Hapıtacım peki senın doktorurun tutumu ne? Benımkı rahim filmı filan için acele etme dıyor. Sonucta ikimizde 2 tane sorunlu gebeliği olmus.
evet kızlar ya bebek sahibi olmak ne zormuş.mucizevi bişey olduğunu biliyorduk ama bukadar zor ve uğraş isteyen bişey olacağını hiç düşünmemiştim.bugün nedense melankolik takılıyorum.çok duygusalım.bazen çok uzak geliyor herşey.
kızlar bugün yine dış gebelikle ilgili bir sürü yazı okudum internette.tüpler açık olsa bile işlevini yapmıyorsa dış gebelik olabiliyrmuş.normal yolla gebeliklerde çok küçük ihtimalken tüp bebekte dış gebelik yaşama ihtimali daha yüksekmiş.üstelik tüpünde sorun olanlar için daha riskliymiş.ya ben dış gebeliktren korktuğum için tüp bebek düşünüyorum.ama onda bile garanti yok dış ebelik olmayacağına dair.
Kızlar nedicem bu gece ben 170 ayetel kürsi okumayı dusunuyorum. Duamım kabulu için isterseniz hep beraber anı saate baslayalım aynı anda aynı duaları edelim birbirimize.
kızlar bugün yine dış gebelikle ilgili bir sürü yazı okudum internette.tüpler açık olsa bile işlevini yapmıyorsa dış gebelik olabiliyrmuş.normal yolla gebeliklerde çok küçük ihtimalken tüp bebekte dış gebelik yaşama ihtimali daha yüksekmiş.üstelik tüpünde sorun olanlar için daha riskliymiş.ya ben dış gebeliktren korktuğum için tüp bebek düşünüyorum.ama onda bile garanti yok dış ebelik olmayacağına dair.
canım aslında bunu yapmak güzel olur ama sanırım ben gece 12 den sonra yapabilirim ..çünkü dedemler falan uyumuş oluyo daha rahat oluyorum..
Bncede canm İnsan en cok dualarla raahtlıyo bnde dÜn gece adet oldum agla agla kocaan gÖzler sİmdİ sabak su 5 bebegİnİ kaybedenİ okudum elbİseİlerİ odaları hazır nler yapmıs ama gİtmİŞ bebeklerİ mezarının da rsmİnİ koymus ne kÖtÜ oldum allhım sen affet ne beterlerİ var 9 ay tasımıs sİmdİ yok allhım yasatmasın bİzİmkİ onun yanıda hİÇ bİŞİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?