Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
hadi gözün aydın canım sen kendin yediklerine dikkat edersin bundan sonra

canım Allah acil sifalar versin en kısa zamanda sağlığına kavuşsun hayırlısıyla.

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. Benim babamda 41 yaşından beri kalp hastası. 3 kez kriz geçirdi, bypass oldu bilirim şu anki endişelerini. Ama kalp kapakçığı ameliyatlarını artık çok başarılı yapıyorlar inşallah kolayca atlatır canım.

Canım gözün aydın sonuçlar iyi çıkmış. Ama dikkat etmemiz lazım. Son aylardada daha çok kilo alınıyor zaten ama ben şu akşamları işten gelip yemeğe oturmam 8 leri buluyor o yüzden napcam bilmiyorum.Artık izne çıkınca ayarlıycam öğünelrimi.

canım çok geçmiş olsun allahın izniyle sağlığına kavuşucak baban inşallah.dualarımız seninle .acil sifalar

aa bak atlamışım geçmiş olsun inşallah güzel çıkar sonuçlar

burası hamile kaynıyo maşallah.siz anlarsınız kızlar.
bugün adetime 6 gün kaldı ve ovulasyon testim böyle.tekrar mı yumurtluyorum ben ?

bazen regli zamanına yakın hamilelik varsa yumurtlama testi pozitif çıkabılıyor benım başıma gelmişti ama dış gebelik olmuştu.
ama pozitif çıkıp hamile olmayanlarıda biliyorum sen bence regli zamanını bekle.

heyttt bee normal doğum helal olsun arkadaşım gemiş olsun kurtuldun darısı başımıza.hamzamızada acil şifalar olsun.inşallah en kısa zamanda sağlıkla evinizde olursunuz.detayları bekliyoruz canm.
ayyy ben şimdi stres oldum şimdi sıra bende miiiiiiii ayyyyyyyyyyy

hayırlı olsun bende aynı zamanlarda geçirmiştim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ayy canım hadi hayırlısı güzel haberlerle geliceksin inşallah bide ikiz dermişssin :)))))))))))

can ım bencede gerek yok.tatlı yersen sütle ye diğer yediklerine d,kkat et yeter.

buarada uconn pınk marla catı muayenesi ne zaman yapılıyor kaçıncı haftada ben şimdi 36.da gidicem doktora yapar mı gerçi istemiyorum ama ısrar eder falan önlem alıcam ona göre kuaföre gidicem kaçıncı hafta yapılıyor.

Canımmm Rabbim inşallah tüm sıkıntılarını unutturucak günler verir. Çift embriyo bakarsın ikiz gelir. Rabbim en hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Habersiz bırakma bizi.
aminn cnm inşllh.tek çift fark etmez,hayırlı sağlıklı olsunda yeter.gerçi eşime kalsa ikiz olsun diyor.bir oğlan bir kız:)))birtanede oğlum var 16 yaşında.senin doğum ne zaman?bebeğin cinsiyet bellimi?..rabbim sanada kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin....

.

Son düzenleme:

inşllh cnm yaaa....sabırsızlıkla 11 kasımı bekliyorum.bu hafta çok uzun olacak.daha erken yaptırsam çıkarmı acaba?ikiz bebekleri çok seviyorum ama bakımı,doğurması gözümü korkutuyor.rabbim ne verirse,sağlıklı ,hayırlı olsunda...senin oğlun olcaktı dimi.isim düşündünmü?isim çok önemli kızlar,çocuğun ismi karakterine sirayet edermiş.o yüzden isim koyarken anlamı güzel isim koymak gerek.
bu arada hamileliklte hangi vitaminleri kullandınız.benim dr vitamin haplarına karşı.pazara git doğal vitamin dolu diyor.bende meyva ve yeşillik fazla sevmiyorum.vitamin almam şart.folik asite gebe kalmadan başlamak gerekiyormuş .ben şimdiden hamilelik psikolojisine girdim sanırım:)))

Erken yaptırma canım. Sonra daha çok merak edersin gereksiz üzülürsün felan. Çünkü erken olunca çıkmıyor bazen boş yere üzülüyorsun, kafana takıyorsun felan.. Zamanı gelince doktorunlada konuş ona göre yaptır bence. Belirtileri az çok anlarsın zaten. Vitamin konusunda ben hamilelik öncesi elevit başlamıştı doktorum hala onu kullanıyordum ama son çıkan haberlerle ne yapacağımı bilemedim. Domuz jelatini felan var dediler. Aslında doğalı en güzeli ama sürekli doğal yoldan alamıyoruz o kadar sebze-meyve tüketmiyoruz. Folik asite ise hamilelikten 3 ay önce başla diyorlar genelde. Ben uzun süredir kullanıyorum. Halada kesmedi bende kan pıhtılaşması var diye folik asiti bitirir vücut devam et dedi.. Hamileliğe hazırsın demekki artık hadi hayırlısı inşallah. Hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

