canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.kızlar hepinize selamlar marla doğm yapmışsın cnm gözün aydın rabbim bebeğine acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsun.
benimhalaumudumvar arkadaşım sana duana katılırım demiştim ama okuyamadım hakkını helal et arkadaşım babamı hastaneye kaldırdık.
kızlar babam rahatsızlandı acil hastaneye kaldırdık kalp kapakçığı artık işlev görmüyomuş dün anjıyo yapıldı hafta içide kalp ameliyatı olucak dualarınızda babamada yer verimisiniz kızlar babamın adı ali hepiniz allaha emanet olun.
hadi gözün aydın canım sen kendin yediklerine dikkat edersin bundan sonraevet canım geldim çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama doktor sonuçların güzel çıkması herşeyi yiyip içeceksin anlamına gelmiyor dedi :) diyetisyene yönlendirdi ama bugün yarım gün çalıştıkları için doktorla görüşemedim aslında gitmeyide düşünmüyorum özel hastane olduğu için para tuzağı ben ayarlarım kendim yediklerimi 5 hafta sonra tekrar bakılacak ama yükleme yapılmadan onuda belki sağlık ocağında falan yaptırırım. çok şükür ne kadar şükretsem az Allahım içim çok rahatladı.
kızlar hepinize selamlar marla doğm yapmışsın cnm gözün aydın rabbim bebeğine acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsun.
benimhalaumudumvar arkadaşım sana duana katılırım demiştim ama okuyamadım hakkını helal et arkadaşım babamı hastaneye kaldırdık.
kızlar babam rahatsızlandı acil hastaneye kaldırdık kalp kapakçığı artık işlev görmüyomuş dün anjıyo yapıldı hafta içide kalp ameliyatı olucak dualarınızda babamada yer verimisiniz kızlar babamın adı ali hepiniz allaha emanet olun.
kızlar hepinize selamlar marla doğm yapmışsın cnm gözün aydın rabbim bebeğine acil şifalar versin inşallah çok çok geçmiş olsun.
evet canım geldim çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama doktor sonuçların güzel çıkması herşeyi yiyip içeceksin anlamına gelmiyor dedi :) diyetisyene yönlendirdi ama bugün yarım gün çalıştıkları için doktorla görüşemedim aslında gitmeyide düşünmüyorum özel hastane olduğu için para tuzağı ben ayarlarım kendim yediklerimi 5 hafta sonra tekrar bakılacak ama yükleme yapılmadan onuda belki sağlık ocağında falan yaptırırım. çok şükür ne kadar şükretsem az Allahım içim çok rahatladı.
Canım kan değerim 9 lara inmiş acil takviye gerekti. Damar yolu iki günde bir değişiyordu ama kolumda tutmak, bükmemek felan zorluyordu. damar şişiyor,patlıyor felan bayaa zorladı ama şükür bitti 8 gün yüklendi. 10 gün sonra tahlil yapılacak, umarım düzelmiş olur.
canım yalnız gitme zaten o gün benim bir anda midem kalktı, tansiyonum düştü. 3 saat yatarak beklettiler. Umarım iyi çıkar sonucun. Ama o günkü sofrayı gördüm facede:) umarım sen dikkat etmişsindir:)sofra oldukça güzeldi çünkü:)
burası hamile kaynıyo maşallah.siz anlarsınız kızlar.
bugün adetime 6 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle.tekrar mı yumurtluyorum ben ?
