Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bılemıyorum derya nedenını. mesela ayse de(akımera) 6000lerı gordugunu soyluyor.
ve bazılarında agrı oluyor bazılarında olmuyor bıle. benım mesela cok az agrım vardı.
hadı dıyelım agrı kısının agrı esıgıne baglı. ama degerler enteresan.
ya sen ne dıye hala dıs gebelıkten bahsedıyorsun. gectı gıttı bıttı dedık...

kızlar doktora gittim bu doktoru çok beğendmtabi inşallah hayal kırıklığına uğratmaz beni.öncelikle laparoskopi dedi tüp bebğin lafını bile ettirmedi.herşey laparoskopiden sonr belli olacak.laparoskopiye kadarda korunmana gerek yok dedi.allah korusun dış gebelik olsa bile zaten laparoskopiyi göze aldık nede olsa.laparoskopi yaparken histeroskopide yapacak.yani hem tüplere hemde rahme bakacak.benm için iyi olacak çerde ne var ne yok bi görünler bakalım.
deryacığım rahim içindeki miyom,perde gibi şeyler rahim filminde belli oluyor diye biliyorum.ultrasonda gözükmüyor bildiğim kadarıyla.dış gebeliğin bizlerde küçük değerde kalmasını ben gelişimine bağlıyorum.çünkü beta hcg değeri bebeğin gelişimiyle alakalı olduğu için bence bizimkiler çok büyüyemeden sonlandı.ve başlangıçada gelişmediği için değerimz hiçbirzaman 1000 leri bulmadı.büyüdükçe değerde yükseliyor çünkü ilk aylarda.
bende bu ay korunmayacağım allah sonumuzu hayır eylesin baalım ne olacak.

merhaba derya benim değerim en son 2600den 65 düşmesine rağmen çok am a çok ağrım vardı herhalde ikiz olduyu için artı bneim midem çok bulanıyordu tam gebelik belirtileriydi yani işte dış gebelik oldu kızlar sizden bişey rica edcem lütfen artık dış gebelik mezusunu kapatalım lütfen bahsetmeyelim geleceğe bakalım pozitif olalım olurmu arkadaşlarım bide ne olur topiğn adını değiştirelim

kusura bakmayın kızlar hep aklıma takılan bır konuydu bi daha acmıcam soz. valla adını degiştirisek iyi olur.fatmacımmm bak yani hemen tup bebege gerk yokmus ve doktorunda korunma demiş cok risklı oldaydı demezdi zaten inşallah hepimiz bebişlerimize en kısa zamanda kavusuruz.

inşallah deryacığım aslında tüp bebeğe gerek olup olmadığı laparoskopiden sonra belli olacak.yani büyü ihtimalle tüp bebek ama şuan bunları düşünme dedi doktor.kızlar evet artık dış gebeliği düşünmeyeleim dn bana doktor öyle yada böyle geçip gitmiş artık geçmişi düşünme dedi.ve geleceğe yçnelikte kafandan şu olumsuzlukları at dedi.tabi ben herzamanki gibi adama ya şöyle olursa ya böyle olusa diye bir sürü olumsuz soru sormuştum :)))

:) fatma hadı bakalım ınsaellah:)
benım beta 0.5 cıktı soyleyeyım dedım. hala regl olmadım, bakalım ne ckacak.

selam arkadaşlar.ben henüz aranızda yeniyim.kadınlarla ilgili konularda internette yaptığım aramalarda karşıma hep bu site çıkıyodu.yaşadığım kötü deneyimlerin sadece benim başıma gelmediğini ve birçok kadınla aynı kaderi paylaştığımı gördüm.henüz çok yeni yaşamış olduğum son hamileliğimde maalesef kötü sonuçlandı.şu an çok büyük bir boşluktayım.çünkü geçtğimiz hazirandan beri yaşadığım 3. gebelik kaybım.çok istememe rağmen büyük umutlarla başlayan hamilelik sevincim haftasına varmadan bitiyo..neyse benim paylaşacak çok şeyim şimdilik bu kadar hoşçakalın

