bende sabırsızlanıyorum ama bebeğin kilosu az olunca haftasından 3 hafta geri usb ye göre.o nedenle canım sıkıldı.uconun dediği gibi 1 hafta daha dursa sanırım daha iyi olacak.hem bayram sonrası 21 ekim oluyo.büyük kızımda 21 haziranda doğmuştu.o zaman kadar beklerse biraz daha büyümüş olur hem.birde bayramda gelen giden çok olur benimle iyi ilgilenemezler.bayram atlatsak daha iyi gibi.bakalım hangimiz önce doğum yapıcaz.ikimiz ve bebeklerimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun.
uconn 2.sezeryanda 40 haftayı beklemiyorlar.10gün önce alıyorlar.yoksa dikiş yerleri çok inceliyomuş.sıkıntı oluyomuş.benimde 10gün öncesi tam bayramın 2.gününe denk geliyo.doktor o nedenle dedi,bayram sonrası 39+2 oluyo.çok geçmesin istersen bayramdan önce alalım diye.37.haftayı doldurduktan sonra sıkıntı olmaz dedi.ama bayramı beklemeyi düşünüyorum.haftaya cumartesi herşey yolunda giderse tabi...
canım çook çoook geçmiş olsun.taze annecik tebrik ediyorum seni.gözün aydın olsun.Allah bebeğine ve sana acil şifalar versin.ya biz bu doktorlarada güvenemezsek napıcaz bilmiyorum.herkesin gözünü para bürümüş.Allah korkusu kalmamış içlerinde.Allah bildiği gibi yapsın böyle doktorları.neyseki oğluşun iymiş.bundan sonra güzel günler sizi bekliyor inş.doğumda bize dua ettinmi canım:))birde ben merak ediyorum spinalde bel ve baş ağrısı oluyomuş sende oldumu.çabuk toparlandınmı.bizim içinde kokla bebişini.
hoşgeldin...
tekrar hayırlı uğurlu olsun canım.ilk günler genellikle sıkıntılı geçiyor bir çok kişide.ne yazıkki sen sinir bir doktora denk gelmişsin.benim kızımında sarılığı 5 idi.doktor sarılık bile sayılmaz 18 olduğunda değer anca ışık verilir demişti.boş yere üzülmüşsünüz canım.neyse şimdi iyisiniz ya boşver.şimdi bol bol emsin bakalım çınar bey(yanlış hatırlamıyorumdur ismini umarım).emicekte büyüyecek annesi.yanlız yaralara dikkat et.şiddetlenirse emzirmek bir işkence olur senin için.sonrada mastite çeviriyor bende olduğu gibi.aklında olsun gold iyi bir krem.birde yaraya susam yağı sürüyorlarmış çok işe yarıyormuş.sütünün artması için humana çayı ülker shoplarda satılan malt içecekleri var onlar çok işe yarıyor. bunların dışında bol bol su yeşillik özellikle marul çörek otu bulgur sütü artıran yiyeceklerdir.aklında olsun.
aynen canım Allah beterinden korusun dermansız dert vermesin Allah sevdiği insanları sınarmış inşallah bizde sınavımızı yüzümüzün akıyla isyan etmeden verebilmişizdir. zaten kabızlık psikolojik birşey eyvah ben kabız oldum dediğim an kesin kabız oluyorum elma yediğimden 10 dk sonrada wc ye giriyorum aslında daha elmayı midem eritmedi bile demek ki psikolojik olarak rahtladığımdan kolayca çıkabiliyorum wc ye. sanada demiştim daha önce kantaron yağı çok iyi geliyor eşime hemorait için sonuçta bitkisel dene istersen bu arada nerede oturuyorsun?
