Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Tesekkurler. Cuma beta hcg baktiracagim.

Tekrar merhaba ruya, bugun sabah adet kanamam basladi. Ben de beta hcg yaptirnaktan vazgectim. Normalde kanamalarim pek yogun degildir, cok cok az lekeleniyor. Sence nasil bir yol izlemeliyim?

Beta testi mutlaka yaptır canım. Dış gebeliktede az kanama olabilir. Doktor kontrolünde olmanda fayda var lütfen ihmal etme.

4 cm civarındaydı.zaten değerlerimde 6000 leri bulmuştu.ben özel bişey yapmadım canım.ağrılarım olduğu için doktora gitmiştim.öylelikle hangi yumurtalıktan yumurtladığımı öğrenmiştim.yani amacım yumurtlama takibi falan değildi.bence akışına bırak herşeyi.

Tesekkurler. Cuma beta hcg baktiracagim.

Merhaba, cuma beta hcg baktiracagim. Ama sunu merak ediyorum. Degerlerim 300 lerde seyrettigine ve adet olduguma gore bu kimyasal gebelik olabilir mi? Kimyasal gebelikte beta hcg degeri en fazla kaca cikiyor acaba? Su asamada dis gebelikten ayiran bir durum yok mudur? Icimi rahatlatmak adina soruyorum.

Tekrar bu foruma girip ben de hamileyim ve 12. haftadayım demek ne güzel beni bilmeyenlere kısaca geçmişimi ve bu forumu nereden tanıdığımı hatırlatayım-bu arada cerol senin adına çok çok sevindim, Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin bir an önce inşallah,
2011 haziranında ilk düşüğümü yaptım gayet normal ağrısız bir düşük oldu. Nedenini tam olarak bilmiyorum tam 8 haftalıkken düştü.2012 haziranında gebe kaldığımı öğrendim. yine 8. haftada dış gebe olduğumu öğrendim.İlk defa duyduğum bu gebelik halinde çok zorluklar yaşadım, yaşayan bilir,iki hafta hastanede yattım devlet hastanesiydi ve rezil bir yerdi.Bu arada beta hcgmi düşürmek için malum iğneden yaptılar. Düşmeye başladı 4. iğneden sonra ve beni evime gönderdiler. Rahatlamıştım, en azından evimdeydim, ve bizi sabah uyandıran hizmetliler yoktu. yaklaşık bir hafta sonra beta hcg düşmesine rağmen çok kötü bir ağrıyla hastaneye gittim. Bu sefer ameliyata aldılar, tüpüm patlamıştı ve iç kanama yaşıyordum. Ne yazık ki hastanenin tam donanımlı olmaması sebebiyle laparoskobi yapacaklarına genel yaptılar ve sağ tüpümü aldılar üç gün hastanede yattım. Evime geldiğimde yaşadığa şükrediyordum. Bir süre ailevi problemler nedeniyle bebek yapmaya ara verdik. 2013 haziran ayında bebek yapmaya karar verdik ve 8 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim. ama tabi artık 3 ay geçmesini bekleyerek sevinmemi erteledim.Bu yanlış biliyorum da işte insanın elinde değil. Artık ikinci dönemime girdim ve çooook mutluyum. Yine dualarınıza ihtiyacım var. Allah hepimizin bebeiğini kucağımıza almayı nasip etsin. Bu sorunu yaşayanlara da Allah kolaylık versin. Sabredin her şey geçiyor

canım çok geçmiş olsun seni korkutmak istemem ama dış gebelik gibi duruyor kendi yaşadıklarıma çok benzettim bende kendimi regl zannedip adetimin 3. günü diye hormon tahlili verdim ve onun sonucunda 116 çıkmıştı ama bu arada adetim 4 gün gecikmiş test yapmıştım negatif çıkmıştı bende regl oldum sandım. ama çok kanamam yoktu lekelenme gibiydi. dr um düşük tehlikesi bulunduğunu söyledi ve gün aşırı beta hcg yapıldı ama çok az arttı en son 616 iken iğne vuruldum ve ertesi gününden itibaren düşmeye başladı iğneden sonra 40. günümde de regl oldum :) sana bunları anlattım çünkü ben senin yaşadığın kararsızlığı yaşarken girmediğim forum kalmamıştı. umarım kimyasal gebeliktir. yani kötünün iyisi en azından ama eğer dış gebelik derse dr un sakın korkma daha değerin düşük iğneyle cevap vereceğini düşünüyorum .

