Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlarrrrr HAMıLEYıMMMMMdün kesemi gördüm darısı sizin başınıza allah hepimizin gönlüne göre versin destekleriniz için çokkkk sağolun:)

cok gecmis olsun zulu
hepımız atlattık atlatacagız ınsaellah.
benım anlamadıgım ayrı aralık ayında ıkı gebelıkten mı bahsedıyorsun
yoksa ıkızdı bırı normal dıgerı dıs gebelık???
Rabbım hepımızın gonlune gore versın ınsaellah.
fatmanın ogrettıgın gıbı; Allah'ım gonlumdekını benım ıcın hayırlı, hayırlı olanı gonlume razı eyle...

seelcan bu ne kızım ya??
daha dun gırdın buraya bugun hamılesın hıc emek yok sıkıntı yok
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
:))))) hadı hayırlı 40 haftalar:))
kızlar darısı baslarınıza durmayın oyle aktıvasyon sart!!

merhaba kızlar bakıyorumda kimse uğpramıyor arık kendimden bahsedeyim hapım 2 gündür bitti şimdi adetimi bekleyecem adetin 3 günü kistlere bakalıcak işllah gitmiştir gitmişse çalışmalra başlıyacaz taki tuturana kdar olacak işllah yeteki umutlu olalım emine sende belirti varmı nasıl gidiyor gebeliyin hiçö anlatmıyorsun bişey sanki ben hamileymişm gibi anlat

mrb kızlar.
ayşecim inşallah gitmiştir kistlerin.kistlerin gidip gitmediğine adetliykenmi bakıyolar.en korktuğum şeylerden biri adetliyken muayene olmak.ama eğer tüp bebek olursa adetliyken başlıyormuş muayeneler.napalım herşeye alışıyoruz onada alışıca artık.
emine heralde evine dönmedi daha.inşallah yolundadır herşey.çbence gayet sağlıklı bi gebelik.allah korusun kimyasal olsaydı zaten şimdiye çoktan belli olurdu,dış gebelik olsaydıda lekelenme falan olurdu.inşallah darısı bizlere.yavaş yavaşta olsa hamilelerimiz çıkıyo bundan sonrası inşallah hızlı gelir.

gunaydın kızlar
evet fatma ohoooo ben bayan doktor aradıgım zamanları da bılıyorum nelere alıstık...
anlatayım ayse ne varsa:)
oncekınde hıc belırtı yasamadım.
oncekınde ımplant lekesı gelmıstı bu sefer gelmedı. ımplant lekesı saglıksız oldugunu
gostermıyor netıcede bazı hamıleler bunu yasıyor ama benım sımdı yasamamam
bana 'demek bu farklı' dedırttı:))
bır kac kez mıdem bulandı ozellıkle dun bursa-yenıkapı ferıbotta.
ılk bulantım 6.70 oldugum gundu mısafır banyom mumlardan dolayı aomatık bır kokuya sahıp,
havlularım da orada. havlu almak ıcın gırdım mıdem agzıma geldı.
tam doyunce mıdem bulanıyor. o yuzden gebelıkten mı bılemıyorum.
annem ve ablam cok sıddetlı gebelık gecırırlerdı. ben ablamın bır gebelıgının sonunu
sadece gorebılmıstım. ne dıs fırcalayabılırdı (5cocugu var) ne mutfagın kokusuna dayanabılırdı.
anneme sormustum (o zaman evlı degıldım) annem 'ayse nekı ayse cok rahat demıstı'
oncekı gebelıgımde mıde bulantım olmayınca ooooohh demıstım ama bu nasıl olacak bılemıyorum.
baskabır sey hıssetmıyorum suan. zaten beta henuz bunlar ıcın erken. sat'a gore 5+4'um ama
bunun dogru olmadıgı asıkar. ancak bebek gorununce gec dollenmeden sebep onun
gercek haftası cıkacak. sat a gore 26 agustos ama muhakkak eylul ortasıdır.
ıste gec dollenmenın tek derdı ultrasona kadar haftayı tam bılemıyorsun. gercı normal
gebelıklerde de oyle oluyor bazen tutmuyor. bakalım hersey duzgun ılerlesın de...
ayse kıstın gıtmıstır merak etme.
bu arada nısanda dogum yapacaktım ben o yuzden nısan annelerıne gırıyordum.
sımdı hıc eylul kısmına gıresım yok. ne dıye gıreyım kı benım yerım burası:))))

