Dış gebelik olma ihtimali

Sanmıyorum çünkü dış gebelik oyle bikac gun leke gelip sonra kesilen türden değil, ishal, omuz ağrısı, karin ve kasık ağrısı, idrar yaparken acı ve daha fazla belirtiler yaşaman gerekiyor. Bundan önceki dış gebeligimde ic kanama geçirmiştim ve tüm belirtileri yaşadım. Yine de ertelemeyin bi test yapın merkezden falan aldırıp.

Yarın eşim test getirecek. 2 gün önce de sol kasigimda kramp oldu ara ara ve belimle kalcam arası bir ağrı var . Spiralde var korkuyorum açıkçası. Sizler dualarimdasiniz bana da dua edin inşallah.

Kızlar hastanedeyim, dış gebelikmis igne yapacaklar şimdi gebeliği sonlandiracaklar
uzulme canim herseyde vardir bir hayir sen saglik bir sekilde kurtul yeter rabbim elbet birgun bebek verecektir zamani var demekki eskiden dis gebelik nedir bilmiyorduk simdi kimse normal gebelik geciremez oldu hepimiz normal gebelige kavusana kadar bi sinavdan geciyoruz rabbim bu sinavlarimizi alnimizin aki ile vermeyi nasip etsin

Cok mutsuzum, cok agladim. Rabbim böylesini nasip etti. Eşimin de dediği gibi "onu tüpün içine kadar getiren rabbime şükürler olsun" inşallah güzel olur hersey

Cok mutsuzum, cok agladim. Rabbim böylesini nasip etti. Eşimin de dediği gibi "onu tüpün içine kadar getiren rabbime şükürler olsun" inşallah güzel olur hersey
Seni cok iyi anliyorum canim ben iki hafta neler cektim aglamaktan kendimi aynada gorunce korkmustum hastaneden ciktiktan sonra hem soktaydim hemde iyice mala baglamistim duygum karismis algilayamiyordum etrafimda olan biteni iki aydir iyim cok sukur geciyor o gunlerde ama iste yipraniyor insan bol duva et elden baska birsey gelmiyor rabbim beterinden korusun cumlemizi ins birdaha yasamazsin

Ben de ayni öyleyim, kimse beni aramasın dedim esime, kimle konuşsam ağlamaya başlıyorum çünkü. Üçüncü kez aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum artık doktor iğneyle sonlanmayabilir belki dedi, bi de ic kanama riskim yüksekmiş, yalnız kalma dedi, beta bayağı yükselmiş çünkü. Rabbim bir daha yaşatmasın, cok zor gerçekten. Aklima takılan tek bisey var, tüpleri baglatmadan tüp bebek yaptırsam yine dış gebelik olma olasılığı nedir acaba? Doktorun sana kaç ay korunma süresi verdi?

Sen evdemisin betan kac olmus kac ml vurdular igneyi bana korunma suresi vermedi en son muane oldugum ozel 6 ay dedi acilde 3 ve 6 ay dedi benim bu ay bittiyor surem ocak ayinda sonlandi. Tup bebekde dis gebelik riski daha cok diyorlardi bildigim kadari ile ama dr dan duymadim makale okudum sadece hic cocugun yok degilmi canim

Evet çıktım hastaneden, valla aglamaktan kac ml olduğunu sormadım, perşembe çağırdı tekrardan sorarim. Ben de öyle duydum da o yüzden sorayim dedim, ben o zaman her şekilde tüpümü baglatacagim çünkü çok korkuyorum tekrar yaşamaktan bu olayı. Evet anne olamadım hiç

Canım ben de benzer bir durum yaşadım ben ısrarla biraz beklemek istedim çünkü doktor hem ilaç verecekti hem kürtaj yapacaktı tamam sağlıksız bir gebelik ama dış gebelik olduğunu hemen anlayamaz özeller birazda para peşinde sana hem kürtaj yapacak hem ilaçla düşürme hem bir de renkli ultrasona gir diyor 10 gun sıkı kontrol altında bekledim devlet Hastanesi'ne gittim gider gitmezbu dış gebelik değil kese rahim içinde dedi özeldeki doktor bu kese değil kisttir diyor neyse devlet doktoruna güvendim kendi düşer muhtemelen dedi ve dediği gibi oldu kendi düştü kürtaja gerek kalmadi

Yumurta takibide yaptirabilirsin canim o tupu baglatsanda senin alnina yazmissa diye tupdede olabilir kacis yok bazen yasayacagini yasiyorsun tedbirini al tabi ama illa tup degildir herhal son nokta

Aslinda ozeller gercekten para almak icin insanin cektigi aciyi goz ardi ediyorlar devlette tedavi oldum ve benden hic film falan istemedi her insanin basina gelebilir dedi ozel iliski yasak kesinlikle korunuyorsunuz 6 ay dolsun gel film.cekelim hamile kalma sakin falan nadil korktum psikolojim yeni duzeldi cok sukur

Yumurta takibide yaptirabilirsin canim o tupu baglatsanda senin alnina yazmissa diye tupdede olabilir kacis yok bazen yasayacagini yasiyorsun tedbirini al tabi ama illa tup degildir herhal son nokta
Yumurta takibiyle gebe kaldım bu ay, klomen ve catlatma ignesi tedavisi görmüştüm. Şu süreci bi atlatayım da güzel bi doktor bulup herseyi konuşacağım.

Ya evet gerçekten çok zor çok iyi anlıyorum seni o kadar üzülmüştüm ki ben de dış gebeliği duyunca insan düşük yaptığına sevinir mi sanki üstümden yük kalkmış gibi oldum düşünce dış gebelik değil diye, halbuki çok zamandır istediğim bir bebekti

Benim doktorum özel olmasına rağmen sadece bekletti, değerlerimi takip etti zaten kanamam başladı değerimde düştü benimki de kimyasalmış. Sana da çok geçmiş olsun canım rabbim sağlıkla hayırlı nasip etsin hepimize inşallah

14 ay önce ilk değerim 161 çıkmıştı. 2 gün sonra 211, üçüncü değerim ise 242 çıkmıştı. Dış gebelikten şüphelendiler atlattım, sonrasında asla hamile kalamadım. 8 aydır ovulasyon takibi yapıyorum, duyduğum okuduğum bütün kürleri uyguladım, ilaç kullandım, tüm testleri yaptırdım hamile kalamadım. Allah nasip etmeyince olmuyor demek ki beni anneliğe layık görmemiş rabbim. Ne yapalım...

Ne kadar zaman geçti dış gebeliğin üstünden?

Dis gebelik sonrasi nadirde olsa yapisiklik oluyormus ama regliyde etkilermi bilemiyorum canim rahim film cekildinmi belkide vakti zamani vardir ben de ilk hamileligimde 2 yil bekledim sabir gerekir hersey allahtan bol bol meryem suresi oku duva et

Yaşınız kaç? Lütfen böyle umutsuz olmayın. Doktorunuz hamile kalamayışınızı nasıl yorumluyor?
ilişki sıklığınız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…