Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bu arada ikili testimin sonucu %50 riskli çıktı.doktor amniyosenteze gerek duymadı allaha kalmış dedi.ben down sendromlu derim sağlıklı çıkar sağlıklı derim hasta çıkar dedi.allaha kalmış bu testler hiç bi zaman yüzde yüzde garanti sonuç vermez dedi.toplam sonucuma göre sorun yok ama bi sonuç var onda riskli gözüküyo onu doktor önemsemesede ben doğurana kadar baya strese giricem heralde.moralimde o yüzden baya bozuk.bir ay sonrada 4 boyutlu ultrasona giricem.çocuğun vücut gelişimine bakacaklar bi sakatlık olup olmadığına.işte aıl o beni daha çok korkutuyo.çünkü internette okuduğum kadarıyla kortizon kullanan kadınların bebeklerinde damak yarıklığı olma ihtimali varmış.başka hgelişim gerililkleride olabiliyomuş.bu önümüzdeki ay yapılacak olan testte ortaya çıkacak.doktorlar bişey olmaz diyo ama görücez bakalım.çok korkuyorum yaa.dua edin kızlar.bu arada bu testler çok pahalı yaa.önümüzdeki ay yaptıracağım test 300 ytl.geçen hafta yaptırdığım testte 200 ytlydi.düşünün artık.daha çocuk doğmadan ne kadar masrafı oluyo.allah yardımcımız olsun valla.

Arkadaslar mrb. eminecimmmm inanımıyorummm cok sevindin bakkk ben demiştim gec yumurtlama olabilir dedim cunku benın ilk gebeliğimde aynı oyle oldu hadı bakalım hayırlısı en kotu ihtimal adet olsan bile hic bır son yok rahim kendini gebelige gayet iii hazırlıyor. Darısı bizlerin basına gerci daha ben 1 ay daha korunucam ama cok sabırsızlanıyorum gecsin su 1 ay.Valla hepimixze moral oldu.Akimiracım sende hic dusunme bence bebişin cok saglıklı ve hep bebişin icin dua edicem akılına kotu dusunceler getirme

ayşecim inşallah sorun olmaz bebeğin sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir.ben öyle hissediyorum.hiç moralini bozma.zaten doktor önemsemediğine göre çok küçük bir risk demekki.mucize bebek o inşallah hayırlısıyla sağlıkla dünyaya getireceksin.

evet fatmanın da soyledıgı gıbı mucıze bebek.
sen hep benım oglum mucıze yasamaz dedıler ama o sıkı sıkı tutundu
demez mıydın bu da o hesap Rabbı'ımhayırlısını nasıp eder sen gonlunu ferah tut.
bu arada ayakkabı altına ısım yazma sımdı once benım gebelıgım kesınlessın.
ancak o zaman ızın verecegım dedıgım gıbı ıkıncı gebe benım.
bana ıyı bakın:)))
valla fatma ben bakmak ıstemıyorum ama sızı mı kıracagım.
esım ızın verırse hemen baktırırım. o bır hafta hıc bu konuyu konusmamaktan yana
stres yaparım sanıyor ama ben oldukca rahatım.
marcelin senın patolojıden sonucun ne zaman gelecek merak ettım?!
agrın senın hamılelıgınde bu sekılde baslıyormus ya ılk ne zaman ve ne kadar cıkmıstı beta hcg??

Canım benım ilk sonucum 200 filandı sanırım ama ben 10 gun once baktırdıgımda beta0 dı. Yanı sonucta yunmurtladıgın gune gore degisir inşallahhhhhhhhhhhh canım hamilesindir.

hayırlısı hamıle kalmıs olmamsa ınsaellah oyledır.
ama bır de sampıyona var aklımın kenarında...
ya doktor rahım kalınlasmıs bugun yarın olursun dedı
hanı hala olmadım.
doktor daha cok bır hafta beklememı adet olacagıma ınandıgı ıcın soyledı sanırım.
cunku en son soyledıgı kanama olursa zaten bu deger de duser.
kımyasal gebelık gıbı gıder dedı ama ben hala regl olmadım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

stres yapma canım insallh hmilesindir ki bn ole düsünüyorum aama degilsende stresde gecktirir bak bn iki seferdir günüm gecikiyo die gidiyom doktora olmuyo olacak gibide degil diyorum doktor gebelik yok diyo bn bi sonraki gün adet oluyom bn hep stresten gecktiriyom mesela :)

melenela merhaba:))
evet fatma senı kırmadım test yaptırdım.
tugba ben stres yapmıyorum.
gecıkme meselesı tamamen gebelıkten:)) hele kı bu ay ben gebelıkten zıyade sampıyonaya
hazırlanıyordum.
sonuc 24.70.
gec dollenme olmus o yuzden o gun 6.70 cıkmıs.
sımdı hamıleyım ama ekarte etmem gereken dıs gebelık var:)
hıc ıhtımal vermıyorum ama malum rısk grubundayız.
hayırlısı olsun arkadaslar ınsaellah sırayla haberlerınızı duyarım-duyarız.

