- 23 Ekim 2017
- 53
- 16
- 3
- 34
Sagolasin allah razı olsun allahım hayırlısını versinCanım çok geçmiş olsun ne desem az gelir Allahım tekrarını yaşatmasın tez zamanda toparlanırsın inşallahvardır bundada bir hayır ne diyelim
Cuma kan verip tekrar sonuçlara bakacak inşallah düşer degerlerBenimde sol tüpteydı canım muhtemelen senden 3 ay sonra rahim filmi ister dış gebelik geçirenlerden isteniyor çünkü
Benim simdi anlamadığım kürtajla diş gebelik sonlanmiyor parçaya göre belli olacak patalojide bide beta hcg simdi bebek tüpte duruyormu acaba bacağımdan aşağıya kurtJdan önce kan boşaldı kurtJdan sonra yine kahverengi lekelenmem var kafamda deli sorular ne oluyor ne olacak bilmiyorumCuma kan verip tekrar sonuçlara bakacak inşallah düşer degerler
Gecmis olsun arkadasim. Ben de ilk kan testimi adetimden 1 gün once yaptirdim ve beta hcg daha adet gunum olmadigi halde 1182 cikti.. bugun ise uzerinden 2 gun gecti 1802 cikti yani 2 kati bir artis olmadi malesef. Vajinal ultrasonda da kese gorulmedi.. doktor dıs gebelik olabilir dedi ve bu saat oldu aglamaktan mahvoldum. Cuma gunu tekrar bakilacak cok korkuyorum. Eger dis gebelikse adet gunume kadar nasil bu kadar hizli bir artis gosterir ki? Simdi de 2ye katlamadigi goruluyor. Napacagimi sasirdim. Bu degerlerle dıs gebelik tehlikeli degil midir
Benim simdi anlamadığım kürtajla diş gebelik sonlanmiyor parçaya göre belli olacak patalojide bide beta hcg simdi bebek tüpte duruyormu acaba bacağımdan aşağıya kurtJdan önce kan boşaldı kurtJdan sonra yine kahverengi lekelenmem var kafamda deli sorular ne oluyor ne olacak bilmiyorum
Senin nasıl kendi kendine düşdü canım hiç kanama yok hala kahverengi leke boyle nasıl düşer bilmiyorumBenimde kendiliğinden sonlanmıştı ama tam üç ayımı aldı zor düşmüştü
Benim değer 500 şerde kaldı az az arttı doktor direk dış gebelik dedi ve hastanede gözetim altında kadım hiçbirşey yapılmadı benden hiç kahverengi gelmedi hep kırmızı lekelenme oluyordu ve beta düşüşe geçti 560 530 500 vs az az oldu ama kendiğinden düştüğü için doktor bekleyelim dedi 3 gün yattım sadece serum verildi çünkü az da olsa ağrım oluyordu sabah akşam kan alıp durdular tanı hep muayene oldum tüpte gördüler ve kendiliğinden sonlanacak gibi müdahale etmeyelim eğer sonlanmazsa iğneyle sonlandırmaya çalışırız değerin çok yüksek değil dedi eve gönderdiler 2 günde 1 beta verdim sürekli düşüşteydi ama mızmız düşüyordu 3 ayın sonunda 0 görmüştümSenin nasıl kendi kendine düşdü canım hiç kanama yok hala kahverengi leke boyle nasıl düşer bilmiyorum
Canım benim ikinci dış gebeliğindede kürtaj yapıldı sonra iğne yapıldı...tüpde bişey görünüyordu ama emin olmak için yapıldı zaten değerlerim normal yükselmiyordu..O zaman neden bana kürtaj yapıldı ki cevaplarınız için hepinize teşekkürler
Anladım canım değer düşmezse banada yarın iğne yapilacakCanım benim ikinci dış gebeliğindede kürtaj yapıldı sonra iğne yapıldı...tüpde bişey görünüyordu ama emin olmak için yapıldı zaten değerlerim normal yükselmiyordu..
Tam olarak aynı tedaviyi uyguluyorlar su anda bana.dün değerim 1600 dü kese yoktu bugün kürtaj ve patolojiye parca yollandı.yarin pazar ama yine de hcg istedi.beta düşmemisse iğne yapılacak.tek duam düşmesi.ustelik tup bebek tedavisi sonucu bunları yaşıyorum.kendiliginden olsa bu kadar üzülmezdim belki.igne için o günü hastanede geçirmem şart miCanım benim ikinci dış gebeliğindede kürtaj yapıldı sonra iğne yapıldı...tüpde bişey görünüyordu ama emin olmak için yapıldı zaten değerlerim normal yükselmiyordu..
Siz 2000 lerde kürtaj oldunuz yani.insallah benim de iğnesiz yatışsız düşer de kurtulurum.Allah yardımcımız olsun.kese görünmedi di mi sizde de yüksek değere rağmen?Iğne durumunu bilmiyorum ilk 2500den benimde 1600 düştü dün 460 düştü salı tekrar gel dedi düşüş devam ederse iğneye ameliyat gerekli deil dedi aynı şekil kürtaj oldu salı patoloji sonucuda çıkar dedi dr.
Evet kese yoktu en son değerim 2500e cıktı sonra düşüşe geçtiSiz 2000 lerde kürtaj oldunuz yani.insallah benim de iğnesiz yatışsız düşer de kurtulurum.Allah yardımcımız olsun.kese görünmedi di mi sizde de yüksek değere rağmen?
Inşallah sizde hiçbirşey gerek kalmadan kendiliğinden atar vucut benim bir kere kürtaj baslamadan10 dk önce bacağımdan kan boşaldı pihtisizdi sonra sadece kahve lekelemem oldu dün dr kanamam yok dedim rahim ağzı kandan kapalı dedi iki hap verdi dün kanama başladı ama yine pıhtı düşmedi bugün kesildi yine kahve lekeye döndü salı bakacağız tekrarSiz 2000 lerde kürtaj oldunuz yani.insallah benim de iğnesiz yatışsız düşer de kurtulurum.Allah yardımcımız olsun.kese görünmedi di mi sizde de yüksek değere rağmen?
Ya ne güzel tel duam düşmesi.demek kürtaja gerek olabiliyor muş bu tedavide.ignesiz ameliyatsız kurtuluruz inşallah.dun tup bebeği yapan dr direk yatış vermek istedi ıgneyi vuralim bi an önce dedi.ama 3 dr a daha sordum iğneye rağmen kürtaj gerekiyor çoğu zaman ve önce patolojik inceleme her zmn tercihimiz dedi.ben 'de önce kürtaj dedim madem öyleEvet kese yoktu en son değerim 2500e cıktı sonra düşüşe geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?