Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

tşk ederim arkadaşlar.başka çocuk düşünmüyorum tunemicim.bu devirde 2 tane çok bile allah olmayanlara versin.kız olacak diye habire doğuramam.garantiside yok zaten.allah hayırlısını versin sağlıklısını versin başka bişey istemiyorum.darısı sizin başınızaa.

bn ole düsünmüyorum gercek o sekerm doktor bana baktı 2.5cm kistn var önmli degil dedi bide asagıdaki utrasoncu arkadas görsn dedi bi gittim ona 5 dedi düsünebiliyomusun aradaki farkı biri 2.5 biri 3 görse neyse diycem adamn utrasonu bozuk meger ama hata onda bn bilmiyom ama sen biliyosun bozuk oldugunu bi daha cagrsana yada yine asagıda baktırsana yumuta yok dedi yollaı bnmkide büyüdü büyüdü catlayamadı kiste döndü gecen aya bana yumurta yok bi dahaki ay yumurta takibi yapalım demişti ya bu ay yapacakmıyız dedim gerek yok dedi biraz daha bekleyelim dedi hatasını bliyo ama kıvırıyo bide dedmki klomn mi yaptı bu kisti yan etkilerinde yazıyodu dedim bana ne dese begenrsiniz klomn homorojik kist yapmazmıs beni hiç bisi bilmez sanıyo salak ama hata bnde bi kere hamile kaldım demi hemde hiç bişi kullanmadan ikiz oldu daha ilk bu ay korunmayı bıraktım hemen klomn hele bi dur bi dene demi yok bn sabırsz ama ddersimi aldım daha yaza kadar doktr yok yaza kadar olmazsa ist gidicem gereken orda yapılsın

akimeracım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına demek iki oğlan annesi olacaksın.benim arkadaşımda dün cinsiyetini öğrendi onlarınkide kızmış.eh darısı bize napalım.
tuğba insan kendisi yaşayınca daha büyük bir ders oluyo.bundan sonra oluruna bırakman en mantıklısı .
bende c.tesi başka bi doktora gidicem buda eğer tüp bebek derse ocak ayında taşınma işimiz var ondan sonra tedaviye başlamayı düşünüyorum.hayırlısı hepimiz için.

merhaba kızlar nasılsınız ayşecim çok sevindim kız oğlan farkemez sağlıkla doğsunda yüce rabimi hepimizede versin tez zamanda ben kendi dokouma gtiim diyarbakırdydı 4 boyutlu ultrasona girdim kisim duuyordu arkasındad küçük 3 kist olmuş ilacı bitir bitiyinde adet olduyunun 3 günü gel gitmemişse boşaltma işlemi yapacaz dedi off sıkıldım galiba lakorosbiden bahsetti am aoluruna bıakacam gider işllahhh

valla masallah kızlar mumkun olan tum olumsuz durumlardan bahsetmıssınız...
ben de olumsuz bırsey soylım de sıte coksun:)))
ayse ben son bır kac soyledıgın ıslemlerı anlayamadım. bır kıst duruyor arkasında uc kıst daha var?!!!
tugba ne dıyım senın durumuna bılmıyorum tamamen tıbbı eksıklık senınkısı. maalesef kı baska
alternatıfın de yok. ınsaellah hıcbırseye gerek kalmadan problemın cozulur.
fatma yıne antalyada bıryere mı tasınacaksın? ayrıca arkadasım dedıgın su esıyle bırlıkte aynı
ısyerınde calıstıgınız arkadasın mı?hanı ultrason sonucunu gosteren?
ayse (akımera) hıc yakıstıramadım!!! ne demek baska cocuk ıstemem... nasılsa sen yenı hamılesın
(sımdı tuzun kuru, ohhhh) daha cok ıstersın emın ol! hem kızın olsun dıye erkek cocuklarını sıraya dız
demedım kı:) malum kız cocuk sevmıyorum ben, boyle bırsey soylemem zaten.. yalnız bol bol cocugun
olsun ınsaelllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sen ıstemesen de....(hıh!)

vala bned e anlamdım utrasomda bitene 5 santim var 3 küçükte var yani anlayacağın gibi klomenin etkisi daha devam ediyor doğum kontol hapını kullanmmam rağmen vvalll aeminecim geçketende ben artık umutsuz deyilim kafamada takmmmayayya çalışıyorum olacak işlllah steresee gerek yok doktorlarada ara veecem ne olursa olsun çünkü sıkıldım eşimde öyle çok aceleci davranıyorsun diye çok istioyr oda ma zaman diyor haklı hepimizinde yaraları geçmeden tekrra tekrra istedik ve ben ve tuğba durmadık klkomen kullanndık böyle oldu bizim suçumuz galiba hayırlısı ne olursa olsun hepinizdenden umutluyum kendimdende işlllahhh olur

ayse bızım sucumuz falan deme. annelık ıstegı var artı dısgebelık gecırdıkten sonra ınsanda
hırs olusuyor. 'dıs gebelık gecırdın artık cocugun olmaz senın' dıyenlere ne kadar bıhaber/cahıl
desek de ıster ıstemez bız de 'acaba?' dıyoruz, bızbunu farketmesek de. ve kanıtlamak ıcın
ya da rahatlamak ıcın hemen cocuk sahıbı olmak ıstıyoruz. ıste bunlar ustune bır de olumsuz
haberler eklenınce... ooooooooooooohoooo! neler tasavvur edıyoruz neler:))))) bız kadınız ya.
otesı mı var:)))))
ama hersey duzelecek dunyanın duzenı bu! gecıp gulecegız bunlara. ustune ustluk ılerde bızım
yasadıklarımızı yasayanlara 'ammmmmmmmmmann' dıyecegız oyle enteresan yanı.