eminecim çok sevindim darısı başımıza işllah dış gebeliyi at kafandan hamileliyin tadını çıkar işllah hiç bi sorun olmaz hiç düşünme gerçi sen zaten hep pozififsin olacak dedin oldu biz ise özellikle ben ve tuğba hep umutszuz işllah bizimde tez zamanda olur kendine çok iyi bak siz kıymetli hamilelrimizsiniz

tesekkur ederım ayse:)))
ınsaellah sızın de guzel haberlerınızı duyacagız.
tugbanın tum sıkıntısız engelı zaten moralının alt sevıyelerde olması.
ahhhh tugba bır pozıtıf dusunup kafandan atsan su sıkıntıları hemen olacak.
bı rahat ver tugba.

günaydın kızlar bu ne güzel haber böyle emine.çok çok sevindim canım darısı bizlere inşallah.bak görüdnmü yumurtlamadağın zannettiğin ayda hamile kaldın.allah tamamına erdirsin inşallah.canım ya bence dış gebelik falan değildir.yoksa böyle katlanmazdı değer.sende biliyorsun zaten ama yarın yine test yaptır.inşallah çok güzel katlamış olacak.oh be nihayet güzel bi haber aldık.hadi bakalım devamını bekliyoruzzzzz

eminecim yaa çok sevindim tatlım.allah tamamına erdirsin.bencede değerin çok güzel artmış hemde 2 katından fazla bence dış gebe olmadığın gibi yüksek ihtimal çoğul gebelik bile olabilir.inşallah tabi...bence sen yarında bi test yaptır gör süper yaa valla çok mutlu oldum ikiledik nihayet topiği.darısı diğer kızzların başına.kocaman öpüyorum seni ve bebişini.hadi gözümüz aydın diyelim.bu arada kendine dikkat et bu sıralar fazlada spor yürüyüş koşu vs.yapma bakalım.bebiş ne alemde.

kızlaaaaarrrr banada yardım edecek var mı adetim 9 gün gecikince kan testi yaptırdım 136 çıktı 6 gün sonra yine yaptırdık 935.7 çıktı nasıl ne olu ryardımmmmm ayrıca idrarda pozitif

Eminecimmmm cok ama cok sevındim tebrikler bakk ben demiştim .Allah saglıcakla kucagına almayıda nasip etsin. Darısı basımıza artık.

seelcan degerlerın guzel artmıs. ıkıgunde bır deger ıkı katına cıkaıyorsa. ve bu duzenlıyse
dıs gebelık ıhtımaını elıyorsun, hayırlı olsun..
kızlar sagolun. sızın de basınıza gelecek tarıhlerı yakın olur ınsaellah. yarın yolda olacagım o yuzden
test nasıl yaparım bılemıyorum bakacagız artık.
suan afyondayım of ya bu ay evımden cok uzak kaldım.
aayse spor yapmadan olmaz. annesıne sımdıden alıssınPP

cnm cok sevindim e yolunda devam edicez bn demiştim bnce hamilesin ama degilsende strestendir dedm bnm içime hamilesn die dogmustu cok sevindim cuma günü 2.5 senedir cocugu olmayan bi ark da hamile kaldı onada cok sevndim

Merhaba arkadaşlar,

Ben daha 5 aralıkta dış gebelikten ameliyat oldum.12 yıllık evliyim.4.tüp bebek denemem de olumlu sonuç aldım havalara uçtum ama onuda dış gebelikte kaybettim.Benim dış gebelikle birlikte birde normal gebeliğim vardı fakat o kadar acil bir durumda ameliyata alındım ki doktorum bana ameliyatta düşündüğü tek şeyin benim hayatımı kurtarmak olduğunu söyledi.Normal gebelik te bu ameliyattan çok etkilendiğinden 15 gün sonra gelişimi durdu ve 22 aralık tada onu aldılar.Dış gebeliğin bendeki en önemli belirtisi kasık ağrısı oldu.Artık en son aşamasın da ise dayanılamayacak kadar kötü bir sancı omuz ağrısı ve tansiyon düşüklüğü oldu benim tansiyonum 5 e 3 oldu. Umarım hiç birimiz bu sorunla bir daha karşılaşmayız.Gerçekten çok ama çok acı bir tecrübe oldu benim için.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Gönlünüzden geçen olur inşallah.Sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…