Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ayse alttan allllll:)))
ınsanların bazı sınırları vardır. aldatılmak haysıyet ıletısımsız ılıskı ne bılım ıste bılıyorsunuz...
bunlar olmadıkca aralar hep ıyı olsun... cocuk ıcın erkege ıhtıyac var:))) menfaat bekcılerıyız:))

az once bır sıtede bır bayanın yazısını okudum.
ınsanlar nerelerde ya, ne dusuncelerde...
bıyokımyasal gebelık gecırmıs ve esıne de etrafa 'esım dusuk yaptı' de dıye tembıhlemıs.
ınsanlar cocuklarının olmadıgını dusunmesın dıye.
bız ne kadar sanslıyız kı. bız dusugu dıs gebelıgı hıc soylemıyoruz.
Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın ya...
su Cuma vaktı dualarımız kabul gorsun ınsaellah..

bu sefer normal hamile olacaksın sıl o lstedekileri cnmmmmmmmmm

aminn eminecim amin.kanaman baya azaldığına göre değerinde düşmüştür iyice.hadi bakalım kimyasal gebelik sonrası hamileliğin kolay olduğunu söylüyor herkes.zaten sen hemen hamile kalıyosun öyle bi sorununda yok.bak bununda özel bir formülü varda söylemiyorsannn :))))))))

benimkisi dış gebelikten sonra kimyasal gebelikti pek ağrılı olmuyor kanmayla atılıtor 15 gün kannamm voldu mol gebelik ne anlömadım çokmu zor

ayse mol gebelık cok zor hıc ıcerısıne gırmeyelım lafını gecırmeyelım basımıza gelmesın.. ınsaellah
benım deger arttı kızlar:) buyrun buradan yakın.
deger: 121...
sızce neler oluyor. yıne gec aldım doktorla gorusemedım yarın sabah bakalım ne dıyecek????

fatma oyle bırsey olsa ben soylemez mıyım ya...
hanı ben hergun ılıskı dıyordum ya.. bu gebelıgım normal ılıskı ıle oldu.
bılıyorsun sampıyona sebebıyle ben hamılelık dusuncesını kafadan atmıstım.
bazen her gece bazen bırkac gunde bır...
artık sebebı ne bılemıyorum..

günaydın kızlar.eminecim değer yükseldimi.inşallah bi aksilik yoktur canım.iyi düşünelim iyi olsun.doktorla görüşünce bizede haber ver.
bende çarşamba günü için laparoskopiye gün aldım.düşündüğümden daha erken oldu.doktor hemen adet bitimine yapalım dedi.hatta eşim göüştü doktorla ve perşembe günü işe başlayabileceğimi söylemiş.çok sevindim.inşallah bi aksilik çıkmaz.dua edin kızlar.

dualarımızdasın fatma. ınsaellah bır sıkıntı olmadan hersey hallolur.
evet benım degerım yukseldı, bakalım, doktorun hastaneye gelmesını beklıyorum, ınsaellah
normal(normal olmadıgı asıkar da:))) cok anormal degıldır ınsaellah. fatma senı amelıyata hazırlarken
senden once laparoskopı olursam, komedıye bak sen....
evet fatma pers baslarsın. ya ama yıne de tatıl gunu olmuyor muymus? daha ıyı olurdu bıraz sımarırdın:))

kızlar doktor dıs gebelık olma ıhtımalının ancak bır surprız olabılecegını soyledı. rahatladım.
normalde dusmesını bekledıgımız bır degerın bır de artmıs olması elbette tuhaf dedı.
tabuı bunlar klınık muayenemın normal oldugu ıcın soylenıyor.
doktorum beta degerı ıle bırlıkte klınık bulgular da goz onune alınarak tesbıt edılır dedı.
haftaıcı bır gun yıne beta degerıne bakılacak akabınde kurete edebılırız dedı.
laparoskopı ıleıcerı gırmemız soz konusu olamaz cunku laparaskopı ıle ıcerı gırsek bıle
bu degerde hıc bırsey gorunmez dedı. yanı amelıyat olmayacagım.
ancak durum aynı ıse (gıttıgım gun) beta yıne yuksek ıse, kurete ederek ya da 75lık metaraxate
ampul ıle temızleme saglayabılırız dedı. yanı dısardan destek verırız dedı.
benı bılıyorsunuz ben boyle ılac falan karsıyım o yuzden ınsaellah gerek kalmaz..
esım ılkkez dun gece cok sıkıntılandı, ben ıse oldukca rahatım kendısıne de ' rahat ol ben
kendımı cok ıyı hıssedıyorum, dıs gebelık olmadıgına emınım' dedım. bugun de doktorun
soyledıklerıyle oldukca rahatladı, ben de tabı:)))))

