Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

bn bügün bayagı daha iyyim ay bnm gögslerim cok fena ya sızım sızım szlıyolar egilip kalktıkca canm yanıyo resmn ne yapsam ki

mrb kızlar.
eminecim ne güzel anlatmışsın namazla ilgili mevzuyu.tamda dediğin gibi namaz kılmayınca sanki dua etmeye allah tan bişeyler istemeye yüzüm yok gibi geliyor.neyse şu adet bi bitsin inşallah bırakmamak üzere başlıcam.sende dualrından beni eksik etmede şeytana uymayayım inşallah.
tuğbacığım test yapsan çokmu erken ne kadar kaldı adetine.inşallah hamilesindir bende senin adına sabırsızlanmaya başladım.eminecim seninde değer inşallah sıfırlanmıştı birdaha test yaptırmana gerek kalmaz.
ayşecim sende ne var ne yok.inşallah herşey yolundadır.
emine sen laparoskopiden sonra hastanede kaldınmı yoksa hemen ogün taburcumu oldun.ya ben c.tesi yaptırırsam(haftaya) p.tesi işe başlamak istiyorum.inşallah aksilik çıkmaz.birde hemen kendi ihtiyaçlarını karşılayabilceek duruma geliyomusun ameliyat sonrası.hayırlısı inşallah iyi olur herşey.
deryacığım sende madem adetin geçmiş bi test yap.ne olur ne olmaz.ayşede (akimera) korunurken 2 kez hamile kalmış belki dende bir sürpriz yaparsın.
aslı sende hoşgeldin şuan senin hayatında ön planda olanda sanırım evlilik.allah gönlündekini verir inşallaaaah.

haftaya cuma daha cok erken canm ama gecenkindede bole olmustu yumrtlamadan sonra sismişti hatırlıyorum gece yatarken sagdan ola donemiyodum simdikide ole oldu bakalım hayırlısı olmustur insallh bu ay olursa esmden hiç ayrı kalmıycam en cokda ondan iştiyorum

Merhaba arkadaslar. topigın bu halını cok seviyorm herkezde cok pozitifff aman Allah bozmasın. Ben hala adet olmadım esim bi jınekolaga sormus oda metaturaxsattan sonra 3-4 ay hamile kalmak zor demiş cunku yumurtlalıkların eski halne gelmesi zaman alıyomus kist filan olusmustur belki demiş bende cok sanmıyorum zati benım oncedende duzensizdi zatiii bide nie olmuyorum die stres yapınce hıc olmuyo neyse bekliyorum bakalım inşallah en kısa zamanda olurum.

bnm degişiyo ruh halim bigün cok pozitif bigün cok umutsuz deliyim sabırım bi psi tedaviye ihtiyacım varda siirte o bşraz zor

metaturaxat bır kemoterapı ılacı tugba. dıs gebelıkte amelıyat yerıne o kullanılabılıyor
hucre oldurulup dısarı atılıyor ama ıste kotu yonlerı var. ozellıkle ılac kullanılırken
kan duzesızlıgınden soka gırme ıhtımalı yuksek. tugba bugun kendını ıyı hıssetmene sevındım. ınsaellah
hamılesındır. gercı hamıleysen once cok kızacagım sırayı bozdun dıye o ayrı.
ayrıca agrın sen de. eger hamıleysen...
kızlar yapın bır test kurtulun... dıyecegım ben de gunum gecınce test yapmıstım 0.5tı:) neye
guvenecegız bılmıyorum.
esım sıırtte askerlık yaptı o da oyle soyluyor. 'ya sıırttekı arkadasın nasıl kontrollerını gerceklestırıyor'
dıyor. bızım burada o kadar secenek var yıne de 'o mu bu mu' dıye aranıp duruyoruz.
fatma; laparoskopı amelıyatına aksam 9 gıbı gırmıstım 22:20de cıktım. sabah 10 taburcu oldum. ama
gece boyunca narkoz benı delı ettı. hep uyudum. sık sık uyandım. bır de ben kustum. ılk ıdrarım sankı
yapamayacagım hıssı verdırdı ama zaten doktor ılk ıdrarı beklıyormus. ıdrarla beraber ben duzeldım.
mesele narkoz onun dısında hıc bır etkısı yok sana. laparoskopıde karın bolgesıne gaz-sıvı enjekte
edılıyor. ben amelıyattan sonra uyandıgımdaomuz basım ve kaburga uc kısmımın agrısından
sıkayetcıydım. amelıyatta cok usudum herhalde usuttum dedım (uyandıgımda zangır zangır tıtrıyordum)
meger usume degılmıs doktor gaz sebebıyle agrın var dedı. bır kac gun gaz yogunlugu vardı ama hemen ertesı gun taburcu oluyorsun. hayatın etkılenmıyor pazt gunu ıse gıdebılırsın yanı. tek sıkıntı dedıgım
gaz agrısı o da hemen gecıyor. baska ne dıyım... ayrıca senın laparoskopı ıcerıye bakmak ıcın degıl mı
bırsey cıkarmayacaklar?

