- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
mrb kızlar.
eminecim ne güzel anlatmışsın namazla ilgili mevzuyu.tamda dediğin gibi namaz kılmayınca sanki dua etmeye allah tan bişeyler istemeye yüzüm yok gibi geliyor.neyse şu adet bi bitsin inşallah bırakmamak üzere başlıcam.sende dualrından beni eksik etmede şeytana uymayayım inşallah.
tuğbacığım test yapsan çokmu erken ne kadar kaldı adetine.inşallah hamilesindir bende senin adına sabırsızlanmaya başladım.eminecim seninde değer inşallah sıfırlanmıştı birdaha test yaptırmana gerek kalmaz.
ayşecim sende ne var ne yok.inşallah herşey yolundadır.
emine sen laparoskopiden sonra hastanede kaldınmı yoksa hemen ogün taburcumu oldun.ya ben c.tesi yaptırırsam(haftaya) p.tesi işe başlamak istiyorum.inşallah aksilik çıkmaz.birde hemen kendi ihtiyaçlarını karşılayabilceek duruma geliyomusun ameliyat sonrası.hayırlısı inşallah iyi olur herşey.
deryacığım sende madem adetin geçmiş bi test yap.ne olur ne olmaz.ayşede (akimera) korunurken 2 kez hamile kalmış belki dende bir sürpriz yaparsın.
aslı sende hoşgeldin şuan senin hayatında ön planda olanda sanırım evlilik.allah gönlündekini verir inşallaaaah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?