Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

süper bir fikir aslında canım birbirimizi motive ederek tamamen aklımızdan çıkartabiliriz aslında denemeye değer... zaten inanın ben buraya girdiğimde sizlere yazdığımda öyle iyi hissediyorum ki kendimi iyi ki varsınız...

Slm kızlar bnmbu ayda olmadı malesefo belırtıler bosaymıs yadabos degıl kısttenmıŞ demekkı test yaptım ban teksın dedı

canım evde yapılan testler yanıltabiliyor biliyorsun değilmi...ilk hamileliğimde bende evde test yapmıştım ama çıkmamıştı bunu da göz önünde bulundur derim ...ama yoksada hayırlısı olsun canım denemeye devam

Canm bıde onu dÜsÜnÜp umutlanmak ıstemıyorum bnce yok olsaydı cıkardı sıılkte olsa gÜnÜm cumaydı ama kımının 1 hafta onceeb bıle cıkıyo bnmde 2 gÜn var cok degıl kı

Canm bİde onu dÜsÜnÜp umutlanmak İstemİyorum bnce yok olsaydı cıkardı sİİlkte olsa gÜnÜm cumaydı ama kİmİnİn 1 hafta onceeb bİle cıkıyo bnmde 2 gÜn var cok degİl kİ

canım tabiki umutlandırma kendini fazla kaptırma ama ben günüm geçtikten sonra bile yaptım fakat hiç bişi çıkmadı silik bile olsa çıkmadı ...en iyisi sen kendini rahat bırak hiç düşünme olacağı varsa olur zaten biliyorum insan kafasından atamıyor ama yapmaya çalış

mrb kızlar.ameliyatlı ameliyatlı size iki satır yazayım diye girdim nete.ameliyat iyi gçti çok şükür.şuanda bekledğimden daha iyim.ama sonuç pek değşmedi.tüplerimde geçiş varmış fakat uç kısımlarında genişleme var dedi doktor ve görevlerini tam yapmıyormuş haylazlar.ama şükğrler olsun yumurtalıklarda ve rahimde sorun yok.1 ay sonra adetin2.günü gel dedi.o zaman karar vericez sanırım tüp bbeği tercih edicem.hayırlısı olsun.laparoskopide korktuğum gibi olmadı.duramıyorum yerimde yarım saat bile yatmadım geziyorum sürekli.hastanede yattım 1-2 saat çok sıkıldım.yarın işe gidicem büyük ihtimalle.benden haberler böyle.
tuğbacığım hiç belli olmaz belkide erken olduğu için çıkmayabilir ama sen yinede kendini çok kaptırmaki hayal kırıklığı yaşamayasın.zaten bu sefer birazdaha güçl olduğunu hissediyorum hayırlısı olsun canım.
ayşecim dediğin gibi hiç belli olmaz 2 defa değil 1 defa da bile tutablir denk gelirse.ama kistin gittiya önemli olan bu zaten.geriside gelecek inşallah.
hipatiacım sende daha umutlusun ne güzel.böyle olalım her zaman.
ayşecim(akimera)dualrımız seninle canım.bebeğinin sağlıklı olduğunu öğreneceksin inşallah.ama bunları kafana takıpta üzülme ve hamilelğin tadını çıkar.
eminecim sen nerelerdesin kaç gündür.sende bugün test yaptıracaktın.inşallah sonuçlar olumludur.merakta bıraktın bizi kaç gündür yoksun.
2 satır yazayım dedim ama baya konuştum.neyse kıalar yarın grşrz.öptim hepinizi..

