Dış gebelik mi Sağlıklı gebelik mi?

İğneyi direk mi oldunuz yoksa serum şeklinde mi? Bana serum takılmıştı. Yarın kan vericem bakalım değerlerim düşmüş mü diye inşallah düşmüştür.
Direkt iki kalçadan yapıldı. Serum ne için bilmiyorum bana verilmedi. Zaten gaz dışında herhangi bir yan etkisi de olmadı. İğne de pelisilin gibiydi yakıyordu ama öyle çığlık atıp sızlanacak kadar değildi. Benim için katlanılabilir düzeydeydi

Çok geçmiş olsun. Bende hastanedeyim şimdi değerlerim düşmüş mü diye bakıcaz kan verdim sonucu bekliyorum

Çok geçmiş olsun. Bende hastanedeyim şimdi değerlerim düşmüş mü diye bakıcaz kan verdim sonucu bekliyorum
İnşallah düşmüştür. Benim bugün iğneden sonra 11 günüm 229 düşmüş. Pazartesi 514 dü. Hemşire iyi düşmüş dedi salı günü hem muayene hem de tekrar baktırcam inşallah çok yakında kurtuluyorum. Allah seninde yardımcın olsun başımıza gelen son olay olsun

Benim yükselmiş 399tu 594 oldu ama daha 4gün geçti üstünden. Normal dedi. Pazartesi tekrar gidicem dua edin düşmüş olsun

Benim yükselmiş 399tu 594 oldu ama daha 4gün geçti üstünden. Normal dedi. Pazartesi tekrar gidicem dua edin düşmüş olsun
İnşallah düşmüştür. Dün sabah 229 du bu sabah açık kırmızı adet kanı gibi kan geldi. Acaba değer iyice düştü de adet mi başladı korkuyorum

Merhaba
503- 686 - 890-1015 arttı. Dış gebelik denildi sağ tüpte de gördük iğneyle sonlandırıldı geçen hafta şuan değerim 514 düştü inşallah sıfırlançok geçmiş
503- 686 - 890-1015 arttı. Dış gebelik denildi sağ tüpte de gördük iğneyle sonlandırıldı geçen hafta şuan değerim 514 düştü inşallah sıfırl
503- 686 - 890-1015 arttı. Dış gebelik denildi sağ tüpte de gördük iğneyle sonlandırıldı geçen hafta şuan değerim 514 düştü inşallah sıfırlanır
Merhaba çok geçmiş olsun üzülerek soruyorum dış gebelik olduğu ultrasonda belli oldu mu
Ve artışınız beklenen Regl gününüz geciktirmen sonra mı bu artış oldu

Merhaba hepinize geçmiş olsun öncelikle benim değerlerim 11 Mayıs (bat günü) 138
15 Mayıs 495
25 Mayıs 1900 çıktı karından kese göremedi tam sizce dış mı gitmedim dr a henüz aile hekimi düşük yapmış olabilirsin dedi ama nasıl anlaşılır dış mı olduğu nasıl bi süreç izlenir

Dış gebelik gibi gözüküyor. Normalde 1500 üstünde kese oluşuyor diye biliyorum. Birde değerleriniz beklenenden az yükselişmiş ki bu da dış gebelik riskini artırıyor. Bence bir kadın doğum uzmanına gidin acilen. Eğer kese tüplerinizde oluştuysa size zarar verebilir. Vakit kaybetmeyin.

Peki nasıl bakıyor vajinal bakınca görünür mü tüpte ise

Ayrıca düşük yapsanız kanamanız olurdu nasıl böyle diyorlar anlayamıyorum

Rica ederim. Lütfen hemen bugün bir doktora gidin sizin sağlığınıza zarar gelmesin. Çok geçmiş olsun
Gittim bugün vajinalle gördü keseyi hatta bebek var gibi ama çok küçük 2 hafta geriden gibi değer içinde farklı yerde verdim o yüzden olabilir dedi

Merhaba

Merhaba çok geçmiş olsun üzülerek soruyorum dış gebelik olduğu ultrasonda belli oldu mu
Ve artışınız beklenen Regl gününüz geciktirmen sonra mı bu artış oldu
Merhaba bu gün 5+1 deyim beta hcg 405 inanılmaz kasık ağrım ve akıntı şeklinde kanamam var bu haftada bu değerde olan varmı değerim nırmalmi artışı bilmiyorum ilk kan testm 2 gün sonra tekrar kan vericeğim o zaman belli olur dedi doktor

Dış gebelik olabilir misiniz? Doktorunuz ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…