Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

evet emine malesf aldırmak istedim anlamıyorum niye oğlumdan kaynaklıydı daha iki buçuk yaşındaydı galib akendimi hazırda hissitmemiştim ne yapalım etim bi cahilik şimdiki aklım olsa 10 tanede doğurmak isterim inanıyorumki olacak işllah daha genciz sorunda yok sadec ben çok sabırsızım hepimizinde olacak işlah tez zamanda

slm kızlar nbrsiniz bakalım.bugun yine sohbet almış başını gitmiş.allah muhabbetinizi arttırsın.bende o kadar kilo aldımki üzerimde bi ağırlık bi ağırlık yataktan hiç kalkasım gelmiyo.ancak bu saatlerde eşim gelecek diye kalkıyorumda sizide öle takip edebiliyorum.bu arada ya ben size 6 ay korundum 7.ayda hamile kaldım diyodum yaa acayip sallamışım.bendeki hafızada tam balık hafızası yani.bugün ilk dış gebeliğe yakalandığım ve tedavinin sonlandığı tarihe baktımda benim değerler sıfırlandıktan snr 3 ay korunmuşum 4.ay hamile kalmışım.bende amma hatırlıyomuşum yani.onun için sizi yanılttıysam özür dilerim arkadaşlar.ben hala hepinizden acayip umutluyum.bu 2010 da hepiniz hamile kalacaksınız inşallah.hepinizin müjdeli haberlerini alıcam.üzülmeyin lütfen arkadaşlar.sizin ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum biliyosunuz benimde 3 sen çocuğum olmadı.ondan snrda arka arkaya oldu.takdiri ilahı.rabbimin ol demesi gerekiyo.demekki herşeyin bi zamanı var.ve allah hepinize fazla bekletmeden evlatlar nasip eder inşallah.hepinizi öpüyorum.görüşürüz byee

ayse gencız deyıp durma yaaaaa...
genc olan sensın ben 26yım kı 16 subat bu sayı 27 olacak:))))
ben kendımı oldukca genc bılırken benım amelıyatımı yapa doktorum bana 'cok da genc degılsın' demıstı!
sok olmustum. daha 3 aylık evlıydım. evlenır evlenmez yaslanmısım demek:))))

ayse (akımera) senı bu topıcın sahıbı olmana ragmen yabancı olarak goruyoruz. o yuzden yazmadan
once kendını hatırlatırsan sevınırım-sevınırız. hahahahha bu da sana ıkaz olsun...
esı gelınce kalkıyormus da aklına gelırsek gırıyormus dayok agırlasmıs da hamıleymıs de.....
halllahllla
saglıklı bır hamılelıgı var dıye soyleye soyleye bızı bıtırmeye calısıyor kızlarrrrrrr duyduk duymadık
demeyınnnnnnnnnnnnn

yoksa kıskanclık falan......... ne alaka!!!!!
ben zaten hemen hamıle kalabılıyorum. lıstem de tamamlanınca muhtemelen dıs kemyasal mol bos
hepsı bıtecek ve sıra normal gebelıge gelecek........

sıra normalde canm bnce merak etme demek 4. ayda kldın cnm bnmde 2. ayım basarısız desene 2 ay kldı :)

zaten bu ay zor tatile denk geliyo kaynanmlardayım bakalım aslında tatldeyim dei kafam daha rahat kk yada gremiycem belkideolur ne dersiniz :)

kadınlar kulubune gırmek sana stres olusturuyorsa bence de gırme tugba.
burada bır kac kısının bunu dıle getırdıgını okudum. ben anlamıyorum benı bu denlı etkılemıyor.
normalde konusmayı cok seven bırıyım ve burada da bır arkadas grubum var konusuyoruz.
bunun baska bır durumu yok. tabı konu genelde bebek olunca akıldan cıkmayan bebek ıstegı
daha da gundemımızde kalıyor:))))
ınsaellah dedıgın gıbı sıra normal bır gebelıktedır:) tabı once beta dussun sonra guzel cıksın:))))
bu arada sureklı antrenmanlarım devam edıyor. benım anlamadıgım yumurtlama sorununun baslıca
sebebı, tum bu konuda bılgı ıceren sıte ya da kıtaplarda, yogun spor yapmak gecıyor. ben oldukca yogun
spor yapıyorum yıllardır. ve hıc bırzaman regl sıkıntısı yasamadım. bundan sonra yasarsam bılemem
tabı:)))) netıcede tum yasamadıklarımı yasadım su bırkac ayda:))))))))
eeee dıger kızlar sızler nasılsınız guzel ve bereketlı bır haftasonu gecırırsınız ınsaellah...
normal sıkluste olanlara da bereketlı dollenmeler dıleyeyım:)))

