Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aam ben sana dedim sıra benimdir diye hele duun daha yeni evlisinzi evliliyin adını çıkarın ne bu acele bak benim 5 yılım oğlumda kardeş istiyor artık vallla geceyatarken şöyle du a ediyordu ALLAALHIM kız kardeşim olsun kardeşim olsun ona yatağımı verecem onu dövemyecem şükürler olsun amin dedi ama kesinlikle ne ben ne babası böyle bişey üğretmedik duayı gösterdikl ama kardeşi demedik ve her akşam yatmadan söylüyor baabsıda erkke de kız deme dedi yok burad erkke varya kız okardelşim olusn diyor çarşya gitiyimizde pemeb elbise bebek bulunca kardeşim ealcam ben pantolon gösteriyorum yok pembe eek bebek alacam diyor hadi hayırlısı olsun bazev çocukların için edoğuyormuş bakaılım anma eminecim sırayı kimselere vermeme ayşesen sonra benim sonra sizler arkamızdan gelisiniz bu arrda tuğbe topiği terk ettibilmiyorumkismile

bak yaaa ikinci çocuğu yapacak olanlar bize sırayı vermiyorlar.bak hem ikinizin adıda ayşe hemde ikinci çocukları.ya arkadaşlar yazık değilmi bizee.hadi emine yeni evli ya ben nolcammm (((((( ben 3,5 yıllık evliyim.yeni evli olsam en azından henüz düşünmüyoruz diye bahanem olurdu.ama şimdi millet sorunca uyduracak bahanede yok.:)))))
hepimizde tez zamanda sağlıklı bi hamilelik yaşayalımda sıra önemli değil.

slm kızlar ile gtmiştim anca geldim cok sükür kistim gitmiş sagdada yumrta olusumları var deddi bakalım bu ay biraz zor da yinede allhdan umut kesilmez

iyi akaşmlar iyi tuğba çok sevindim kistin gitmesine zaten basit kistler olduyu için çabuk geçer bian topiği terk etin sandımda neyseki geldin aa fatma seninde üç buçuk ay olmuş bned eyeni evelsin zannetitimde

:))) ayse hakikaten sıra kapmaca mı yapiyorsun sen?
Şimdi acı bana, saat gecenin 4'u ve ben esimle birlikte hastanedeyiz.
Bugün isten sonra oldukça iyi burgun olmasına rağmen çok yorgun
oldugumu farkettim 7-8 gibi uyuyakaldim. Misil misil uyurken
bir sancı (tam ortadan) kalktım ne yan ne başka bir hAreket yapamadım
esim korktu 'birsey yok sadece sancı' demisim. Bu lafıma suan
çok kızıyor, ben korkmasın diye öyle söyledim halbuki. Neyse lavaboda
bayağı sancı çektim sanki kabizmisim gibi, midem bulandı basım dondü.
Esim o esnada geldi ben telaslandigini kolonya tuttuğunu su vurduğunu
ve esimi korkuttugum için uzuldugumuhatirliyorum. Ve hastanedeyiz
titremem var. ıc kanama falan yok yine dış gebelik ya da sıvı yok.
Beta ve hemogram için kan verdim sonucu bekliyoruz. Çok direncli
oldugum için bayılma bende birsey olduğunu gösterir dedim kı ben
ameliyat dısında ilkkez bayıldım. Yine de birsey çıkmadı. Abdominal
vajinal hatta elle hersey yapıldı. olası ameliyat için de ac tutuluyorum:)))
en kotusu de bu:))) oldukça iyiyim suan. Esim artık bana inanmayacAgini
soyluyor. Kızlar dua edin, yoksa tip fakültelerinde ders deneği olCGim:))))
sabah okursunuz muhtemelen size şimdiden günaydın:))))

günaydın kızlar.emine eşine kesinlikle katılıyorum.bende onun yerinde olsam telaşlanırdım.
çok geçmiş olsun canım.inşallah olumsuz bir durum yoktur.iyi haberlerini bekliyoruz.bizi merakta bırakma.allah yardımcın olsun.

Ne iyi nede kötü bir durum yok ama ben oldukça iyiyim. Ne kadar
guvenirsiniz bilmiyorum:) hastNedeyiz suan bakalım...

emineciğim sen iyim desende eşin eminim inanmıyordur.çokta haklı.senin gibi biri bizim ailedede var.babam.hasta olsa son raddeye gelene kadar sesini çıkarmaz.o yüzden eşini anlıyorum.betanın sonucunu aldınızmı.inşallah iyice düşmüştürde en azından gebelikten dolayı olmadığı konusunda içiniz rahatlar.

günaydın yya emine san ainannamıyorumyya bence senin canında acıyordurda dmiyorsum yya ben senden korkmaya başladım benim küradan sonra lekel jkanmmam oldu bazen çok çok iyidim ama bazende titreme byılma kımıldyamıyordum hasaneye gitiyimizde beta 65 korkulacak bişey yok dediler değerin düşüyor ve aradan bi hafta geçi ve çok kötü ağrım vardı ve bayılmışım zaten iç kannama geçirdim sen kendinle oynuyorsun bence yya niye böyle yapıyosun ben senimbn adına korkum eşin nasıl korkmasın şimdidien sana geçmiş olsun ama sakın sağlılığınla oynama gereken ne ise o olsun

slm kızlar canm insallh cabucak iyi haberlerini alırız . bn hiç bu topigi terkedermiyim cnm demiştim daha öncede haftasonu giremiyorum esim evde geneldeo bilgisayarda dün de hastanede ugrastım anca 7 de geldik eve