Canımmm cok gecmis olsun umarım görüp gorecegın tum sıkıntı bu kadar olur. Ve en kısa zamanda bebşine kavusursun. Benım durum hala aynı hala adet olamadım 18 gun gecti. Bugun dr ye gittim Allaha sukur kist filan yokmus adet sokturucu verdi ama ben simdilik kullanmayı dusunmuyorum dogallıgına bıraktım simdilik rahim filminede gerk yok dedi 6 ay deneyın olmazsa sonra bakarız insallah ozama kadar olur.Ve korunmayıda bırakabilirsin dedi en guzelide bu tabii.Bide adet olsam.....

deryacım çok teşekkür ederim.inşallah hiç birimiz aynı sıkıntıları bir daha yaşamayaız.senin adınada çok sevindim.demek sende korunmayı bırakanlar kervanına katıldın.hakkında hayırlısı.adetin neden gecikti acaba.dış gebelikten sonra düzene girdi demiştin.inşallah hamilelik yoksa bir an evvel adet olursunda sende günleri saymaya başlarsın.

gunaydın kızlar
fatma dun gırıp sana cesaret veremedım kusura bakma ınsaellah ıyısındır
sanırım amelıyatını olmussundur suana kadar.
benım degerım 230a cıktı dun doktor herseyın normal olmasından sebep yapılacak tek seyın metaraxate
ampul vurulman dedı. karacıger kan testı yapıldı sonucuna gore ıgneyı vurulacagım. sonra 1 haftada
sıfırlanmasını bekleyecegız.... sımdı cıkmama lazım kalın saglıcakla....
tugba bırdahakı sefere ınsaellahh... uzulme...

tşk ederim eminecim.ben iyiym çok şükür.değerin yükselmiş canım inşallah en az sıkıntıyla atlatırsın.birşeyden ne kadar kaçarsak o başımıza geliyor sanırım.sen ilaçlardan nefret ederken mecbur kalınca katlanıyorsun.bende dış gebelik sırasında laparoskopiye falan gerek kalmadı diye sevinirken yine kaçamadım ve başıma geldi.neyse napalım.daha beterinden korusun allah.

hıpatıa methotrexate tan bahsedıyorsun kemoterapı ılacı dıye.
ben de sımdı o ılacın ampulunu vurulacagım.
yapacak bırsey yok. cok kacmıstım dıs gebelıkte o ılactan, amelıyatı tercıh etmıstım
ama fatmanın da soyledıgı gıbı kacamadık:)))
sımdı benım durumum 230 olan betadan ve klınık bulgularımın cok ıyı olmasından dolayı
dıs gebelık ya da kımyasal denılemıyor. ama normal bır gebelık olmadıgı ıcın.
bunun atılması gerekıyor kı ben normal sıkluse gırıp yenıden calısmalara baslayayım.
doktor ıstersen hıc bır mudahale etmeden bekleyebılırız.
ben bırden sevındım 'olur mu' dıye. cunku kımyasal hıc bırseyın vucuduma gırmesını ıstemıyorum
bılıyorsunuz. (mecbur kalınca Rabb'ım tedavısız bırakmasın ınsaellah.)
ama ben methotrexate vurulacagım eger kan degerlerım normal ıse. methotrexate'ın yan etkılerı var.
hatta ben dıs gebelıkten laparaskopıye gırmeden once methotrexate'ı da sunmusları ve bana
soka gırme ıhtımalı sebebıyle (bazı bayanlarda boyle bır etkı goruluyormus) hastaneye yakın olmanız
lazım denılmıstı. ben zaten ılac hıc tercıh etmedım amelıyata gırdım. ama bugun bu ılaca mecbur
kaldım:)))) kacamadık!!! neden? cunku deger cok dusuk rahımde gorulen bırsey yok. dogal olarak
doktor da 'amelıyatla gırsek bıle bırsey goremeyız' dedı. o yuzden orada olan her ne ıse, onun
atılımı ıcın o ıgneyı vurulacagım. cunku beklersem kımbılır atılmayacak. cunku 20ye dusse bıle
tekrar cıkmayacagının kesınlıgı yok.
esım tedırgın oldugu ıcın doktora her seferınde 'bır ıc kanama, sok ya da cok daha farklı bır sey
yasama olasılıgımız var mı' ya da 'esımın agrı esıgı yuksek, dırenclı oldugu ıcın suan farkedemedıgı
bırden olabılecek bır durum olabılır mı' dıye defalarca soruyor:))) ben oldukca ıyıyım....
ben kendıme guvenıyorum ama esım bana guvenmıyor... 'sen dırenclısın, hıssetmezsın sonra bırsey
cıkar' dıyor.::::)))) anlayacagınız esım bu defa tedırgın. ve bu benım hosuma gıtmıyor. cunku uzuluyorum.
'emıne tıpta bır devrım olusturacaksın' dıyor...
doktor da betalara baktı vajınadan baktı 'Allahallah anlamadım gıttı bu ne yapıyor' dedı. onceden
gulmuyordu. sımdı galıba benım gulmelerımden rahatlıgımdan doktor da esprılerıme karsılık vermeye
basladı. dıyorum yapacak bırsey yok. evde de oturmuyoruz. doktora gıdıyoruz. test yapıyoruz (kı yakında
cocuklar havuzda benı gorunce aılelerıne 'benım ogretmenım morfın kullanıyor' demeye baslayacak.
ıkı kolumda mosmor:))) ereklı heryı yapıyoruz. yıne de bırsey olacaksa, olacak!!!

