- Konu Sahibi meleklerkorusu
-
sonuçlarınız gayet normalHerkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?
Şu an kaçıncı haftanız?Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?
Şu an kaçıncı haftanız?
sonuçlarınız gayet normal
kese gorunmeden bir sey denilemezama 48 saatte bir 2 katı olması gerekmiyormu
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?