Karam burlardayim canim evimde internet yok anneme geldikce girebiliyorum.bende meraktaydim sizleri pink oglusuna kavusmus sirada temsilci var sanirim.cerol bile 31 haftalik olmus bile.karam sende 4 falan bitimindemisin.ben asilamami yaptirdim arkadaslarim yarin sonuc gunum kanda gebelik bakicaklar.allah esim icin benim icin ve onun rizasiyla kurdugumuz guzel yuvamiz icin hayirlisi neyse bize neyip nasip edip munasip gorduyse inu versin arkadaslarim.dualarimdasiniz.banada insallah sizler gibi annelik duygusunu yasamak nasip olur.dualarim sizlerle sizde beni unutmayin.yarin allahin izniyle kader gunum.kizlar gebelikte tansiyon yukselmesi olur mu hic.bu aralar yukseliyoda.
Hepinize çook teşekkür ederrim kızlar,umarrım sağlıklı ve rahim içi bi gebeliktir beni en iyi anlayacak sizlersiniz deli gibi korkuyorum ama geçen seferrkinden daha rahatım nedense..Herşeyin hayırlısı hakkımızda
amanında amanın bozulmuş mu bize pınarımız bu ara herkes bi sıkıntıyla uğraştı canım farketmedik herhalde. 2li taramada ense kalınlığı falan normalse kan sonuçlarıda normal çıkar meraklanma sen ben sonuçları geç almıştım çatlamıştım meraktan boşuna sıkmışım kendimi.bu ara benimde çok başım ağrıyor sanırım hava değişimi yapıyor bunu benim bulantılaım 3. ayın sonunda bitmişti darısı sana inşallah bir dahaki kontrolde cinsiyeti öğrenme heyacanı olacak şimdi.selam kızlar nasılsınız geçende sizlere yazmıştım ama beni pek tınlayan olmadı.bugün doktor kontrolüm vardı bebişim iyi çok şükür ikili taramamda iyi çıktı kan sonucunu da bayramdan sonra alıcam. bugün itibari ile 3. ayımı doldurdum ama kusmalarım ve üzerine eklenen baş ağrılarımla savaşıyorum sizler iyisinizdir umarım.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
Kızlar doktordan geldik eve. Nasıl yorulmuşum hemen yığıldım koltuğa uyuyakalmışım. Doktordan sonra alışverişti pazardı derken canımız çıktı annemle. Herşeyimiz hala aynı hiçbir değişikliğimiz yok. Açılmamız hala aynı 2 cm, suyumuz normal, idrar testi temiz, nst de bir tanecik bile kasılma yok. Tek fark ultrasonda serviks görülmüyor artık. Bu da açılmamın yakında artabileceğini gösteriyor sanırım belki de ultrason farkıdır. Perşembe günü özelde randevum var orda daha net anlaşılır inşallah. Bir de yine ultrason farkından kaynaklanabileceğini umduğum gelişme de kilomuz; doktor 3200 gram ölçtü ki daha geçen hafta salı 2700 gram civarındaydı. Bir hafta içinde yarım kilo nasıl alır dedim, doktor da 2700 ile 3700 arasında bir değer şu an kilosu tam olarak bilemeyiz dedi. Bakalım perşembe özelde kaç kilo gelicez. Eğer bebek iri olursa normal doğum zor olabilir bu da biraz canımı sıkıyor açıkcası. Neyse biz gene hayırlısını isteyelim allahtan önemli olan bu... Eğer normal doğurabilirsem kızlar kesinlikle dış gebelikle arasında ki ağrı farkını karşılaştırmak istiyorum. Acaba hangisi daha çok acı veriyor merak ediyorum gerçekten...