Canım arkadaşlarım, 31 ekim öğleden sonra saat dört buçukta epiduralsiz normal doğumla bebeğimi doğurdum allahın izniyle. Ama bebeğimde enfeksiyon çıktığı için şimdi küvezde antibiyotik tedavisi alıyor. Emme problemi yaşıyoruz. Bunları halledince eve gelicez inşallah. Daha ayrıntılarını sonra yazarım. Hepinizi çok seviyorum...
slm gzl bayanlar...bende dış gebelik yaşadım 2012 mart ayında...sonrasında bisürü sıkıntılarım oldu...Ama dr gittim ve hamile olduğumu öğrettm...hala şoktayım...son adet tarihim 02.09.2013...adetim tam 1 ay gecikti ...normaldede hep geciktiğinden bende dr gitmemiştim..bugün ultrasnda gördük ama ne kadarlık olduğunu dr söylemedi..
hadi gözünüz aydın olsun cnm.oğluşuna kavuşmuşsun maşallah.rabbim analı babalı büyütsün.ailesine,devletine,milletine,hayırlı evlat eylesin inşllh.bebeğinede acil şifalar versin rabbim...
kızlar bu arada ben çarşamba günü transferimi oldum.şimdi evde dinleniyorum.çift embriyo koyuldu.rabbim hakkımda haırlısını versin inşllh.11 kasım test tarihim.sabırsızlıkla bekliyorum.sizlerde dualarınızı esirgemeyin benden....
evet canım geldim çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama doktor sonuçların güzel çıkması herşeyi yiyip içeceksin anlamına gelmiyor dedi :) diyetisyene yönlendirdi ama bugün yarım gün çalıştıkları için doktorla görüşemedim aslında gitmeyide düşünmüyorum özel hastane olduğu için para tuzağı ben ayarlarım kendim yediklerimi 5 hafta sonra tekrar bakılacak ama yükleme yapılmadan onuda belki sağlık ocağında falan yaptırırım. çok şükür ne kadar şükretsem az Allahım içim çok rahatladı.
aminn cnm inşllh.tek çift fark etmez,hayırlı sağlıklı olsunda yeter.gerçi eşime kalsa ikiz olsun diyor.bir oğlan bir kız:)))birtanede oğlum var 16 yaşında.senin doğum ne zaman?bebeğin cinsiyet bellimi?..rabbim sanada kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin....Canımmm Rabbim inşallah tüm sıkıntılarını unutturucak günler verir. Çift embriyo bakarsın ikiz gelir. Rabbim en hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Habersiz bırakma bizi.
canım çok geçmiş olsun allahın izniyle sağlığına kavuşucak baban inşallah.dualarımız seninle .acil sifalar
aa bak atlamışım geçmiş olsun inşallah güzel çıkar sonuçlar
bazen regli zamanına yakın hamilelik varsa yumurtlama testi pozitif çıkabılıyor benım başıma gelmişti ama dış gebelik olmuştu.
ama pozitif çıkıp hamile olmayanlarıda biliyorum sen bence regli zamanını bekle.
heyttt bee normal doğum helal olsun arkadaşım gemiş olsun kurtuldun darısı başımıza.hamzamızada acil şifalar olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıkla evinizde olursunuz.detayları bekliyoruz canm.
ayyy ben şimdi stres oldum şimdi sıra bende miiiiiiii ayyyyyyyyyyy
hayırlı olsun bende aynı zamanlarda geçirmiştim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
ayy canım hadi hayırlısı güzel haberlerle geliceksin inşallah bide ikiz dermişssin :)))))))))))
can ım bencede gerek yok.tatlı yersen sütle ye diğer yediklerine d,kkat et yeter.
aminn cnm inşllh.tek çift fark etmez,hayırlı sağlıklı olsunda yeter.gerçi eşime kalsa ikiz olsun diyor.bir oğlan bir kız:)))birtanede oğlum var 16 yaşında.senin doğum ne zaman?bebeğin cinsiyet bellimi?..rabbim sanada kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin....
Canım amin inşallah. Rabbim herşeyi hayırlısıyla nasip etsin. inşallah sağlıkla olurda tek çift farketmez tabii, ama zaten senin bir oğlun var maşallah... ben isterdim aslında bakımı zor da olsa.. İkisi bir arada büyür giderdi. Hamilelik zor çünkü bir defada çıkardı.:) Canım benim oğlum olacak inşallah teyzesi . Ama doğuma daha var canım şubat başı gibi inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin.
