Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kızlar nedicem bu gece ben 170 ayetel kürsi okumayı dusunuyorum. Duamım kabulu için isterseniz hep beraber anı saate baslayalım aynı anda aynı duaları edelim birbirimize.

Hapıtacım peki senın doktorurun tutumu ne? Benımkı rahim filmı filan için acele etme dıyor. Sonucta ikimizde 2 tane sorunlu gebeliği olmus.

evet kızlar ya bebek sahibi olmak ne zormuş.mucizevi bişey olduğunu biliyorduk ama bukadar zor ve uğraş isteyen bişey olacağını hiç düşünmemiştim.bugün nedense melankolik takılıyorum.çok duygusalım.bazen çok uzak geliyor herşey.

kızlar bugün yine dış gebelikle ilgili bir sürü yazı okudum internette.tüpler açık olsa bile işlevini yapmıyorsa dış gebelik olabiliyrmuş.normal yolla gebeliklerde çok küçük ihtimalken tüp bebekte dış gebelik yaşama ihtimali daha yüksekmiş.üstelik tüpünde sorun olanlar için daha riskliymiş.ya ben dış gebeliktren korktuğum için tüp bebek düşünüyorum.ama onda bile garanti yok dış ebelik olmayacağına dair.

Hapıtacım peki senın doktorurun tutumu ne? Benımkı rahim filmı filan için acele etme dıyor. Sonucta ikimizde 2 tane sorunlu gebeliği olmus.

canım ben genetik testler için fakülte hastanesine gittim ama yapmadılar en az 3 düşüğüm olmalıymış.. bunun dışında dr kendini kurcalattırma bekle dedi zamana bırak dedi ...ovülasyon testi kullanabilirsin dedi.. diğer dr umda 6 ay olmazsa eğer gel dedi ...bu konuda kafam çok karışık açıkcası bilmiyorum tatlım ... aslında ben dr un demesini istiyorum ki gel yumurta takibi yapalım senle ama hiçbiri demedi gerçi 6 ay geçti ben dier dr uma gitmedim ama bilemiyorum... özel hastanede bi dr buldum martta ona gitmeyi düşünüyorum tabi sadece düşünceden ibaret beni tetikleyen olmazsa biliyorum huyumu gitmem..

bugün aynen bende öyleyim canım havada kapalı yağmur yağıyor off gerçekten bunaltıcı bir gün ... aynen öyle dediğin gibi herşey çok uzak babamı düşünüyorum özlüyorum sanırım insanın ruh hali iyi olmayınca iyice salıp koyuveriyor kendini

bu benimde kafama çok takılıyor canım tek korkum bu ya bir daha yaşarsam ...gerçi tüpüm alındı ama olmayacağının garantisi yok sonuçta olada bilir..

Kızlar nedicem bu gece ben 170 ayetel kürsi okumayı dusunuyorum. Duamım kabulu için isterseniz hep beraber anı saate baslayalım aynı anda aynı duaları edelim birbirimize.

canım aslında bunu yapmak güzel olur ama sanırım ben gece 12 den sonra yapabilirim ..çünkü dedemler falan uyumuş oluyo daha rahat oluyorum..

Canım sen onları dusunme sonucta Rabbim ol desin oyle bi oluyor ki bakın akimera ornegi var armızda. Sen bence korunmamaya devam et yumurtlama gunu takip et belki olur. bAZI İNSANLAR HİÇ BİR SORUN OLMUYOR AMA YINEDE SENELERCE GEBELİK ELDE EDİLMİYOR. Yine soyluyorum dıs gebelik riskımız %20 ise normal gebelik sansımız %80. Bide ben rahim filmı hakkında yanı biseyı degiltirmeyecegını dsusnuyorum cektırdık kotu cıktı laparoskopide acılcak die kesin bısey yok dimi?.Belki bu kadar sey bilmesek dusunmesk hersey daha kolay olcak.

canım aslında bunu yapmak güzel olur ama sanırım ben gece 12 den sonra yapabilirim ..çünkü dedemler falan uyumuş oluyo daha rahat oluyorum..

Zaten ben netten arastırdım gecen hamileliğide yapmıstım hamile kaldım ama maalsef dıs gebelik oldu sende arastır istersen.ben sunu buldum.

AYET'EL-KÜRSİ'Yİ gece okumanın fazileti :

Ayet'el-kürsi'nin harfleri 170 tir, gece yarısında tenha bir yerde oturup kıbleye mütevec-cihen 170 defa ayet'el-kürsiyi okuduktan sonra Cenab-ı Allah'dan her hangi bir muradının hasıl olmasını talep ve niyaz eden kimseye Hak Teala ve Tekaddes Hazretleri dilediği, isdediği şeyi o kimseye lutfundan ve kereminden ihsan buyurur.

