Çok geçmiş olsun canım benim inşallah kese görünür sen her sonuca kendini hazırlayarak git, ümitsiz olma bende bir kürtaj,bir kimyasal yaşadım. Onlar doğru zamanda, doğru yere tutunacaklar inşallah yeterki gelmeye karar versinler tek tüple birden fazla çocuğu olan bir sürü insanın mesajını okudum burda. Sakın ümitsiz olma moralini yüksek tutCanım o günlerden sonra kanamam bitti sadece 3 gun sürdü, değerim 2 gun once 1254 cikti, güzel yükseliyor ama kese yok, detayli usg ile bebisi sol tüpte gördüler, sanırım dış gebelik, birazdan hastaneye gidiyorum randevum var, tekrar kan vercem degere bakılıp son kez usg ile kese görmeye çalışacaklar, eger gözükmez ise dış gebelik tanısı kesin olarak konulacakameliyat olmam gerekiyormuş, cok değişik duygular içindeyim. İnşallah kese gözükür ve dış gebelik değildir
İnşallah canım, rabbim hayırlısını nasip etsin, cok heyecanlıyım bakalim ne çıkacakÇok geçmiş olsun canım benim inşallah kese görünür sen her sonuca kendini hazırlayarak git, ümitsiz olma bende bir kürtaj,bir kimyasal yaşadım. Onlar doğru zamanda, doğru yere tutunacaklar inşallah yeterki gelmeye karar versinler tek tüple birden fazla çocuğu olan bir sürü insanın mesajını okudum burda. Sakın ümitsiz olma moralini yüksek tut ❤
Sanırım 2 gun daha onun için beklettiler beni, rahime gecer belki diye düşündüler, o kadar umutluyum ki anlatamam, belirtim de yok ya, daha da umutlaniyorum. Acaba betanin kac cikmasi lazim bugün sağlıklı diyebilmek icinBelkide bebek tupden rahme gecmistir kuzum bugun gittiginde hersey guzel olacak daha degerinde az betan dusup yukselmediyse ve guzel artiyorsa neden hemen 2000 altindayken net dis gebelik olsunki cogunun 3000 binlerde falan net belli oluyor bebek
2500 falan canim cikarsa korkma iki gun once 1254 mis iki kat artar bizede yaz nezaman vereceksin kan duvamiz senle rabbim ins rahme yerlestismistir bebeginiSanırım 2 gun daha onun için beklettiler beni, rahime gecer belki diye düşündüler, o kadar umutluyum ki anlatamam, belirtim de yok ya, daha da umutlaniyorum. Acaba betanin kac cikmasi lazim bugün sağlıklı diyebilmek icin
Ay canım benim Allah razı olsun inşallah. Taksideyim simdi gidiyorum hastaneye 4e kadar sonuçlanır muhtemelen, haber veririm tabii ki.2500 falan canim cikarsa korkma iki gun once 1254 mis iki kat artar bizede yaz nezaman vereceksin kan duvamiz senle rabbim ins rahme yerlestismistir bebegini
Sendende razi olsun canim hadi hayirli haberlerle don ins ayetel kursu falan oku bol bol allah buyuktur bekliyorum guzel haberiniAy canım benim Allah razı olsun inşallah. Taksideyim simdi gidiyorum hastaneye 4e kadar sonuçlanır muhtemelen, haber veririm tabii ki.
Naptın canımmAy canım benim Allah razı olsun inşallah. Taksideyim simdi gidiyorum hastaneye 4e kadar sonuçlanır muhtemelen, haber veririm tabii ki.
Kan sonucu 2165 çıktı canım, doktor usg ile baktı cok ufak bisey görüyorum ama tam olarak kese diyemem dedi, pazartesi tekrardan gidicem bu sefer alttan bakacak ve tekrardan kan vericem. Gebeliği sonlandırmak istemiyorum, riskin yok su an, tam anlamıyla dış gebelik diyemem dedi. İcime umutları doldurdu eve gönderdi canim. 2 gun nasıl gececek bana bilmiyorumNaptın canımm
Ay hadi bakalım yaa değerinde %60 tan fazla artmıs gayet güzel. İnşallah hayırlı olucak sonuçlar sen içini ferah tutKan sonucu 2165 çıktı canım, doktor usg ile baktı cok ufak bisey görüyorum ama tam olarak kese diyemem dedi, pazartesi tekrardan gidicem bu sefer alttan bakacak ve tekrardan kan vericem. Gebeliği sonlandırmak istemiyorum, riskin yok su an, tam anlamıyla dış gebelik diyemem dedi. İcime umutları doldurdu eve gönderdi canim. 2 gun nasıl gececek bana bilmiyorum
Canim yaaa inşallah, dua et bana. Biraz lekelenmem var onun dışında bisey yok su an. Doktor değerimi beğenmedi 2 katı artmamis dedi ama bi umut var hala. Pazartesi belli olur artık heralde.Ay hadi bakalım yaa değerinde %60 tan fazla artmıs gayet güzel. İnşallah hayırlı olucak sonuçlar sen içini ferah tut ❤
iki kat artmamis dogru 2500 olmasi lazimdi ama demek olmuyorki saglikli gebelik olmayacak bak en azindan guzel sonuc ve bir umut var sen aklina kotu seyler getirme iki gun sonra daha guzel seyler olacak ins alttan bakilsaydi net gorunurdu sen regli tarihin neydi canim kac gun gunun gecmistiCanim yaaa inşallah, dua et bana. Biraz lekelenmem var onun dışında bisey yok su an. Doktor değerimi beğenmedi 2 katı artmamis dedi ama bi umut var hala. Pazartesi belli olur artık heralde.
