Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

durumlar aynı cnm beklemedeyim pers cuma gelmesi lazım bebiş yoksa ki insallh vardır umutluyum bakalım gögsülerim hala agrıyo ve siş bide midem kötü yanma var o kadar kısmet bakalım bu ay oldumu

kızlar nereye kayboldunuz yine.tuğba az kalmış.inşallah bebişin seninledir.bende senin adına sabırsızlanıyorum.hadi hayırlısı

gunaydın kızlar gıremedım dun kusuruma bakmayın...
antrenman programı yazdım onunla ugrasıyorum.
tugba sen bebk ıcın ugrasıyorsun ben antrenman ıcın bakalım ne olacak.
eger yıne bır bebek tasımaya baslarsam (buna artık tasımak dıyorum:))) kesınlıkle sıze
baska bırseyle ugrasın hedef sasırtın dıyecegım.
pers-cuma ıcın sabırsızlanıyorsun demek tugba, ınsaellah saglıklı bır hamılelıkten sebeb bır gecıkme
yasarsın. sadece gecıkme yasamak yetmıyorum (kendımden bılıyorum:)))
ayse sıkıntılandın benım ıcın sagol. dıs gebelık olma ıhtımalı yok dedı doktor.
bız doktorlar klınık bulgularla betayı bırlıkte degerlendırırız dedı doktorum.
bır de eger bır olusum varsa hala sende, bız laapraskopı ıle ıcerı bıle gırsek goremeyız.
120lık bır degerı kımyasal dıye degerlendırırız dedı. henuz hamılelıge hazırlanırken
bu hormon bu degerde olur falan fılan. ne olursa olsun benım suan bır sıkıntım yok
kendımı cok ıyı hıssedıyorum. yarın doktorum cagırdıgı ıcın gıdecegım. yıne yenı bır beta
degerı ıle. bakalım artık neyse halımız:)))

merhaba ama ben şaşııyorum bebek varmıydı yoksa yokmuydu kannama çokmu oldu rahimde bişey varmı bu doktor ne diyor kendini iyi hisetmen sevindim kimyasak olsaydı bildiyim kadarıyal 0 olurdu ve içerde bişey varsada atrdı benim öyle oldu 0 400 den 0 oldu ve kannamyla beyaz kese gibi parça geldi ve 15 gün kannamam devam etti sonra kimyasal gebelşik dediler ondan benim kafam karıştı

slm kızlar nasılsınız yine kimsecikler yok hadi dün p tesydi iş güç bugun nerdesiniz...

valla ayse bılemıyorum. benım kanama bıttı tam 7 gun surdu. evet benım ılk kanamam senın dedıgın
gıbı boyle zar gıbı bırseydı. kanama normal regl kanamasıydı ama 5.gun cok yogundu. kanama
baslamadan benım deger 299dan 86ya dusmustu. 86da takıldı. o sıra klınık bulgularım temızdı.
sonra kanama basladı. deger yıne 86ydı. kanama bıttı deger 120 oldu:))) anormallık cok ama
dıs gebelık olmadıgına basından berı emınım. yıne de dıs gebelıkse eger, azmı ıcın rahmıme
'bravo' derım o kadar:))) yarın gıdecegım doktor degere ve bulgulara gore kurete de edebılırım.
gerekırse 75lık metaraxate ampul de uygulayabılırım dedı. varsa da yoksa da atılım ıcın metaraxate.
benı bılıyorsun bu tarz kımyasal seylerı sevmıyorum. (kımyada sevdıgım bır sey var o da esım:))))
(kımyager de) ınsaellah hıc bırsey uygulamaya gerek kalmaz.

tugba cok umutlu gorunuyorsun.
hıssıyatın senı yanıltmasın ınsaellah...

