marla doğurdun mu kuzummm
selam kızlar....kucağımda nehir yazmaya çalışıyorum size.hiç inmiyorki aşağı.allahım yok böyle bir çocuk daha.neyse öyle böyle 4 ayı bitti.5 ayından gün almaya başladı şükür.böyle böyle büyüyecekler demekki.o büyürken bende yaşlanıcam.hatta şimdiden bir 5 yaş kadar yaşlandım herhalde.bu hafta sonu ankaraya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.birazda anneannesi çeksin kahrını.
cerol iyileşmene sevindim.dediğim gibi hamilelikte böyle dalgalanmalar çok oluyor.
marla 3-4 cm açılmayla ağrın yoksa hell sana.7 cmde bebek çıkışı için doğumhaneyealıyorlar 10 cmde doğuyor zaten.senin bugün yarın olacak sanırım.
karam bende duydum elevitte domuz yağı olduğunu.yalnız decavitte elevitin muadili bir i,laç.onda olma ihtimalide olabilir.
serap sende hamileliği aramızda en zor yaşayanlardansın herhalde.allah yardımcın olsun.
bahar bugün çarşamba inşallah herşey yolunda gitmiştir.iyi haberlerini bekliyoruz.
yawww selametten haber yok hiç.nasıl oldu acaba.birde doğuranlara bakın siz.kimse piyasada yok:))ben nehirle iyi giriyorum foruma.
selam kızlar....kucağımda nehir yazmaya çalışıyorum size.hiç inmiyorki aşağı.allahım yok böyle bir çocuk daha.neyse öyle böyle 4 ayı bitti.5 ayından gün almaya başladı şükür.böyle böyle büyüyecekler demekki.o büyürken bende yaşlanıcam.hatta şimdiden bir 5 yaş kadar yaşlandım herhalde.bu hafta sonu ankaraya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.birazda anneannesi çeksin kahrını.
cerol iyileşmene sevindim.dediğim gibi hamilelikte böyle dalgalanmalar çok oluyor.
marla 3-4 cm açılmayla ağrın yoksa hell sana.7 cmde bebek çıkışı için doğumhaneyealıyorlar 10 cmde doğuyor zaten.senin bugün yarın olacak sanırım.
karam bende duydum elevitte domuz yağı olduğunu.yalnız decavitte elevitin muadili bir i,laç.onda olma ihtimalide olabilir.
serap sende hamileliği aramızda en zor yaşayanlardansın herhalde.allah yardımcın olsun.
bahar bugün çarşamba inşallah herşey yolunda gitmiştir.iyi haberlerini bekliyoruz.
yawww selametten haber yok hiç.nasıl oldu acaba.birde doğuranlara bakın siz.kimse piyasada yok:))ben nehirle iyi giriyorum foruma.
