Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlar doktordan geldik eve. Nasıl yorulmuşum hemen yığıldım koltuğa uyuyakalmışım. Doktordan sonra alışverişti pazardı derken canımız çıktı annemle. Herşeyimiz hala aynı hiçbir değişikliğimiz yok. Açılmamız hala aynı 2 cm, suyumuz normal, idrar testi temiz, nst de bir tanecik bile kasılma yok. Tek fark ultrasonda serviks görülmüyor artık. Bu da açılmamın yakında artabileceğini gösteriyor sanırım belki de ultrason farkıdır. Perşembe günü özelde randevum var orda daha net anlaşılır inşallah. Bir de yine ultrason farkından kaynaklanabileceğini umduğum gelişme de kilomuz; doktor 3200 gram ölçtü ki daha geçen hafta salı 2700 gram civarındaydı. Bir hafta içinde yarım kilo nasıl alır dedim, doktor da 2700 ile 3700 arasında bir değer şu an kilosu tam olarak bilemeyiz dedi. Bakalım perşembe özelde kaç kilo gelicez. Eğer bebek iri olursa normal doğum zor olabilir bu da biraz canımı sıkıyor açıkcası. Neyse biz gene hayırlısını isteyelim allahtan önemli olan bu... Eğer normal doğurabilirsem kızlar kesinlikle dış gebelikle arasında ki ağrı farkını karşılaştırmak istiyorum. Acaba hangisi daha çok acı veriyor merak ediyorum gerçekten...

Canım inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. Merakla bekliyoruz güzel haberlerini inşallah. Sen bahar ve selamet dualarımdasınız canım :))

kızlarr muayene oldum bugün genel cerrahi makat çatlağı yırtık var dedi doktor derin yırtık nasıl dayanuyisun dedi son zamanlarda kabiz olmasamda her tuvalette acı var....yarın lazerle ameliyat yapacak 5 dk dedi genel anestezi ama korkuyorum dut ışte geldi betam bugün 7 çıktı artık bitmis demektir daimi kızlar makat çatlağı da geçsin ki ikinci gebelik rahat edim dimi kızlar var mi fikriniz napayim ben

canım şansın bol olsun rabbim yardimcin olsun darısı bize olsun

amanında amanın bozulmuş mu bize pınarımız bu ara herkes bi sıkıntıyla uğraştı canım farketmedik herhalde. 2li taramada ense kalınlığı falan normalse kan sonuçlarıda normal çıkar meraklanma sen ben sonuçları geç almıştım çatlamıştım meraktan boşuna sıkmışım kendimi.bu ara benimde çok başım ağrıyor sanırım hava değişimi yapıyor bunu benim bulantılaım 3. ayın sonunda bitmişti darısı sana inşallah bir dahaki kontrolde cinsiyeti öğrenme heyacanı olacak şimdi.

canım doğum sancısı ne kadar kötü olursa olsun sonu muhteşem 1 dakikada unutursun hepsini hakkında hangi doğum hayırlıysa o olsun inşallah bir gün bir gündür bebeğin dursun karnında işte ne güzel büyüsün orda uconu hatırlamıyor musun
dün düşük söylemişlerdi kilosunu doğduğunda 500grama yakın yüksek gelmişti nehir.

hiç korkma canım genel anestezi olduktan sonra ne olduğunu anlamıyorsun ki inşallah sonrası ağrılı sızılı olmaz olsada içer ağrı kesiciyi yatar bakarsın keyfine ohhh hemen bitsin dertler iyileş ki korunma süresinden sonraya birşey kalmasın.

ooooo hoşgeldin canım benim yarın haber ver ama bize çatlarız meraktan. 4 değil 5 bitiyor bizim teyzesi cuma günü 20. haftayı dolduracağız kısmetse Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah. sana da güzel haberler yarın için.

unutulduğumu düşünüp üzüldüm acaba görünmez mi oldum diyodum kendime :)) ense kalınlığı 0.8mm çıktı inşallah benimde bulantılarım son bulacak tek istediğim bu

kızlar ben de ufak ufak alışverişe başladım daha doğrusu anneannesi teyzesi halam olarak başladılar oğluşuma alışverişe ne güzel şeyler var yaaaa hepsini almak istiyor insan. hastane çıkışına ve bornozuna karar veremedim ama ne aldınız bakalım marka olarak idil baby ve bebitof burada çok var bir de ateş ölçer olarak kulaktan ölçer mi temazsız ateş ölçer mi aldınız UCONN sen kulanıyorsundur canım ne dersin?

unutulduğumu düşünüp üzüldüm acaba görünmez mi oldum diyodum kendime :)) ense kalınlığı 0.8mm çıktı inşallah benimde bulantılarım son bulacak tek istediğim bu

olur mu öyle şey hiç bak ne zamandan beri girmeyen arkadaşlarımızı bile unutmuyoruz seni unutur muyuz üzülme hemen bazen benimde yazdıklarım havada kalıyor ama herhalde yardımcı olamayacaklar diyorum inşallah geçer canım yaa ama bulantıda hamileliğin iyi gittiğine habercisiymiş her bulantında aklına gelsin

bulantının tek güzel yanıda bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünmek. bu topiğe nazarmı değdi çok sessiz

canım haklısında lazerle ameliyat dedi doktor bende netten hiçbişe bulamadım gibi bişe makat çatlağı botoks yada ameliyat yazıo kokrtum bende lazer yani olmuyosa doktor neden öyle dedi ki bana

canım o zaman inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin buraya.dua edicem...
hamilelik alınganlıkları başlamış sanırım:)gözden kaçmıştır canım yazdığın.
ayy ben bu karşılaştırmayı yapmayı çok istiyordum.ne olur sen yapta bizede anlat:)
canım son haftalarda çıkan bebek ağırlığı tutmuyor.doktor sen ona aldanma demişti bana.ne çıkarsa bahtına:)
ayyy bende gitsem doktora banada bir ameliyat yolu gözükür herhalde.her tuvalette işkence çekiyorum resmen.dediğin gibi camla kesiyorlar sanki makatımı.bende meme yok ama kesin çatlak oluştu.
canım ben aziz bebe almıştım hastane çıkışını.çok kaliteli çok memnun kaldım.ateşölçer alından uzaktan ölçer.markası medisana memnunum.doğru ölçüm yapıyor.