KIzlar ınanın su stresımden ancak dualarla kurtulabiliyorum.

merhaba kızalr nasılsınzı bakım bakıyorumda sohbet güzel geçiyor fatmacım kendini nasıl hiisdiyorsun işllah iyisindir agrincim adet oolmadnda yumurtlama oluyormuş çünkü benim kaynnam evlendiyinde daha adet olmmaıştı ve doğurduktan sonra adet olmuş bend ebazen çok kızıyorum başkalrına korunduyumuz halde hamile kaldık istemiyoruz niey böyle diyorumki bende geçen sene gebe kaldım sözde korunuyorduk ve hiç istemmeiştim sürekli ağır iş yaptım girsin diye kaç defa eşime aldıracam dedim ve aradan 1 hafta geçince karnımda ölmüştü ve çok ağlamıştım galiba AKLLALH sen böyle diyorsun alsana bebek şimdiddie çok istemeem rağmen olmuyor ve eşim yüzüme vuuyor ne edersen onu bulursun bend ehergün günde 7 kere ayetel kürsü ve yasin okuyorum sizde okusanız çok güzel olur tuğbe adet olmuşsun sakın üzülme işllahh bi sonraki yyay ve sıra benim şubatın hamilesi benim sakın kise sıraya girmesin zaten zorla çalışık:kedi:

slm kızlar aama kaynatmıssınız valla bnde bu ay 110 besmel yazıp tasımıstım üstümde 41 yasın hergün 100 er tane ya safi ya mucub ya musavvır ya vedüd cektim kısmet degilmiş hayırlısı buyus diyorum ne yapayım

Bncede canm ınsan en cok dualarla raahtlıyo bnde dÜn gece adet oldum agla agla kocaan gÖzler sımdı sabak su 5 bebegını kaybedenı okudum elbıseılerı odaları hazır nler yapmıs ama gıtmıŞ bebeklerı mezarının da rsmını koymus ne kÖtÜ oldum allhım sen affet ne beterlerı var 9 ay tasımıs sımdı yok allhım yasatmasın bızımkı onun yanıda hıÇ bıŞı

Bide 6 ay dene gel diyolar normalde bile 1 sene olmazsa gel diyolar bizim tek tüpümüüz var 6 ay az degilmi ki düsnsenize bı ay ondan bi ay otekinden yumurtlasak 3 ay oluyo

Canım sorma onu bende okudum maff oldum Allah korusun kimseye yasatmasın. Evet bi kere kaldık Allaha sukur rahimlerimizde bi sorun yok yani bebişlerin evleri var. KOcişlerimizde yanımızda İmanımız kalbimizde iyi kotu dktora gicek durumumuz var hiç birimiz 40 yasında degiliz sanırım. İnşallah Rabbim bizede nasip edecek.

Dua konusunda da ben yaptım gercekltende oldu ama ben boyle cok hamile kalım ay bu ay hamıle kalım dedim sanırım sımdi sadece hayırlısını
istıcem. İnşallah hepimizin duaları kabul olur.

şimdi gazetede okudum.ibrahim tatlısesin kızıda hamileymiş.babasına müjdeli haberi verdi diyor.bergüzar korelin karnı burnunda resmi var.ya nereye baksam hamile.herkesten hamilelik haberleri.bizimde karnımız şişecekmi öyle.5 bebeğini kaybeden arkadaşı bende okudum.allah kimseye vermesin.her zaman hayırlısını istiyoruz isyan etmiyoruz.ama bazen insan daha bi duygusal oluyor.hamile kalmaklada iş bitmiyor.allah sağlıklı sıhhatli 9 ay sonra sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar nasip etsin.

merhaba arkadaslar gun ıcerısınde telefonu elıme aldıkca yazdıklarınızı okumaya calıstım.
'eyvah' dedım 'kızların cenesı dustu, eve gıdene kadar 10 sayfa yazarlar butun gece bılg bası
kalırım' dedım:))))
hıpatıa masallahın var bugun. gorumcenı ve dıger arkadaslar dıgerlerını takmayın lutfen.
sıze dıyorum hamıle olunca ya da sızınle ılgılı ozel durumları soylemeyın. kımseye anlatmaya
gerek yok. gorumcenın cocugu ve davranıslarından sebep sıkıntıya gırdıgını soylemıssın hıpatıa
ahhh keske o dusuncelerı o davranısları hıc gormesek. bır kere hıssıyatın oldukca normal.
bız ınsanız dogal olarak bu kadar ugrastıgımız tum gun aklımızda olan bır durumu bır baskasının
gayet kolay ve rahat bırsekılde yasayabılıyor olması karsısında bızım nefsımız bos durmayacaktır:)))
hıc kendını sıkıntıya sokma hıpatıa ınsaellah su 15 gun senı yormadan gecer. esının kucagına yegenını
yegenını vermesı sende 'benım yuzumden esım eksıklık yasıyor' hıssını olusturuyor sanırım.
yapma hıpatıa yapmayalım kızlar... bu durum bızım sucumuz vs degıl. bu bızım ıcın kesınlıkle hayırlı olan bır duurm bunu suanda bılmıyoruz. ılerde ogrencegız ve ne kadar sukretsek azdır
dıyecegız.
ayse sen ne yapmıssın??? cocugu aldırmayı dusunmussun ve akabınce karnında mı olmus:(((((
cok uzuldum ahhh neler yapıyoruz bız neler.... Rabb'ım senın ıcın hayırlısını nasıp eder. ayrıca
ayse esın senın yuzune vuruyormus ama Rabb'ım o kadar buyuk kı bızım u hatalarımızın karsılıgını
sukur kı bıze yasatmıyor. bır bebegın yasamını engellemek ya da engellemek ıstemek ne kadar buyuk
bır olay/gunah bu gunahın karsılıgı bıze verılıyor olsaydı, yer yuzunde ıflah olan ayan sayısı oldukca az
olurdu.
vaıze bır hale burundum artık:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…