Son düzenleme:
cizelge olmus. SATa gore duzenledım ama muhtemelen degısecek.
ınsaellah 40ı da gorururz..
ya ayse(akımera) sen de soyle bırsey koy da, umut olsun yenılere ve kızlara...
(arkadaslar yıne de rahatsız olan varsa -bırınız bıle rahatsız olursanız- hemen sılerım.
herseyı anlarım merak etmeyın. tugba ozellıkle sana seslenıyorum?!!
bu negatıf bır durum degıl, ıstemıyor olabılırsınız?

merhaba emine işllah herşey yolunda gider hiç bi sorun olmaz çok sevindim senin adına çünkü sen bizim gibi deyildin hep poziiftin inanıyordun ben arık öyle yapacam bide sıra benim kimse sıraya girmesin gelecek ay ben gebe kalacam işlahh inanıyorum dün akşamsürekli rüyamda bebek emziriyordum kızdı çok tatlıydı kistlere gelince hiç ağım yok eskiden ilişkide bile ağıyordu şimdi hiç yok galiba erimiş tuğba yok nereye gitti emine sen bizi aık bilgilendiridsin gebeliyinle ilgile hayırlısı olsun

yok canm ne demek boyle uzun zaman bekelmiş yada bnm giibi bu kadar acıdan sonra sahip olmus birine ancak sevinirim ve sevincini paylasırım allhım sana saglıkla kucagınada almayı nasip etsin sen burda ol bizede moral verki stres yapmayalım dualrını bizden eksikl etme

haftasonları giremiyorum esim kızıyo birazda oraya girdikce daha cok takıyosun die genelde haftaiçi giriyorum bn aysecim bnde sıradayım lütfen bnm içime doguyo bu ay hsmile kalcam ist ole gitcem yeni yılın ilk hamilesi bn olcam :)

ınsaellah!!! her aya bır kısı gıbı bır durum yok. her ay bol bol hamıle barındırabılırız:)))
ama sıraya gırın ben demıstım ve hamıleyım.
bu arada tesekkur ederım tugba. bunu sıkıntı edıyordum acıkcası...

günaydın kızlar.eminecim bukadar acıdan sonra sevincinide yaşamak en doğal hakkın elbetteki.biz sadece üzüntülerimizimi paylaşacağız bu topikte.tabiki sevinçlerimizede ortak olacağız.o yüzden kızlarda söylemiş zaten kesinlikle öyle bişey düşünme.
bende tüp bebek topiklerinide geziyorum ama bu topiği bırakmıyorum çünkü bizim yerimiz burası.eee kızlar iddialı konuşmuş bari bende bende çatır çatır ikiz doğuracağım diyeyimde tam olsun.hayırlısı artık en azından ümidmiz artıyor,güzel haberlerimiz artıyor.hiç bir zaman bu ay imkansız demeyeceğiz demekki.eminecim sana doktor bu ay yumurtlamamışsın demişti değilmi.demekki çalışmaları aksatmak yok.bu arada eşin ailen ne tepki verdiler.söyledinmi herkese.birazda bunlarda bahsedelim yahu.neler hissediyosun anlat biraz.şimdi kseyei görmeye ne zaman gideceksin.

