Canım benim ben seninle buradan konuştuğumu unuttum diğer yerden soruyorum son durumun iyidir inş atlatmışsındır arada yaz merak ettirme kendini kendini iyi hissettiğim zamanlardaAğrı da yok bu arada sormuşsunuz
Kanamam başladı yarın beta vericem canım muhtemelen sıfır yada sıfıra yakındır en son 28e düşmüştüCanım benim ben seninle buradan konuştuğumu unuttum diğer yerden soruyorum son durumun iyidir inş atlatmışsındır arada yaz merak ettirme kendini kendini iyi hissettiğim zamanlarda
Çok sevindim canım atlatmana inş en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın ben bat bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlı neyse Rabbim onu nasip etsinKanamam başladı yarın beta vericem canım muhtemelen sıfır yada sıfıra yakındır en son 28e düşmüştüçok şükür geçiyor sen nasılsın canım
Az kalmış inşallah sağlıklı bir gebelik yoldadır senin için. Sen nezaman geçirmiştin kimyasal gebeliği yada dış gebelikmiydi tam hatırlayamadımÇok sevindim canım atlatmana inş en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın ben bat bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlı neyse Rabbim onu nasip etsin
Canım merhaba :) kan verdim beta 2 ye düşmüş kurtuldum çok şükürÇok sevindim canım atlatmana inş en kısa zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın ben bat bekliyorum 27 haziran bakalım hayırlı neyse Rabbim onu nasip etsin
Ocakda 7 haftalık dış gebelik sonlandırıldı canım amin inş sağlıklı gebelik yaşarız hepimizAz kalmış inşallah sağlıklı bir gebelik yoldadır senin için. Sen nezaman geçirmiştin kimyasal gebeliği yada dış gebelikmiydi tam hatırlayamadım
Çok şükür canım senin adına çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın zorlu sınavlarla sınamazın kimseleri inş sağlıklı gebelik yaşarsın ne kadar korunma verdi balımCanım merhaba :) kan verdim beta 2 ye düşmüş kurtuldum çok şükür
Bir adet daha görmemi bekledi yavrum ozamana kadar genetik sonuçlarım da çıkar inşallah sonrası sorunsuz olurÇok şükür canım senin adına çok sevindim Rabbim bir daha yaşatmasın zorlu sınavlarla sınamazın kimseleri inş sağlıklı gebelik yaşarsın ne kadar korunma verdi balım
İnş canım kendinde dinlenirsin biraz sonuçlarda güzel çıkarsa için rahat olur birşey varsa da tedavinin olursunBir adet daha görmemi bekledi yavrum ozamana kadar genetik sonuçlarım da çıkar inşallah sonrası sorunsuz olur
Degerin güzel yükselmiş ama ben pıhtılı kanama yaşamadım dış gebelikte kahve rengi koyu tonlardaydı kırmızı rengi çok nadir silmelik şekilde gördüm betam 3 sefer düzenli hızlı yükseldi(66).331..890 gibi artış oldu ve bir anda 590 düştü bir anda binleri buldu kanama dediğinde akıntı şeklinde yoğun hiç değil bir pet bile batmıyordu çok geçmiş olsun inş sağlıklıdır veya saglıksızsada biran önce kurtulur sun üzülme takılma yoksa çok yıpranırsın herşey olacağına varıyor sağlığını düşün canımarkadaslar merhaba
2 aydır catlatma iğnesi ve klomen tedavisi gordum, ilkinde başarılı olmadi ama bu ay hamile olduğumu kan testiyle öğrendim, fakat ters giden biseyler var sanki, adet günüm 1 gun geçti ertesi gün pembe lekelenmelerim başladı 19.06'da. Inanilmaz kasık ağrım oldu, heralde sökülemiyorum dedim ama ağrılarım devam edince doktora gittim beta 8.6 cikti. Ertesi sabah 20.06'da kırmızı kanama gelmeye başladı bu sefer, korkup gittim doktora beta yükselmiş 19.07 olmus, doktor proluton igne yaptırdi ve progestan hap verdi, gunde iki kez iciyorum. Neyse 21.06'da kanamalarim iyice yükselmeye başlayınca tekrar gittim 37.58 cikti, değerlerim sürekli yukseliyor ama hep bi yoğun kanamam var, bugun de 22.06'da kocaman kan pihtisi düştü lavaboda. Yarın kan vericem. Kafam çok karışık hem beta düzenli yükseliyor hem de kanamam oluyor adet ağrısı gibi, inanılmaz bi gaz sancım 3 gündür devam ediyor, doktorlar düşük tehlikesi yaşıyorsun sürekli yatman lazim dediler, yatıyorum ama sanki dış gebelik gibi geliyor banane dersiniz???