Yok tatlım henüz değil ama az kaldı. Bu sabah bel ağrısıyla uyandım. Ara ara şiddetleniyor ama hiç geçmiyor. Eşime haber verdim işten geldi. Birazdan yemek yiyip doktora gidicez. Kanlı akıntı pazartesinden beridir devam ediyor böyle lekelenme tarzında. Bel ağrısı olsun diye bekliyorduk çünkü doğum sancısı belden başlıyormuş. Belirgin kasılmalarım hala yok ama bel ağrısı sağlam giriyor. İki tarafımdan arkama doğru gidip sırtımın orta yerinde birleşiyor. Birleştiği yeri zonklatıyor. İyi bir adet sancısını andırıyor. Kanlı akıntıdan dolayı açılmamın arttığını düşünüyorum. Bir de sabahları düzenli kusuyorum boş midemi. Bu da bebeğin kafası rahim ağzına baskı yaptığı için oluyormuş. Doğum eylemi başladı ama gerçekten çok yavaş ilerliyor benimkisi. Çantalar valizler hazırlandı herşeye karşı. Bana öyle geliyor ki bugün büyük ihtimalle hastaneye yatışım yapılır. Yapılmazsa gene buralarda olurum canlarım. Dualarınızı eksik etmeyin. İnşallah hayırlısıyla doğum haberimle dönmek nasip olur :))))
Kızlar doktordan geldik. Açılmam 4-5 cm olmuş ama doktorum istediğim gibi değil henüz dedi. Nst çekildi onda da düzenli sancılar çıkınca yarın sabah 8 de yatışımın yapılmasına karar verildi. Eğer sancı çıkmasaydı cumartesi günü kesin yatışını yapardım dedi doktorum. Tabi acil bir durum olursa da hemen gelmemi söyledi. Cerol doğum acaip sabır işi bir olaymış. O yüzden beklerdin emin ol. Bende iki güne bir gidiyorum hastaneye yine de sürekli kontrol altındayım herhangibir aksiliğe karşı. Çok şükür yavaşta olsa herşey yolunda ilerliyor. Ağrı eşiğim iyiymiş bakalım epiduralsiz bir normal doğum hayal ediyorum kısmetse şöyle en doğalından :)) Ama büyük ihtimalle yarın suni sancıyı alıcak gibi duruyorum. Bebeğin kafası hala bastırmıyormuş ama bu normal doğum için sorun değilmiş. Ben onu doğumda hallederim kanala girer sen merak etme dedi doktorum. Heyecanla yarın sabahı bekliyoruz bakalım :))
Kızlar kolumda intraket takılı olduğu için yazamıyorum çok ama okuyorum sizi. Son iki günüm kaldı inşallah...
Marla canım sağlıkla, kolayca bir avazda kurtulursun inşallah. Rabbim yardımcın olsun.
Uconn, biraz zor geçiyor hamileliğim ama sonu iyi olsun inşallah. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsın evlatlarımızı da bunlar unutulur geçer gider inşallah.
Karam 100 luk yuklettınmı, sonucunu yaz merak ettim. Bu elevit olayını bende okudum inşallah doğru değildir.Hamile kalmadan başladı dr.um halada kullanıyorum. içemedim okuduğumdan beri midem almadı.
Benim hala umudum var, canım hastane koşturması arasında sana 200 tane tefriciye okuabildim.Rabbim kabul etsin inşallah Allahım en kısa zamanda evladını nasip etsin.
hoşgeldin canım.ohh maşallah 1 haftada falan düştü göbeği.bana hiç hatırlatma o göbek mevzusunugeldim bak bende burdayım.dün göbeği düştü çok şükür.sarıulığımız 13 çıktı.haftaya tekrar ölçtüreceğiz.bende iyileşmeye çalışıyorum.kendime geliyim bende kızım kucağımda giricem topiğe inş...
marla bir avazda doğurursun inşallah canım.adi hayırlı haberlerini bekliyoruz....
2 haftalık izin çıktı babamızdan.beni düşündüğünden değilde kızını bırakmıyor.papucum çok fena dama atıldı.ben 3 haftaya çıkarabilirim amaa:)canım çok sevindim ankaraya gitmenize sende biraz rahatlarsın kafan dağılır ne kdr kalıcaksınız.