Kizlar hepinize merhaba..salı gunünden bu yana resmen bitmiş bir haldeyim.bu süreçte cok stresli anlar yasadık yıprandım fazlasıyla( salı gunu canim oğlum parçam saat 13:40 ta dünyaya geldi.doktorum sabah saat 7 de hastaneye yatis yapmamızı istedi bız de max 9 a kadar sezeryan olur diye bekliyoruz ama bekle bekle yok ben iyice stres oldum zaten suyumda biraz azalma gördüğü icin erken almak istemişti doktor sezeryan sonrasi oğlumu kuveze koyarlarsa diye korku sardi icimi ve saat 1 e kadar bekledik ( neyse sonra gelip beni aldılar ailem kapıda bı heyecan girdim ameliyathaneye..içerde hemşireler falan cok iyiydi cok güleryüzü bir sekilde davrandılar sonra iste (spinal anestezi )igne yapıldı belden ve yavaş yavaş hissetmemeye başladım sonra doktorum geldi herseyi duyup gormek cok güzeldi ve 10 dk sonra minigimi tepeden gösterdi doktorum allahım nasi guzel bir an na kadar minik dedim )) sonra temizlemeye götürdüler ve benim işlemlerim yaparken getirdiler koklattilar bana ohhh miss dunyanın en guzel kokusu...benim de 20 dk sonra falan bitti işlemim.doktorum sag sol tüplerimi de kontrol etti gayet güzelmiş ikisi de acik ve temiz ona da rahatladım.ve odaya çıkardılar beni yavrum benden once gitmiş odaya:)) herkes bizle ilgileniyor bebegi seviyo Rabb'ime bin sukur nasil guzel bir an..sonra hemşireler geldi emzirme yapmam icin sut geliyordu ama az az tutturdular mememi ya bir yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum.tabi sütüm foşur foşur gelmedi basta doymuyordu ki yavrum.neyse ertesi gun doktorum geldi bir gece daha kalın dedi daha iyi toparlayalım diye..ve Perşembe gunu sabah doktorum geldi cikabilirsiniz dedi çıkmak icin hazırlanıyoruz iste sıkıntı ondan sonra başladı cocuk doktoru da geldi sabah saat 8 de sarilik hafif var dedi test istedi 14 cikti çıkış icin izin vermedi odamıza mavi isik almasi icin kuvez getirdiler soydular minnakimi gözlerini kapattılar icim yandı koydular gece boyunca ağladı 8 saatte bir topuktan kan alıp sarilik degeri ölçtüler 12 ye düştü en son.ertesi sabah yani cuma gunu geldi doktor idrar kulturu istedi hemsire bebegimi alip goturdu (sondayla alinmis ( sonuc cumartesi cikacak dedi hastaneden çıkabilecegimizi ama bol bol emzirmem gerektiğini sutum yetmediği icin de mama takviyesi yapmamı söyledi bız de bir heves çıktık geldik evimize sütüm az geliyor tabi ve mama veriyoruz aksama dogru sutum çoğaldı cok sukur ama bız korkudan mama verdik.ama yavrumu görseniz sari görüntünün zerresi yok gayet pembis yanakli birsey:) Cumartesi gunu kontrole gittik doktor bakti tekrar sarilik testi istedi sonuc 13 cikti bu arada idrar kültürü sonucunu aldık sadece ureme var ama degerleri Pazartesi çıkacak denildi, doktor hemen bu cocukta enfeksiyon var sarilik 13 idrardan kaynakli cikmis acilen bebegin yatis yapması gerek bir hafta mavi ışık alıp idrar enfeksiyonu icin de serum bağlanacağını benim emzirmeye gelecegimi ve sütümü sagip vereceğimi söyledi yıkıldım ağlıyorum hungur hungur eşim bir yandan nasil birakicaz bir hafta diyoruz bir de o kuvezin icinde ağlamaları aklıma geliyor sonra baska bir doktora götürmeye karar verdik cok iyi bir cocuk doktoru ama butun randevuları dolu aradık rica minnet yalvardık kabul etti gittik doktor soydu oğlumu muayene etti herseyi iyi maşallah bir sıkıntı yok dedi idrar kültürünün sonucunu istedi bız de sonuc Pazartesi çıkacakmış sadece ureme var denildi dedik onemli olan değerdir dedi ve beni karşısına alıp söyleyeceklerini yapmamı istedi.sarilik degeri icin yatis 17 dir 12-13 bu degerler onemsizdir ve her yenidoganda bu kadar olur dedi.4 gun boyunca sadece anne sutu vereceğimi ve 4 gunün sonunda kontrolde 100 gr ve ustu almış olması .gerektiğini söyledi.sonra bizden idrar testi istedi lokosit eğer 6 ve üzeri çıkarsa enfeksiyon olacağını ve o zaman idrar kültürü isteyeceğini belirtti hemen idrar testi yaptırın ve beni arayın dedi bız de çıktık ve hemen idrarını yapmasını bekledik yarim saat icinde laboratuara gitmesi gerekiyormus bekledik bi telasla sonuc cikti ve tertemiz berrak tortu yok idrarda sarilik yok ve lokosit 2-3 tane cikti o da zaten normalmiş hemen doktoru aradık ve hersey yolunda dedi.sonunda rahatladık megerse diğer doktor hastaneye bir ay once gelmiş ve sırf hastaneye kazandırıp prim yapmak icin boyle taktikler yapıyormuş ya bir lokma cocuğa anneye babaya yazık değil mı vicdansizlik Allah'a havale ediyorum onu..son gece bile bizi bosuna yatırdılar.isi tamamen ticarete dokmusler.sikintili gunlerin ardindan neyseki simdi evimizdeyiz mutluyuz..:)) inanılmaz bir duyguymus kizlar kucağıma alınca daha iyi anladım gözümden sakınıyorum bakmaya doyamiyorum.bu arada goguslerim pert durumda :)) uconn seni hep hatirliyorum hakikaten yapisik ikiz olduk:) hep emzirme, gaz .cikarma,altını değişme döngüsü içindeyiz :) hepinizi cok seviyorum ve hepinize kolay doğumlar diliyorum bebek isteyen arkadaslarıma da en kısa zamanda saglikli gebelik ve saglikli bebekler diliyorum.