kızlarr muayene oldum bugün genel cerrahi makat çatlağı yırtık var dedi doktor derin yırtık nasıl dayanuyisun dedi son zamanlarda kabiz olmasamda her tuvalette acı var....yarın lazerle ameliyat yapacak 5 dk dedi genel anestezi ama korkuyorum dut ışte geldi betam bugün 7 çıktı artık bitmis demektir daimi kızlar makat çatlağı da geçsin ki ikinci gebelik rahat edim dimi kızlar var mi fikriniz napayim ben
Karam burlardayim canim evimde internet yok anneme geldikce girebiliyorum.bende meraktaydim sizleri pink oglusuna kavusmus sirada temsilci var sanirim.cerol bile 31 haftalik olmus bile.karam sende 4 falan bitimindemisin.ben asilamami yaptirdim arkadaslarim yarin sonuc gunum kanda gebelik bakicaklar.allah esim icin benim icin ve onun rizasiyla kurdugumuz guzel yuvamiz icin hayirlisi neyse bize neyip nasip edip munasip gorduyse inu versin arkadaslarim.dualarimdasiniz.banada insallah sizler gibi annelik duygusunu yasamak nasip olur.dualarim sizlerle sizde beni unutmayin.yarin allahin izniyle kader gunum.kizlar gebelikte tansiyon yukselmesi olur mu hic.bu aralar yukseliyoda.
amanında amanın bozulmuş mu bize pınarımız bu ara herkes bi sıkıntıyla uğraştı canım farketmedik herhalde. 2li taramada ense kalınlığı falan normalse kan sonuçlarıda normal çıkar meraklanma sen ben sonuçları geç almıştım çatlamıştım meraktan boşuna sıkmışım kendimi.bu ara benimde çok başım ağrıyor sanırım hava değişimi yapıyor bunu benim bulantılaım 3. ayın sonunda bitmişti darısı sana inşallah bir dahaki kontrolde cinsiyeti öğrenme heyacanı olacak şimdi.
canım doğum sancısı ne kadar kötü olursa olsun sonu muhteşem 1 dakikada unutursun hepsini hakkında hangi doğum hayırlıysa o olsun inşallah bir gün bir gündür bebeğin dursun karnında işte ne güzel büyüsün orda uconu hatırlamıyor musun
dün düşük söylemişlerdi kilosunu doğduğunda 500grama yakın yüksek gelmişti nehir.
unutulduğumu düşünüp üzüldüm acaba görünmez mi oldum diyodum kendime :)) ense kalınlığı 0.8mm çıktı inşallah benimde bulantılarım son bulacak tek istediğim bu
olur mu öyle şey hiç bak ne zamandan beri girmeyen arkadaşlarımızı bile unutmuyoruz seni unutur muyuz üzülme hemen bazen benimde yazdıklarım havada kalıyor ama herhalde yardımcı olamayacaklar diyorum inşallah geçer canım yaa ama bulantıda hamileliğin iyi gittiğine habercisiymiş her bulantında aklına gelsin
hiç korkma canım genel anestezi olduktan sonra ne olduğunu anlamıyorsun ki inşallah sonrası ağrılı sızılı olmaz olsada içer ağrı kesiciyi yatar bakarsın keyfine ohhh hemen bitsin dertler iyileş ki korunma süresinden sonraya birşey kalmasın.
canım o zaman inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin buraya.dua edicem...Karam burlardayim canim evimde internet yok anneme geldikce girebiliyorum.bende meraktaydim sizleri pink oglusuna kavusmus sirada temsilci var sanirim.cerol bile 31 haftalik olmus bile.karam sende 4 falan bitimindemisin.ben asilamami yaptirdim arkadaslarim yarin sonuc gunum kanda gebelik bakicaklar.allah esim icin benim icin ve onun rizasiyla kurdugumuz guzel yuvamiz icin hayirlisi neyse bize neyip nasip edip munasip gorduyse inu versin arkadaslarim.dualarimdasiniz.banada insallah sizler gibi annelik duygusunu yasamak nasip olur.dualarim sizlerle sizde beni unutmayin.yarin allahin izniyle kader gunum.kizlar gebelikte tansiyon yukselmesi olur mu hic.bu aralar yukseliyoda.