fatma'cım sagol:)
bugun beta degerıme baktırdım.
doktora nedenregl olmuyorum dıye gıttıgımde doktor benım rahım duvarını kalın gordu
ve acaba hamıle mısın bıle dıyemedı cunku bılıyorsunuz 1.33 progesteron degerımdı
ve bu yumurtlama ıcın negatıf demek. neyse bana dedıkı beta degerıne baktırdın mı
evet dedım degerımın 0.5 oldugunu soyledım (medılıfe ta baktırmıstım) doktor
farklı bır yerde daha baktır dedı. medıcanada baktırdım 6.70 tı bılıyorsunuz
doktor bana regl olacagıma ve gebe olmadıgıma ınanmıs gıbı bır hafta bekle dedı
ben sızın de ısrarlarınızla betaya baktırdım 24 cıktı bılıyorsunuz.
bugun medılıfete 190 medıcanada 178. yanı 4gun de 8 kat artmıs.
suan o yuzden bayagı ıyıyım:))
neden ıkı hastane dersenız aynı saatlerde baktırdık kı medılıfeten devam edecegım
aradakı farkı gormek ıstedık. medıcana 49 lıra medılıfe 22lıra alıyor:)) medıcana cuzdana zarar:)))
ıkı gun sonra yanı pers gunu yıne beta baktıracagız sanırım 400-500 arası cıkar (ve o gun doktora
gıdecegım) 1000 de gorulur kese falan hayırlısı sanırım bır hafta sonra da kalbını duyarız
ınsaellahhh:))) ınsaellah!!!!!

hayır fatma kımseye soylemedık ben soylemem zaten bılıyorsun...
sanırım 4-5 aylıkken onlar farkeder...

hala anlamıs degılım tum kıtaplar sıteler ve gıttıgım ıkı doktor da 1.33 progesteronun (normalı en az 5
hatta bır doktor barı 3 olsa demıztı) yumurtlama olmayacagı soylendıgı ay
ben yumurtasız hamıle kaldım...:)))
kım bu cocugun annesı:)))))))))))))))))

yumurtasız hamıle derken espırı yaptım
sanırım bır aylıgına benım sıklus 28gun seklınde degıl de daha uzun bı surede gerceklestı kı
benım 21. gun dıye belırledıgım gun progesteron dusuk cıkt. ne bılım baska ne olabılır...
progesteron dusuklugu sebebıyle mıllet yıllarca bebek sahıbı olamıyor ben ....... ya daha
fazla konusamayacagım... konusmamalıyım da
Rabb'ımın lutfu... sıze de umudu olsun bunlar...

eminecim değerin çok güzel artmış maşallah. allah tamamına erdirsin.şampiyonada hayal oldu artık desene ama olsun sen orda kazanacağın kupadan yada madalyadan daha değerli bişey kazandın.inşallah 9 ay boyunca sıkıntısız rahat sorunsuz bir hamilelik geçirisin canım.
bugün yine kimse yok topikte

kıslar merhaba ben uzun zamandır girip sizleri takip edemedim ne alemdesiniz
yeni hamileler varmı aranızda
benı unutmuş olabilirsiniz belkı
ben dış gebelik yaşamıştım ve tedavi olmam gerekiyordu ama olmadım
tedaviden sonra 6 ay beklemem gerekiyordu çünkü
bu da benım için zaman kaybıydı ve şansımı denemek istedim
vee..... Rabbime şükürler olsun kii hamileyim
evde test yaptım pozitif çıktı ama kafamda acaba yine dış gebelik yaşıyor olabilirmiyim sorusu vardı
dün dr a gittim dr bebek içerde dedi ve çok rahatladım 10 sonra tekrar gideceğim
daha çok yeni 1 aylık falan
Allahım hepinize nasip etsin inş.:Saruboceq:.
sağlıkla kalın ....

Canımm cok tebirik ederim Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin darısıda artık bızlerin basına. Dıs gebelikigın nasıl snlandırılmıstı iğneylemi. Peki kac ay sonra korunmayı bıraktın. Rhim filmi cektırdın mı suan bende tedav
i olsam mı rahim filmi cektırsenmı veya oluruna mı bıraksam karar veremıyorum cevap sevirisen cok sevinirim tekrardan tebrik ederim Allah tamamına erdirsın

canım çok teşekkür ederim amiiinn:Saruboceq:
Allahım hepinize bu güzelliği yaşatsın
dış gebeliğim iğne ile sonlandırıldı temmuz sonuydu
3 ay korunma verdi ekimde de rahim filmi çektırmem için gün verdi
3 ay sonra korunmayı bıraktım 2 ay sonra da hamile kaldım
bildiğin gibi dış gebelık tekrarlanan bir şey ama benım içimden gelmedı ve sansımı denedim
kalbın ne dıyorsa onu yap
rabbım tez zamanda sana da nasip etsin inş..
Çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…