canım artık alsıtım o kadar üzlmüyorum kısmet degilmis tatile bir hafta kaldı iyice dinlenip kafamı dagıtıp gelirim yola devam bi dahaki ay ki yumrtlama kaynaamnlarda denk geliyo o bıraz sıknıtı bnmki martta kaldı aam allh büyük yinede belli olmaz her gecede olmadı belki bi gecede olur hersey allhdan insallh kistim gitmiştirde o bi teselli olur

eminecim iğne vurulduktan sonra şoka girme olayı benim bildiğim yani doktorun bana anlattığı şöyle.
(benimde değerim düşmeseydi iğne vuracaklardı hatta ampulü almıştım ama değer düşünce gerek kalmadı)iğne vurulduktan sonra duruma göre ikinci dozuda uyguluyorlar.ama değeri çok yüksek olanlarda 5000 lerde falan olunca iğnede fayda etmeyebiliyor.yani iğneleri yediğinle kalıyporsun ve yine ameliyata mecbnur oluyorsun.ama senin değerin çok düşük.yaşadığın her ne ise iğneyle sonlandırılabilecek aşamada bence.allah korusun şoka girme olayı iğnelere rağmen değerin yükselmeye devam ederse o zaman risk doğuyor.eşinde rahat olsun.yaşadıkların aynı beniki gibi.banada sadece 1 doktor dış gebelik dedi diğerleri bu değerde ne olduğu anlaşılmaz.kesin dış gebelik diyemeyiz demişti.hatta şimdiki görüştüğüm dokorar bie ben dış gebelik geçirdim diyince nasıl emin oldular değer 360 iken dış gebelik olduğu kesin söylenemz demişlerid çünkü ortada gözüken bişey yok tu.ama son gittiğim doktor gördüğünü söylemişti o ayrı.yani şuan seninkinede birşey göüzkmediği için sadece betaya bakarak dış gebelik diyemiyorlar bence.ancak tüpün içinde bariz bir şekilde gözükürse yada değer 1000 leri aştıktan sonra rahimde gözükmezse o zaman kesin dış gebelik diye teşhis koyuyorlar.akimeranında iğneyle sonlandırılmıştı gebeliği ve değeri yanlış hatırlamıyorsam baya yüksekti.bence eşinde hiç telaş yapmasın.tek dozla 1 haftada sıfırlanacaktır eminim.bu iğnenin yan etkilerinde böbreklere zarar verdiği falan yazıyordu.ama kanser hastalrıbu tedaviyi 1-2 sene aralıksız görüyorlar.ancak böyle yoğun uygulanırsa yan etki
leri gözükebilir demişti doktor.tek yada 2 dozla bir yan etki söz konusu olmuyormuş.tabi belirli bir hastalığı,alerjisi olanlar için gereken tedbirleri alıyorlar zaten.doktor bana ilaçtan sonra 6 ay kosunman gerekir demişt.hücrelerin kendisini yenilemesi için.ama çoğu doktor sadece 3 ayın yeterli olacağını söylüyor.sana ne dedi doktor bu konuda.

