Dış gebelik riski

Benide önce kürtaja soktu dr.degere göre yatış iğne dedi şuan şükür düşüşte bakalım salı ne olacak olası bi yükselişte yatırırım dedi zaten

Merhaba bugünkü değerim 932.cuma 1600 dü.cumartesi kürtaj oldu.dr biraz daha bekleyelim dedi.igne yapmadı şimdilik.insallah düşer

Kürtaj dan sonra sancınız var mi? Benim böyle gaz sancısı gibi inceden de bi sızı var korkmaya başladım.bi yerlere mi yerleşmiş de ya değer birden yükselirse diye ödüm kopuyor

Kürtaj dan sonra sancınız var mi? Benim böyle gaz sancısı gibi inceden de bi sızı var korkmaya başladım.bi yerlere mi yerleşmiş de ya değer birden yükselirse diye ödüm kopuyor

Ihtimal var ama insallah devam eder dusus.
Ama bi yerde takilip kalabilirde deger
Doktor aizi yonlendirecektir beta hcgnizin sifirlandigini gormeniz gerek her ihtimale karsi

Ihtimal var ama insallah devam eder dusus.
Ama bi yerde takilip kalabilirde deger
Doktor aizi yonlendirecektir beta hcgnizin sifirlandigini gormeniz gerek her ihtimale karsi
Beni yarın çağırdı.bugun gaz gibi sancim var.ya iç kanamaysa falan diye ödüm kopuyor.ama sancısı dayanılmaz olurdu heralde.bi de kürtaj sonrasi hiç kanama falan yok bende.deger düşüşe geçti de riskli yine.hic kanamıyorsam nasıl kurtulacağım beta hcg den?

Benide önce kürtaja soktu dr.degere göre yatış iğne dedi şuan şükür düşüşte bakalım salı ne olacak olası bi yükselişte yatırırım dedi zaten
Canım sende sanci var mi.benim midem karnim sancılanıyor.gaz sancısı gibi.getci kürtaj sonrası monodoks da yapar .Onu verdi bana antibiyotik.bi de kanamam falan hiç yok.of korkudan mahvoldum

Beta hcg dustukce bekleniyor kanama canim.Hemen olmuyor.Beta hcgde hemen sifirlanmiyor malesef.Ben igne vuruldugum halde 12 gun sonra basladi kanama.
Kurtaj sonrasida olmuyor kanama hemen tamamen sonlanmadigi icin yani normal gebelik gb olsa o sonlansa kanamada olur degerde duser hemen ama bunda durum farkli .
Yani suan herseyin normal.
Tedirginsin dogal olarak ama dususte olmasi cok iyi.Durmaz ya da cikmaz insallah yine ♡

sağol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.uzun bir süreç ve psikolojimiz bozuluyor.

sağol canım Allah hepimizin gönlüne göre versin.uzun bir süreç ve psikolojimiz bozuluyor.

Hemde nasil...
Agustos 5teydi son adetim.Gecen hafta hersey bitti denecek kivama ancak geldik.
Simdi de adet bekliyorum.

Hemde nasil...
Agustos 5teydi son adetim.Gecen hafta hersey bitti denecek kivama ancak geldik.
Simdi de adet bekliyorum.
Bugün kan verdim 4 gözle bekliyorum düşmesini.ne büyük bir çileymiş.6 ay önce tedavisiz gebe kalmıştım 10 yıllık evliliğinde ilk kez.sorun sperm hareket azlığı,sayi azlığı ..3 aylıkken kalbi durmuş ne kanama ne leke,10 gün öyle gezmisim.kontrol zamanı fark ettik.ilacla düşük ve kürtaj.sirf bu yüzden tüp bebek yap dedi dr um o da şimdi böyle oldu.demek ki bir sorun var.anlayamiyorlar

Allah yardımcın olsun.
Herseyin yapildi sanirim di mi genelde pihtilasma cikiyor hep duydugum.
Hareket ve sayi azligida olsa bi tutmus biri tüp cunku devaminda sorun oluyor..
Keske hemen bilinse...

Allah yardımcın olsun.
Herseyin yapildi sanirim di mi genelde pihtilasma cikiyor hep duydugum.
Hareket ve sayi azligida olsa bi tutmus biri tüp cunku devaminda sorun oluyor..
Keske hemen bilinse...
Sağol Allah hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin.pihtilasma faktörlerine bakıldı.onemli bi sey yok bi faktör mthfr1298c hetero o da aspirinle düzelir dediler ki tüp tedavide transferle beraber hem aspirin hem kan sulandırıcı iğne vuruldum.olmayinca olmuyor cnm.bunu bi atlatayım da yine denerim belki

Bu da insallah kendi sonlansinda ugrastirmasin seni zarar vermeden.
Anladim bi cok sey yapilmis zaten.Bayaada zaman olmus....

Kızlar kurtajdsn sonra değer aynı kalmış.dr iğne dedi çok üzgünüm.igne için yatış yapacak.cok zoe mu ya.korkudan öldüm.istersen hazırlığını yap yarın sabah gel dedi.off

Değer aynı seviyelerde canim.zaten kanamam da yok.igne yapacak mecbur .Yarın sabah artık yatış yapicam

Ya gecmis olsun.
2 kalcadan dinlenerek vuruyorlar canım.
Sonra 4. ve 7. gun kan vereceksin yine.4.gun biraz yuksek ciksada obemli degil 4 ve 7
Gunun arasi daki fark daha onemli.Sonra da kac gunde bir isterse sifirlandigini gorene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…