sanırım başladı :))

Dün benim için zor bi gündü kızlar,akşam saat 8 gibi ayağa kalktım biraz fazla bi miktar kahverengi akıntı geldi..Aha dedim bittim ben bu kesin yine dış gebelik..Doktorumu aradım ultrasonda tam belli olmaz kese varsada sen git pazar yaptırdığın yerde bi beta hcg daha yaptır dedi 600 falan çıkarsa düşük yapıyosun ama 900-1000 lerde çıkarsa dış gebelik ara beni methotraxate yazıyım dedi ben ağla ağla hastaneye gittim artık tüpü aldırıcam,laparoskopi olucam olursa sağdan olur olmazsa tüp bebek yaptırırım diye aklımdan milyonlarca şey geçti..1 saat sonra kan sonucum çıktı eşim çıktı sonucu almaya ama ben o kadar rahatım ki kesin dış gebelik diye hala aklımdan planlar yapıyorum...Amaa pazar günü 900 çıkan sonucum dün sıkı durunnnn 3491 çıktı tam 4 kat artmış 2 günde akşam totomuza pruluton depotu vurdurduk,progestana başladık 1 hafta wc harici kalkışlar yasaklandı,cuma kontrolüm var dua edin nolurr :)

hadi gözün aydın normal bir gebelik bu inşallah.kahverengi akıntıda olmuş bitmiş bir kanama.içerde durmaktan rengi kahverengileşmiş.sen yinede bol bol dinlen kalkma yerinden.cumayada inşallah keseni görürsün canım.

ayyyy cnm yazını okuyunca çok heyecanlandım inşallah bize yarın güzel haberlerle gelirsin allah gönlüne göre versin cnm yeni eviniz bebişinizin cıvıltılarıyla dolsun inşallah.

cnm seni hatırladık tabi çok şükür zor zamanları atlatmana az kaldı 1 aya mide bulantında kalmaz sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

cnm hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah ama sen neden bu kadar yormuşsun kendini yine pazardı alışverişti dikkat et cnm.

cnm çok şükür inşallah hep böyle güzel haberle gel buraya ve bol bol dinlen doktorunun söylediklerini kulak ardı yapma, aman bişey olmaz deyip kalkma bırak sonrada yapılsa her şey yerini bulur depot ve progestan banada kullanılmıştı bebişler sağlıkla tutunsun diye inşallah sana sımsıkı bağlanır bebişin hayırlı olsun :)

ayyyy bu ciciş alma işi kadar zevkli bişşey yok gerçekten her gün çıksam alışverişe sıkılmam :) bizim bir hastane çıkışımız feneriumdan :) birde aziz bebenin beğendim onu almayı düşünüyorum, havlu olarakta organiceryanın organik havlusunu aldım ben, ateşölçer konusunda bende çok kararsızdım ucona sorucaktım sen sormuşsun :)

ucon iyiki varsın cnm ya bizim deneyimli annemiz :)

gözün aydın cuma inşallah keseni göreceksin doktorunu dinle bende de lekelenme olmuştu bir hafta yatış yeterli oldu birdaha yaşamadım

canım çok sağol güzelcene anlatmışsın . inşallah bende cesaret ederim çok istiyorum spinal olarak yapmayı genel aneztezi istemiyorum.ilk kalktığında ağrı oluyor diyor zaten herkes bakalım bizim nasıl geçicek inşallah hepimiz kolayca atlatırız.

canım inan aklımdaydın inşallah güzel sonuçlar almışssındır.bugun yazmamışsın ınternetın yoktu herhalde ama bizi merakta bırakma.

aaaa görüyormusun alınganlık başlamışm :)) canım inan ben buaralar hiçbirinizi göremedim desem.hastanede kaldım eşim geldi falan başım karışıktı kendi adıma kusura bakma diyorum sende maşallah bayağı büyümüşsün cinsiyet tahmını var mjı

hala gezmelerdesin maşallah canım kıloya takılmaya sağlıklı olsunda canım benım hayırlısıyla.

aaa başladın mı alışverişe .biz fenerbahcce aldık bide ben disney marka aldım canım.2 tane aldım.
ateş olçer ilk 6 ay koltuk altı olanları öneriyormulş doktorlar ama ben alından alıcam bide.

canım haklısında lazerle ameliyat dedi doktor bende netten hiçbişe bulamadım gibi bişe makat çatlağı botoks yada ameliyat yazıo kokrtum bende lazer yani olmuyosa doktor neden öyle dedi ki bana

çok geçmiş olsun canım çok zor bır durumdur herhalde.ama en azından tedavisi var çok şükür.

canım hiç endişelenme allaha dua et hiiiç bişey olmayacak sen yat keyfıne bak :))bebişini düşün bak gayet sağlıklı belkide ikizdir bu değerle :)

kızlar buarada dun eşim geldi ama çatladım sizi okumassam olmaz dedim 10 dk izin aldım biraz zamanı aştım gerçi.
hepimizi çok optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…