Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ya ayse sen de bır kac kere degerının 8lere cıktıgını ama reglle attıgını yazmıssın.
bu senın kımyasal gebelık gecırdıgın anlamına mı gelıyor?

slm kızlar.nasılsınız diye bi girdim o da ne eminenin haberini görünce acayip mutlu oldum inşallah sonuç beklediğin gbi olur ve içimede öle doğuyo cnm yaa.bak kesin hamilesin.ben boşuna hamileyim sayfasına topik açmamazlık yapmadım.sizi bekliyorum dedim iykide beklemişim bak ilk emineden geldi güzel haber.sıra sizde kızlar.sizlerdende umutluyum.kistleri tıkanıklıkları falan boşverin.bendede var bir sürü sorun ama allah diledimi oluyo işte.inşallah sizdede olacak merak etmeyin.sizinde güzel haberlerinizi bekliyorum acele edin bakalım öpüldünüz byee

oooooo oyhh! yavas ayse henuz bellı degıl:)
ama su asıkar kı ıkıncı gebe benım, hep soyluyordum, hala da arkasındayım.
ben gebe olmadan kımse sıraya gırmesın:)))
ayse beta degerın 8 cıkmıssa ve akabınde kanama olduysa kımyasal gebelık
soz konusudur. o da zaten gebelıkten sayılmıyor. herhangı bır tedavı ya da koruma
gerektırmıyor. hormonların artısını saglayan bozuk yumurta sperm dollenmesı
gıbı bırsey. bakalım su bır hafta bı gecsın. (nasıl gececekse...) hersey bellı olur...

cnm bence bir hafta bekleme git yarın tekrar yaptır 2 ye katlanmışmı görelim belli olur zaten inşallah hamilesindir yaa.çok heycanlandım gerçekten çok mutlu oldum.allah tamamına erdirir inşallah

kıslar merhaba.ben yeni katıldım .bikaç bir şey somak istiorum.dün ve bugun adet günlerim.ben dün kahverengi lekelenmeler yasdım yatana kadar da öleydi.sabah kalktım camasırımda simsiyash bir leke.heyecanlandım.acep bu yerleşme kanamasımı die sevindim.tuvalete gittim.kırızıyı gördüm.acaba düşük falan mı var.yada dıs gebelik falan.belim de nasıl agrıo bir bilseniz

normalde adet vaktinde hiç belim sırtım agrımazdııı.nouo ya.kimyasal gebelik mi yasıorum acep.desteginize ihtiyacım varrr

eminecim 1 haftanın geçmesini mi bekleyeceksin valla sen sabırlı olabilrisin ama biz okadar sabırlı değiliz.sen en son dünmü yaptırmıştın hemen yarın birdaha yaptır.bizi merakta bırakma.dün bi arkadaşımla görüştüm geç döllenme olmuş onunkide(bebeği doğdu şuan 4,5 aylık)ilk başta doktorlar değeri çok düşük olduğu için dış gebelik olabilir yada kimyasal gebeliktir demişler.ama sonra gayet sağlıklı bi bebeği oldu.geç döllenmede hep kimyasal gibi zannediliyor.ama bence normaldir seninkde.yoksa kimyasalda adetin bukadar geciktiğini hiç duymadım ben en fazla birkaçgün gecikiyor ama seninki baya oldu yanlış bilmiyorsam.lütfen yarın birdaha tekrarla kan testini.ve müjdeyi ver bize..

kimyasal gebelksede bi sorun yok canm adet oluyosun gidiyo bi dahaki ay devam dıs gebelik degildir aam sanmm

katılıyorum gec dollenme. ay ikinci hamilemizde geldi darısı basımıza insallhhh bncede git i daha yaptır bak bakalım artıyomu kimyasl gebelik yasayan bi arkadasım vardı degeri adeti 2 gün gecikince 67 di 2 gün sonra kanaması olmustu gitti yani 4 gün geckti adet oldu senn gecikme daha cok korkam bebişin geldi hadi yine iyisin :)

merhaba kızlar hepimizi meraklandırdın emine yarın tekrra yaptır işllah olmuştur kimyasakl gebelikte adet fazla geçikmez hemen kanam olur döllenme olur ama gebelik oluşmazmış doktorum bana demişi oda şans hayırlısı olsun hepimiz için bakalım sırada kim var

bılemıyorum ya hıc de test yapasım yoook
uf sımdı kım kalkıp test yaptıracak, ya kızlar usenıyorum bekleyelım hıhıhıheheheh
cok gıcıgımdır cooook...
sedoss kımyasal gebelık olabılır cunku adetınde cok az bır gecıkme olmus.
agrın cok ıse doktora gıtmende fayda var. dıs gebelık ıcın beta degerlerının ıkı gunde bır
olan degerlerı ıle anlasılıyor. senın kı daha farklı yıne de 'cok degısık bır durum' dersen
doktora gıtmende fayda var tabı kı.
gec dollenme olabılme ıhtımalı benım de aklımdan gecıyor.
benım SAT 19kasım. 16 aralıkda regl beklerken bugun 24 aralık hala olmadım.
sıkluse gore 36.gun bugun. eh hayırlısı artık...

test ısını dusunmem lazım...
:)))

bu arada kızlar test negatıf cıkarsa gulmek yok
ben ettım sız etmeyın.
benı bagrınıza basın...:kedi:

evde yapılan testlerde en az 2o olursa bhcg gösteriyo cnm onlara bakıp moralıni bozma derim bi kanda batır bnce yine

emine başının etini yeriz test yaptırana kadar ona göre.yarın mutlaka yaptır şu testi.hiç merak etmiyomusun yaaaa.inşallah sonuç güzel çıkarsa ayakkabının altına isimlerimizi yaz:)))))))))) evlenenlere yaparlarya bakarsın bizede uğur getirir.ayşede niye aklımıza gelmediki böyle bişeyyy

merak etme cnm.henüz geç deil.hala hamileyim yine yazabilirim merak etme.en başada seni yazıcam hadi torpillisin yani:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…