Arkadaşlar muhtemelen bende dış gebelik geçirdim. Bu konuda kesin tanı konulmadı. Şöyle ki ilk test yaptırdımda b-hcg değerim 244 çıkmıştı, iki gün sonra 479 çıktı, üzerinden 5 gün geçtikten sonra da 2013 çıktı ama kese görünmedi ultrasonda, iki gün sonra tekarr gittim doktor bu defa kan testi istemedi ultrasonla baktı yine görünmedi, iki gün sonra yine gel görünmezse kan testi yapalım tekrar dedi, gittim yine görünmedi kan testi yaptık pazartesi 2013 olan değerim cuma günü 1494'e düşmüştü.. Doktor dış gebelik olduğunu söyleyemem kesin ama dış gebelikte olabilir dedi. değer düşüyo sonlanıyo gebeliğin, kanaman olabilir dedi korkma 5 gün sonra tekrar gel ilaç falan kullanma dedi. çarşamba gidicem. Yalnız şöyle bişey oldu en son doktora gittiğimde sol kasığıma doğru karnımın yan tarafında bi ağrı oluştu, sancı gibi bişey tarif edemiyorum o iki gün devam etti ve pazar günü şiddetli bi adet sancısı çektim adet oldum, sancıyı 3-4 saat çektikten sonra iki tane küçük parça geldi vajinadan böyle baya bi pıhtılaşmış koyu kırmızı hatta bordo gibi iki küçük parça geldi. ondan sonra da bütün sancılar falan geçti. o sol tarafımdaki ağrı da geçti. galiba bebekti o kırmızı parça

Hiç bir tedavi, ilaç, ameliyat olmadan dış gebelik sonlandı böyle. Çok şaşkınım üzgünüm

Marla canim gozun aydin:)) Allahım anali babali büyütsün saglikli,uzun ömürlü, hayirli evlat olsun Hamzamiz..insallah en kısa sürede iyileşir..

Cerol canim ben çatı muayenesini 37. haftada olmuştum ama bazı doktorlar daha geç yapıyor simdi iyiki erken yapmış doktorum diyorum cunku suyum azalmaya başlamıştı.ama 36.hafta erken gibi ama sen yine de temkinli git:))ayrica kilo konusuna takılma benim de ilk haftalar hep 10-15 gun öndeydi son zamanlar hep geri düştü 10 gun cok üzülüyordum bir sonraki kontrole kadar ne yiyeceğimi şaşırıyordum ama onlar hep bos simdi kilo hep üstümde kaldi(( sisliklerim gitti biraz kilo da verdim ama daha cok var( küçük bebekler daha cabuk büyüyorlar bir ayımız bitti masallah oğlum 4 kilonun üzerinde suan.saglikli olsun gerisi bos.ayrica su kanıya vardım zayıf insanlar daha kilolu bebisler doğuruyor bız biraz daha tombigiz herhalde ne yersek bize yarıyor:)))bir de her kontrol sonrasi tek tek inceliyordum yok karin cevresi yok kafa cevresi simdi cok gereksiz takıntı yapmisim diyorum doktor zaten aksi durum olsa söyler.

Uconn canim ne guzel annenlere gitmişsin tadını cikar ben de asiri bunaldim evde uykusuzluk birde(40 miz çıksın diye bekliyorum sadece doktora gittik bu zamana kadar.nehiri opuyorum.

Karam canim sonucunun guzel çıkmasına cok sevindim benim gıbi bol bol yemeyin:))) sonrasi zor oluyor eski kıyafetlerimin içine giremiyorum(ayrica eskiden bebekleri koydun mu uyurlarmis 40 gun gözünü açmazlarımıs.simdi hamilelikte aldığımız o vitaminler cevizler fındıklar saglikli gıdalar bebeklerde ciddi bir enerji oluyor bizimki dogdu gözleri fildir fildir kafa tutuyo altını almaya fırsat vermiyo kalkıp donecek resmen :)))) simdiden zaptedemiyoruz yani:))

Cbdefne babana Allahtan acil şifalar diliyorum insallah en kısa sürede saglıgına kavuşur.

