dış gebelik olmasından korkuyorum :(

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
En çabuk bdv'da cevap alabileceğim için konuyu buraya açıyorum. en azından bir süre kalsın lütfen

son üç güne ait bhcg değerlerim aşağıdaki gibi. bu durumda ne yapmak gerekir? dünden beri başım dönüyor. böyle bir durum yaşayan oldu mu ve sonuç ne acaba?
1.gün bhcg 22,88
2.gün bhcg 5,82
3.gün bhcg 6,80

testlerin hepsini aynı yerde yaptırdım.

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Bence kimyasal gebelik bunun icin herhangi bi islem olmuyor kanamayla gidiyor malesef gecmis olsun üZülmeyin

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:
sonuçlarınız gayet normal

Şu an kaçıncı haftanız?

Merhaba;

Degerinizde ki artış normal kesenin gözükmesi için betahcg nin 4000 küsürde olması lazım(karından gözümesi için) alttan muayene 2000 küsürlerde gözüküyor.

Canim arkadaslarin dedigi gibi kimyasal olabilir 2 gunde bir evet 2 kati olmasi lazim ama senin dusmus. Hakkinda hayirlisi olsun insAllah.

Canim buyuk ihtimal kimyasal gebelik. Allahim yardimcin olsun insallah. Rabbim en kisa zmanda hayirli ve saglikli bir sekilde kucagini doldursun insallah canim

merhaba günaydın bugünde değerim 325,19 çıktı %43 % 45 civarında dolanıyor..şuan kendimi hamile gibi düşünmüyorum..düşününce moralim bozuluyor.. hakıımızda hayırlısı 157 - 226 -325 degerler..

Back
X