yok cnm burda rahatım ama illa 1 hafta hala ister istemez hamilelik belirtilerine bakıyorum ondan sonrada bosumut ediyorum o kötü oluoy

kızlarrr moralim çok bozuk.kaç saattir ağlıyorum.bugun annemin sedef hastalığına yakalandığını öğrendim.vücudunda lekeler oluşmuştu yapılan tahliller sedef hastalığı olduğunu ortaya çıkarmış.doktorlar bütün vücuduna yayılır demiş.üzüntü ve sıkıntıların dışa vurumundan olmuş.bunun sorumlusuda benim sanırım.annem benim hastalığıma hastanede yatmama falan çok üzülmüştü.kendimi çok suçlu hissediyorum.ben olmasaydım anne4mde bu durumda olmazdı.moralim çok bozuk anlatamam..

HAyır hayir hayır ayse (akimera) öyle birsey yok Sedef hastaliginin
en etkili sebebi üzüntü strestir. ama hangi hastalığın değil kı.
Sedef olusmustur, sana uzuldukce de ilerlemistir. ayrıca anneligin
ne olduğunu sen benden daha iyi bilirsin. Öyle ya da böyle annelerimiz
bizden çok çekti, bundan sebep karşılık bekleniyor Mu? yok sen
bekliyor musun? Yok! hayat isteoyle ya d böyle uzuntulerimiz
sevinçlerimiz oluyor. hele de anne babamızda mevzu daha da
etkileniyoruz. Allah annene acil şifalar versin insaellah. çok gecmis
olsun.
BU arada benden size yine anormal haberler; dün krengi akıntı
ile bugün yine erik mermalati Fatma senin tariften:) gibi bir kanama
başladı. Doktor son muayene de rahim ince içerde dokulebilecek
birsey de kalmadı demişti. Bir haftada malzeme mı ürettim:)) hay Allah'im
ya. ınsaellah bu sefer degerim düşer. ıgne vurulmadım iyi kı:)))
kendimi çok seviyorum yaaa bravo bana.

Ee kizlar hiçbiriniz bisey yazmamissiniz?!
Ayse benim anlamadigim; doktor nasıl annen için sederin heryerini
sarabilecegini söylemiş? Benim tanidigim Sedef rahatsızlığı olanların
yıllardır olmasına rağmen belli bolgelerinde ızler var. Sen gönlünü
ferah tut ve mutlaka anneni de rahatlat. Bu durumu yasayCak olan o
ve alışması zor olabilir.
Kalın saglicakla kızlar...

slm kızlar yrın doktora gidcem stres sardı yine beni insallh kistim gitmiştir bakalım dua edin bana ne olurrrrrrrrr cnm allh daha büyük hastalık vermesn allh korusun ya kanser olsaydı cok sükürki dermanı var stres yapmadıgı üzülmedigi sürece o kadar kötü bişey degil allhım en kısa zamndsa sifasını versin