bu arada ayse(akımera) hakıkaten bızı takıp etmedıgın bellı:))) benım sampıyonamı sormussun.
brezılayada agustosta duzenlenecek bır smapıyonam var, yuzme. ona katılacagım dıye hazırlanmaya
basladım gebe kaldım. hamıle kalınca dıskalıfıye oluyorum. kızlara da onu soyluyorum
amacım sampıyona olur olmaz hamıle kaldım. demek tamamen kafayı baska bır tarafa cevırmek lazım.
sımdı gebelık sonlanınca yıne sampıyona gundemımde. bakalım hangısını yasayacagım.
:))))))))))))) ya ayse (akımera) takıp etmıyorsun barı bellı etmePPPP

bu arada üstümden kamyon geçmiş gibi tüm kemiklerim ağrıyor.normalmi bu emine.allahtan oturarak çalışıyorum.ameliyat yerinden hiç bir sıkıntım yok şükür.sadece kemiklerim sızlıyor.

yok artık ne korunması. oooooo ıyı kı hatırlattın ben pazarlık yapayım doktorla. korunma varsa ben bu
ıste yokum. bana korun demedı. ama ıgneden sonra dıyecekse.... cok fena! ben vurulmadan bu pazarlıgı
bır yapayım:))) Allahalla madem korunma gerekıyor, o zaman dıs gebelık yasasaydım barı:)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa fatma!!!!!!!!!!!!! korunmayacagım demıstım hıc duymadın mı sen benı. nerden cıktı
sımdı bu!!! yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(( ısı hucrenın bozuklugu, ılac zararları yumurta ya da bebege
ulasabılecek olumsuzluklar dıye sıralarsanız, cok kotu olurum sımdı ben,korunmak zorunda kalırım.
ama hasar falan duzelcek dersenız korunmayacagım. hasar duzelmesı ıcın korunmayı ben bır kere
yaptım. bır daha yapmama gerek yok:)))) hıc mı baska kadın yok bu dunyada hepsını
ben mı yasayacagım.
fatma amelıyattan cıktın tamam ama moralımı nıye bozuyorsun. anlıyorum narkoz etkısı:))))

evet evet anladım zaten bana korun dedıgınde anladım bayagı kamyon gecmıs senın ustunden:))))))
evet fatma hatta sana kaburgamın omuz basımın agrısını soylemıstım. sen kustun mu? ya da
ılk ıdrarın sıkıntı cıkardı mı?

emineciğim korunma işini doktora muhakkak sor.çünkü iğneden sonra 3 ay kadar korunun diyorlar.ama akimera 2 ay korundu sanırım.embriyoyu yok eden ilaç sonuçta azda olsa diğer hücrelerede zarar veriyor.güçlü bi iğne sonuçta bu.kesinlikle moralini bozmak için değil tedbirli ol diye söylüyorum canım:))))
ama narkozun etkisi anlattığın kadar varmış.ne kötü bişey öyle ya.ilk verdiklerinde resmen tm vücuduma yayılışını hissettim.çıktıktan sonrada ayılırıken adet sancısı gibi karnım ağroyordu hatta yan dönmeye çalışıyormuşum.eşim ve hemşre engel olmuş.karnım ağrıyor diyerek uyandım.dünde omuz ağrısı oldu biraz.ama genel anlamda çok sıkıntı yaşamadım.ilk idrara çıkmak biraz zor oldu.sanki çıksın diye zorluyormuşum gibi ve biraz yaktı.ama mide bulantısı ve kusma yaşamadım.dün hiç yatmadım diyebilirim.hep gezdim evin içinde.eşim sürekli kızdı yat biraz diye ama nerdee.tabiki nazımıda yaptım amaaaaa.halada devam ediyorum eh okadarcık olsun değilmi.neler çekiyoruz bebek için.