ara ara giriyorum takipteyim cerol canim sakin üzülme dinlen sadece hersey yolunda .Allah'ın izniylez..
Merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorum ilk dış gebelik geçirdiğim dönemlerde katılabilmiştim aranıza,Şubat'ta sonlanmıştı..Şimdi yine hamileyimm,hsg de sol tüp kıvrımlı çıktığı için korkuyorum biraz c.tesi gece 12 buçukta ki beta hcg sonucum 610,Pazar akşam dayanamadım tekrar yaptırdım tam 24 saat bile olmamıştı pazar 20.30 da çıkan sonuçta 920 cumaya randevu aldım bakalım bizi neler bekliyor
bende sabırsızlanıyorum ama bebeğin kilosu az olunca haftasından 3 hafta geri usb ye göre.o nedenle canım sıkıldı.uconun dediği gibi 1 hafta daha dursa sanırım daha iyi olacak.hem bayram sonrası 21 ekim oluyo.büyük kızımda 21 haziranda doğmuştu.o zaman kadar beklerse biraz daha büyümüş olur hem.birde bayramda gelen giden çok olur benimle iyi ilgilenemezler.bayram atlatsak daha iyi gibi.bakalım hangimiz önce doğum yapıcaz.ikimiz ve bebeklerimiz içinde hakkımızda hayırlısı olsun.
uconn 2.sezeryanda 40 haftayı beklemiyorlar.10gün önce alıyorlar.yoksa dikiş yerleri çok inceliyomuş.sıkıntı oluyomuş.benimde 10gün öncesi tam bayramın 2.gününe denk geliyo.doktor o nedenle dedi,bayram sonrası 39+2 oluyo.çok geçmesin istersen bayramdan önce alalım diye.37.haftayı doldurduktan sonra sıkıntı olmaz dedi.ama bayramı beklemeyi düşünüyorum.haftaya cumartesi herşey yolunda giderse tabi...
ya ben bu bebeği erkenden almak isteyen doktorlara kızıyorum.benim bildiğim sezeryan 39. haftada yapılıyor.canım bence bekle bebek için anne karnında geçireceği 1 haftanın bile çok kıymeti var.benim günümün dolmasına 3 gün varken aldı doktor nehiri
canım benim çok geçmiş olsun.inşallah enfeksiyon kısa bir sürede sonlanır.ben hatırlayamadım şimdi.doktor ilaç mı verdide sana sen içmedin.yoksa o karammıydı.yapmayın kızlar doktorların bir bildikleri varki ilaç veriyorlar.canım ya insan öyle durumlarda yanında eşinden önce annesini arıyor.ben öyle oldum doğum anında boşver anneciğin yanında ya yeter.hem eşinde yaklaşmış iyice artık gelmesi an meselesi herhalde.sende bol bol su iç ilaçlarını ihmal etme yat dinlen.hiçbir iş güç yapma sakın.damadımada söyle otursun oturduğu yerde.acele etmesin:)
Canım çok geçmiş olsun. Hislerini çok iyi anlayabiliyorum üç kere hastaneye yatmış biri olarak. Hamileliğin çoğu gitti azı kaldı. Bana neler dediler küvez bile ayarlayın dediler al şimdide tık yok. Ne açılma ne kasılma. Ama enfeksiyon için antibiyotik tedavini sakın ihmal etme. Bana da doktor açılma artmış mı diye baktıktan sonra bile antibiyotik yazdı korumak amaçlı. Vajinal tablet şeklinde bende onu kullanıyorum şimdi. O da bende bir akıntı yaptı anlatamam sırılsıklam olmuşum resmen. Ama ilaç kaynaklı olduğunu düşünüyorum yarın devletteki doktorum gelmiş olucak inşallah geldiyse gidicem yanına. Benimde özeldeki doktorum bayramda burda yok ama şansıma devletteki doktorum bayramda burda. Bayram için ona güvenmek istiyorum onu konuşmaya gidicem bakalım. Sen aklına öyle kötü senaryolar getirme sakın. Artık bebeklerimiz bir hayli büyüdü. Allahın izniyle doğduklarında sıkıntısız kucaklarımıza gelecekler inşallah...
