Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Z
Kod:
Teşekkür ederim Selma, sana da çok gecmis olsun
sagol ayse
evet fatma ilacin kendisi 3 ay koruma diye uyarısını not düşmüş:)))
korunacağız artık yapCak birsey yok.
Rahim filmi çekilse de benim tüpüm açık cikacakti. Daha önce ciktigi
gibi. Suanda tüp alınması diye birsey soz konusu değil. Yarın sabah
belli olacak beta bize birseyler söyler. Dış gebelik olup olmadıgı da
meşgul olduğu için birsey soyleyemiyorum dedi doktor.
Benim ikinci defterim de durulmuş olacak insaellah:))))
derya gozunaydin insaellah yumurtlamada yumurtlaman da
bir sıkıntı olmaz tüm aşamaları güzel guzel asarsın.
Benim yolum şampiyonaya çevrildi demek. Gerçi doktor
esime antrenmanlarımı azaltmam gerektiğini söylemiş
tabibi da beyanın düşmesine bağlı, bı düşsün hersey rayına
girer. ınsaellah!!

Son düzenleme:
Oyle mı Derya. Bana doktor sabah değerimde düşme beklediğini
aksine sıkıntı olduğunu söyledi. Halla halla..
Senin degerin methotrexate oncesi kaçtı? Sonra kaç olmuştu?
Bir de sende hemogram kontrolü var miydi?
Tüp dar tıkalım yapisiklik sıkıntılı olabildiği gibi, gorevi olan
yumurtayı ilerletmesinde sıkıntı olursa bu da dış gebelik için
sebep olabiliyor.

eminecim çok geçmiş olsun cnm yaa.evde yoktum.yeni geldim ve topiği açtığımda msjları görünce çok şaşırdım ve üzüldüm doğrusu.bunları yaşamanı istemezdim ama takdiri ilahi.bundada muhakkak bi hayır vardır.allah başka acı dert hastalık vermesin.umarım ameliyata gerek kalmadan değerlerin sıfırlanır.iğne konusundada bence fazla paniğe gerek yok.daha öncede yazmıştım.ben 5800 lerde vuruldum bu iğneyi.allahın izniyle bişey olmadı.inşallah sanada olmayacak.çok inanıyorum.allah umarım tez zamanda şifa verir.ve nezaman istersen ozaman bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder.çok öpüyorum seni.allaha emanet ol.gelişmeleri haber ver merak etmeyelim.görüşürüz byee

Derya sen istanbulun neresindesin?

canım benım benım ilem kdıkoyde.ben sun kocelindeyım yenı tasındım. benım degerım en son 250 lerdeydi ve ben 1ydan sonr igne vuruldum.biliyosun benım es
im doktor tabiki test yapıyoduk hemeogram ve yıne kan degeri olan baska bir tahlil.i knama riskı için yapıyolar.bu degerlerde iç kanama olmaz dedi doktor ve o 2 gun olayını ben bır topiktede okudum ilk 2 gun dusmeyebilir ama yınede sen doktorlarına guven belki riske atmak istemeyebilirler belkı senın degerin duser ki ben inanıyorum kan tahlıllern hegormın mormal cıktıgı surece korkma esimede sordum ben.

günaydın kızlar.
emineciğim inşallah bugün hayırlısıyla biter.kızlar rahim filminde tamam açıksa eğer tabiki yine açık çıkıyor ama genişleme varmı,ilerleme yavaşmı yani açıksa bile görevini tam yapıyormu oda belli oluyor.benim sol tüpüm açıktı biliyorsunuz ama uç kısmı dilate yazıyordu raporda.yani genişleme varmış.dokjtor dediki tüp açık olsa bile tüplein içinde embriyoyu rahme taşıyan minik tüycükler varmış eğer onlar görevini yapmıyorsa embriyo yine rahme ilerleyemeyebilir.yani açık olması bişey değiştirmiyor önemli olan girevini yapması.
kızlar birde bu yazdıklarınızdan anladımki kesinlikle doktorların özel muaynehanesine gitmeyeceksin hastaneye gideceksin.çünkü benim dış gebeliğimde bir gece böyle ani şekilde acile gittik.benim doktorum hastane doktoru değildi sadece gittiğimiz hastenyle anlaşmalı olarak operasyon ve doğumlara giriyordu.acil bölümündekilere dış gebelik geçiriyorum figen hanımın hastasıyım diyorum hemşire ve doktorlar sadece suratımız abakıyor eee napalım der gibi.aağrım var acaba iç kanamamı diyoruz iannın bi betaya bakalım bile demediler.yapacağımız bişey yok ultrason bu satte açılmaz dediler.kendi doktorumu aradık,o nöbetçi doktorla görüştü ve adam bi zahmet karnımdan elle iç kanama olup olamayacağına bktı.kendi doktorum betaya bakın demiş onada zoraki baktılar ve bunun dışında ne hasatenede kalma,ne başka testler hiç bişey yapılmadı ve ilgilenmediler.neyseki betam düşmüştü ve bizde onun sonucunu alır almaz eve gitmiştik.yani ben orda iç kanama geçirseydim adamların umurunda değildi.ama emineciğim bak ne güzel ilgilenmişler seninle.
neyseki şuan doktorumdan memnunum ve hastane doktoru inşallah şuanki ilgisi hep devam eder.