Canım durumun nasıl oldu?arkadaslar merhaba
2 aydır catlatma iğnesi ve klomen tedavisi gordum, ilkinde başarılı olmadi ama bu ay hamile olduğumu kan testiyle öğrendim, fakat ters giden biseyler var sanki, adet günüm 1 gun geçti ertesi gün pembe lekelenmelerim başladı 19.06'da. Inanilmaz kasık ağrım oldu, heralde sökülemiyorum dedim ama ağrılarım devam edince doktora gittim beta 8.6 cikti. Ertesi sabah 20.06'da kırmızı kanama gelmeye başladı bu sefer, korkup gittim doktora beta yükselmiş 19.07 olmus, doktor proluton igne yaptırdi ve progestan hap verdi, gunde iki kez iciyorum. Neyse 21.06'da kanamalarim iyice yükselmeye başlayınca tekrar gittim 37.58 cikti, değerlerim sürekli yukseliyor ama hep bi yoğun kanamam var, bugun de 22.06'da kocaman kan pihtisi düştü lavaboda. Yarın kan vericem. Kafam çok karışık hem beta düzenli yükseliyor hem de kanamam oluyor adet ağrısı gibi, inanılmaz bi gaz sancım 3 gündür devam ediyor, doktorlar düşük tehlikesi yaşıyorsun sürekli yatman lazim dediler, yatıyorum ama sanki dış gebelik gibi geliyor banane dersiniz???
Canım o günlerden sonra kanamam bitti sadece 3 gun sürdü, değerim 2 gun once 1254 cikti, güzel yükseliyor ama kese yok, detayli usg ile bebisi sol tüpte gördüler, sanırım dış gebelik, birazdan hastaneye gidiyorum randevum var, tekrar kan vercem degere bakılıp son kez usg ile kese görmeye çalışacaklar, eger gözükmez ise dış gebelik tanısı kesin olarak konulacakCanım durumun nasıl oldu?
Neden direk aneliyat olman gerekiyormus ic kanaman olmayinca igne ile dusuruluyor diye biliyorum benim degerim 1279 larda igne ile dusuruldu 3000 alti guzel sonuc aliniyor igne ile allah yar ve yardimcin olsun canimCanım o günlerden sonra kanamam bitti sadece 3 gun sürdü, değerim 2 gun once 1254 cikti, güzel yükseliyor ama kese yok, detayli usg ile bebisi sol tüpte gördüler, sanırım dış gebelik, birazdan hastaneye gidiyorum randevum var, tekrar kan vercem degere bakılıp son kez usg ile kese görmeye çalışacaklar, eger gözükmez ise dış gebelik tanısı kesin olarak konulacakameliyat olmam gerekiyormuş, cok değişik duygular içindeyim. İnşallah kese gözükür ve dış gebelik değildir
Canım ayni tüpten ikinci kez dış gebelik yaşadığım için sol tüpümü baglayacakmis doktor. Sen belirti olarak ne yaşamıştın o zamanlar? Kasik ağrısı, leke veNeden direk aneliyat olman gerekiyormus ic kanaman olmayinca igne ile dusuruluyor diye biliyorum benim degerim 1279 larda igne ile dusuruldu 3000 alti guzel sonuc aliniyor igne ile allah yar ve yardimcin olsun canim
Sag belim kasigim ara ara vuran agri vardi lekelenme vardi devamli ayakda duramiyordum fazla sanci siddetleniyordu o tupu baglayacagina igne ile sifirlansa sen tekrar yumurta takibi ile saglam tupden hamile kalmaya calissan olmuyirmu acabaCanım ayni tüpten ikinci kez dış gebelik yaşadığım için sol tüpümü baglayacakmis doktor. Sen belirti olarak ne yaşamıştın o zamanlar? Kasik ağrısı, leke ve
Onu da sordum, dollenmis yumurtanın o tupe kaçma olasılığı oluyormuş, o yüzden risk almaya gerek yok dedi. Ben de istemiyorum aslında ama onlar bizden daha iyi biliyor diye boynum kıldan inceSag belim kasigim ara ara vuran agri vardi lekelenme vardi devamli ayakda duramiyordum fazla sanci siddetleniyordu o tupu baglayacagina igne ile sifirlansa sen tekrar yumurta takibi ile saglam tupden hamile kalmaya calissan olmuyirmu acaba
Sen rahim film cekinmismiydin daha once nezaman gecirmistin dis gebelikCanım ayni tüpten ikinci kez dış gebelik yaşadığım için sol tüpümü baglayacakmis doktor. Sen belirti olarak ne yaşamıştın o zamanlar? Kasik ağrısı, leke ve
1.5 sene oldu dis gebelik yaşayalı, hsg yi 4 ay önce çektirdim tertemiz çıktıSen rahim film cekinmismiydin daha once nezaman gecirmistin dis gebelik
Belkide bebek tupden rahme gecmistir kuzum bugun gittiginde hersey guzel olacak daha degerinde az betan dusup yukselmediyse ve guzel artiyorsa neden hemen 2000 altindayken net dis gebelik olsunki cogunun 3000 binlerde falan net belli oluyor bebekOnu da sordum, dollenmis yumurtanın o tupe kaçma olasılığı oluyormuş, o yüzden risk almaya gerek yok dedi. Ben de istemiyorum aslında ama onlar bizden daha iyi biliyor diye boynum kıldan inceben de hiç belirti yok biliyo musun, ne ağrı ne sızı, sadece cok hafif lekelenmem var. Önceki dış gebeligimde cok belirti yaşadım ama bunda sıfır nerdeyse. Beta düzenli artıp nasil yaşıyorum bunu bilmiyorum cok tuhaf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?