Kizlar hepinize merhaba..salı gunünden bu yana resmen bitmiş bir haldeyim.bu süreçte cok stresli anlar yasadık yıprandım fazlasıyla( salı gunu canim oğlum parçam saat 13:40 ta dünyaya geldi.doktorum sabah saat 7 de hastaneye yatis yapmamızı istedi bız de max 9 a kadar sezeryan olur diye bekliyoruz ama bekle bekle yok ben iyice stres oldum zaten suyumda biraz azalma gördüğü icin erken almak istemişti doktor sezeryan sonrasi oğlumu kuveze koyarlarsa diye korku sardi icimi ve saat 1 e kadar bekledik ( neyse sonra gelip beni aldılar ailem kapıda bı heyecan girdim ameliyathaneye..içerde hemşireler falan cok iyiydi cok güleryüzü bir sekilde davrandılar sonra iste (spinal anestezi )igne yapıldı belden ve yavaş yavaş hissetmemeye başladım sonra doktorum geldi herseyi duyup gormek cok güzeldi ve 10 dk sonra minigimi tepeden gösterdi doktorum allahım nasi guzel bir an na kadar minik dedim )) sonra temizlemeye götürdüler ve benim işlemlerim yaparken getirdiler koklattilar bana ohhh miss dunyanın en guzel kokusu...benim de 20 dk sonra falan bitti işlemim.doktorum sag sol tüplerimi de kontrol etti gayet güzelmiş ikisi de acik ve temiz ona da rahatladım.ve odaya çıkardılar beni yavrum benden once gitmiş odaya:)) herkes bizle ilgileniyor bebegi seviyo Rabb'ime bin sukur nasil guzel bir an..sonra hemşireler geldi emzirme yapmam icin sut geliyordu ama az az tutturdular mememi ya bir yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum.tabi sütüm foşur foşur gelmedi basta doymuyordu ki yavrum.neyse ertesi gun doktorum geldi bir gece daha kalın dedi daha iyi toparlayalım diye..ve Perşembe gunu sabah doktorum geldi cikabilirsiniz dedi çıkmak icin hazırlanıyoruz iste sıkıntı ondan sonra başladı cocuk doktoru da geldi sabah saat 8 de sarilik hafif var dedi test istedi 14 cikti çıkış icin izin vermedi odamıza mavi isik almasi icin kuvez getirdiler soydular minnakimi gözlerini kapattılar icim yandı koydular gece boyunca ağladı 8 saatte bir topuktan kan alıp sarilik degeri ölçtüler 12 ye düştü en son.ertesi sabah yani cuma gunu geldi doktor idrar kulturu istedi hemsire bebegimi alip goturdu (sondayla alinmis ( sonuc cumartesi cikacak dedi hastaneden çıkabilecegimizi ama bol bol emzirmem gerektiğini sutum yetmediği icin de mama takviyesi yapmamı söyledi bız de bir heves çıktık geldik evimize sütüm az geliyor tabi ve mama veriyoruz aksama dogru sutum çoğaldı cok sukur ama bız korkudan mama verdik.ama yavrumu görseniz sari görüntünün zerresi yok gayet pembis yanakli birsey:) Cumartesi gunu kontrole gittik doktor bakti tekrar sarilik testi istedi sonuc 13 cikti bu arada idrar kültürü sonucunu aldık sadece ureme var ama degerleri Pazartesi çıkacak denildi, doktor hemen bu cocukta enfeksiyon var sarilik 13 idrardan kaynakli cikmis acilen bebegin yatis yapması gerek bir hafta mavi ışık alıp idrar enfeksiyonu icin de serum bağlanacağını benim emzirmeye gelecegimi ve sütümü sagip vereceğimi söyledi yıkıldım ağlıyorum hungur hungur eşim bir yandan nasil birakicaz bir hafta diyoruz bir de o kuvezin icinde ağlamaları aklıma geliyor sonra baska bir doktora götürmeye karar verdik cok iyi bir cocuk doktoru ama butun randevuları dolu aradık rica minnet yalvardık kabul etti gittik doktor soydu oğlumu muayene etti herseyi iyi maşallah bir sıkıntı yok dedi idrar kültürünün sonucunu istedi