3 günde bir kan değerlerim bakliyor ama kimyasal gebelik bekliyorduk adetle vücut atar dedi adet oldum hala daha devam ediyor adetim ama değer hala artıyor salı tekrar bakıcaz ama c9k endişeliyim ben
İyi düşün iyi olsun canım Allah yardımcın olsunCanım 1300 kere çıktı hastaneye yattım şuan bekliyorum 3 gündür iğne vurdular bugün inşallah kan değerin düşmüş mu bakılacak düşmüş ise bir doz daha iğne yapılacakmış yine düşmez ise söylemek bile istemiyorum ama ameliyat
Geçmiş olsun canım umarım sağlıklı gebeliktir net bişey söyleyemem belki ama bende dış gebelik geçidim bendeki belirti tırnak kesiği tarzında kanamaydıSelam arkadaşlar son adete göre 5 haftalık hamileyim ve dun ilk kırmızı bi peçete kadar kanamam oldu düşük önleyici iğne vuruldum kanama durdu kan testi alındı 2001 'di sabah yine kahverengi siyahımsı bi ped doldurmayacak kadar akıntı kanama gibi dr. Gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi betaya batırdı 14 saat sonra 2540 yükselmişti iki seçenek var ya diş gebelik ya yerleşme dedi çarşamba gene bakacak sizce ne olabilir şuanprogesteron kulla iyorum hafif tortulukahverengi akıntı var sizce ne olmuş olabilir
Tırnak kesiği gibi ve kırmızı renkte benım bahsettiğim kahverengi değil amaAllah razı olsun canım tırnak kesiği gibi dediğin simdi azaldı iyice arada siyah minik pıhtı gibi bisiler geliyor anlamadım hiç kese gorunse rahatlayacam
Nasıl anlatsam bilemedim bildiğin tırnağını kestiğinde ki şey kadar ben ilk gördüğümde ip incecik tırnak kesiği gibi görmüştüm canım adında öyle kalmış aklımdaTırnak kesiği gibi nasıl oluyor onu anlamadım cnm
İnşallah sağlıklı gebeliktir canım o konuda hiçbir bilgim YÖK maalesefAnladım cnm bi kesilio bi tekrar baslio özellikle odrarla bir bide siyahımsı küçük pihtilar gelio
Malesef kürtaj oldum diş gebelikmis
Canım çok geçmiş olsun ne desem az gelir Allahım tekrarını yaşatmasın tez zamanda toparlanırsın inşallahMalesef kürtaj oldum diş gebelikmis
Benimde sol tüpteydı canım muhtemelen senden 3 ay sonra rahim filmi ister dış gebelik geçirenlerden isteniyor çünküCuma tekrar vereceğim kan ona göre iğne vururuz hastaneye yatış yaparsın dedi kese hiç görünmedi sol tüpte dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?