Merhabayın:)) ne güzel herkes bana kızmış. İnanin birşeyim yok,
var mı diye kendimi çok dinledim Ama dün bayılmamı bile nasıl
olur diye yorumluyorum. Acı eşiğim yüksek doğru ama tedaviden
kaçmam asla! Hesabı var tüm bunların. Doktor iyiyim dediğim halde
bunu pek önemsemiyor misil misil uyurken yasadım bunları. Methotrexate
için tüm istanbulu dolAştık. Ancak çapAnın karşısında bulduk. Şimdi
hastaneye doğru gidiyoruz hemen iğne vurulsun ve bir yan etkisi
olacaksa da hastanede olayım.
Teşekkürler kızlar:) Fatma kanamaya rağmen degerim 387 oldu.
Kanama arttıkça benim degerim yükseliyor. Sürekli hemogram
için kan alıyorlar. Dış gebelik tanısı yok ama olası sagliksiz
bir gebelik soz konusu bu yüzde bu ampul mecburen girecek
vücuduma.
Ayse bayılma esnasında ne ağrım oldu ne sancım. Sadece laparaskopide
oldugum gibi titremem oldu bas dönmesi ve mide bulantisi. Esim hemen
yetistirdi beni. Tek sıkıntım esim çok endişeli. Hayislisi artık...

Methotrexate 75'lik vuruldum. Evime çok yakın olmasına rağmen
doktor yatmamı istedi. Yatış istemedim bir odada gayet saglikliyken
tüm gün oturamam. Tabimi tüm gün hastanede olacağım. Methotrexate'in
yan etkilerinden ziyade, hemogram tetkikleri için sık sık kan alacaklar. Doktor
yarın sabah bakılacak beta degerinin düşmesini bekliyoruz eğer düşmez ise
laparaskopi ile tüpü alacağız. Tüpün alınmasını tercih etmeniz daha iyi, aksi
takdirde olası 3. Dış gebelik riski daha da yüksek. Tüpün tıkanıklığından
ziyade gecirgen-yurutgen özelliğinin olmadıgı belli olur. Falan filannn neticede
iğneyi vurulduk:))) RAbb'im hepimiz için doğru yol doğru doktorlar ve hayırlıları
nasip etsin...

geçmiş olsun emineciğim.hep dediğim gibi tüpün açık olmasıda önemli değil işini yapıyor olması önemli kızlar ben o yüzden hep rahim filmi çektirin diyorum işte.hayırlısı canım inşallah en basit şekilde bir an evvel biter.ilacında bir yan etkisi olduğunu sanmıyorum.için rahat olsun bence tek dozdan bişey olmaz.ama korunma konusunda doktora sor emineciğim yoksa sen kesin hemen başlayacağım çalışmalara dersin.ilaçtan sonra korunun diyor çünkü doktolar ama tek doz olunca süre daha kısa olur belki.

geçmiş olsun arkadasım bende 3 düşük yaptım ağrılar acılar içimde açılan çöküntülerr çok kötü ama hala umutluyum rabbim büyük herseyin hayırlısını versin cümlemize

kızlr mrb.eminecimmmm cok gecmıs olsun inşllh bundn sonr gorup gorecegın bukdr olur. ben tuplerdeki sorunun neymıs anlmdım tupunu alma ihtımalimi var?sana ilk dış gebeliğinde lproskopi ypılmıstı ve tuplerınde bır sorun yoktu bildıgım kadarıyla.bende sonunda adet oldum hemde ilcsız simdi merk ediyorum yumurtlmam olumu ki insalkah olur bugun aktardn yumurtmyı saglayıcı macun aldım inşallah işe yrar.

Teşekkür ederim Selma, sana da çok gecmis olsun
sagol ayse
evet fatma ilacin kendisi 3 ay koruma diye uyarısını not düşmüş:)))
korunacağız artık yapCak birsey yok.
Rahim filmi çekilse de benim tüpüm açık cikacakti. Daha önce ciktigi
gibi. Suanda tüp alınması diye birsey soz konusu değil. Yarın sabah
belli olacak beta bize birseyler söyler. Dış gebelik olup olmadıgı da
meşgul olduğu için birsey soyleyemiyorum dedi doktor.
Benim ikinci defterim de durulmuş olacak insaellah:))))
Derya gozunaydin insaellah yumurtlamada yumurtlaman da
bir sıkıntı olmaz tüm aşamaları güzel guzel asarsın.
Benim yolum şampiyonaya çevrildi demek. Gerçi doktor
esime antrenmanlarımı azaltmam gerektiğini söylemiş
tabibi da beyanın düşmesine bağlı, bı düşsün hersey rayına
girer. ınsaellah!!

Son düzenleme:

cnım tekrrdan cok gecmıs olsun. inşllah betan user ki ben innıyorum dusecegıne benım dusmustu cunku senı ıcın bıl bol du edicem.tuplerın cıksa tuplerde ne sorun olbılırkı cunku benım dr de tuplerde tıknıklık oldugunu sanmıyıyorum m baska bısey olbılır demıstı bende dusunuyorum ne olbılır acaba.

bide sunu soylemek istıyorum benı doktorum igneyı vurduktn sonr dediki ilk 2 gun degerın bırz yukselebilir sonrkı 2 gun duser endıse etme. ki oylede oldu ilk 2 gun degerım yerınde saydı sonr bırden dustu bunuda soylıyım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…