bız de sonuc Pazartesi çıkacakmış sadece ureme var denildi dedik onemli olan değerdir dedi ve beni karşısına alıp söyleyeceklerini yapmamı istedi.sarilik degeri icin yatis 17 dir 12-13 bu degerler onemsizdir ve her yenidoganda bu kadar olur dedi.4 gun boyunca sadece anne sutu vereceğimi ve 4 gunün sonunda kontrolde 100 gr ve ustu almış olması .gerektiğini söyledi.sonra bizden idrar testi istedi lokosit eğer 6 ve üzeri çıkarsa enfeksiyon olacağını ve o zaman idrar kültürü isteyeceğini belirtti hemen idrar testi yaptırın ve beni arayın dedi bız de çıktık ve hemen idrarını yapmasını bekledik yarim saat icinde laboratuara gitmesi gerekiyormus bekledik bi telasla sonuc cikti ve tertemiz berrak tortu yok idrarda sarilik yok ve lokosit 2-3 tane cikti o da zaten normalmiş hemen doktoru aradık ve hersey yolunda dedi.sonunda rahatladık megerse diğer doktor hastaneye bir ay once gelmiş ve sırf hastaneye kazandırıp prim yapmak icin boyle taktikler yapıyormuş ya bir lokma cocuğa anneye babaya yazık değil mı vicdansizlik Allah'a havale ediyorum onu..son gece bile bizi bosuna yatırdılar.isi tamamen ticarete dokmusler.sikintili gunlerin ardindan neyseki simdi evimizdeyiz mutluyuz..:)) inanılmaz bir duyguymus kizlar kucağıma alınca daha iyi anladım gözümden sakınıyorum bakmaya doyamiyorum.bu arada goguslerim pert durumda :)) uconn seni hep hatirliyorum hakikaten yapisik ikiz olduk:) hep emzirme, gaz .cikarma,altını değişme döngüsü içindeyiz :) hepinizi cok seviyorum ve hepinize kolay doğumlar diliyorum bebek isteyen arkadaslarıma da en kısa zamanda saglikli gebelik ve saglikli bebekler diliyorum.
ara ara giriyorum takipteyim cerol canim sakin üzülme dinlen sadece hersey yolunda .Allah'ın izniylez..
adıyla yaşasın canım .Canim zaten sıkıntı sütümün hemen gelmemesiyle başladı yani vardı ama boyle cork cork emecek sekilde degil zaten bizim pasa ilk doğdu kendini uykuya bı verdi uyandiramiyoruz:))) mama vermeyi de ben istemedim oyke olunca ac kaldi ve sarilik degeri biraz yükseldi ama hastane ortamı bizi cok yipratti ki eve geldiğimizde akşamına benim sutum gelmeye başladı nasi sevindim simdi her bos bulduğumda emziriyorum hep süt yapıcı seyler yiyorum duba gıbi olucam belki ama oğluma deger cok tatli teyzeleri :)))humana cayı aldım iciyorum malt içeceği de alayım dedigin gıbi bulgur yeşillik sutlac baklava ne bulursam yiyorum.ya canim ben de lansinoh almıştım sürüyorum ama hep emdigi icin ne zamanlar sürmeliyim sürüyorum emıyor bosa gidiyor sürdüğüm bir de ne zamana kadar sürülecek bu canim.valla goguslerim bende degil sanki(ismi kimlikte Cınar bu arada dogru hatırlıyorsun canim ama kulagina okurken Yusuf Cınar diye okundu:)
Merhaba kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorum ilk dış gebelik geçirdiğim dönemlerde katılabilmiştim aranıza,Şubat'ta sonlanmıştı..Şimdi yine hamileyimm,hsg de sol tüp kıvrımlı çıktığı için korkuyorum biraz c.tesi gece 12 buçukta ki beta hcg sonucum 610,Pazar akşam dayanamadım tekrar yaptırdım tam 24 saat bile olmamıştı pazar 20.30 da çıkan sonuçta 920 cumaya randevu aldım bakalım bizi neler bekliyor
yok canım ben değildim o sanırım temsilciydi.
ewet canım mutemelen yarın yada çarşamba geliyor eşim evine allahın iziniyle.bol su içiyorum canım dinleniyorum.
canım evet ilk aklıma gelen sendın dedim kac gun kaldı nasıl yaptı dıye.