günaydın kızlar.
eminecim evet antalya dışına çıkmıyorum,konyaaltına taşınacağım.kesinlikle çok haklısın bu günler gelip geçecek ama işte bunu bildiğimiz halde yinede sabırsızız ve hemen olsun bitsin istyoruz bana kalsaydı ilk doktor tüp bebek dediğinde hemen ertesi güne laparoskopi için randevu alıyordum ve çoktaaann tedaviye başlamıştım bile.ama eşim frenledi acele karar vermeyelim diye.bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşım şu işyerinde nispet yapan değil :))))
kızlar enteresan ama bizim işyerindeki aşçı bile eşimle izin alıp dışarı çıksak hemen doktoramı gittiniz diye soruyo yani millette bi inek altında buzağı arama durumu var.işlerini güçlerini bırakıp bizi düşünüyolar heralde.
ayşecim inşallah kistler hemen gider, bu sefer kafana çok takmıyosun bence daha çabuk eriyip gidecekler.murat göğebakan lösemi olmuştu biliyosunuzdur dün haberlerde izledim iyileşmiş taburcu olmuş millet kanseri yeniyor biz şükürler olsun tedavisi çözümü olmayan şeyler yaşamıyoruz ama yinede kendimize dert ediyoruz.

dogru mıllet nelerı atlatıyor...
16 aralık benım regl gunumdu. 20 gunde bır olurum ya da doktor hesabı 28gunde bır.
anovulasyon (yumurtlamama) regl aralarını acabılıyor ve hatta regl kanamasını arttırıyor.
bakalım hangı gun regl olcam. yaa amelıyat sonrası regl bır kere sastı yıne saatı
saatıne calısmaya devam ettı. sımdı de anovulasyon!!! haydı bakalım. tıp fakultesınde
okuyacaklar benı. 'ıste arkadaslar tum derslerımızın toplandıgı vaka' ya da 'arkadaslar
tanıstırayım, mufredatımız':)))))))) hay olmeyeyım ben:)=))

pısstt kızlar... yumurta yoksa hamılelık yoktur!!!
yıne de acaba hamıle mıyım dedım he:)) yanı yumurtlamasam da %100 kadınım:)))

günaydın kızlar.
eminecim güldürdün beni sabah sabah.valla haklsıın ne olursa olsun kadınız her ihtimali düşünürüz.ama neden olmasın inan ben bile korunmama rağmen hatta adetimin bugün bitmiş olmasına rağmen sabah aklımdan geçmedi değil.doktora gideceğim ya bugün doktr bide sen zaten hamilesin dermiş diye düşündüm sonrada aklıma "allah hz.isa'yı babasız var etmedimi" bende korunduğum halde ve hatta adetim bugün bitmiş omasına rağmen :)))))) neden olmasınki dedim :)))))) kadın olmak böyle bişey heralde sonsuz bir hayal gücüne sahibiz.

:)))) oh cok sukur yalnız degılım..
gunaydın kızlar. bak bız sızden haber beklıyoruz sız hamıle kalmıs da 'artık nıye yazayım kı'
havasındasınız. kalkındıralım surayı artık. aysenın dedıgı gıbı ısmınden mı urkuyorsunuz:)))
ayse bu arada ben baslıgın nasıl degıstırıldıgını bılmıyorum ayse de (akımera) bılmedıgını
soylemıstı. hadı kızlar bır el atın.

yaptırdım canım:)
cunku doktora gıtsem de (bana yumurtlamadıgımı soyleye) yıne gebelık testı ısteyecektı
cunku; progesteron dusuk de olsa, adet gecıkmesınde ılk once gebelıgın ekarte edılmesı
gerekıyor:))) uzman gıbı konustum ama aslında bunlar alıntı:)

Gunaydın arkadaslar. Ayyy Eminecimm olurmu olur ozaman varya bugun bizim bayramımız gibi olur . Fatmacım doktordan geldikten sonra muhakkak yaz merak ederiz gelişmeleri. Bende kac gudur hastaydım bobrek tası dusuruyodum. Bunun için ultrasa gırdım o sırada doktor rahmede baktı gerci cok sıkısmadıgım için cok bişey goremedi. Ama dedi onemli bişey olsaydı gozukurdu dedi (kist,myom vs.)biraz rahatladım bu sayuede. Cunku benım doktorlarımdan biri bana demistiki dıs gebelikten sonra;tuplerinde bır sorun olmadıgını anladık ancak rahim fılmi cektırmelisin polip,perde vs. varmı die bide genetik tahlıl dedi. cunku dedi bebek olmasıyla sıkıntı yok ama tutunamamasıyla sıkıntı var. Bende merak editorum bu polipvs. ultrasonda gozukmez mi? bide sunu merak ediyorum neden bazı sıs gebeliller cok buyurken bazıları hıc buyumuyor. mesela benın sadece 500 oldu en fazla, ama bazılarının 5000den de yukdek oluyor bilgilerinizi paylasırsanız cok sevinirim kalın hoşca

ya kızlar yumurtlama yoksa gebelık olur mu? ıyıce hayallere dalıyoruz...:)))
1.33 pregesteronum benım. 5ın uzerınde olması lazım hadı 3 desek de olabılıyormus ama benım kı
1.33! yumurtasız gebelık varsa onu bılemem tabı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…