günaydın kızlar çok sagolun
fatma sen ne diyorsunuz ultrason cihazını açmamak ne demek
acil kapısında benim mulayim esimi bı görecektiniz misafir mı
karşılıyorsunuz diye bagirmaya basladi. Acilde değil de ultrasonun
2. Katta olmasına bile sinirlendi. Ama benim zaten kapsamlı hastane
takıntım var. Babam için hep böyle olasılıkları düşünüp hastane sece
sece normL hastNeye bile gidemiyorum. Hele ki antalya'da basımıza
gelenlerden sonra... Şimdi kan vereceğim. Esim elime ne zaman telefonu
alsam 'heeee aman kızlara rapor ver, unutma' diye dalga geciyor.
:)))) çok rahatlatıyor insanı, doktorla konusunda bile bu kadar rahatlamiyorsun

evet canım biz aslında ilk hastane tecrübemiz olduğu için acemilik yaşadık biraz.ben şu bebek olayı öncesinde hastaneye adım atmış insan değildim.şükürler olsun ne ailemden biri için ne kendim için hiç hastane,doktor ihtiyacımzı olmamıştı eşiminde benimde.ama artık tecrübelendik.ben daha rahattım eşim de benden daha panikti o zaman.hatta ben kendi doktorumuzu gece yarısı arayıp rahatsız etmeyelim diye ısrar ediyordum.ama artık tabiki öyle düşünmüyorum.inşallah test sonucu için bugün güzel şeyler duyarsın.tabi bize rapor verki bizde merak etmeyelim :)))

Evet fatma. Benim babam 76 yasında ve üzerine çok düşeriz.
Geçmişimde bir goz bir acilde dahiliye doktorunu dava edip
kazanmisligim var. Kendim için evlenenekadar doktor tanimisligim
yoktu. Ama dediğim gibi annem ve babamin sebebiyle çok tecrubeliyim
bu konuda. Belki doktorların ilgisi benim davacı yapımdan olablir:)))
saglıkta hiç af olamaz. Bana yapılsa tolere edebiliyorum ama mevzu
ebeveyinler olunca zor.

sana katılıyorum cnm bnde dıs gebelige kadar pek doktora gittigimi soyleyemmama bu dıs gebelikten sonra her ay kesin gidiyorum

oy oyy oyyy neler olmuş yaaaa ... tunemicim canım çoookkk büyük geçmiş olsun tatlım açıkcası ilk mesajını okurken korktum fakat sonra ilerledikçe sayfalarda rahatladım .... ve yaşadıklarına rağmen hala pozitifsin yani en azından bir gerginlik bile hissetmedim ama tabi burdan okuduğum msjlarınla yorum yapıyorum canım... ayrıca değerinde bir günde düşüş beklenmesi bencede çok saçma ...ben ilk dozu olduğumda 1 hafta bekledim ve değerim 3000 lerdeydi ve hastanede yattım düşmeyince ikinci dozu vurdular zaten 2. dozdan sonra da dayanamadı vücudum :) tüp patladı :) .... dediğim gibi senin değerin bu kadar düşükken bir günde düşüş beklemelerinin mantığını anlayamadım ... dualarım seninle canım dilerim en kısa zamanda herşey yoluna girer .... :1hug:

pazar günü dedemler gitti... fakat biliyorsunuz görümcem geldiği için genelde gündüzleri kayınvalideme gidiyorum ve eve geç saatlerde dönüyoruz... bu arada ptsi adet olmam gerekiyor .... bu ay umutlu değilim ama bilmem nedendir göğüslerim bu ay ovülasyon günlerimden hemen sonra inanılmaz şişti bunu bir belirti olarak saymamaya çalışıyorum ama yinede engel olamıyorum kendime acaba mı diye :):):) veeee bu aydanda bişi çıkmazsa artık dr a gidicem hatta araştırdım ve iyi bir dr de buldum ...