2.gun kalıcaksın dediklerinde dünya başıma yıkıldı bıran gerçi sonra iyiolacağım için kalıyım dedim ama bu seferde gerek kalmadı kendi doktorum gerek görmedi..çok şükür canım sen artık doğursanda erken doğum olmayacak bende soyle 36 haftayı atlatsam hayırlısıyla bakalım.
canım benım boşuna üzmüşler siz neyseki hastanede yatmadan kurtuldunuz çok şükür.
canım bende epidural ile yapmk istiyorum sen neden spinal tercih ettin senın tercihine mi bağlıydı peki anezstezi doktoumu seçti.
yapılanları hıssedıyormusun panık yaparmıyım acaba o ameliyat ortamı falan bebeğin çıakrken hissediyormusun kaç saat snra uyuşukluğun geçti.biraz anlatırmısın spinalle doğum nasıl bişey.ben hem istiyorum hemde korkuyorum panık yaparmıyım acaba diye
Bi bilsen canim halimi hergun agliyorum hastanede oda arkadasimin bir oglu vardi 2 dusuk yasamis gecen yil dis gebelik yasamis bir tupu alinmis doktoru 1 yil korun demis 1 yil sonra ayni ay yine dis gebelik olmus tupu patladi gozumuzun onunde ic kanama geciriyormus ameliyata alindi diger tupude gitti artik sadece tup bebek sansi var benim sag yumuryaliktada 12m kist varmis bunlari dusundukce hickira hickira agliyorum sen dis gebelikten 5 ay sonrami hamile kaldin ne gibi testler yaptirmaliyim
bende kayseride yaşıyorum.bak birbirimize ne kadarda yakınmışız meğer:))canım sağol tavsiyelerin için kantaron yağı aktardan aldım pamukla sürüyorum biraz iyi geldi sanırım en azından ağrısı hafifledi bir de sıcak suya oturdum bikaç kez benim yırtık sanırım hemoroid değil yarın doktora gidicem zaten .......bişe yemeye korkar oldum:) bu arada ben kayseride yaşıyorum
ayy canım Allah razı olsun.ben sizlere her zaman dua ediyorum.özellikle bayrama kadar olan bu günlerki zilhicce ayının ilk 9 günü;mübarek günler..bol bol hepimize dua ediyorum.Allahın izniyle herşey yolunda gider inşallah bayramda yorma kendini sakın bayramdan sonrada al prensesimizi kucağına yasinini kenzül arşını okudum sana da marlayada Allah hayırlı doğumla versin doğumda da siz bize dua edin bol bol.
aslında benimde karnım baya büyümüştü,aynen bacaklarıma değiyo:)bebekte şöyle 2700-2800 arası olmuştur diye düşünüyodum.2400 duyunca çok şaşırdım.onun için moralim bozuldu.ama olsun sağlıkla doğsunda zayıf olsada çabuk büyür inş..doktordan gelince güzel haberlerini bekliyoruuzz..Hayırlısı olsun canım hakkımızda. 37. hafta diyorlar ama 36. haftadan sonrasına da prematür demiyorlar yani doğsa sıkıntısı olmaz yine. 34. hafta da en alt sınır; tüm organları gelişmiş oluyor küvez ihtiyacı kalmıyor ekstra bir durum çıkmadığı sürece. 34 den sonra paso kilo almaya başlıyorlar. Benim karnım da gözle görülür büyümeye başladı resmen artık oturuken bacaklarıma değiyor. Bende birazdan doktora gidicem bakalım bir gelişme var mı kaç kilo olmuşuz. Yazarım gene gelişmeleri...
Hepinize çook teşekkür ederrim kızlar,umarrım sağlıklı ve rahim içi bi gebeliktir beni en iyi anlayacak sizlersiniz deli gibi korkuyorum ama geçen seferrkinden daha rahatım nedense..Herşeyin hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?