- 13 Mayıs 2023
- 28
- 5
- 6
- 29
- Konu Sahibi Miraylenam
-
Tam olarak nasıl artıyor değerleriniz yazabilir misinizKızlar gebeliğin başlarında doktoru dış gebelikten şüphelenipte sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Benim değerlerim yavaş artıyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Sizin de başınıza böyle birşey gelipte bebeğini sağlıkla kucağına alanlar oldu mu?
Salı günü 121Tam olarak nasıl artıyor değerleriniz yazabilir misiniz
Kimyasal olabilir canim bir kaç kez daha kan ver umarım yükselişin devam ederSalı günü 121
Perşembe günü 185
Cumartesi günü 265 olarak arttı. Yarın tekrar gidicem test vermeye umarım güzel bir şekilde ikiye katlamıştır
Kızlar gebeliğin başlarında doktoru dış gebelikten şüphelenipte sağlıklı gebelik geçirenler var mı? Benim değerlerim yavaş artıyor doktor dış gebelikten şüpheleniyor. Sizin de başınıza böyle birşey gelipte bebeğini sağlıkla kucağına alanlar oldu mu?
Bugün tekrar gittim hastaneye. Dış gebelik olduğuna dair birşey bulamadı çünkü bazen bebeğin ultrasonda nereye yerleştiğini göremiyorlarmış. O yüzden bebeğin düşmesi için tedavi uygulandı. Serum içerisine ilaç enjekte ederek serum taktılar. Şimdi eve geldim. Kanamam ya da herhangi bir ağrım yok. Senin nasıl olmuştu? Ben biraz endişeliyimMerhaba canım ben yeni geçirdim dış gebelik. Kanaman oluyor mu
Yok canım hiç korkma zaten ters bişey olduğunda anlıyorsun hiç tedirgin olma. Yat dinlen kendini yorma hiç. Değerlerin düşük iğneyle atlatırsın gibi ama tabii ki doktor daha iyi bilir. Hiç endişelenme düzenli beslen kendine bak dinlenBugün tekrar gittim hastaneye. Dış gebelik olduğuna dair birşey bulamadı çünkü bazen bebeğin ultrasonda nereye yerleştiğini göremiyorlarmış. O yüzden bebeğin düşmesi için tedavi uygulandı. Serum içerisine ilaç enjekte ederek serum taktılar. Şimdi eve geldim. Kanamam ya da herhangi bir ağrım yok. Senin nasıl olmuştu? Ben biraz endişeliyim
Benimde erken gebelik belirtisi olabilir dendi. Değerime bakıldı 4000 di değer. İğne vuruldum gayet iyi düşüyordu ama benim ameliyat ile sonuçlandı. Değerim bayağı yüksekti çünküBugün tekrar gittim hastaneye. Dış gebelik olduğuna dair birşey bulamadı çünkü bazen bebeğin ultrasonda nereye yerleştiğini göremiyorlarmış. O yüzden bebeğin düşmesi için tedavi uygulandı. Serum içerisine ilaç enjekte ederek serum taktılar. Şimdi eve geldim. Kanamam ya da herhangi bir ağrım yok. Senin nasıl olmuştu? Ben biraz endişeliyim
Çok geçmiş olsun ne zaman oldunuz ameliyat?Benimde erken gebelik belirtisi olabilir dendi. Değerime bakıldı 4000 di değer. İğne vuruldum gayet iyi düşüyordu ama benim ameliyat ile sonuçlandı. Değerim bayağı yüksekti çünkü
Senin kanaman olmuş muydu?Yok canım hiç korkma zaten ters bişey olduğunda anlıyorsun hiç tedirgin olma. Yat dinlen kendini yorma hiç. Değerlerin düşük iğneyle atlatırsın gibi ama tabii ki doktor daha iyi bilir. Hiç endişelenme düzenli beslen kendine bak dinlen
Bi kere kanama lekelenme dahi olsa devam ediyor. Ama tüpün patlaması ya da iç kanama o bambaşka bir kanama yoğun değil bir yerini kesmişsin gibi berrak ve açık kırmızı. Diğer türlü kanama daha yoğun ve adet dönemi gibi olmuştu bendeSenin kanaman olmuş muydu?
5 Mayısta oldumÇok geçmiş olsun ne zaman oldunuz ameliyat?
Senin kanaman olmuş muyduYok canım hiç korkma zaten ters bişey olduğunda anlıyorsun hiç tedirgin olma. Yat dinlen kendini yorma hiç. Değerlerin düşük iğneyle atlatırsın gibi ama tabii ki doktor daha iyi bilir. Hiç endişelenme düzenli beslen kendine bak dinlen
Çok teşekkür ederim 18 nisanda iğne vuruldum. 5 mayısta ameliyat oldumÇok geçmiş olsun ne zaman oldunuz ameliyat?
İğneyi direk mi oldunuz yoksa serum şeklinde mi? Bana serum takılmıştı. Yarın kan vericem bakalım değerlerim düşmüş mü diye inşallah düşmüştür.503- 686 - 890-1015 arttı. Dış gebelik denildi sağ tüpte de gördük iğneyle sonlandırıldı geçen hafta şuan değerim 514 düştü inşallah sıfırlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?