Aslinda şöyle bisey var, 01.07'da iki farkli yerde kan verdim birinde beta 1254, diğerinde 1544 çıktı. Olmasi gereken 1500lerdeydi. Bugun doktorum dedi ki ayın 1'inde kan verdiğin laboratuvarda ver bakalim kani, ne çıkacak. Oyle yapicam pazartesi. Durumlar karışık iyice. İnşallah kese oluşur ve inşallah sağlıklı gebeliktir. Dış gebelik olmasından ve tüpümün baglanmasindan cok korkuyorumiki kat artmamis dogru 2500 olmasi lazimdi ama demek olmuyorki saglikli gebelik olmayacak bak en azindan guzel sonuc ve bir umut var sen aklina kotu seyler getirme iki gun sonra daha guzel seyler olacak ins alttan bakilsaydi net gorunurdu sen regli tarihin neydi canim kac gun gunun gecmisti
Anladim baya farkli cikmis laboratuvar farkida olabiliyor yumurtaliklarda birsey varmi kese gorunuyormu gorunmuyormu tam birseyde dememis net insanin icine kurt dusuruyor bazen bu acabalar ins en guzeli ile sonuclanirAslinda şöyle bisey var, 01.07'da iki farkli yerde kan verdim birinde beta 1254, diğerinde 1544 çıktı. Olmasi gereken 1500lerdeydi. Bugun doktorum dedi ki ayın 1'inde kan verdiğin laboratuvarda ver bakalim kani, ne çıkacak. Oyle yapicam pazartesi. Durumlar karışık iyice. İnşallah kese oluşur ve inşallah sağlıklı gebeliktir. Dış gebelik olmasından ve tüpümün baglanmasindan cok korkuyorum
Aslinda şöyle bisey var, 01.07'da iki farkli yerde kan verdim birinde beta 1254, diğerinde 1544 çıktı. Olmasi gereken 1500lerdeydi. Bugun doktorum dedi ki ayın 1'inde kan verdiğin laboratuvarda ver bakalim kani, ne çıkacak. Oyle yapicam pazartesi. Durumlar karışık iyice. İnşallah kese oluşur ve inşallah sağlıklı gebeliktir. Dış gebelik olmasından ve tüpümün baglanmasindan cok korkuyorum
Evet canım zamanla oluşacak tabii, pazartesi netleşir insallah, belirsizlik cok kotuAnladim baya farkli cikmis laboratuvar farkida olabiliyor yumurtaliklarda birsey varmi kese gorunuyormu gorunmuyormu tam birseyde dememis net insanin icine kurt dusuruyor bazen bu acabalar ins en guzeli ile sonuclanir
22.05 son adet tarihimSon adet Tarihiniz ne kadar geçti
Kese deger 1500 lerdeyken gorunuyor diyorlar genelde ama ben kizima hamileyken 2500 lerken betama ogrendim iki gun sonra kese gorunmustu deger kacti tam bilmiyorum dis gebelik herkesin farklilik gosterebiliyor canim cogunun kanamasi kiminin agri kanama cogununda beta guzel ilerliyor ama kese bebek olmuyor yumurtalik ta veya karin boslugumu ne orada oluyormus simdi sana ne desem bilmiyirum ama ins keseni ve bebegini gorursun rabbim dis gebelik kotu sonuclanan gebelik dusmanima dahi vermesin stres yapmamaya calis bol duva et canimArkadaslar ben hamile oldugumu öğreneli 8 gün oldu. İlk öğrendiğimde cuma günüydi beta hcg 145ti
2 gün sonra pzt idi 513 oldu.
Önümüzdeki cuma doktor keseyi görürüz betahcg 2 bin olur dedi.
işte bugün o cuma baktı ve keseyi göremedi. Kan tahliline yolladı betahcg dediği değere ulaşmış 2 bin olmuş
Progesteronda 60 iyi dedi
Ama yine keseyi göremedi
Dış gebelik olacağını düşünmüyorum progestoronun yüksek ama neden keseyi göremedik dedi. Netleşemedi.
Yarın tekrar gidicem ama cok korkuyorum dış gebelik midir?
Aynen ama en azindan umut var cok sukur rabbim kimseyi umutsuz birakmasinEvet canım zamanla oluşacak tabii, pazartesi netleşir insallah, belirsizlik cok kotu
Benimde 25.05 normalde 23.06 da olması gerekirken 22.06da pembe kahve bi lekelenme oldu adet oluyorum zannettim sonra kahve rengi şekilde 2 gün sadece peçeteye geldi. 26.06da evde test yaptım negatif ( ama benim 5 yıldır spiralim var ve 38 yaşındayım iki evladım var22.05 son adet tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?