günaydın kızlar.ayşecim annene çok geçmiş olsun ama kendini suçlaman yersiz bence.emineninde dediği gibi her hastalığın başı stres ama bu yıllardır biriktirdiği şeylerin dışa vurmudur.yani senin hastaığında sadece açığa çıkmasını sağlamış olabilir ancak.kendini üzme bak annem benim için üzüldü diye sende strese giriyorsun ilerde bebeğinde senin şuan annenene üzüldüğün gibi sanamı üzülsün.sen kendini üzüp kötü olsan annen dahamı iyi olacak.tam tersi daha çok etilenecek.allah beterinden korusun.senin güçlü olman lazım.sen moralini yükssek tutki annenede güç veresin.kesin tedavisi varmı bilemiyorum ama inşallah atlatırsnız canım.çok çok geçmiş olsun.
emineciğim olumsuz düşünmek istemiyorum ama yine söylüyorum.aynen benim yaşadıklarımı yaşıyorsun.ben doktorun kadar olumlu düşünemiyorum.dikkatli olmanda fayda var.inşallah değerin düşmüştür.doktor gözle göremediği birşey için bu kesin dış gebeliktir diyemiyor ama yaşadığın kanamalar ve değerin düşüp yükselmesi sadece dış gebelikte olan şeyler.dikkatli ol diye söylüyorum.tez zamanda sıfırlanır inşallah.sakın kızma bana.tedbirli olmakta fayda var diye düşünüyorum.
tuğbacığım inşallah seninde kistin gitmişti ki bence öyle üstelik zamanındada adet oldun.inşallah bir sorunla karşılaşmayacaksın bu sefer.güzel haberlerinle gelirsin inşallah.

kızlar ben çok kötüyüm belim koapcak ghibi çok ağrıyor ve akıntı kaşıntı çıktı bu sabakta çok midem bulandı ee eyer ben gebe klasamda bu kadar erken belriti veriimiki yya bana bişye deyim
bugün adetimin 17 günü anlamdım ama piskilojik deyil söyleyeyim yaşıyorum üşütmedimde

ayşecim geçmiş olsun.canım gebelik bu kadar erken belirti vermz diye tahmin ediyorum ama yinede belli olmaz tabi.sen dikkat kendine.inşallah hamileliktendir canım.

slm kızlar.iyi dilekleriniz ve verdiğiniz moraller için tşk.ederim.bende 2 gündür grip gibiyim.başım çok agrıyo.malesef ilaçta alamıyorum.böyle yatıp duruyorum işte.ayşecim sanada geçmiş olsun.ama bende bu kadar erken belirti verebileceğini zannetmiyorum.ama yinede belli olmaz.herkesin bünyesi farklı sonuçta.bide her hamileleikl belirtiside aynı omuyo.yani diğrelerindeki belirtileri bekleme illa hamilemiyim diye bi şüphen varsa şayet.ama bu kadar erken test yapsanda gözükmez sonuç.inşallah hayırlısı olur senin için.öpüyorum hepinizi.gör.bye

evet bend edeiyorum bu kadar erkeb belirti olmaz ama dış gebelikte test yaptım kanda düşüktü ma yin eböyle mide bulantısı baş dönmesi vardı 10 günlük gebesin dedi ama benim midem çok bulanıyor dedmiştim bünye meselesi ondan sabah vardı şimdi az üşütmedimki başka bişeymi ondan çok dikkat ediyorum akıntıda çoğaldı ilkşkiyede girmiyoruz ya gebeysem diyorum çünkü bu ay şas çok vardı doktor kesin gebe klaırsın diyince tüpümün oluyu yerde yumurta olmuş bakalım tuturdukmu umutluyum ben bu ay hayırlısı olsun akemira senni gebeliyin nasıl geçiyor az kaldı hisitmene tekme atacak karnına ayyy çok güzel bi duygu ALALAH fatmaya tuğbay emineye agrine hipatiaaya tez zamanda göbişlerini doldursumn

Merhaba kizlar Fatma hKlisin sıkıntı etmem gerekiyor ama oldukça
rahatım. Sen yine de beni korkutmaya devam et. Bakalım bugün
test yPtiracaktim ama oldukça yogunum. Şimdi yapılacak tek şey
ameliyat ve su asamada oldukça gereksiZ, doktorlar olsa da birseyin
gorulemeyecegini soyluyorlar.
Ayse belirtiler bu kadR erken olmaz ama mide bulantisi erken olabiliyor
bu gebeliğimde benim degerler oldukça düşükken mide bulantım
vardı biliyorsun. HKkinda hYirlisi olsun insaellah hMilesindir ama
benim önüme geçtiğin için sana kızarım o ayrı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…