diğer kıslar geleceğin en tatlı anne adaylarıı sizler nasılsınız nasıl gidiyor ....umarım hepiniz iyisinizdir ve herşey yolundadır..

hipatiacım çok ümitlenmemek en iyisi tabi belirtilerde insanı şaşırtıyor ama inşallah bir sürpriz olur.hayırlısı canım.görümcen geldi demek inşallah kendine sıkıntı etmiyorsundur bebekle ilgili duurmları falan.bu arada sen hangi şehirdeydin söylemişsindr belki ama hatırlayamadım.

canım aynen öyle umutlanmamak en iyisi çünkü olsaydı bişiler hissederdim ya bu kadar rahat olmazdım sadece göğüslerin şişmesiyle olacak bişi değil ki bu ama işte ara ara gidip geliyo aklıma :) kendim kendime oyun oynuyor sanırım :) görümcemle ilgili pek bir sıkıntım yok çok şükür ama 12 aylık bir bebeği var gördükçe yani zman zaman içimi çekiyorum sessizce .... bu arada samsunda yaşıyorum canım ben

bnde artık bebek rüyaları görmek istemiyorum sabahları uyanınca siniro luyorum istemiyorum cık aklımdan diyorum her gece bi bebek rüyamda ya aglıyo ya bnm ya baskasınnı hepsindede kokusuun içime cekiyorum yüce rabbm hepimize en kısa zamnda nasip eder insalh

merhaba kızlar nasılsınız bugün ben hiç iyi değilim başım çok kötü ağrıyor dayanamıyorum mide mide yanması çıktı reflü olmasından korkuorum offff

Hipatia teşekkür ederim ismin ne isminle hitap etmek isterim.
Aynen yansıdığı gibi oldukça iyiyim korunma süresi 3 ay doktor
söylemedi ama muhtemelen soyleyecektir. Bu zamaan için kendime
bir program kurdum gebelik ya da gebelik olasılığı sebebiyle
yapamadığı ağır antrenmanlarım vardı onları yapacagım belki bir daha
fırsat olmaz ( gebelik sebebiyle). Onundisinda beli betanin düşmesi
beklenmiyordu doktorum da öyle söyledi ama doktor korktu bir kere.
Hiç clinic bulgularda sıkıntı yok o yüzden hr türlü ihtimali düşünüyor.
Beta bir kaç deger düştü yarın tekrar bakilacak. Doktor insaellah direnç
göstermeSin bile diyor:))))
ayse geçmiş olsun miden yanında süt içilir ya. ıc ama bir yudum al bekle
bir yudum dah al öyle likir likir içme. Yudum daha faydalı oluyor.
Valla hoları ben ne zaman gebelikte şüphe ettiyse gebe oldugumu
ogrendim hatt bu gebeliğin ilk betasi 0.5ti. Ama gebe oldugum belliydi
neyse geldi gecti gitti. Önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı
gebe olmak:))))
Tuğba bebek hep aklında o yüzden rüyalarında hep bebek var. Sil artık
simdi teoride en son gebe kalacak olan ben mı görünüyorum....
Hadi yaaaaa:)))) napalim siz gebe kalın arkanıza takılır daha emin adımlarla
gelirim insaellah.... Siz benim rehberim olursunuz. ınsaellah....

nerelerdesiniz kızlar kmse yok terkedilmiş topik olmus bnmde son günüm yarın yolculuk var döndügmde hepinizden güzel haberler alırım insallh

AAa Tuğba istanbulda ınternet'e giremeyeck mısın?
Mutlaka kendinden haberler ver. Varimli bir ayda olduğunu
yazmıştın belki firsat bulur bize güzel haberler verirsin.
Ben tekrar beta baktirmaya gideceğim artık gerisi Rabb'imin
lütfu...

yok cnm ya aksine cok verimsiz bi dönmdeyim kist gitmiş klomne baslattı doktor ama yumurtlama zamnı kaynanamlara yerlesme zamnıda dönüş yoluna denk geliyo bi mücüze lazım bnden matta bekleyin cnm :)

geldigimde adete 1 hafta kalmış oluyo sen nasılsın peki hastanedemisn hala insallh beta düşmüştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…