İlk test özel bi yerdeydiEvet aynı hastane zeynep kamil tüp bebek tedavide burda oldu
Sadece test özel bi yerdeydi
Tüp bebek tedavısı ve süreciyle ilgili çok bılgım yok fakat kendım yaşadığım için belirtmek istedim beta hcg testı her hastanede farklılık gösteriyor benım ılk testım 682ydi baska hastanede 2 gun sonra 350 çıktı kaybediyoruz sandık içimiz rahat etmedi aynı ılk gıttıgımız hastaneye gıttık o aksam test için 2250 çıktı oradakı doktorda sabıt bıyerde yaptırmamız gerektiğini söyledi acaba sızdedemı böyle bi durum var dıye sormak ıstedımİlk test özel bi yerdeydi
çok gecmiş olsun canım,Değerim pazar günü 809 oldu taburcu ettiler 4.ve 7.gün kontrol var düşmesini bekliyorum
Mtx den sonra 7.gün beta düştü şükürDüşüş gerçekleşti mi ?
Toplam 2.5 ayda değerlerim normal e dönmüştüMtx iğneden sonra 4.gün yükseldi 1.000 çıktı bugün 7.Gün 750 ye düştü şükür
Çok yavaş ilerleyen bir süreç maalesef
Sanırım benimde öyle olacak 8.haftadayımToplam 2.5 ayda değerlerim normal e dönmüştü
Takibi bırakma inşlh öyle değildir yorucu uzun bir süreçSelam kizlar benimde sanirim oyle pazartesi tekrar kan vericem bugun sata gore 5 hafta
8 kasim 167
11 kasim 400
12kasim 476
yukselme cok az sol kasigim agriyor genellikle
Bugunki sabah sonucum 581 aksam tekrar baktik dr calistigi hastanede istedi tekrar 702 cikti bi ihtimal 2 gun sonra tekrar yapcaz kucuk bisey gordu belki dis gebelik degildir bi umut dogdu icimeTakibi bırakma inşlh öyle değildir yorucu uzun bir süreç
Sabahtan akşama bile güzel yükselmiş zaten kan verilen saat de önemli değerin oranlı olması için 2-3 günde bir verdiğiniz kanları aynı saatte vermelisiniz ki yanılma olmasın. İnşaallah sağlıkla doğar büyürBugunki sabah sonucum 581 aksam tekrar baktik dr calistigi hastanede istedi tekrar 702 cikti bi ihtimal 2 gun sonra tekrar yapcaz kucuk bisey gordu belki dis gebelik degildir bi umut dogdu icime
Hepsini ayni saatte vermistim insallah amiiinSabahtan akşama bile güzel yükselmiş zaten kan verilen saat de önemli değerin oranlı olması için 2-3 günde bir verdiğiniz kanları aynı saatte vermelisiniz ki yanılma olmasın. İnşaallah sağlıkla doğar büyür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?