.
inşllh cnm yaaa....sabırsızlıkla 11 kasımı bekliyorum.bu hafta çok uzun olacak.daha erken yaptırsam çıkarmı acaba?ikiz bebekleri çok seviyorum ama bakımı,doğurması gözümü korkutuyor.rabbim ne verirse,sağlıklı ,hayırlı olsunda...senin oğlun olcaktı dimi.isim düşündünmü?isim çok önemli kızlar,çocuğun ismi karakterine sirayet edermiş.o yüzden isim koyarken anlamı güzel isim koymak gerek.
bu arada hamileliklte hangi vitaminleri kullandınız.benim dr vitamin haplarına karşı.pazara git doğal vitamin dolu diyor.bende meyva ve yeşillik fazla sevmiyorum.vitamin almam şart.folik asite gebe kalmadan başlamak gerekiyormuş .ben şimdiden hamilelik psikolojisine girdim sanırım:)))
Marla canim gozun aydin:)) Allahım anali babali büyütsün saglikli,uzun ömürlü, hayirli evlat olsun Hamzamiz..insallah en kısa sürede iyileşir..
Cerol canim ben çatı muayenesini 37. haftada olmuştum ama bazı doktorlar daha geç yapıyor simdi iyiki erken yapmış doktorum diyorum cunku suyum azalmaya başlamıştı.ama 36.hafta erken gibi ama sen yine de temkinli git:))ayrica kilo konusuna takılma benim de ilk haftalar hep 10-15 gun öndeydi son zamanlar hep geri düştü 10 gun cok üzülüyordum bir sonraki kontrole kadar ne yiyeceğimi şaşırıyordum ama onlar hep bos simdi kilo hep üstümde kaldi(( sisliklerim gitti biraz kilo da verdim ama daha cok var ( küçük bebekler daha cabuk büyüyorlar bir ayımız bitti masallah oğlum 4 kilonun üzerinde suan.saglikli olsun gerisi bos.ayrica su kanıya vardım zayıf insanlar daha kilolu bebisler doğuruyor bız biraz daha tombigiz herhalde ne yersek bize yarıyor:)))bir de her kontrol sonrasi tek tek inceliyordum yok karin cevresi yok kafa cevresi simdi cok gereksiz takıntı yapmisim diyorum doktor zaten aksi durum olsa söyler.
Uconn canim ne guzel annenlere gitmişsin tadını cikar ben de asiri bunaldim evde uykusuzluk birde(40 miz çıksın diye bekliyorum sadece doktora gittik bu zamana kadar.nehiri opuyorum.
Karam canim sonucunun guzel çıkmasına cok sevindim benim gıbi bol bol yemeyin:))) sonrasi zor oluyor eski kıyafetlerimin içine giremiyorum(ayrica eskiden bebekleri koydun mu uyurlarmis 40 gun gözünü açmazlarımıs.simdi hamilelikte aldığımız o vitaminler cevizler fındıklar saglikli gıdalar bebeklerde ciddi bir enerji oluyor bizimki dogdu gözleri fildir fildir kafa tutuyo altını almaya fırsat vermiyo kalkıp donecek resmen :)))) simdiden zaptedemiyoruz yani:))
Cbdefne babana Allahtan acil şifalar diliyorum insallah en kısa sürede saglıgına kavuşur.
Serap canim sana da cok gecmis olsun.
kızlar ben geçen gün yazmıştım...dış gebeliğin ardından 1,5 yıl sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..kasık ağrılarım çok var ve 1-2 kerede kahverengi leke geldi...bnlar normal mi...
canım benimde olmuştu kasık ağrısı lekelenme ama doktora görün derim ben Allah korusun seninde aklın rahat olsun.