kızlar merhaba foruma yeni üyeyim benimde sıkıntım dış gebelik internette araştırırken burası çok hoşuma gitti hemen üye olıyım dedim :) benim derdimse şöyle 3 hafta önce dış gebelik geçirdim ilk gebeliğimdi 1 hafta hastanede yattm ilaçla düşürdüler şuanda dr kontrolündeyim kanıma sürekli bakılıyor degerim bugün 76 olmuş yanlız gittiğim iki dr da 1 sene korunmam gerektiğini söylüyor bana çok uzun geliyor aranızda benim gibi olupta kısa zamanda hamile kalabilen arkadaşlar varmı illa rahim filmi mi gerekli yoksa 3 - 5 ay gibi bi korunmadan sonra sağlıklı hamile kalınabiliyormu çok merak ediyorum yaşayan arkadaşlar beni bilgilendirirseniz çook sevinirim şimdiden teşekkür ederimmm

Cok
Gecmis olsun canim bende bu forum ve konuyu buldugumda tam benlik demisyim :) yanliz ben 1 seneyi ilk defa duyuyorum.bende cok yeni yasadim 75 mg tek doz igne ile dustu doktorum 3 ay yeterli bir sure dedi bunun uzerine bben cok fazlada arastirdim hemen heryerde 3 ay okudum tabi operasyon gecirenlerin yada igne dozu fazla olup tek dozla dusmeyenleri
bilemem. Rahim filmi icinde benim doktorum onermiyorum dedi telrarlayan dis gebelikte tercih ediyoriz dedi. Buarada tum tedavi surecim ve kontrollerim ege universotesinde yapildi.

Sinem merhaba,
Sali gunu adet oldum ve cok agrilu ve siddetli oldu. 2 gun yogundu. Bugun biraz hafifledi. Umarim kimyasaldir. Yarin sabah test ile sonucu ogrenecegim.

Sinem merhaba,
Sali gunu adet oldum ve cok agrilu ve siddetli oldu. 2 gun yogundu. Bugun biraz hafifledi. Umarim kimyasaldir. Yarin sabah test ile sonucu ogrenecegim.

İns canim belkide kendiliginden duscektir peki ilk deferin.kacti birde 300 adet olmadan once mi sonrami? Birde benim mesela hic kan rengi degildi hep kahverengiydi o da cok ayirici bence belkide dusuk yapiyosn

İns canim belkide kendiliginden duscektir peki ilk deferin.kacti birde 300 adet olmadan once mi sonrami? Birde benim mesela hic kan rengi degildi hep kahverengiydi o da cok ayirici bence belkide dusuk yapiyosn

Ilk degerim 295 di. Kahve bir akinti olmustu. Sonra gecmisti
Sonra 2 gun sonra 283, tekrar 2 gun sonra 304 ve 2 gun sonra da 334 oldu. 4 gun sonrada siddetli bir adet basladi. Hic bu sekilde yogun olmamisti. Cok da agrili gecti. Bugun bitmek uzere. Umarim dusmustur de dis gebelik degildir. Tum umudum yarin sabahki kan testi sonucu. Umarim dusmustur.

Selamet merhaba, bugun beta hcg 36.56 cikti. Daha da duser bu degil mi...cok mutluyum

Bidik merhaba, bugun beta hcg 36.56 cikti. Daha da duser bu degil mi...cok mutluyum

Selamet merhaba, bugun beta hcg 36.56 cikti. Daha da duser bu degil mi...cok mutluyum

canım çok sevindim kendiliğinden düşmesine,en azından dış gebelik değilmiş çok şükür,bu kadar düşmüş bundan sonra sıfırlanır sen merak etme,allahın izniyle kurtulmuşsun,inşallah bundan sonra rabbim sağlıklı,hayırlı bir evlat nasip eder sana. en azından bekleme sürecinde olmayacak çok şükür.

Canim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…