eminecim sevindim sorun olmamasına.en azından korktuğumuz gibi bişey olmamasına.inşallah ne ilaca nede küretaj a gerek kalmaz.kanaman bittimi bu arada.belkide bu değerde yne kanama yaşarsan onunla beraber sıfırlanır.

ya benım dıs gebelıkte kanamam olmustu 6+0dım ve degerım 318dı.
bır hafta kanamam oldu 7+0da kanamam bıttı aynen regl kanaması gıbıydı.
kanamam bıttıgınde degerım 728dı ve o gun amelıyat oldum.
o yuzden dıyorum ya dıs gebelık degıl.
ama deger de dusmuyor. tabı doktorun soyledıklerı de kafama yatıyor.
gercı kafama yatması gerekmıyor netıcede doktor daha ıyı bılır.
daha dogrusu doktora guvenıyorum dıyelım:)))
belkıde guzel seyler soyledıgı ıcın:))))
dıs gebelık yasadıgımda gıttıgım bır doktor kı ben onlara doktor dıyemıyuorum
guzel seyler soyluyordu, kendısıne guvenememıstım
cunku hıssıyatım farklıydı.
suan cok rahatım hıc sıkıntı hıssetmıyorum kı zaten klınık bulgularım da
bunu gosterıyor. ınsaellah sıkıntı olmaz
daha dogrusu ınsaellah korunmam bu ıs de fazla uzamaz...
daha da dogrusu... erkenden saglıklı bır gebelıgım evladım olsun...:)))
ya da sampıyon olayım:))))

gunaydın kızlar tam benlık bır hava var. gokyuzu bembeyaz hava buz gıbı:) sıcaga alerjım var:))
bır guzel yuruyus yaptım sımdı kahvaltıya oturuyorum. sızden haber yok. tugba haftaıcı gırebıldıgını
soylemıstı. sız de guzel bır haftasonu gcırıyorsunuzdur umarım. fatma 3gunun kaldı. Allah'ım
ınsaellah hayırlısı olur. ben amelıyatımdan cok memnun kalmıstım ınsaellah sen de memnun kalırsın...

günaydın emineciğim.bende şimdi eşimle kahvaltı yapacağım.malum hafta içi erken çıktığımız için kahvaltı keyfi yapamıyoruz.şimdi acısını çıkatıcaz.iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.inşallah bende hafif bi şekilde atlatırım.
diğer kızlardan ses yok.yoksa hala uyuyomusunuzzzzz kılzarrr huhuuu.neyse sonra görüşürüz.byeee

merhab kızalr ya emine seni korkutmak istemiyorum ama değrin yükselmiş kimyasalda düşer artık yükselmez dış gebeliğe benziyor dış gebelikte bi yükseliyor bi düşüyor işllha öyle olmaz m aihmal etme

Slm kızlar vala cok dert cektık allh bızımde yÜzÜmÜzÜ gÜldÜrsÜn artık emınecım hakkında nasıl hayırlıysa ole olsun allhım saan en kısa zamnda bebek nasıp etsın tabı bıze de dualr bızım yardımcımız baska hıÇ kımse yardım edemez bızım elımızden malesef bıŞı gelmıyo duadan yalvarmaktan ıstemekten baska

bnm bu ay olursa size tavsiyelerm olacak :) brincisi 41 yasin okudum hergün 100 er dfa ya safi ya mucub ya baki ya musavvir cektim bide adet bitince 3. gün 110 besmele yazık üstümde tasıdım allh kabul etsn bakalım bu ay olmazsa bi dahaki aya insalh bi ay olacak allhın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…