kızlar merhaba.nasılsınız bugün.eminecim iyi olmana sevindim.ama yinede ayşeye katılıyorum tedbirli olmakta fayda var.çünkü dış gebelik düşükle çok karıştırılıyor.inşallah hayırlısyla değerin sıfırlanmıştır.
tuğbacığım seninde sonucunu çok merak ediyorum.bu hafta baya hareket var hepimizde.yarın bende ameliyata giricem.ameliyat demek istemiyorum aslında ama neyse.dualarınızı bekliyorum.
ayşecim sen bu aralar dinlenmedesin heralde sesin çıkmıuyo.
deyada ortalıklarda yok.hımm ayrıca melenela vardı değilmi bak oda hamile kalınca girmez oldu topiğe.akimerada bebişleriyle uğraşıyordur heralde

dualarımız sennle canm allh hepimize acil sifalr versin saglıgımıza kavusmayı saglıklı bebeklere kavusmayı nasip etsin dedigin gib bayagı umutluyum aama alh bosa cıkarmaz insalh

valla kk dan önceden beri 5 askadastık 2 tanesi 2 sene olmus bebek bekleeli birimiz dıs gebelik birimz kimyasal gebelik birimizde pko lu bu ay acayıp bereket geldi simdi 3ü hamile bi ben bide pkolu ark kaldı bakalım sıra bizde :)

dualarım seninile işllah çok rahat atlatırsın bu dünyada kolay hiç bişey yok acısınıo göreceğizki mutluluyunuda görelim bebeğine bi adım daha yaklaşıyorsun fatma umutlu gir hiç bişey düşünme olacak beklemene değecek diyorum var olsun tüp bebek olsun sonuçta eşinden olacak millet çok karşı çıkıyor tüp bebeğe helede bizim buralarda kimse kimsenin hayatına karışması bu hayat ne güzel olur bide kızlar 3 gündür göğüslerim çok ağrıyor ilkşkide yumurtaalrım ağrıdı ama az hemen geçti işllah dorun yok yumurtam çatlar ben bu ay şanslı sayılırım tüpümün olduyu yere yumurta olmuş çatlarmı artık yüce rabiinm işi one istese o olsun

slm kızlar nslsınız bakalım.ben genelde annemde kalıyorum bu yüzden pek fazla giremiyorum topiğe.dolayısıyla konuları hep geriden ve yarım yamalak takip edebiliyorum. o yüzden bazı konulşarda yanlış ve gereksiz yorumlar yaparsam ksr bakmayın.fatmacım ne ameliyatına giriyosun cnm.laparaskopimi olacaksın.ksr bakma dediğim gibi biraz konu dışı kaldımda geçmiş olsun ama şimdiden.inşallah agrısız sızısız kolay bi ameliyat olur.bu arada eminecim sen neye hazırlanıyosun ne yarışması bu tatlım.tuğbacım umarım allah seninde gönlüne göre verir yaptığın duaları kabul ederde sende bizi müjdeli haberinle sevindirirsin.ayşecim sendede çok umutluytum.belirtilerin hamilelik belirtileri gibi aynıumarım sende hamilesindir..ayrıca kimler pkolu tuğbacım.çünkü bendede bu sorun bekarlığımdan beri vardı.ama dış gebelikten snr düzene girdi ve günü gününe adet olmaya başladım.buda hamile kalmamı kolaylaştırdı çünkü.eğer sende varsa bu sorun dış gebelikten snr düzene girmedimi merak ettim doğrusu.neyse yine kimse yok ben kendi kendime konuşuyorum.hepinizi öptüm.bu arada bende bebişlerimde şimdilik iyiyiz.4 boyutlu ultrasona giricem 3 hafta snr.bebişimde bi sorun varmı b özürü varmı ona bakılacajk.dua edin bi sorun çıkmasın.çok korkuyorum gerçekten.neyse öpüldünüz byeee