Serap canim sana da cok gecmis olsun.

kızlar ben geçen gün yazmıştım...dış gebeliğin ardından 1,5 yıl sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..kasık ağrılarım çok var ve 1-2 kerede kahverengi leke geldi...bnlar normal mi...

ay ben onu yerim ne güzel işte bak kalkıp gezecek çocuk maşallah ona. sen daha dur bakalım ne oldu doğum yapalıda eski kıyafetlerinin içine girmeye çalışıyorsun bu kış bi geçsin bakalım takma sakın kafana.

kızlar ben geçen gün yazmıştım...dış gebeliğin ardından 1,5 yıl sonra 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim..kasık ağrılarım çok var ve 1-2 kerede kahverengi leke geldi...bnlar normal mi...

canım benimde olmuştu kasık ağrısı lekelenme ama doktora görün derim ben Allah korusun seninde aklın rahat olsun.

canım benimde olmuştu kasık ağrısı lekelenme ama doktora görün derim ben Allah korusun seninde aklın rahat olsun.

gittim canım..lekenme varsa düşük tehlisesi var dedi..yat dinlen dedi...progestan kullan dedi bu kadar...kalp atışlarını dinledi bebeğin...normal dedi..

seninki sanırım kimyasal gebelik olmuş canım çünkü dış gebelikte tüpte gelişen bi meteryal oluyor ve müdahele edilmezse anne ölümüne bile yol açabiliyor kendiliğinden yok olabilen bi durumu var mı bilmiyorum. yani kimyasal gebelik dış gebeliğe göre daha iyi bir durum tabi. çok şükür sen iyisin iğne olmadın operasyon geçirmedin, korunma süren yok sen kendini hazır hissettiğinde tekrar başlarsınız çalışmalara Allah yardımcın olsun canım.

gittim canım..lekenme varsa düşük tehlisesi var dedi..yat dinlen dedi...progestan kullan dedi bu kadar...kalp atışlarını dinledi bebeğin...normal dedi..

ben de üç ay kullandım progestanı ve çok faydasını gördüm sen de wc dışında kalkma bu ara 12 haftaya kadar çok çok dikkat et kendine canım kalp atışı varsa korkma zaten gönlünü ferah tut bol bol dua et yat dinlenki bebeğin tutunsun sana. ilaç biraz uyku halsizlik yapıyor tansiyonu düşürüyor evham yapma uyuyabiliyorsan bol bol uyu canım.

Merhaba hanımlar..
Nasılsınız?
soyle bı baktım -karam- hamıle.. ne guzel.. saglıkla al kucagına ınsaellah.
Ehhhh netıce hep aynı olacak zaten.. bıraz dıs mıs oyalanacaksınız sonra "amannnnnn bu cocuk(lar)" dıyeceksınız:)))
ben demıssım sız mı demeyeceksınız yahuuu

ıkıncıyı dusunduk bız -kızım 2 yasında sutten de kesılecek dıye- ılk ayda dıs mıs ugrasmadan hemen hamıle kaldım -sukur-
yanı hepsı gececek..
Sımdılık kalın saglıcakla...

canım çok geçmiş olsun.allah tez zamanda babana şifa versin inşallah.dua edicem...
gözünaydın canım.hadi geçmiş olsun.bence diyetisyene gitmene gerek yok.benide yönlendirmişti doktorum hızlı kilo aldığım için ama ben gitmedim.para tuzağı...
canım benim 39. hafta yapılmıştı.

gözünaydın.allah tamamına erdirsin inşallah.aralarında 3 yaş bile olmayacak desene.benim gözüm şimdilik yemiyor ikincisini:)

senide alıntılamıştım ama yazıda çıkmadı:)
40 gün beklemene gerek yoktu aslında yarı kırkı derler bizde 20 gün sonra çıksaydın gezmeye ilk gittiğin evdende 1 tane çiğ yumurta almayı unutma:)

canlar herkese selammm...
dün ankaraya geldik nehirimle.babası üzüldü ama benim canıma tak etmişti.burda attım nehiri anneannesine ohhh yan gelip yatıyorum.bir teyze bir dayı bir dede alıyor kucağına bana sıra gelmiyor:)birde büyük anneanne var ki evde nehirim kalabalıkta dahada mutlu oldu.çok fazla giremiyorum foruma.ara ara bakarım sizden haberler.öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…