bunu dr uma bende sordum lakin istersen çektirebilirsin dedi çok da önermedi yani zaten çok pahalı bir işlemmiş bizim burda 600 tl ye çekiyorlarmış bende vazgeçtim. ama için rahat edecekse çektir tabi.
dış gebeliği öğreniplaparoskopi ve kürtaj olduktan 42 gün sonra regl oldum ve doktoruma kontrol için gittim. laparoskopide tüplerim alınmadı sadece birine kesi atıldı ve dikildi. doktorum hsg önerdi. bende hsg nin bana bir artısı olup olmadığı konusunda hala kararsızım. tüplerden birinde yapışıklık oluştuysa " en azından ameliyat geçirdiğim tüpümde bu olasılık var " sağlam olan tüpümle hamile kalma olasılığım var. peki hsg çekillmem sadece bu yapışıklık olasılığını % olarak daha bir net olmasını sağlamaksa artı bir ameliyat geçirmeyecekmişim öyle dedi doktorum. hsg çekilmelimiyim. tekrar dış gebelik oluşma ihtimali %10 daha yüksek olsada , olacağı varsa zaten oluyor engellenmiyor. ne yapacağım konusunda kararsızım. önümde 1 ay var bir sonraki regl dönemimde hsg çekilip yola öylemi devam etmeliyim acaba
canım özelden msj yollamışsın sanırım ama baktım bişey anlamadkm sormak isteğin bişey varsa sorabilirsin bu arada eğer rahim filmi çekirmeye korkuyosan korkulacak bişey değil korkma en azından için rahat eder bişey varmı yokmu die düşünmezsin bnde ilk evliliğimde çocuğum olmuyodu dr rahim filmi istedi çekirdim 6 yıl önce bişey çıkmadı ına rağmen yine olmadı çocuk bir zaman sonra eşimle boşandık ve ben 4 ay önce başkasıyla evlendim 2 ay önce dış gebelik geçirdüm 3 aydan beri kanama vardı 2 gündür kesildi gibi oldu inş daha gelmz sana diceğim olacağı varsa oluyo takma kafanı
canım , özelden yazmadım. bildirimlerde yeni mesaj alıntısını göstererek mesaj kutusuna düşüyor.
yeni hayatında mutluluklar dilerim. senin dış gebelik iğne ile mi sonlandırıldı?
ben ameliyat oldum ve kürtajda yaptılar hiç kanamam olmadı.
Bugün anneme getirdiler beni.ameliyat 16 ocakta oldu arkadaşlar rahimde yapışıklık varmış.sabah 8.30da girdim 11 de odamdaydim.korkulacak bişey yokmuş.uğraştırdı bizi yapısıklıklar dedi doktorum.cuma taburcu oldum.cuma günü çıkmadan spiral taktılar tekrar yapışmasın diye.15 gün kalcak.kendiliğinden gebe kalınabilir dedi doktor ama rahim ağzında oluşan yapışıklık tekrar olabilme ihtimaline karşı tüp bebek denencek hemen.
Bugün anneme getirdiler beni.ameliyat 16 ocakta oldu arkadaşlar rahimde yapışıklık varmış.sabah 8.30da girdim 11 de odamdaydim.korkulacak bişey yokmuş.uğraştırdı bizi yapısıklıklar dedi doktorum.cuma taburcu oldum.cuma günü çıkmadan spiral taktılar tekrar yapışmasın diye.15 gün kalcak.kendiliğinden gebe kalınabilir dedi doktor ama rahim ağzında oluşan yapışıklık tekrar olabilme ihtimaline karşı tüp bebek denencek hemen.
kızlar ya bir şey soracağım size bebeğim içimde hareketleri artık çok net dışardan karnımı kıpırdatıyor bu sabah kalktığımda içimden çıt diye biir ses duydum ani parmağımızı kütletiriz ya öyle bir ses bu bebeğimden gelmiş olabilir mi biraz önce de oldu çünkü hareket ediyordu yine o ses geldi bir şey yoktur değil mi?
Canım benim bir fikrim yok bu konuda. Doktora gittiğinde sor mutlaka. Ama hareketleri güzelse bebekte bir sıkıntı yoktur. Hatta son haftalarda hareketleri yavaşlayabilir yeri azaldığından o da aklında bulunsun...
Bir dusuk bir dis gebelik 6 saat arayla gecirilen 2 ameliyat sol tupun kaybi alti ay aradan sonra gelen hamilelik haberinden sonra 1 gun suren mutluluk ve ikinci gundeki kanamadan sonra ogrenilen kimyasal gebelik.cok yoruldum artik ve gelecege hicte umutlu bakamiyorum.
selamün aleyküm canım kardeşlerim.uzun bir zaman geçti görüşmeyeli.hep aklımdaydınız. biliyorsunu bir ameliyat geçirdim,ardında atom tedavisi aldım.o nedenle psikolojim pek yerinde değildi.o nedenle pek yazamadım sizlere.ama hep ara ara takip ettim.doğumlarınızdaki heyecanı bende yaşadım.şuan o kadar heyecanlıyımki kelimeleri yazamıyorum bile.en son geçen ayın 24 ünde yani 24 aralıkda adet görmüştüm. son 3 gündür sbahları midem bulanıyor başım dönüyordu. bende atom tedavisi aldığım için şuan bebek olmaması gerekiyor diye hiç beklemiyordum.ama 3 gün adetim gecikince bugün gidip gebelik tetsi aldım. ve hemen ikinci çizgi belirdi. çok şaşırdım.rabbim yıllar sonra hemde bu kadar şeyden sonra nasip etti.ama halen inanamıyorum.keseyi görmeden,kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.rabbim bu heyacanı yaşattı ya o kadar mutluyumki,istiyorumki rabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
selamün aleyküm canım kardeşlerim.uzun bir zaman geçti görüşmeyeli.hep aklımdaydınız. biliyorsunu bir ameliyat geçirdim,ardında atom tedavisi aldım.o nedenle psikolojim pek yerinde değildi.o nedenle pek yazamadım sizlere.ama hep ara ara takip ettim.doğumlarınızdaki heyecanı bende yaşadım.şuan o kadar heyecanlıyımki kelimeleri yazamıyorum bile.en son geçen ayın 24 ünde yani 24 aralıkda adet görmüştüm. son 3 gündür sbahları midem bulanıyor başım dönüyordu. bende atom tedavisi aldığım için şuan bebek olmaması gerekiyor diye hiç beklemiyordum.ama 3 gün adetim gecikince bugün gidip gebelik tetsi aldım. ve hemen ikinci çizgi belirdi. çok şaşırdım.rabbim yıllar sonra hemde bu kadar şeyden sonra nasip etti.ama halen inanamıyorum.keseyi görmeden,kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.rabbim bu heyacanı yaşattı ya o kadar mutluyumki,istiyorumki rabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
selamet cnm hoşgeldin ne güzel bir haberle geldin hemde rabbim hayırlısıyla sağlıkla önce keseni görmeyi , kalp atımını duymanı ve sağlıkla kucağına alacağın günlerinide görmeni diliyorum çok mutlu oldum cnm ya sanada çok çok geçmiş olsun hamileliğinle birlikte her şey geride kalsın inşallah güzel günler seninle ve bebeğinle olsun inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?