:))))
fatma korunmayacagım yaaa((( banane he! ıkna etmeyın benı.
ya ben hamıle kalmaz ısem, sız nasıl hamıle kalacaksınız???

:))))
fatma korunmayacagım yaaa((( banane he! ıkna etmeyın benı.
ya ben hamıle kalmaz ısem, sız nasıl hamıle kalacaksınız???

Mrb. arkadaslar. Eminecim tekrardan gecmıs olsun.İlaca karsısın biliorum ama sonucta bu tedavi yontemi daha az zararlı.İlacla tedavi basarılı olmazsa laparoskopiye gecıyolar die biliyorum. İnşallah en kısa zxamanda degerin sıfırlanır. Bide senı uzmek istemem ama maalesef korunman gerekicek bence biz cok doktora sorduk ama tabiii yine sen doktorunla konus bide Allah herseyın hayırlısını versın yeterki saglıklı olsunda.

canım çok çokk geçmiş olsun ...artık için daha rahattır çünkü ne olup bittiğinden eminsin artık dilerim ALLAH meleğğini tez zamanda sana kavuşturur...

canım değerin yükselmiş umarım bir an önce herşey normale döner ...iğne konusuna gelince evet aslında bende karşıyım iğneye ama şu durumda yapacak çok fazla bir şeyde görünmüyor... ben o iğneden 2 doz vuruldum maalesef ve 3 ay korundum ki dr fazla korunmana gerek yok dedi ... üstünden de 10 ay geçti ama şimdi şimdi aklıma vuruyor keşke vurulmasaydım diye ilk başta bana ameliyatı önermişlerdi fakat ben içinde bulunduğum haleti ruhiye sebebiyle bunu kabul etmemiştim bilgisizlik işte sonunda hem iğneyi vücuduma yükletmiş oldum hem de açık ameliyat oldum :):)... nese ama sen olumlu düşüncelerinle bile kendini motive ederek bi an önce değerini düşürürsün ben buna inanıyorum canım dualarım seninle...

canımm hadi hayırlısı demek korunmayı bırakıyorsunuz inş herşey yolunda gider bundan sonra diğer şeylere yani rahim filmine falan gerek kalmaz ...umarım adetlerinde bi an önce düzene girer.....

tatlımm şimdi tekrar sil baştan hiç bişi düşünme üzülmede sakın ... çalışmaya devam ..durmak yok yola devam ne diyo zatı muhterem tayyip bey en az 3 çocuk :):):) ALLAH hepinise üçüz versin banada ... AMİNNNNNNNNN

merhaba kızlae hipatia olurmu 3 çocuk en zaz ben 6 yapacam işlahha olur fatmacım çok çok geçmiş olsun iyi olman asevindim bende ameliyatlara alıştım narkozlara artık hiç korkmuyoum ben toplamda 4 kere narkoz aldın 2 kürtajda 2 ameliyatta eminecim değerin b,iraz yükselmiş ben senden daha çok korkuyorum ama ben ce iğn eyapma bişey diyacam mam bana kızma belki senini için böylesi daha iyi olur en iyisi sen açık ameliyat ol ve hasrlı tüpünüde al kurtul aetık raha gebe kalırsın en azından dış gebelik olaz artık korunmanad gerk yok çokmu kötü konuştum ama hasarlı tüp hep başa bela oluyor şassad hep hasrlı utüp spermen leri yakalıyor mademki sona doğru görütürmüyorsun niye alıyorsun sonrda başa bela alıyorsun benim değerim 65 tekken doktor dış gebelişk dedi değerim 1700 den 65 inmesine rağmen kaçamadım dış gebelikte rahimdede hiç bişey yoktu kese vardı kürtaj oldum amam tüp şiimişti ee artık tubada çıktıyna göre sıra bend e değilmi eminecim ben pek zanetmiyorum benimde bu ay olmayacak çalışma yok çocuğu uyalım derken o bizi uytuyor ve sabah oluyor bugün gelin görüşelim bekliyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…