Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bunu dr uma bende sordum lakin istersen çektirebilirsin dedi çok da önermedi yani zaten çok pahalı bir işlemmiş bizim burda 600 tl ye çekiyorlarmış bende vazgeçtim. ama için rahat edecekse çektir tabi.

benim doktorumda 700 e çekiyor anestezili. benim ki önerdi durumunu görelim dedi. bende ondan tereddütte kaldım :)

canım özelden msj yollamışsın sanırım ama baktım bişey anlamadkm sormak isteğin bişey varsa sorabilirsin bu arada eğer rahim filmi çekirmeye korkuyosan korkulacak bişey değil korkma en azından için rahat eder bişey varmı yokmu die düşünmezsin bnde ilk evliliğimde çocuğum olmuyodu dr rahim filmi istedi çekirdim 6 yıl önce bişey çıkmadı ına rağmen yine olmadı çocuk bir zaman sonra eşimle boşandık ve ben 4 ay önce başkasıyla evlendim 2 ay önce dış gebelik geçirdüm 3 aydan beri kanama vardı 2 gündür kesildi gibi oldu inş daha gelmz sana diceğim olacağı varsa oluyo takma kafanı

kızlar bu arada dış gebelikten sonra ne zaman korunmayı bıraktınız ne zmn hamile kaldınız? Çok korkuyorum ya yine aynı şeyleri yaşamaktan

canım , özelden yazmadım. bildirimlerde yeni mesaj alıntısını göstererek mesaj kutusuna düşüyor.
yeni hayatında mutluluklar dilerim. senin dış gebelik iğne ile mi sonlandırıldı?
ben ameliyat oldum ve kürtajda yaptılar hiç kanamam olmadı.

yok canım ne ameliyat nede kürtaj oldum bana düşük yapıyosun dediler aniden fenalaşıp hastaneye kaldırıldım orda dediler dış gebelik die kendi kendine sonlanıyomuş gerek yok ameliyata ve kürtaja dediler 3 oldu nerdeyse 2 gündür çok az derecede halen lekelenme gibi bişey var bitecek gibi inş biter çok yıprandım

Bugün anneme getirdiler beni.ameliyat 16 ocakta oldu arkadaşlar rahimde yapışıklık varmış.sabah 8.30da girdim 11 de odamdaydim.korkulacak bişey yokmuş.uğraştırdı bizi yapısıklıklar dedi doktorum.cuma taburcu oldum.cuma günü çıkmadan spiral taktılar tekrar yapışmasın diye.15 gün kalcak.kendiliğinden gebe kalınabilir dedi doktor ama rahim ağzında oluşan yapışıklık tekrar olabilme ihtimaline karşı tüp bebek denencek hemen.

Geçmiş olsun canım. Yaptır gitsin tüp bebeği, bence hiç beklemeyin. İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip olsun sana canım. Tüp bebek tarihi belli mi??

ohh çok şükür hadi hayırlısı artık marlanın dediği gibi hemen yaptır tüp işlemini hazır şu an rahim tertemizkek geliverir bebeğin sana

kızlar ya bir şey soracağım size bebeğim içimde hareketleri artık çok net dışardan karnımı kıpırdatıyor bu sabah kalktığımda içimden çıt diye biir ses duydum ani parmağımızı kütletiriz ya öyle bir ses bu bebeğimden gelmiş olabilir mi biraz önce de oldu çünkü hareket ediyordu yine o ses geldi bir şey yoktur değil mi?

Canım benim bir fikrim yok bu konuda. Doktora gittiğinde sor mutlaka. Ama hareketleri güzelse bebekte bir sıkıntı yoktur. Hatta son haftalarda hareketleri yavaşlayabilir yeri azaldığından o da aklında bulunsun...

Canım benim bir fikrim yok bu konuda. Doktora gittiğinde sor mutlaka. Ama hareketleri güzelse bebekte bir sıkıntı yoktur. Hatta son haftalarda hareketleri yavaşlayabilir yeri azaldığından o da aklında bulunsun...

canım bende yazdım nette kuluptede konuşulmuş bu konu baya insan var bu sesi duyan içim rahatladı çok şükür.

cnm çok geçmiş olsun rabbim inşallah bununla birlikte yüzünü güldürür bu son tedavin olsun inşallah bundan sonra hamileyim kızlar haberini alırız inşallah inan bana hamilelik haberini duymayı en çok beklediğim insanlardan birisin ve inan en az senin kadar mutlu olucam allaha emanet ol arkadaşım güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bir dusuk bir dis gebelik 6 saat arayla gecirilen 2 ameliyat sol tupun kaybi alti ay aradan sonra gelen hamilelik haberinden sonra 1 gun suren mutluluk ve ikinci gundeki kanamadan sonra ogrenilen kimyasal gebelik.cok yoruldum artik ve gelecege hicte umutlu bakamiyorum.