hamilelik alınganlıkları başlamış sanırım:)gözden kaçmıştır canım yazdığın.selam kızlar nasılsınız geçende sizlere yazmıştım ama beni pek tınlayan olmadı.bugün doktor kontrolüm vardı bebişim iyi çok şükür ikili taramamda iyi çıktı kan sonucunu da bayramdan sonra alıcam. bugün itibari ile 3. ayımı doldurdum ama kusmalarım ve üzerine eklenen baş ağrılarımla savaşıyorum sizler iyisinizdir umarım.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
ayy ben bu karşılaştırmayı yapmayı çok istiyordum.ne olur sen yapta bizede anlat:)Kızlar doktordan geldik eve. Nasıl yorulmuşum hemen yığıldım koltuğa uyuyakalmışım. Doktordan sonra alışverişti pazardı derken canımız çıktı annemle. Herşeyimiz hala aynı hiçbir değişikliğimiz yok. Açılmamız hala aynı 2 cm, suyumuz normal, idrar testi temiz, nst de bir tanecik bile kasılma yok. Tek fark ultrasonda serviks görülmüyor artık. Bu da açılmamın yakında artabileceğini gösteriyor sanırım belki de ultrason farkıdır. Perşembe günü özelde randevum var orda daha net anlaşılır inşallah. Bir de yine ultrason farkından kaynaklanabileceğini umduğum gelişme de kilomuz; doktor 3200 gram ölçtü ki daha geçen hafta salı 2700 gram civarındaydı. Bir hafta içinde yarım kilo nasıl alır dedim, doktor da 2700 ile 3700 arasında bir değer şu an kilosu tam olarak bilemeyiz dedi. Bakalım perşembe özelde kaç kilo gelicez. Eğer bebek iri olursa normal doğum zor olabilir bu da biraz canımı sıkıyor açıkcası. Neyse biz gene hayırlısını isteyelim allahtan önemli olan bu... Eğer normal doğurabilirsem kızlar kesinlikle dış gebelikle arasında ki ağrı farkını karşılaştırmak istiyorum. Acaba hangisi daha çok acı veriyor merak ediyorum gerçekten...
ayyy bende gitsem doktora banada bir ameliyat yolu gözükür herhalde.her tuvalette işkence çekiyorum resmen.dediğin gibi camla kesiyorlar sanki makatımı.bende meme yok ama kesin çatlak oluştu.kızlarr muayene oldum bugün genel cerrahi makat çatlağı yırtık var dedi doktor derin yırtık nasıl dayanuyisun dedi son zamanlarda kabiz olmasamda her tuvalette acı var....yarın lazerle ameliyat yapacak 5 dk dedi genel anestezi ama korkuyorum dut ışte geldi betam bugün 7 çıktı artık bitmis demektir daimi kızlar makat çatlağı da geçsin ki ikinci gebelik rahat edim dimi kızlar var mi fikriniz napayim ben
canım ben aziz bebe almıştım hastane çıkışını.çok kaliteli çok memnun kaldım.ateşölçer alından uzaktan ölçer.markası medisana memnunum.doğru ölçüm yapıyor.kızlar ben de ufak ufak alışverişe başladım daha doğrusu anneannesi teyzesi halam olarak başladılar oğluşuma alışverişe ne güzel şeyler var yaaaa hepsini almak istiyor insan. hastane çıkışına ve bornozuna karar veremedim ama ne aldınız bakalım marka olarak idil baby ve bebitof burada çok var bir de ateş ölçer olarak kulaktan ölçer mi temazsız ateş ölçer mi aldınız UCONN sen kulanıyorsundur canım ne dersin?
canım o zaman inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin buraya.dua edicem...
hamilelik alınganlıkları başlamış sanırım:)gözden kaçmıştır canım yazdığın.
ayy ben bu karşılaştırmayı yapmayı çok istiyordum.ne olur sen yapta bizede anlat:)
canım son haftalarda çıkan bebek ağırlığı tutmuyor.doktor sen ona aldanma demişti bana.ne çıkarsa bahtına:)
ayyy bende gitsem doktora banada bir ameliyat yolu gözükür herhalde.her tuvalette işkence çekiyorum resmen.dediğin gibi camla kesiyorlar sanki makatımı.bende meme yok ama kesin çatlak oluştu.
canım ben aziz bebe almıştım hastane çıkışını.çok kaliteli çok memnun kaldım.ateşölçer alından uzaktan ölçer.markası medisana memnunum.doğru ölçüm yapıyor.
