ayyy canım yaaaa ağlıyorum şu an yazarken çok çok sevindim Allah keseni görmeyi kalp atışlarını duymayı ve sonunda da kollarına almayı nasip etsin. çok şükür zor günler geride kaldı artık
aleyküm selam canım...hepinize merhaba kızlar.uzun bir aradan sonra yazabildim şükür.açar açmaz böyle güzel bir haberle karşılaşmak da çok güzel...hayırlı olsun selamet çook çoook sevindim.hepinizi çok özledim..nasılsınız??biz iyyiz.yarında doğum iznim bitiyor.15 tatilden sonra görüşmek üzere....
selamün aleyküm canım kardeşlerim.uzun bir zaman geçti görüşmeyeli.hep aklımdaydınız. biliyorsunu bir ameliyat geçirdim,ardında atom tedavisi aldım.o nedenle psikolojim pek yerinde değildi.o nedenle pek yazamadım sizlere.ama hep ara ara takip ettim.doğumlarınızdaki heyecanı bende yaşadım.şuan o kadar heyecanlıyımki kelimeleri yazamıyorum bile.en son geçen ayın 24 ünde yani 24 aralıkda adet görmüştüm. son 3 gündür sbahları midem bulanıyor başım dönüyordu. bende atom tedavisi aldığım için şuan bebek olmaması gerekiyor diye hiç beklemiyordum.ama 3 gün adetim gecikince bugün gidip gebelik tetsi aldım. ve hemen ikinci çizgi belirdi. çok şaşırdım.rabbim yıllar sonra hemde bu kadar şeyden sonra nasip etti.ama halen inanamıyorum.keseyi görmeden,kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.rabbim bu heyacanı yaşattı ya o kadar mutluyumki,istiyorumki rabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
Şu topikte hamilelik haberini beklediğimiz iki kişi kaldı diyorum bende geçenlerde. Biri selamet biri benimhalaumudumvar. Sizlerinde hamilelik haberiyle sürekli yazıştığımız herkes hamile kalmış olacak. Şimdi biri geldi benimhalaumudumvar içinde dua edelim. Selamet çok tebrik ederim canım okuyunca acaip mutlu oldum. İnşallah keseyide kalp atımlarınıda görürsünüz. Allahın mucizesi bu işte başımıza gelen en güzel şey :)) Şükürler olsun bunu yaşatan rabbime :)))selamün aleyküm canım kardeşlerim.uzun bir zaman geçti görüşmeyeli.hep aklımdaydınız. biliyorsunu bir ameliyat geçirdim,ardında atom tedavisi aldım.o nedenle psikolojim pek yerinde değildi.o nedenle pek yazamadım sizlere.ama hep ara ara takip ettim.doğumlarınızdaki heyecanı bende yaşadım.şuan o kadar heyecanlıyımki kelimeleri yazamıyorum bile.en son geçen ayın 24 ünde yani 24 aralıkda adet görmüştüm. son 3 gündür sbahları midem bulanıyor başım dönüyordu. bende atom tedavisi aldığım için şuan bebek olmaması gerekiyor diye hiç beklemiyordum.ama 3 gün adetim gecikince bugün gidip gebelik tetsi aldım. ve hemen ikinci çizgi belirdi. çok şaşırdım.rabbim yıllar sonra hemde bu kadar şeyden sonra nasip etti.ama halen inanamıyorum.keseyi görmeden,kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.rabbim bu heyacanı yaşattı ya o kadar mutluyumki,istiyorumki rabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
Zaman ne kadar çabuk geçmiş kocaman olmuş ya :)) Kızın hayırlı olsun canım. Dış gebeliği az hamileliklerimizi daha çok konuştuğumuz bir topik olsun burası. Yeni geçirmiş arkadaşlarımızda inşallah hayırlısıyla sağlıklı hamile kalıp onlarda dış gebelik değilde hamileliklerini konuşurlar burda :)))Merhabalar
Biz de 20+4 olduk çok şükür...Rahim şeklinden ve rahim ağzının normalden kısa olmasından dolayı biraz stresli geçiyor günlerimiz hayırlısıyla bi 30 u görebilseydik..Yata yata geçiyor günler işte kızımız olucak bizimde inşallah,hayırlısıyla
Kızlar dün kontroldeydim. Bebeğim şükür iyi sancilarim nst de daha az çıktı. Ama muayenem ve bebeğin duruşu felan Birde be kansulandirici cleaxe kullandığım için sezeryan tarihi verdi iğne saatlerini hergün öne cektiki kanama sıkıntısı olmasın diye dr.um. inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun 5 şubatta sezeryana alacak. Hep hayirlisi hangisiyse onu nasip etsin Rabbim insallah diye dua ettim. Insallah bende saglikla kavusurum oglusuma.Dualarinizda unutmayn beni.
