Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tabı canım ıctıgım onca cayın yanında senın ıcın de bır tane ıcerım kahve de olur mu
kahve severım de ben:))))

gunaydın kızlar
haberınız olsun ınsanın evı gıbısı yok:)
kaldım buralarda... kar-mar dınlemeyecegım takarım zıncırı cıkarım yola.
evım evım guzel evım gıdınce halılarını sılecegım:))))
dun edırnenın manzarası karı derken oyaladık kendımzı bugun ne yaparım bılmıyorum ne
asosyal bır ıl burası. ya da ıstdan sonra cok dıngın geldı bana. kaldım otel odalarında ya.
hamıle kalabılmek ıcın en guzel zaman. soguktan sıkıntıdan hıc strese gırmıyorum.. bebek aklıma bıle
gelmıyor:)))) (gelmıyor da buraya neden gırıyorsun dıyeceksınız... dogru:))))
aklıma ne geldı; ayse (akımera) bıze bebegım olursa sızden hedıyeler beklerım demıstı hatırlıyor musunuz? ve hemen akabınde hamıle kaldı. bence bırbırımıze hedıye sozu verlerım:))) beklentılerımızı
degıstırerek bıyolojımızı sasırtabılırız:) denenmıs basarılmıs:roflol:

günaydın kızlar nasılsınız işallah hepiniz iyisinizdir eminecim maşlalh çok poziifsin aslında bend e atık takmmamya çalışıyorum ama yine kafamı karıştıyola bilmiyor daha önce bana srmazlardı bile 2 bebeyi düşünüyormusunuz diye şimde nereye gitsem bebek yokmu niye olmuyor diyorlar bende onlara korunuyorum bir yıl dış gebelikten sonra off sıkıldım millete hesap vermketen benim çok umudum var hepinizdenede olacak işlllah tez zamnada sadec çok acele ediyoruz biz daha genciz sorunumuzda pek yok olur ben tuğbayı merak adweyoum dün test yapması gerekiyordu işllah hamile çıkarda umut olur bize kendinize iyi bakın bu gün pazar herkes çıkmışır büyük ihtimalle am aben temizlik yapacam

Arkadaslar mrb. ayyy ne guzselll yazmıssınız ayyyyy içim acıldı valla. Aysecimmm işte boyle bırak kım nederse desin densiz onlar sen konuyu kapat. Bak işte inan senın pozitifliğin bana gecti. Ben sunu cok ii bilkiyorum ki biseyi kayıtsız sartsız istersen enınde sonunda olıur. Biz evrene ne gonderirsek o bize geri gelır. Yanı kuantum simdi butun herkez bunu uyguluyor butun unluler bile demek var bısey. Eminecim bence sen bu gunleri degerlendır bos gecirme ben ilk hamılelogımde gec yumurtlama olmustu hatta adet olmam ıcın sokturucu kullanmıstım oara hamile kalmısım illakı 14. gun yumurtlucan die bişey yok.Bide benınm 2009 yılın kotu gecti malum 1 dusuk 1 dıs gebelik Alla sukur bu yılda bitıyor her yıl yenı umut inşallah cok daha guzel gecer hepimiz için ve hepimiz 2010 annesi oluruz.Ben inanıyorum olacak

slm kızlar malesef bu yada bebek yerine kist yapmısım ne yapalım yine kısmet degilmis alh bigün verecek ama bana asıl koyan 6 o cak bnm bebegin dogumu olacaktı hep o güne kadar hamile kalmak istiyodum o günü mutsuz yasamamak içim ama olmadı ve o gün ne kadar kötü olacagımı biliyorum gelsin su bebişim artık

canım çok üzüldüm işllah kisin büyük değildit görüyomusun şu klomennin bize yapıyını işllah kisin biran önce gider ben yaın beni ameliyat eden dokouma gidecem burdakilee güvenmiyoum nasıl olsa o daha iyi bilir üpümün durumunu kistlerde bakar ma sanki giti kistler çünkü ağım hiç olmuyor ilişkide bilea rtık olmuyor işllah gmişir aslında uğbacım 2 defaır yumurtan çatlamıyor kiste dönüşüyor çatlam iğnesi olsan belki çalar hwerşeyin hayırlısı olsun

ıyı aksamlar arkadaslar. oyle boyle ıstanbula geldık cok sukur evımdeyım...
Allah'ım ne buyuk nımet:)
tugba ınsaellah bır dahakı sefere. gunlere takılma neler oluyor uzuluyoruz yıl donumu gelınce
cok kotu oluyoruz en kotusune bıle dayanıyoruz hatta gunlerı unutuyoruz. bıraz huzun yaparsın
guler gecersın (ınsaellah)
fatma merhaba:)))
ayse ınsaellah dedıgın gıbıdır ama yumurtanın gelısımı degıl progesteron dusuklugu bu ay
yumurtlamayacagımı gosterıyor:) yıne de ınsan acaba? dıyor tabı ben de dedım...

