Dış gebelik- metotreksat

Arkadaşlar cumartesi günü 390 dı değerim. O gün iğne oldum. Pazar sabah 340 çıktı. Bugün yani 4. Gün 500 olmuş. Düşmesi mi gerek dr birden yükselip düşüşe geçecek demişti. Korkmaya başladım

4. Gün yükser 7. Gün düşmeye başlar merak etmeyin değeriniz düşük.

10.gün değerim 340 olmuş iğneden sonra kanama da başladı kaç gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum. Dr bi doz daha iğne yapıcaz dedi. Neden düşmemiş olabilir kanamaya rağmen

Doktor neden bir doz daha yapalım dediki? Takibe alsaysdı seni yükselme olmadığı sürece düşer bence kendiliğinden..

Bende anlamadım neden tekrar iğne yapacağını sabır selamet

Arkadaşlar bugün ikinci doz iğne vuruldum. Şuan miğde bulantım var iki oldu kusuyorum iğnenin yan etkisinden mi

Arkadaşlar bugün ikinci doz iğne vuruldum. Şuan miğde bulantım var iki oldu kusuyorum iğnenin yan etkisinden mi

Canım yaa çok geçmiş olsun. Bende bugün gittim değerim 204 ten 103 e düşmüş doktor yavaş ilerlerse yarım doz daha vururuz dedi senin değerin kaçtı ki bugün?

Dün 340 dı. On gün önce de öyleydi rahim için temizlenmiş ama sağ tüp de Hale’n şişlik var dedi. 1,5 doz yaptı dua edin kusma mahvetti beni

Dün 340 dı. On gün önce de öyleydi rahim için temizlenmiş ama sağ tüp de Hale’n şişlik var dedi. 1,5 doz yaptı dua edin kusma mahvetti beni

İnşallah bian önce düşer canım. Allah şifa versin sanada bana da..

Ya arkadaşlar bu iğne vurulup mide bulantısı kusma sorunu yaşayanlarınız oldu mu nasıl geçti

ben 2 dis gebeligimde de 2 doz vuruldum. bulantı kusma olmadı, mide sorunları yasadım. ama kusan cok kisiyle tanışmıştım. ilac bazı bünyelere ağır geliyor. mide bulantısı 2 3 gün icerisinde geciyor demişlerdi. yarın tekrar vurulacağım.bu sefer farklı bir deneyimim olursa bilgi veririm.

Arkadaşlar dış gebelik için bugün 2.doz iğne vuruldum. Akşam üzeri 5 gibi. Şuanda sol kasık yumurtalık tarafında iğne şeklinde sancı var. Ara ara iğne gibi batıyor. Bu ağrı normal mi? Yoksa hastaneye gitmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…