mrb kızlar dedemler hala burda bu yüzden çok bakamıyorum ama bi gece kaçamağı yapiim dedim...oldukça yorgunum hem psikolojik olarak hemde bedenen ...bi ara nette dış gebelik ve sonrası için arama yaptım sanki niye yaptıysam ..forumun bir tanesinde dış gebeliği sonlandırmak için vurulan kemoterapi iğnesinin yumurtalığı bir şekilde etkilediği ve yumurta kalitesini bir süre düşürdüğünü okudum ve bunun normale dönmesi içinde 8 ay gibi bir sürenin geçmesi gerekiyormuş ...çok şaşırdım bu iğneyi vurmadan önce bir kağıt imzalamıştım fakat böyle bir etkisinin olduğunu yazmıyordu...gerçi kendimede kızıyorum sanki onca kaygı yetmezmiş gibi okuyup moralimi bozuyorum ya tekrar dış gebelik olursa falan diye ...açık ameliyat olduğum için yapışıklık riskinden korkuyorum..çünkü geçirdiğim apandisit ameliyatı yüzünden sağ tarafta dış gebeliği yaşadım ...off bilmiyorum ama yinede umudumu kaybetmiişş değilim :) .... bişilerle uğraşmadıkça sanırım ben böyle kafayı takıp durucam bi an önce iş bulmam lazım kendimi meşgul etmeliyim sanırım... bu arada bu aydan pek ümidim yok malum misafirlerim vardı ...gerçi diyorum belki denk gelmiştir olmaycak diye bişşi yok ...nede olsa her şeyden umutlanmayı başarabiliyorum ...ama bu ay sanki sol taraftan yumurtlama gerçekleşti gibi hissediyorum..dr um demişti kendini dinle ovülasyon günlerinde kramp yada batma tarzında bişiler yaşıyomusun diye... bazen sağ tarafımda çok ağrı oluyor yani ovülasyon günlerimde e bir de o taraftan operasyon geçirdiğim için diyorum belki hassaslaşmıştır ve hissediyor olabilirim ...aman ne bilim işte kafamda sebepler sonuçlar türetiyorum sürekli ...önümüzdeki ay nasip olursa ovülasyon testi kullanmaya başlıycam artık beklemek istemiyorum tam 1 yıl olacak şubatta...bu arada banka sınavlarını kaçırdım kpss içinde hala bi hazırlık içinde değilim ...

ktg canım umarım müjdeler verirsin bize.. akimera iyi olmanıza çok sevindim umarım sorunsuzca kavuşursun bebişine... tunemicim hayranım sana ya pozitifliğine harikasın gerçekten... ayşe_73 canım inşş bu ay yumurtayı yakalarsınız yumurta takibi mi yaptırdın bunu bende düşünüyorum ama neredeyse 1 yıldır hiçbir dr beni bu şekilde yönlendirmedi bilmem nedendir... yasmin07 canım sen nasılsın umarım herşey yolundadır tatlım...

böyle işte kızlarr unuttuğum arkadaşlar varsa özür dilerim dediğim gibi forumu takip edemiyorum ....

dualarım sizlerle...

Son düzenleme:
günaydın kızlar bend eyeni oğlumla uyandık o uyuynca bend e uyuyoum ee siz genelde erkencisiniz kimse yok yin enerelerdesiniz hele emine sen nerdesin nişlahh herşey yoklundadır fatma ne zaman ameliyat oolacan hipatia biz karra verdik dış gebelik hayatımızdan atacağız artık bahsetme olurmu bizi bıraksın dış gebelik arık istemiyoruz bebeşilerimizi istiyouzzz evet ben hem kistime baknak için hemde yumrtanın durumuna bakmak için gittiim doktora ve kist yoktu büyük ihtimalale sen soldan yumurtalyacaksın dedi bol bol çalışın dedi nerde adetimden sonra sadece 2 defa çalıştık gerçi olsa zaten 1 kerde olurya artık ne yapayım lursa olsun olmazsada olmasın çünkü bıktımmm emine bakalım ne çıkacak sonucundan fatma seninde merak ediyorum tuğbanın 2 günü kldı ondan daha çok heyacanlıyım am sıra benim demiştim ya hanginiz olursa olsun yeterki olsunda şimdi oğluma kahvaltı yaptıracam gelin görüşelim bugün

Slm kızlar bnmbu ayda olmadı malesefo belırtıler bosaymıs yadabos degıl kısttenmıŞ demekkı test yaptım ban teksın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…