Kızlar dün kontroldeydim. Bebeğim şükür iyi sancilarim nst de daha az çıktı. Ama muayenem ve bebeğin duruşu felan Birde be kansulandirici cleaxe kullandığım için sezeryan tarihi verdi iğne saatlerini hergün öne cektiki kanama sıkıntısı olmasın diye dr.um. inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun 5 şubatta sezeryana alacak. Hep hayirlisi hangisiyse onu nasip etsin Rabbim insallah diye dua ettim. Insallah bende saglikla kavusurum oglusuma.Dualarinizda unutmayn beni.
Bir dusuk bir dis gebelik 6 saat arayla gecirilen 2 ameliyat sol tupun kaybi alti ay aradan sonra gelen hamilelik haberinden sonra 1 gun suren mutluluk ve ikinci gundeki kanamadan sonra ogrenilen kimyasal gebelik.cok yoruldum artik ve gelecege hicte umutlu bakamiyorum.
canım gözün aydın inşallah keseni de göreceksin kalp atışlarını da duyacaksın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinselamün aleyküm canım kardeşlerim.uzun bir zaman geçti görüşmeyeli.hep aklımdaydınız. biliyorsunu bir ameliyat geçirdim,ardında atom tedavisi aldım.o nedenle psikolojim pek yerinde değildi.o nedenle pek yazamadım sizlere.ama hep ara ara takip ettim.doğumlarınızdaki heyecanı bende yaşadım.şuan o kadar heyecanlıyımki kelimeleri yazamıyorum bile.en son geçen ayın 24 ünde yani 24 aralıkda adet görmüştüm. son 3 gündür sbahları midem bulanıyor başım dönüyordu. bende atom tedavisi aldığım için şuan bebek olmaması gerekiyor diye hiç beklemiyordum.ama 3 gün adetim gecikince bugün gidip gebelik tetsi aldım. ve hemen ikinci çizgi belirdi. çok şaşırdım.rabbim yıllar sonra hemde bu kadar şeyden sonra nasip etti.ama halen inanamıyorum.keseyi görmeden,kalp atışlarını duymadan inanamıyorum.rabbim bu heyacanı yaşattı ya o kadar mutluyumki,istiyorumki rabbim herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin.
Allah kızını sana bağışlasın canım buradaki arkadaşlar bizlere umut oldu inşallah bizlerde yeni gelen arkadaşlarımıza umut oluruz...Kızlar merhaba,
bu topikte 2,5 senem geçti. 2 dışgebelik geçirdim. Henüz ilk dış gebeliğimde tanıştım bu toikle. Ozamanar akimera vardı, tunemi vardı ve daha nice arkadaşlarım. hepsi gebe kalmışlardı ben bir türlü kalamıyordum. Evladıma ulaşma çabalarım yıllar sürdü. Ama mutlu sona ulaştım ve şimdi kızım1 ay sonra 1 yaşına girecek.
Ben bu topikte hep yazıyordum, bir gün hamile kalır da anne olursam, buraları asla terketmeyeceğim. UMut ışığı arayanlara yol göstereceğim andım olsun demiştim. İşte o gün bugünmüş....
Bir Tüp Bebek Başarı hikayesi başlığı altında hazırladığım,, mutlu sonla biten umut ışığı tutacak serüvenimi okumak isterseniz
www.melinasmom.com
canım hep girip sana bakıyordum acaba doğum oldu mu diye büyük gün belli oldu demek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarımız seninle doğuma girerken sende bizler için dua et...Kızlar dün kontroldeydim. Bebeğim şükür iyi sancilarim nst de daha az çıktı. Ama muayenem ve bebeğin duruşu felan Birde be kansulandirici cleaxe kullandığım için sezeryan tarihi verdi iğne saatlerini hergün öne cektiki kanama sıkıntısı olmasın diye dr.um. inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun 5 şubatta sezeryana alacak. Hep hayirlisi hangisiyse onu nasip etsin Rabbim insallah diye dua ettim. Insallah bende saglikla kavusurum oglusuma.Dualarinizda unutmayn beni.
ah canım benim sen kadar heyacanlıyım sanırım bende günler yaklaştıkça daha bir telaşlanıyor insan Allahım sağlıkla sıhhatle kollarına almayı nasip etsin ve sıra bana gelsin doğuma girerken dua et bana :)
ahhh cnm geri sayım başladı demek :) kimbilir nasıl heyecanlısındır rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallah vallahi ben bile heyecanlandım desem yeridir güzel haberlerini bekliyoruz cnm 10 gün sonra seni 2 kişi olarak görmek istiyoruz.
