Dış gebelik riski

Ya gecmis olsun.
2 kalcadan dinlenerek vuruyorlar canım.
Sonra 4. ve 7. gun kan vereceksin yine.4.gun biraz yuksek ciksada obemli degil 4 ve 7
Gunun arasi daki fark daha onemli.Sonra da kac gunde bir isterse sifirlandigini gorene kadar.
Sen kaç gün yattın cnm aynı gün çıktım mı

Bir de forumlarda çok yan etkiler okudum.ama herkesde aşırı yan etki yapacak diye bi şey yok tabi.ise ertesi gün gidebilir miyim ki

Sen kaç gün yattın cnm aynı gün çıktım mı

Canim benim normal kan degerimde dusuktu ve dusuyorduda.Ic kanama baslarsa daha kotu olur diye yattim.
Dis gebelik tanisi konmadan ihtimal var diye kendi doktorum yatirdi yani.3 gun yattim takip oldu ve 5 unite kan aldim.
Son gun cikmadan igne vuruldu ben igneden sonra ciktim.Agri sanci vs sikayetim yoktu iyiyim diye cikardilar cunku evde kizimda vardi kalmak istemedim.Annemde kaldik sonrasinda sagolsun.

Igne vurulurken zorluyor biraz ama sonra bisey kalmiyor.Benim kanamam 12 sonra basladi.Ilk 1 hafta agrilarim coktu.Ozellikle bel karin ve sag kasik bacakta.

Bir de forumlarda çok yan etkiler okudum.ama herkesde aşırı yan etki yapacak diye bi şey yok tabi.ise ertesi gün gidebilir miyim ki

Normalde kan ve kemik hastaligi olanlarda onerilmiyormus bile ama ben kronik demir eksikligi ve kemik erimesi olan biriyim.
Ona ragmen mecburen vuruldu canim.

Canım öncelikle kusura bakma çok soru soruyorum.igneden 12 saat sonra kanaman yoğun muydu peki?belki beni de sabah vurup çok anormal bir durum olmazsa çıkarır.benim de oğlum var çok kalmak istemiyorum hastanede.degerim 900 lerde çok kanama olur mu,tek diz yetecek mi?kafamda deli sorular.ıgneyi hemşire mi yapıyor peki

Bir de ağrılar çok olursa ağrı kesici vermiyorlar mi.ise gitmek mümkün mü acaba

Ask olsun sor tabii :)
Insanin kafasinda birsuru soru oluyor merak ediyor o an konusacak birini ariyor.

12 gün sonra basladi canim ayni gun degil.
Kahverengi sivi gb baslayip kirmiziya döndü.Yogundu ve agrili.
2.gunu cok daha fazla sancim oldu ve normalde parcali dedigimizden daha farkli dokuda ve buyuk parca dusurdum.Sonra regl gb azalatark bitti.
Daha reglde olmadim hatta.

Doz dususune gore belirlenir.
Dedigim gb 4.gun yuksek cikabilir ama uzulme 4.gunle 7.gununun arasindaki fark onemli olacak.
Insallah gerek kalmaz baska biseye.

12 gün ağrı mi çektin yani.korkunc bir süreç.ben iş yerimi o kadar birakamam yaa çok üzücü.(normal hayatına devam edip takip edilemez mi bu zıkkım. Igneyi vurul ve başına gelecekleri bekle olay bu galiba.Belki rahat atlatırım ama hiç sanmıyorum

Yok canim surekli olmadi ilk hafta daha cok oldu.Ara ara yuruyup ara ara yatiyordum.
Belki de olmaz sikayetin onlari dusunme iyi ol da

Yok canim surekli olmadi ilk hafta daha cok oldu.Ara ara yuruyup ara ara yatiyordum.
Belki de olmaz sikayetin onlari dusunme iyi ol da
sağol canım Allah razı olsun. işte sorumluluklarım var,4 yaşında oğlum var..kayın validem de aynı şehirde ve haberi yok.niye hastanedesin diyecek uyduracağım bir şeyler. tüp tedavimi de bilmiyorlar rezalet bir durum. ben iyi olayım da sorun değil tek derdim en az hasarla ayakta atlatmak

Bende hamileligimden bahsedememistim kizim duymasin diye.Once var sonra yok anlamaz cocuk.Kafasini karistirsinlar istemedim.
Kanim dusukmus kan takviyesi yapilacak fln desen
Hic rezalet degilde aslinda senin kendi tercihin tabii duyulmasini istememen

Bende hamileligimden bahsedememistim kizim duymasin diye.Once var sonra yok anlamaz cocuk.Kafasini karistirsinlar istemedim.
Kanim dusukmus kan takviyesi yapilacak fln desen
Hic rezalet degilde aslinda senin kendi tercihin tabii duyulmasini istememen
Evet canım.sanssizlik.ben de söylemedim oğluma.k valide çok meraklı ve herkese anlatan bir tıp.bir düşük yaşadım söylemediği kimse kalmamış 50 kişi geçmiş olsun der süreci sorar,bu yuzden baska bir neden bulacagim.kurtaj sonrası yapışıklık var önce rahim filmi ardından belki ufak bir operasyon derim

Aynen mantikli.
O zaman dedigin gb hic degmez anlatmaya.
Zaten belirsizde bisy bu ve uzun bi surec merak edip soruyorlar.Hic basin agrimaz.

Benim değerler düşüyor cnm şuan 178 de cuma gene kan vereceğim işte bebek hala içimdeymiş kanamam başladı iyice adet oluyor gibi hala düşük yapmamı değerlerimin düşmesini bekliyorum
Aa ne güzel .demek seninki rahim ici çünkü kürtaj dan sonra düştü sanırım

Değerim kurtJdan önce düşmeye başlamıştı oyle devam etti değerler anlamadığım değer düşüyor bebek hala içerde diyor ne zaman düşecek ve gebelik zehirlenmesi olmuyormu

Değerim kurtJdan önce düşmeye başlamıştı oyle devam etti değerler anlamadığım değer düşüyor bebek hala içerde diyor ne zaman düşecek ve gebelik zehirlenmesi olmuyormu
Cnm bebek bile denmez ona.bir doku sadece.fetus değil ki.rh uyumsuzluğu var mi eşinle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…