süper bir fikir aslında canım birbirimizi motive ederek tamamen aklımızdan çıkartabiliriz aslında denemeye değer... zaten inanın ben buraya girdiğimde sizlere yazdığımda öyle iyi hissediyorum ki kendimi iyi ki varsınız...günaydın kızlar bend eyeni oğlumla uyandık o uyuynca bend e uyuyoum ee siz genelde erkencisiniz kimse yok yin enerelerdesiniz hele emine sen nerdesin nişlahh herşey yoklundadır fatma ne zaman ameliyat oolacan hipatia biz karra verdik dış gebelik hayatımızdan atacağız artık bahsetme olurmu bizi bıraksın dış gebelik arık istemiyoruz bebeşilerimizi istiyouzzz evet ben hem kistime baknak için hemde yumrtanın durumuna bakmak için gittiim doktora ve kist yoktu büyük ihtimalale sen soldan yumurtalyacaksın dedi bol bol çalışın dedi nerde adetimden sonra sadece 2 defa çalıştık gerçi olsa zaten 1 kerde olurya artık ne yapayım lursa olsun olmazsada olmasın çünkü bıktımmm emine bakalım ne çıkacak sonucundan fatma seninde merak ediyorum tuğbanın 2 günü kldı ondan daha çok heyacanlıyım am sıra benim demiştim ya hanginiz olursa olsun yeterki olsunda şimdi oğluma kahvaltı yaptıracam gelin görüşelim bugün
Slm kızlar bnmbu ayda olmadı malesefo belırtıler bosaymıs yadabos degıl kısttenmıŞ demekkı test yaptım ban teksın dedı
Canm bİde onu dÜsÜnÜp umutlanmak İstemİyorum bnce yok olsaydı cıkardı sİİlkte olsa gÜnÜm cumaydı ama kİmİnİn 1 hafta onceeb bİle cıkıyo bnmde 2 gÜn var cok degİl kİ
mrb kızlar.ameliyatlı ameliyatlı size iki satır yazayım diye girdim nete.ameliyat iyi gçti çok şükür.şuanda bekledğimden daha iyim.ama sonuç pek değşmedi.tüplerimde geçiş varmış fakat uç kısımlarında genişleme var dedi doktor ve görevlerini tam yapmıyormuş haylazlar.ama şükğrler olsun yumurtalıklarda ve rahimde sorun yok.1 ay sonra adetin2.günü gel dedi.o zaman karar vericez sanırım tüp bbeği tercih edicem.hayırlısı olsun.laparoskopide korktuğum gibi olmadı.duramıyorum yerimde yarım saat bile yatmadım geziyorum sürekli.hastanede yattım 1-2 saat çok sıkıldım.yarın işe gidicem büyük ihtimalle.benden haberler böyle.
tuğbacığım hiç belli olmaz belkide erken olduğu için çıkmayabilir ama sen yinede kendini çok kaptırmaki hayal kırıklığı yaşamayasın.zaten bu sefer birazdaha güçl olduğunu hissediyorum hayırlısı olsun canım.
ayşecim dediğin gibi hiç belli olmaz 2 defa değil 1 defa da bile tutablir denk gelirse.ama kistin gittiya önemli olan bu zaten.geriside gelecek inşallah.
hipatiacım sende daha umutlusun ne güzel.böyle olalım her zaman.
ayşecim(akimera)dualrımız seninle canım.bebeğinin sağlıklı olduğunu öğreneceksin inşallah.ama bunları kafana takıpta üzülme ve hamilelğin tadını çıkar.
eminecim sen nerelerdesin kaç gündür.sende bugün test yaptıracaktın.inşallah sonuçlar olumludur.merakta bıraktın bizi kaç gündür yoksun.
2 satır yazayım dedim ama baya konuştum.neyse kıalar yarın grşrz.öptim hepinizi..
:))))
fatma korunmayacagım yaaa((( banane he! ıkna etmeyın benı.
ya ben hamıle kalmaz ısem, sız nasıl hamıle kalacaksınız???
canım çok çokk geçmiş olsun ...artık için daha rahattır çünkü ne olup bittiğinden eminsin artık dilerim ALLAH meleğğini tez zamanda sana kavuşturur...mrb kızlar.ameliyatlı ameliyatlı size iki satır yazayım diye girdim nete.ameliyat iyi gçti çok şükür.şuanda bekledğimden daha iyim.ama sonuç pek değşmedi.tüplerimde geçiş varmış fakat uç kısımlarında genişleme var dedi doktor ve görevlerini tam yapmıyormuş haylazlar.ama şükğrler olsun yumurtalıklarda ve rahimde sorun yok.1 ay sonra adetin2.günü gel dedi.o zaman karar vericez sanırım tüp bbeği tercih edicem.hayırlısı olsun.laparoskopide korktuğum gibi olmadı.duramıyorum yerimde yarım saat bile yatmadım geziyorum sürekli.hastanede yattım 1-2 saat çok sıkıldım.yarın işe gidicem büyük ihtimalle.benden haberler böyle.
tuğbacığım hiç belli olmaz belkide erken olduğu için çıkmayabilir ama sen yinede kendini çok kaptırmaki hayal kırıklığı yaşamayasın.zaten bu sefer birazdaha güçl olduğunu hissediyorum hayırlısı olsun canım.
ayşecim dediğin gibi hiç belli olmaz 2 defa değil 1 defa da bile tutablir denk gelirse.ama kistin gittiya önemli olan bu zaten.geriside gelecek inşallah.
hipatiacım sende daha umutlusun ne güzel.böyle olalım her zaman.
ayşecim(akimera)dualrımız seninle canım.bebeğinin sağlıklı olduğunu öğreneceksin inşallah.ama bunları kafana takıpta üzülme ve hamilelğin tadını çıkar.
eminecim sen nerelerdesin kaç gündür.sende bugün test yaptıracaktın.inşallah sonuçlar olumludur.merakta bıraktın bizi kaç gündür yoksun.