canım gözün aydın inşallah keseni de göreceksin kalp atışlarını da duyacaksın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Allah kızını sana bağışlasın canım buradaki arkadaşlar bizlere umut oldu inşallah bizlerde yeni gelen arkadaşlarımıza umut oluruz...
canım hep girip sana bakıyordum acaba doğum oldu mu diye büyük gün belli oldu demek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarımız seninle doğuma girerken sende bizler için dua et...
canım gözün aydın inşallah keseni de göreceksin kalp atışlarını da duyacaksın rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Allah kızını sana bağışlasın canım buradaki arkadaşlar bizlere umut oldu inşallah bizlerde yeni gelen arkadaşlarımıza umut oluruz...
canım hep girip sana bakıyordum acaba doğum oldu mu diye büyük gün belli oldu demek inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarımız seninle doğuma girerken sende bizler için dua et...
slmm kızlarr.görüşmeyeli çook uzun zaman oldu.beni belki hatırlamassınız bile :))eskilerden bahsediyorum .topiği açtığım seneye baktımda aradan 5 sene geçmiş. vayy be zaman nede çabuk geçiyo.ilk açtığımda ne korkularla açmıştım bu topik sayesinde güzel dostluklar edindim.kimi zaman mutlu olduk kimi zaman hüzünlendik.topiği açtığımda 1 oğlum vardı birde yaşamış olduğum bir dış ebeliğim.şu an 3 oğlum var :)) rabbim diledi ol dedi oldu ne yapsak boş nasip olması gerekiyo bizamanlar ya yine dış gebelik geçirirsem ya bebişim düşerse diye feryatlar ederken 3.den snr tüplerimi kestirip bağlattırdımki birdaha hamile kalmayayım diye.nerden nereyeee.sizlerde bizim yaşadıklarımızı yaşıyosunuz arkadaşlar ama eminim rabbim sizlerede nasip edecek ve gün gelip sizde benim gibi yeterr diye korunma yöntemleri arayıp bu günlerede mazii diye bakacaksınız.sizlere sadece sabır diliyorum.rabbim gönlünüzden ne geçiyosa nasip etsin inşallahh:)))
Bir dusuk bir dis gebelik 6 saat arayla gecirilen 2 ameliyat sol tupun kaybi alti ay aradan sonra gelen hamilelik haberinden sonra 1 gun suren mutluluk ve ikinci gundeki kanamadan sonra ogrenilen kimyasal gebelik.cok yoruldum artik ve gelecege hicte umutlu bakamiyorum.
5 şubat büyük gün desene. Hadi bakalım canım hayırlısyla sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah. Muayenede çatında mı sorun çıktı, bebeğin duruşu ters mi Serap?? Clexane için birşey demeyeceğim ama illa ki kanama olacak doğum sonrası. Bir de zaten öne çekmişsiniz ilaç zamanını. Normal doğumu destekleyen bir doktor değil mi acaba?? Normal doğum bir doktor için sezeryandan çok daha zordur o yüzden de tercih etmiyorlar. Sezeryan (helede ilk sezeryanlar daha kısa sürüyor) 15 dk sürse normal doğum saatler sürüyor; ilk normal doğumlar daha uzun sürüyor. Sancılarım öğlen başlamıştı akşam 4 buçukta doğum olmuştu. Sen normal doğum istediğin için söylüyorum çünkü evvelden sezeryan endikasyonun yoktu. Canım her zaman hakkında hayırlısı olsun; sezeryan gerekiyorsa sezeryan olsun ama doktorun bu kararı alma sebebinden emin ol, içine sinsin doğumun...Kızlar dün kontroldeydim. Bebeğim şükür iyi sancilarim nst de daha az çıktı. Ama muayenem ve bebeğin duruşu felan Birde be kansulandirici cleaxe kullandığım için sezeryan tarihi verdi iğne saatlerini hergün öne cektiki kanama sıkıntısı olmasın diye dr.um. inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun 5 şubatta sezeryana alacak. Hep hayirlisi hangisiyse onu nasip etsin Rabbim insallah diye dua ettim. Insallah bende saglikla kavusurum oglusuma.Dualarinizda unutmayn beni.
kızlar bugün sabah kanda beta hcg baktırdım 165,9 çıktı.bugün adetimin 34. günü sizce normalmi bu değer,yine korkuyorum dış gebelik geçireceğim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?