eminecim bişey çıkıp çıkmayacağı laparoskopi sırasında belli olacak.yani sağ tüp kapalı sol tüptede sıvı birikimi gözüktüya hsg de.sağ tarafın neden tıkalı olduğu ve sol tarafta bu sıvı birikimi gerçketen varmı buna bakılacak.çünkü eğer bu sıvı varsa üpümde (hidrosalpenks) hamilelik sırasında embriyoyu zehirliyormuş tutunmasını,yaşamasını engelliyormuş.tüp bebeğe karar verecek olsak bile bu hidrosalpenks varsa tüp bebek tedavisinden önce çıkarılması gerekiormuş.anlayacağın laparoskopi sırasında sol tüpümün rahimle ilişiği tamamen kesilebilir.hirdosalpenksin olası bi gebelikte embriyoya zarar vermemsi için.sağ tarafta tıkalı zaten.yani benim iki tüptede hayır yok.(allah bilir tabiki yinede)ayrıca doktorum nasılsa narkoz alacaksın histeroskopide yapalım dedi.yani rahmede bakacak.eğer bir sorun varsa başta hepsini çözelim dedi.böyle pozitif olduğuma bakma aslında %90 tüp bebek zorunlu olacak.ben bu fikre çoktan alıştırdım kendimi.hayırlısı olsun.
birde anladığım kadarıyla laparoskopiden sonra senin tek şikayetin ameliyat sırasında verilen gazdan ve narkozdan dolayı olmuş.yani dikiş yerleile ilgili bir sıkıntu ağrı yaşamadın değilmi.eğer sadece bunlarsa içim rahatladı biraz daha.

:tomato:
inşallah yasimincim evet evlılık 4 yıldır beraberız ama bitürlü evlılık kısmet olmuyor

bana da once bi igne yaptılar deger düsmüyo die bide bi daha iç kanama gecrdim die ame aldılar

bnm esimn kuzenininde iki tüpüde kapalıymıs acmıslar actıktan bi ay sonrada hamile klamıs canm simdi iki yasında masallh cok saglıklı bi oglu var

merhab kızlar nasılsınız bakım bi ben yokmuşum bugün kayın pederim geldi vandan oğlumu okula gönederdik ben kayın peder görümce eşim çocuk yok gezmeye çıktık balık yedik çok güneşli bi hava vardı eğlendik bazen böyle şeylerde iyi geliyor kafanı dağıtıyorsun ben bu ay çok umutluyum kızlar tüpümn olduyu yerede yumurta olmuş eğer düzenli çalışırsak olur diyorum işin kötü yanı eşimle arram iyi değil bu araalr adete bugün bititit zaten doktor dedi bu ay erken yumurtlayacan diye sıkı çalışın diye nerde hayır yok heriften neyse olsa zaten bi kerde olur anlayamadığım föğüslerim çok ağrıyor ade tbiit yeni ağrıdı hormanlar çıldırmış hepimiz için hayırlısı neyse o olsun

ooo ayşecim tam gaz devam o zaman.böyle zamanladada aksilik eşinle hep gergin oluyorsun değilmi.bizimde öyle olabiliyo bazen.ya kızlar şu gözğüslerin ağrıması falan benmi kendimi dinlemiyorum yada ben yaşamıyomuyum böyle şeyler bilmem.ben şimdiye kadar ne hamile olduğum ay ne normal zamanlarda ne göğüs ağrısı,ne göğüs şişliği,ne yumurtlama döneminde ağrı hiç bişey yaşamam.hormonlarımdamı sorun var acaba.ben sadece adet olmaya 1-2 gün kala hafif bi karın ağrım olur.birde aynı ağrı adetin 1.günü yaşarım o kadar başka hiç bişey olmuyor.iyimi kötümü anlamadım.