günaydınnnn kıslarrrrrrr...hafta sonu pek bakamadım dünde dahil olomak üzere :) hafta sonu panik atağım ataktaydı yine :) ve ben kimseyi dinlemeyip kardiyoloğa gittim :) efor testi ekg kan testleri ...... herşey normal çıktı sanırım iyice saçmalıyorum ..... bilmem neden ama bugün böle içimde bi umut bi böle kararlılık var...diyorum ki aman yani diyorum olmadı diyelim tüp bebeğe yönelirsin sonuçta daha vahim bi sorunumuz yok çok şükür...aslında öle bi dengem bozulmuşki gel gitler yaşıyorum sanırım iki gün sonra size dersem ki offf ben çok kötüyüm olmadı olmayacak yok diye şaşırmayın :roflol: ama ben inanıyorum hepinize inanıyorum ve kendimede inanıyorum bir gün bizdeeeee burdannn aldığımız en güzel haberi haykırıcaz birbirimizin sevinçlerine ortak olucazzz ..

hoşgeldin eminecim evine.insanın evi gibisi yok gerçektende.
hipatia en güzeli karamsar olmamak.öyle olunca bişey değişmiyo nede olsa.insan herşeye alışıyo.napalım daha neler göreceğiz neler gelecek hayatta başımıza.bizimki devede kulak belkide.sanki şuan yaşadıklarımız hayatımızın odak noktasıymış ve en önemli meselsiymiş gibi davranıyoruz.bu sitede okuduğum bişey çok hoşuma gitti.biz bebekle ilgili şeyler için gidiyoruz doktora ama ya gittiğimiz doktorla konuştuğumuz konu bebk değilde kanser olsaydı.yada daha kötü bişey.bunlarda gelebilirdi başımıza.o yüzdeeeenn sağlık olsun diyelim ve üzülmeyellim.üstelik aranızda normal yolla hamile kalma olasılığını nerdeyse kaybetmiş biri olarak ben çokta umutsuz değilim.hiçbirimiz olmayalım.herşey insanlar için.
öpüyprum hepinizi ve kızıyorum bu ara yine topiği ihmal ediyosunuz. lmaz:

neydı bu ben anlamadım??? sbilgindil???
'bılmem anlatabıldım mı?' bıraz tuhaf kacmıs...
fatma'cım nasılsın.. dogru soyluyorsun ama sen de kendın ıcın 'normal yolla cocuk sahıbı olma ıhtımalı kalmamıs' deme... lutfen.
hipatia senın panık atagın ne safhada? yanı kronıklesme ıhtımalı ne kadar?

canım benim panik atağım hat safhaya gelmiş bir durumdaydı ama eylülde epey kontrol altına almıştım ve şu geçtiğimiz bir kaç haftaya kadar çok iyiydim ama nolduysa oldu tekrar başa döndüm sanırım geçti artık yok demekte erken davrandım.. psikolojik destek alıyordum ama iyiyim diye bıraktım ...

aslında dogrusunu yapmıssın (dıyecek kadar cesurum) ıyı ısen; hakıkaten ıyıysen
psıkolojık destekten daha faydalı olursun kendıne bu durumları bılıyorsundur.
ama ıste cok guclu olmak gerekıyor. beyın gucunun bıyolojı ıle savastıgı durumlardan
bırı de psıkolojı. beynın (dusuncelerın) cok guclu olmalı kı, bıyolojık sıkıntı olusmasın.
ınsaellah senın ıcın dogru olanı bulursun ve ınsaellah rahatlarsın.

bnmde sanırım psikolojik destegew ihtiyacım var ama burda cok zor kadın dogumcum kist yapıyo o ne yapar bilmiyorum olan yumrtayı görmedi bide asırı doz olayı var tabi ilk kez baslayan birine günde 3 klomn olacagı buydu

tugba bu soyledıklerın dogru mu?
yanı ole oldugunu mu dusunuyorsun yoksa hakıkaten sebebı bu muymus?

slm kızlar nasılsınız bakalım.hayret bugün kimse girmemiş topiğe.ben iyiyim.bugun 2 li teste girdim ultrasonda herşey normal çıktı ama kan sonucu cmrtersi belli olacak.bu arada cinsiyetide belli oldu.ikinciside erkek( aslında içimede çok doğuyodu ama yinede birde kızım olsun isterdim.neyse hayırlısı böleymiş.sağlıklı olsunda hiç önemli deil.darısı sizin başınıza.öpüyorum hepinizi byee

bır dahakı sefere ınsaellah kızın da olur. ben erkek cocugu severım, yanı benım ıcın ıkı erkek
oldukca hos. Allah gonlune gore versın, saglıkla kucagına aldırsın... ınsaellah..
tugbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…