Arkadaşlar muhtemelen bende dış gebelik geçirdim. Bu konuda kesin tanı konulmadı. Şöyle ki ilk test yaptırdımda b-hcg değerim 244 çıkmıştı, iki gün sonra 479 çıktı, üzerinden 5 gün geçtikten sonra da 2013 çıktı ama kese görünmedi ultrasonda, iki gün sonra tekarr gittim doktor bu defa kan testi istemedi ultrasonla baktı yine görünmedi, iki gün sonra yine gel görünmezse kan testi yapalım tekrar dedi, gittim yine görünmedi kan testi yaptık pazartesi 2013 olan değerim cuma günü 1494'e düşmüştü.. Doktor dış gebelik olduğunu söyleyemem kesin ama dış gebelikte olabilir dedi. değer düşüyo sonlanıyo gebeliğin, kanaman olabilir dedi korkma 5 gün sonra tekrar gel ilaç falan kullanma dedi. çarşamba gidicem. Yalnız şöyle bişey oldu en son doktora gittiğimde sol kasığıma doğru karnımın yan tarafında bi ağrı oluştu, sancı gibi bişey tarif edemiyorum o iki gün devam etti ve pazar günü şiddetli bi adet sancısı çektim adet oldum, sancıyı 3-4 saat çektikten sonra iki tane küçük parça geldi vajinadan böyle baya bi pıhtılaşmış koyu kırmızı hatta bordo gibi iki küçük parça geldi. ondan sonra da bütün sancılar falan geçti. o sol tarafımdaki ağrı da geçti. galiba bebekti o kırmızı parça
Hiç bir tedavi, ilaç, ameliyat olmadan dış gebelik sonlandı böyle. Çok şaşkınım üzgünüm
gittim canım..lekenme varsa düşük tehlisesi var dedi..yat dinlen dedi...progestan kullan dedi bu kadar...kalp atışlarını dinledi bebeğin...normal dedi..
canım çok geçmiş olsun.allah tez zamanda babana şifa versin inşallah.dua edicem...kızlar babam rahatsızlandı acil hastaneye kaldırdık kalp kapakçığı artık işlev görmüyomuş dün anjıyo yapıldı hafta içide kalp ameliyatı olucak dualarınızda babamada yer verimisiniz kızlar babamın adı ali hepiniz allaha emanet olun.
gözünaydın canım.hadi geçmiş olsun.bence diyetisyene gitmene gerek yok.benide yönlendirmişti doktorum hızlı kilo aldığım için ama ben gitmedim.para tuzağı...evet canım geldim çok şükür sonuçlar güzel çıktı ama doktor sonuçların güzel çıkması herşeyi yiyip içeceksin anlamına gelmiyor dedi :) diyetisyene yönlendirdi ama bugün yarım gün çalıştıkları için doktorla görüşemedim aslında gitmeyide düşünmüyorum özel hastane olduğu için para tuzağı ben ayarlarım kendim yediklerimi 5 hafta sonra tekrar bakılacak ama yükleme yapılmadan onuda belki sağlık ocağında falan yaptırırım. çok şükür ne kadar şükretsem az Allahım içim çok rahatladı.
canım benim 39. hafta yapılmıştı.buarada uconn pınk marla catı muayenesi ne zaman yapılıyor kaçıncı haftada ben şimdi 36.da gidicem doktora yapar mı gerçi istemiyorum ama ısrar eder falan önlem alıcam ona göre kuaföre gidicem kaçıncı hafta yapılıyor.
Merhaba hanımlar..
Nasılsınız?
soyle bı baktım -karam- hamıle.. ne guzel.. saglıkla al kucagına ınsaellah.
Ehhhh netıce hep aynı olacak zaten.. bıraz dıs mıs oyalanacaksınız sonra "amannnnnn bu cocuk(lar)" dıyeceksınız:)))
ben demıssım sız mı demeyeceksınız yahuuu
ıkıncıyı dusunduk bız -kızım 2 yasında sutten de kesılecek dıye- ılk ayda dıs mıs ugrasmadan hemen hamıle kaldım -sukur-
yanı hepsı gececek..
Sımdılık kalın saglıcakla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?