2 satır yazayım dedim ama baya konuştum.neyse kıalar yarın grşrz.öptim hepinizi..
hıpatıa methotrexate tan bahsedıyorsun kemoterapı ılacı dıye.
ben de sımdı o ılacın ampulunu vurulacagım.
yapacak bırsey yok. cok kacmıstım dıs gebelıkte o ılactan, amelıyatı tercıh etmıstım
ama fatmanın da soyledıgı gıbı kacamadık:)))
sımdı benım durumum 230 olan betadan ve klınık bulgularımın cok ıyı olmasından dolayı
dıs gebelık ya da kımyasal denılemıyor. ama normal bır gebelık olmadıgı ıcın.
bunun atılması gerekıyor kı ben normal sıkluse gırıp yenıden calısmalara baslayayım.
doktor ıstersen hıc bır mudahale etmeden bekleyebılırız.
ben bırden sevındım 'olur mu' dıye. cunku kımyasal hıc bırseyın vucuduma gırmesını ıstemıyorum
bılıyorsunuz. (mecbur kalınca Rabb'ım tedavısız bırakmasın ınsaellah.)
ama ben methotrexate vurulacagım eger kan degerlerım normal ıse. methotrexate'ın yan etkılerı var.
hatta ben dıs gebelıkten laparaskopıye gırmeden once methotrexate'ı da sunmusları ve bana
soka gırme ıhtımalı sebebıyle (bazı bayanlarda boyle bır etkı goruluyormus) hastaneye yakın olmanız
lazım denılmıstı. ben zaten ılac hıc tercıh etmedım amelıyata gırdım. ama bugun bu ılaca mecbur
kaldım:)))) kacamadık!!! neden? cunku deger cok dusuk rahımde gorulen bırsey yok. dogal olarak
doktor da 'amelıyatla gırsek bıle bırsey goremeyız' dedı. o yuzden orada olan her ne ıse, onun
atılımı ıcın o ıgneyı vurulacagım. cunku beklersem kımbılır atılmayacak. cunku 20ye dusse bıle
tekrar cıkmayacagının kesınlıgı yok.
esım tedırgın oldugu ıcın doktora her seferınde 'bır ıc kanama, sok ya da cok daha farklı bır sey
yasama olasılıgımız var mı' ya da 'esımın agrı esıgı yuksek, dırenclı oldugu ıcın suan farkedemedıgı
bırden olabılecek bır durum olabılır mı' dıye defalarca soruyor:))) ben oldukca ıyıyım....
ben kendıme guvenıyorum ama esım bana guvenmıyor... 'sen dırenclısın, hıssetmezsın sonra bırsey
cıkar' dıyor.::::)))) anlayacagınız esım bu defa tedırgın. ve bu benım hosuma gıtmıyor. cunku uzuluyorum.
'emıne tıpta bır devrım olusturacaksın' dıyor...
doktor da betalara baktı vajınadan baktı 'Allahallah anlamadım gıttı bu ne yapıyor' dedı. onceden
gulmuyordu. sımdı galıba benım gulmelerımden rahatlıgımdan doktor da esprılerıme karsılık vermeye
basladı. dıyorum yapacak bırsey yok. evde de oturmuyoruz. doktora gıdıyoruz. test yapıyoruz (kı yakında
cocuklar havuzda benı gorunce aılelerıne 'benım ogretmenım morfın kullanıyor' demeye baslayacak.
ıkı kolumda mosmor:))) ereklı heryı yapıyoruz. yıne de bırsey olacaksa, olacak!!!
Canımmm cok gecmis olsun umarım görüp gorecegın tum sıkıntı bu kadar olur. Ve en kısa zamanda bebşine kavusursun. Benım durum hala aynı hala adet olamadım 18 gun gecti. Bugun dr ye gittim Allaha sukur kist filan yokmus adet sokturucu verdi ama ben simdilik kullanmayı dusunmuyorum dogallıgına bıraktım simdilik rahim filminede gerk yok dedi 6 ay deneyın olmazsa sonra bakarız insallah ozama kadar olur.Ve korunmayıda bırakabilirsin dedi en guzelide bu tabii.Bide adet olsam.....
canım artık alsıtım o kadar üzlmüyorum kısmet degilmis tatile bir hafta kaldı iyice dinlenip kafamı dagıtıp gelirim yola devam bi dahaki ay ki yumrtlama kaynaamnlarda denk geliyo o bıraz sıknıtı bnmki martta kaldı aam allh büyük yinede belli olmaz her gecede olmadı belki bi gecede olur hersey allhdan insallh kistim gitmiştirde o bi teselli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?