerinin düşmesini bu esnada aktif kanamam halen vardı. fakat doktor değerim düşmedi için kontrol etti ve geç döllenme ile ikiz gebe kalmışsın biri tüpte sıkışmış dedi bana durumu anlattı ya iğne tedavisi ya tüp alınması gerek dedi. Ben 6000 bin değeri gördüm iğne vurulmadan önce şiddetli sol kasık ağrısı( benim sorunum sol tarafta idi) bel ağrısı ve aktif kanama vardı regli kanamasından daha yoğundu ilk iğneyi vurulduktan sonra aktif kanama devam etti. Ve değerlerim çok yavaş düşüyordu. 26 aralık 2021 ilk doz 11 Ocak 2022 ikinci doz 90 mg şeklinde vuruldum. 24 şubata kadar aktif kanamam halen devam etti ve birden kesildi.1 hafta sonrada adet oldum. İlk dozdan sonra yoğun koyu kırmızıydı içerden et parçası geliyormuş gibiydi ki geldide pıhtı şeklinde ilk dozda tamamen parçalandığı için İkinci dozdan sonra daha açık kırmızıya dönmeye başladı sanki adetiniz bitmeye yakınmış gibi. Şuan bir sorunum yok çok şükür.

umarım sizde tez zamanda kurtulursunuz

Birde benim değerlerim yüksek olduğundan ve çapı büyük olduğundan yoğundu ama sizin değeriniz 1000 nin altındaysa ve tüpteki çapı küçükse açık kırmızı gelmesi normal. Yinede içinizi rahatlatmak için doktorunuza danışmanız belki daha iyi olur. Sizin değerleriniz kaçtı acaba ?