canım kesinlike dalgalanmalar oluyormuş anladım bunu arada geliyorlar bana :)
ayy canım benım ya kanama da doğum belirtisi değil mi ay sen nasıl rahatsın böyle ben çoktan gitmiştim hastaneye hadı bakalım hayırlısı ile sağlılla doğur inşallah
karam eleviti aralık annelerinde okumuştum bir suru kişi bırakmış.ama doğruluğunu bilemem ki eğer böyle bir durum olsaydı zannetm,yorum ki sağlık bakanlığı onayı olsun.ama ben eleviti sadece 1 ay kullandım doktor gerek yok yediklerinden al vitanemin dedi ben 4.aydan beri sadece demir magnezyum balık yağı kullanıyorum canım sende bir sor doktoruna istersen
allahım allahım 4-5 cm ile ağrı yoksa senin doğumun çat diye kolaycacık olacak sanırım.hatta bugün yazmadığına göre doğurdun bile bence.hadi bakalım hayırlısı.Kızlar doktordan geldik. Açılmam 4-5 cm olmuş ama doktorum istediğim gibi değil henüz dedi. Nst çekildi onda da düzenli sancılar çıkınca yarın sabah 8 de yatışımın yapılmasına karar verildi. Eğer sancı çıkmasaydı cumartesi günü kesin yatışını yapardım dedi doktorum. Tabi acil bir durum olursa da hemen gelmemi söyledi. Cerol doğum acaip sabır işi bir olaymış. O yüzden beklerdin emin ol. Bende iki güne bir gidiyorum hastaneye yine de sürekli kontrol altındayım herhangibir aksiliğe karşı. Çok şükür yavaşta olsa herşey yolunda ilerliyor. Ağrı eşiğim iyiymiş bakalım epiduralsiz bir normal doğum hayal ediyorum kısmetse şöyle en doğalından :)) Ama büyük ihtimalle yarın suni sancıyı alıcak gibi duruyorum. Bebeğin kafası hala bastırmıyormuş ama bu normal doğum için sorun değilmiş. Ben onu doğumda hallederim kanala girer sen merak etme dedi doktorum. Heyecanla yarın sabahı bekliyoruz bakalım :))
Serap canım yalniz dayanamam diyt cumartesi yapılacak yükleme. Ama dikkat etmek gerçekten zor bir de bugün misafir agirladim ki zir oldu artik sıkacağım dişimi inşallah düzgün çıkar da rahat bi hamilelik geciririm.
hoşgeldin canım.ohh maşallah 1 haftada falan düştü göbeği.bana hiç hatırlatma o göbek mevzusunu
2 haftalık izin çıktı babamızdan.beni düşündüğünden değilde kızını bırakmıyor.papucum çok fena dama atıldı.ben 3 haftaya çıkarabilirim amaa:)
allahım allahım 4-5 cm ile ağrı yoksa senin doğumun çat diye kolaycacık olacak sanırım.hatta bugün yazmadığına göre doğurdun bile bence.hadi bakalım hayırlısı.
aaaaa ne oldu sana .kendimle ugrasmaktan atladim mi ben o ne demek koluna ne taktilar sekerden mi.
kizlar yarin mevlute gidicem hepimiz icin bool dua edicem.
yarin mobilyalariniz geliyor cok heyecanliyim pazarteside kiyafetleri yikamaya basliyorum hazirliklar hizlaniyor artik
darisi sizlere canlarim.
marlayi merak ettim ne yapti acaba facede yokki takip edelim
Serap canım yalniz dayanamam diyt cumartesi yapılacak yükleme. Ama dikkat etmek gerçekten zor bir de bugün misafir agirladim ki zir oldu artik sıkacağım dişimi inşallah düzgün çıkar da rahat bi hamilelik geciririm.
Canım kan değerim 9 lara inmiş acil takviye gerekti. Damar yolu iki günde bir değişiyordu ama kolumda tutmak, bükmemek felan zorluyordu. damar şişiyor,patlıyor felan bayaa zorladı ama şükür bitti 8 gün yüklendi. 10 gün sonra tahlil yapılacak, umarım düzelmiş olur.
canım yalnız gitme zaten o gün benim bir anda midem kalktı, tansiyonum düştü. 3 saat yatarak beklettiler. Umarım iyi çıkar sonucun. Ama o günkü sofrayı gördüm facede:) umarım sen dikkat etmişsindir:)sofra oldukça güzeldi çünkü:)
canım ama bikaç gün yedklerine dikkat et testi çok etkiliyor çünkü.hamur işi tatlıdan uzak dur bir süre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?