fatma uctane dıkıs yerı oluyor, amelıyattan sonrakı gun benım pansuman tazelendı.
ıkı gun oyle kaldı sonra cıkardım banyo falan hıc sıkıntı yasamadım o konuda.
fatma yolun uzun ama Rabb'ım neler nasıp eder neler hafıfler bılınmez dualarımdasın...
ayse esınle aranı ıyı tut ya, menfaatcı ol azıcık:))) ınsaellah yumurta bıraz bekler de
zamanınız bol olur:)
aslı benım de esımle 6 yıllık bır gecmısım vardı. 2.5 yıllık nısanlıydım. hıc ummadıgım anda anıden
evlendık(31 may 2009). ama ben senı anladım; sen cocuk ıcın damadı harcayacaksın bellı:)))
benım kanamam bugun azaldı sanırım bır ıkı gune kalmaz bıter. ınsaellah tabı.
ben ıkıncı kez basa sarıyorum. ben sıkıntı cekmıyorsam kımse cekmesın lutfen...
ya ıllle dıs gebelık mı gecıreyım. bakın bu ay ben cok calısacagım. ya bu arada calısacagım dıyorum da
boyle kımyasal sonrakı ay yumurtlama ya da o 28 gunluk sıklus aynı mı oluyor.
yanı yıne yumurtasız hamıle kalmayayım:))))))) hehe
yumurtasız yavan oluyordelikafadulden

yaa emine ben merak ediyorum seniinkisi ne gebelik diye dış mı içmi boşmu kimyasalmı nasıl yya bilgi ver çok merak ediyorum nedense kızlar yumurtalama dönemimde eşimle arm iyi değil anlamdım niyegaliba ALLAH istemiyor acaba i engelmi diyorum töve tövebe şimdi çarpılacam netse o benim gönlümü alsın bulmuş benim güzel kızı daha ne istesin opuyorumnanaktan yaa aslında armızdaka sorunda yok ama ben nednse çok sinirleniyorum galiba hata bende önce çok yüz verdi şimdi yok kaldıramıyorum anlamdım cicim ayları geçti bide çok severek evlendik neyse yine ben altan alayım olur her evlilikte diyip geçsin ama ALLAHIMA şükürler olsun çok mutluyum inanaçlıyım umutluym hakımızda hayırlısı ne ise o olsun fatma ameliyata girince sanki bebeyini kucxağına alcakmış gibi gir ağrı hitmezsin bebeyine bi adım daha yaklaşıyorsun işllah olacak hepiniz için dua ediyorum

günaydın kızlar.valla içimi rahatlattınız.ayşecim haklısın sonuçta her adım bebeğe biraz daha yaklaştıracak beni inşallah.ahh ahh nelere katlanıyoruz.ne zormuş.eminecim seninde değerin inşallah sıfırlanmıştır bugün.betadan sonra bizde bildir hemen.
kızlar bizde eşimle 9 yıl oldu beraber olalı.bunun 3,5 yılı evlilik 2 yılı nişanlılık geri kalan flört.allaha şükürler olsunki bende şansılardanım.o yüzden diyorum hep herşey yolunda giderse biz neyle sınav olacağız.tabiki bişeyler çıkacakki karşımıza allah sabrımızı deneyecek.
aslı darısıda senin başına inşallah hakkınızda hayırlıysa en kısa zamanda evlenirsiniz.

canm kimyasl gebelkten sonra hamile kalmak cok kolay bi ark vardı bi kere adet oldu ikinci adette hamile simdi

hehe yanı benden umutlusunuz:)))
ayse beım kı kımyasal gebelık. bırazdan kan verecegım bakalım ne kadar dusmus.
ınsaellah 20nın altında olur da bır daha beta baktırmak zorunda kalmam.
tugba demek ben bu ay olmasa bır daha kı ay hamıleyım. hadı bakalım bu defa neye gebe olacagım:)))
bır bos bır de mol kaldı benım lıstemde. ınsaellah mol bana hıc ugramaz. cunku onun korunma
suresı 1yıl. hadı en fazla 6 aya ındırebılırm. neyse mol falan olmasın lutfennnnn...
benım hamıle kalma surem bugune kadar en fazla 1.5 ay oldu. ılk gebelıgım 1.5 ayda ıkıncısı korumayı bıraktıgımın ıkıncı ayında. bakalım sımdı kı ne zaman gelecek. ya artık sıze umut olmayı
da ıstıyorum. sampıyonayı cok ıstıyorum. bebek de yaparım karıyer de... dıyemıyorum
kan olcumu yapılıyor, dopıng ıcın, o zaman gebe oldugum cıkarsa dıskalıfıye edılıyorum yaaaaaaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…