Dış gebelik mi

hiç iyileşmeyecek mişim gibi geliyor artık dua et Allah senden razı olsun
Bende öyle hissediyordum
Korkuyordum inan çok iyi anlıyorum seni.
Bolca dua et inşallah geçip gidecek bu günler canım benim.
Allah senden de razı olsun

İlk ba
hiç iyileşmeyecek mişim gibi geliyor artık dua et Allah senden razı olsun
Şuan öyle oluyor hiç bitmeyecek HCG sifirlanmayacak gibi. Hatta sonra yeniden yasarmiyim aynı şeyleri diye korkuyorsun. Korunmasız ilişki bile istemiyorsun. Hamile kalsan da keseyi görene kadar endişelerin devam ediyor. Ama hepsi öyle yada böyle geçiyor.kolay geçmiyor o gerçek
Ama geçecek şöyle düşün senin çocuğun olabiliyor. Bu defa yalnis yerde yerleşti ama oluyor sonra doğru yerinde yeni evlatlarin olacak

Biter inşallah dualarınızı eksik etmeyin

siz nasıl atlatınız kaç doz iğne ile

Bitecek İnsaalah
Sonra sende burda başkalarına tecrübelerini anlatacaksın.
Bu arada şişlik de oluyor tedavi esnasında. Bende sonrasında da olmuştu çünkü ben 2.5 aylık sürede duygusal olarak sürekli yiyordum. 7 8 kilo almıştım

siz nasıl atlatınız kaç doz iğne ile
Ben Kasım 4 gibi hamile kaldım 15 Kasım hibi kanama başladı adet döneminde adet başladı sandım ama 11.gun bitmeyince ve gitgide ağrım ve hamilelik belirtileri. artınca test yaptım 250 falandı defer ikiye katlanmayinca acil yatış yapıldı ilk mtx de değer düşmedi katlanmaya devam etti.2. mtx de de ikinci gin arttı sonra düşüş eğilimi başladı. 8 ocakta değer 20 ye falan indi.

Ben 3. Dozu oldum benim değer 1150 gördü çok korkuyorum ya patlar birsey olursa diye

Bi
Ben 3. Dozu oldum benim değer 1150 gördü çok korkuyorum ya patlar birsey olursa diye
Benim ignelere başlayınca görmüştü
İğne olduğum günler hastanede yatış vermişlerdi.diger günler de evde tek kalmamami acil bir durumda gelmemi soylediler.hcg 4000 olup da patlamayanda var. Sen yalnız kalmamaya çalış 2 gün sonra kan değerine bakıp muayne ederler acil bir durum alırsa tüpü alabilirler.ki tek tüp de gebeliğe engel değil.
İğneden sonra koyu renkli kanamalar oluyor açık kırmızı taze kan gelirse git hastaneye yada dayanışmayacak bir ağrı

Heralde uykudan uyanırım o agrı olsa doktoruma güveniyorum kanama alanın görünmüyor kese de bozulmamış kanama başlarsa farkederiz ya da kesen 5mm su an 7 mm ulaşırsa hemen alırız tüpü dedi maalesef

Heralde uykudan uyanırım o agrı olsa doktoruma güveniyorum kanama alanın görünmüyor kese de bozulmamış kanama başlarsa farkederiz ya da kesen 5mm su an 7 mm ulaşırsa hemen alırız tüpü dedi maalesef
Tüpün alınsada üzülme arkadaşım iç kanamayla gitti tüpü alındı 1 sene sonra hamile kaldı.benim iğneyle sonlandırıldı 5 sene sonra tüp bebekle yeni hamile.kalabildim.
Hangisi hayirliysa o olsun

Ben kürtaj olunca kanamam kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…