Dün benim için zor bi gündü kızlar,akşam saat 8 gibi ayağa kalktım biraz fazla bi miktar kahverengi akıntı geldi..Aha dedim bittim ben bu kesin yine dış gebelik..Doktorumu aradım ultrasonda tam belli olmaz kese varsada sen git pazar yaptırdığın yerde bi beta hcg daha yaptır dedi 600 falan çıkarsa düşük yapıyosun ama 900-1000 lerde çıkarsa dış gebelik ara beni methotraxate yazıyım dedi ben ağla ağla hastaneye gittim artık tüpü aldırıcam,laparoskopi olucam olursa sağdan olur olmazsa tüp bebek yaptırırım diye aklımdan milyonlarca şey geçti..1 saat sonra kan sonucum çıktı eşim çıktı sonucu almaya ama ben o kadar rahatım ki kesin dış gebelik diye hala aklımdan planlar yapıyorum...Amaa pazar günü 900 çıkan sonucum dün sıkı durunnnn 3491 çıktıtam 4 kat artmış 2 günde akşam totomuza pruluton depotu vurdurduk,progestana başladık 1 hafta wc harici kalkışlar yasaklandı,cuma kontrolüm var dua edin nolurr :)
cnm seni hatırladık tabi çok şükür zor zamanları atlatmana az kaldı 1 aya mide bulantında kalmaz sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallahselam kızlar nasılsınız geçende sizlere yazmıştım ama beni pek tınlayan olmadı.bugün doktor kontrolüm vardı bebişim iyi çok şükür ikili taramamda iyi çıktı kan sonucunu da bayramdan sonra alıcam. bugün itibari ile 3. ayımı doldurdum ama kusmalarım ve üzerine eklenen baş ağrılarımla savaşıyorum sizler iyisinizdir umarım.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
Kızlar doktordan geldik eve. Nasıl yorulmuşum hemen yığıldım koltuğa uyuyakalmışım. Doktordan sonra alışverişti pazardı derken canımız çıktı annemle. Herşeyimiz hala aynı hiçbir değişikliğimiz yok. Açılmamız hala aynı 2 cm, suyumuz normal, idrar testi temiz, nst de bir tanecik bile kasılma yok. Tek fark ultrasonda serviks görülmüyor artık. Bu da açılmamın yakında artabileceğini gösteriyor sanırım belki de ultrason farkıdır. Perşembe günü özelde randevum var orda daha net anlaşılır inşallah. Bir de yine ultrason farkından kaynaklanabileceğini umduğum gelişme de kilomuz; doktor 3200 gram ölçtü ki daha geçen hafta salı 2700 gram civarındaydı. Bir hafta içinde yarım kilo nasıl alır dedim, doktor da 2700 ile 3700 arasında bir değer şu an kilosu tam olarak bilemeyiz dedi. Bakalım perşembe özelde kaç kilo gelicez. Eğer bebek iri olursa normal doğum zor olabilir bu da biraz canımı sıkıyor açıkcası. Neyse biz gene hayırlısını isteyelim allahtan önemli olan bu... Eğer normal doğurabilirsem kızlar kesinlikle dış gebelikle arasında ki ağrı farkını karşılaştırmak istiyorum. Acaba hangisi daha çok acı veriyor merak ediyorum gerçekten...
Dün benim için zor bi gündü kızlar,akşam saat 8 gibi ayağa kalktım biraz fazla bi miktar kahverengi akıntı geldi..Aha dedim bittim ben bu kesin yine dış gebelik..Doktorumu aradım ultrasonda tam belli olmaz kese varsada sen git pazar yaptırdığın yerde bi beta hcg daha yaptır dedi 600 falan çıkarsa düşük yapıyosun ama 900-1000 lerde çıkarsa dış gebelik ara beni methotraxate yazıyım dedi ben ağla ağla hastaneye gittim artık tüpü aldırıcam,laparoskopi olucam olursa sağdan olur olmazsa tüp bebek yaptırırım diye aklımdan milyonlarca şey geçti..1 saat sonra kan sonucum çıktı eşim çıktı sonucu almaya ama ben o kadar rahatım ki kesin dış gebelik diye hala aklımdan planlar yapıyorum...Amaa pazar günü 900 çıkan sonucum dün sıkı durunnnn 3491 çıktıtam 4 kat artmış 2 günde akşam totomuza pruluton depotu vurdurduk,progestana başladık 1 hafta wc harici kalkışlar yasaklandı,cuma kontrolüm var dua edin nolurr :)
kızlar ben de ufak ufak alışverişe başladım daha doğrusu anneannesi teyzesi halam olarak başladılar oğluşuma alışverişe ne güzel şeyler var yaaaa hepsini almak istiyor insan. hastane çıkışına ve bornozuna karar veremedim ama ne aldınız bakalım marka olarak idil baby ve bebitof burada çok var bir de ateş ölçer olarak kulaktan ölçer mi temazsız ateş ölçer mi aldınız UCONN sen kulanıyorsundur canım ne dersin?