şimdi çok yorulmuşsun umudunu yitirmişsin kolun kanadın kırılmış çok zor bi süreç geçirmişsin arkadaşım Allah yardımcın olsun ama unutma en güzel şeyler umudunu yitirdiğin anda oluyor çok şükür ki hamile kalabiliyorsun iyi bir tedaviyle evladına kavuşursun inşallah ama ne olursa olsun vazgeçme ve Allahtan hep iste.

slmm kızlarr.görüşmeyeli çook uzun zaman oldu.beni belki hatırlamassınız bile :))eskilerden bahsediyorum .topiği açtığım seneye baktımda aradan 5 sene geçmiş. vayy be zaman nede çabuk geçiyo.ilk açtığımda ne korkularla açmıştım bu topik sayesinde güzel dostluklar edindim.kimi zaman mutlu olduk kimi zaman hüzünlendik.topiği açtığımda 1 oğlum vardı birde yaşamış olduğum bir dış ebeliğim.şu an 3 oğlum var :)) rabbim diledi ol dedi oldu ne yapsak boş nasip olması gerekiyo bizamanlar ya yine dış gebelik geçirirsem ya bebişim düşerse diye feryatlar ederken 3.den snr tüplerimi kestirip bağlattırdımki birdaha hamile kalmayayım diye.nerden nereyeee.sizlerde bizim yaşadıklarımızı yaşıyosunuz arkadaşlar ama eminim rabbim sizlerede nasip edecek ve gün gelip sizde benim gibi yeterr diye korunma yöntemleri arayıp bu günlerede mazii diye bakacaksınız.sizlere sadece sabır diliyorum.rabbim gönlünüzden ne geçiyosa nasip etsin inşallahh:)))

selamün aleyküm canım kardeşlerim.uzun bir zaman geçti görüşmeyeli.hep aklımdaydınız. biliyorsunu bir ameliyat geçirdim,ardında atom tedavisi aldım.o nedenle psikolojim pek yerinde değildi.o nedenle pek yazamadım sizlere.ama hep ara ara takip ettim.doğumlarınızdaki heyecanı bende yaşadım.şuan o kadar heyecanlıyımki kelimeleri yazamıyorum bile.en son geçen ayın 24 ünde yani 24 aralıkda adet görmüştüm. son 3 gündür sbahları midem bulanıyor başım dönüyordu. bende atom tedavisi aldığım için şuan bebek olmaması gerekiyor diye hiç beklemiyordum.ama 3 gün adetim gecikince bugün gidip gebelik tetsi aldım. ve hemen ikinci çizgi belirdi. çok şaşırdım.rabbim yıllar sonra hemde bu kadar şeyden sonra nasip etti.ama halen inanamıyorum.keseyi görmeden,kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.rabbim bu heyacanı yaşattı ya o kadar mutluyumki,istiyorumki rabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.

selamet cnm hoşgeldin ne güzel bir haberle geldin hemde rabbim hayırlısıyla sağlıkla önce keseni görmeyi , kalp atımını duymanı ve sağlıkla kucağına alacağın günlerinide görmeni diliyorum çok mutlu oldum cnm ya sanada çok çok geçmiş olsun hamileliğinle birlikte her şey geride kalsın inşallah güzel günler seninle ve bebeğinle olsun inşallah...

aleyküm selam canım...hepinize merhaba kızlar.uzun bir aradan sonra yazabildim şükür.açar açmaz böyle güzel bir haberle karşılaşmak da çok güzel...hayırlı olsun selamet çook çoook sevindim.hepinizi çok özledim..nasılsınız??biz iyyiz.yarında doğum iznim bitiyor.15 tatilden sonra görüşmek üzere....

ayyy canım yaaaa ağlıyorum şu an yazarken çok çok sevindim Allah keseni görmeyi kalp atışlarını duymayı ve sonunda da kollarına almayı nasip etsin. çok şükür zor günler geride kaldı artık

Allah razı olsun canım kardeşim.sende çok şey yaşadın,ara ara okuyordum.rabbim sanada sabır versin,rabbim babanın günahlarını bağışlasın mekanını cennet eylesin,inşallah şuan gideceği yeri cenneti seyrediyordur.rabbim sana,aile,oğluna hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim.halen inanamıyorum,gerçekmi diye.gerçekten hiç beklemiyordum.atom tedavini alalı 3 ay olmuştu.3 ay sonra taramam vardı,nisan ayında,o yüzden hiç beklemiyordum.rabbim bir hediye verdi bana,hamdolsun,rabbim inşallah sonuna kadar devam etmesini hayırla sağlıkla doğmasını da nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…