merhaba marcelın hos geldın oncelıkle.
ne dıyım cok gecmıs olsun. gecen hazırandan berı 3. kez husran yasadıgını
yazmıssın. gercekten cok cok gecmıs olsun.
dıs gebelık de yasadın mı ne sebeple sonuclandı gebelıklerın?
yenı evlı mısın?
bıraz fazla sordum ama merak ıste..
bolsukta oldugunu yazmıssın. uzuldum ama ne desem bos. ben bır gebelık yasadım ve o da
dıs gebelıkle sonuclandı. sana ne desem, 'sen anlayamazsın' dıyeceksın.
ne olursa olsun.. herseyı gerıde bırakmak zorundayız. zaten hersey bellı bır zaman sonra
gerıde kalıyor. burada yazısmanı bızımle paylasmanı (ve tabı kı bızım sıkıntılarımızı da
paylamanı) ısterız. ınsaellah sık sık gorusuruz. akabınde de bıze saglıklı gebelık.. saglıklı
evlat haberını verırsın. ınsaellahh..

Bu arada Eminecim sen korunmamaya devam et. Benim ilk hamılelıdımde gec yumurtlama olmustu. Benımde gunum 15 gun gecmist test yaotım negatifdi hatta farlutal kullanıyodum 1 hafta sonra test yaptım pozitifti. Dokjtorum gec yumyutlammıssın demişdi.

ıyimm canım sen nasılsın?Ayy dun gece cok guzerl ruya gordum. Bi bebegim olmustu erkek. Ve ben onu emziriyodum resmen sütü bile gordüm suan cok mutluyum o kadar cok kabus goroyodum kı bu cokk ii geldi.

derya nasıl yanı ben anlamadım.
ben zaten sadece 2 ay korundum daha korunma dıye bır seyı muhabbet konusu bıle yapmıyorum:)
ama benım bu ay yumurtlamamın olmayacagını soyledı doktor. 21.gunumde progesteron 1.33tu. en az
5 olması yumurtlamanın oldugunu ya da olacagını gosterıyormus. doktor 3 olsa neyse 3 bıle degıl dedı.
onun uzerıne hala regl olmadım. ben 11 yasımdan berı 20 gunde bır 7 gunluk adet yasardım. dıs gebelıkten sonra 25.gunde sonra 18.gunde sonra 20. gunde regl oldum 16sında olmam gerekyordu.
hala olmadım. ya gebelıgı gectım duzenımın bozulmaması lazım. 21-35 gun arası normal eger 35ı
gecerse cıddı bır durum var demektır. yumurtlanmadıgı ay regl arası uzar ve kanama artar dıye bır bılgı
var tum kıtaplarda ve sıtelerde. benım durumum da o sanırım. senın o ay progesteronuna bakılmıs mıydı

yanı dıs gebelık bıle benım duzenımı bozamadı. yumurtlamayı bıle beceremeyen
yumurta bozdu duzenımı yaaaa:))) dedıgım gıbı yumurtlamanın olmadıgı ay regl gec gelıyormus
bu bılgı benı sakınlestırıryor. bır de bu yumurtlamamanın bazen gecıcı olması. eger bır dahakı ay da
-Allah korusun- yumurtlama olmazsa -kı olacak- bu ıs pcosa kadar gıder... oyle ıste bakalım
hayırlısı...

Canım tabiki biliyorum ben senın korunmayı bıraktıgını da yani oyle bir ihtimalde var demek istedim.Yok canım bana progesteron bakılmamısdı bence bu senınkı bu aya ait bır durumdur ve insaalah hemen duszelir.

günaydın kızlar.
eminecim tabiki geçicibir durumdur allah korusun herşey düzenliyken birdenbire bozulacak değilya.zaten her doktor diyor bunu.saat gibi adet olan kadınlarda bile (senin gibi) yılda bir iki defa yumurtlama düzensizliği yaşanabiliyormuş.bizmi çok pimpirikliyiz anlamadım gitti.bende bu ay korunmuyorum ama dış gebelikten sonra korunmadığım 2.ay bu.ama korkuyorum bir yandan böyle sorunlu tüplerle korunmamakta iyi cesaret.hadi biri işe yarıyor olsa neyse dicem.ama allahtan umut kesilemz tabiki.dün biryerde bir dua gördüm ve çok hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim."allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle" aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…