Canim ben belden uyusturulmak istedim spinal ya da epidural olarak tercihim yoktu yatis yaptıktan sonra anestezi doktoru gelip birkaç soru sordu saglik problemim var mı falan seker,tansiyon..vs sonra sordu ben de belden istiyorum dedim o da spinal yapılacak dedi.valla canim beni götürdüler ameliyathaneye sedyeye oturttular one dogru eğildim belimin ortasindan igne yaptılar hemen uyuşmadı bıkac dk sonra hissetmedim aslinda soyle dokunduklarını bı islem yaptıklarını hep hissediyorsun sadece acı duymuyorsun hatta korktum ben hissediyorum uyuşmadim dedim hemşirede cimcik attı hissetmedim:)) ya hani dısını çektirirsin morfin vururlar dudağına dokunursun bı et gelir ama duyarsizdir aynı oyle birsey..ben de panik olur muyum diye düşünüyordum ama ortam cok güzeldi hemşireler doktorum falan gayet eğlenceli gecti muhabbet sohbet :) doktorum baya dalga gecti hatta benimle..başladıktan 5-10 dk sonra bebegim cikti iste orda cok heyecanlandim baya bı karnıma bastılar hep duyuyorsun yani sonra bı baktım tepeden gösterdi doktorum paşamı ilk tepkim aman allahım bu ne kadar minik dedim:)) sonra hemen götürdüler temizlediler o sırada beni hallediyorlar bi yanık kokusu doktorum burda kebap yapiyoz dedibı baktım minigim geldi kokladım optum sonra alıp odaya götürmüşler ben de 20 dk sonra falan çıktım iste.uyusuklugum aksama dogru gecti ama agrim olmadı yatarken zaten agri kesici falan yapıyorlar.ben en cok aksam ilk yürüyüşte cok zorlandım ilk kalkış narkoz etkisi bas dönmesi ter boşalması bı yandan acı..hemen yatırdılar ama bı saat sonra tekrar kalkmak istedim cunku gazı çıkarmak cok önemliymiş yoksa cok zorlanırmisim ve oyle boyle kalktım yürüdüm azar azar sonra biraz daha fazla derken geciyo canim ama ben memnun kaldım tabi kisiden kisiye değişiyor gaz çıkarmakta zorlananlar oluyormuş onlar biraz daha zor atlatıyor sanırım.ama tavsiye ederim canim.rabbim zamanında saglikli bir sekilde kurtulmanızı nasip etsin insallah..
selam kızlar nasılsınız geçende sizlere yazmıştım ama beni pek tınlayan olmadı.bugün doktor kontrolüm vardı bebişim iyi çok şükür ikili taramamda iyi çıktı kan sonucunu da bayramdan sonra alıcam. bugün itibari ile 3. ayımı doldurdum ama kusmalarım ve üzerine eklenen baş ağrılarımla savaşıyorum sizler iyisinizdir umarım.kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
kızlar ben de ufak ufak alışverişe başladım daha doğrusu anneannesi teyzesi halam olarak başladılar oğluşuma alışverişe ne güzel şeyler var yaaaa hepsini almak istiyor insan. hastane çıkışına ve bornozuna karar veremedim ama ne aldınız bakalım marka olarak idil baby ve bebitof burada çok var bir de ateş ölçer olarak kulaktan ölçer mi temazsız ateş ölçer mi aldınız UCONN sen kulanıyorsundur canım ne dersin?
canım haklısında lazerle ameliyat dedi doktor bende netten hiçbişe bulamadım gibi bişe makat çatlağı botoks yada ameliyat yazıo kokrtum bende lazer yani olmuyosa doktor neden öyle dedi ki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?